Čajetina - vesti

U susret 18. Sajmu suvomesnatih proizvoda u Mačkatu

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Čajetina - Pripreme za predstojeći, 18. po redu Sajam suvomesnatih proizvoda u Mačkatu uveliko traju. Ova tradicionalna manifestacija, održaće se u porti crkve Sv. Proroka Ilije u Mačkatu, gde će svoje proizvode izgati 20 lokalnih proizvođača. Ova brojka najbolji je pokazatelj da je pomenuti sajam... »

Čajetina ugostila srpsku i bošnjačku decu iz Srebrenice

Beta video pre 1 dan
ČAJETINA - Opština Čajetina je, tradicionalno, treću godinu zaredom, organizovala dolazak i boravak na Zlatiboru za 94-oro dece sa njihovim profesorima iz prijateljske opštine Srebrenica u Republici Srpskoj. Zlatiborci su, i ove zime, ugostili i srpsku i bošnjačku decu iz Srebrenice, a grupu čine... »

Zlatiborski lula - majstor

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - Na listu svetski poznatih lulaša nedavno je upisano ime mladog Ninoslava Lukovića. U znak dobrodošlice, na naslovnoj strani sajta lula - majstora postavljena je fotografija jedne od unikatnih modela lula nastalih u spretnim rukama ovog kreativnog mladića. Za izradu lula ovaj... »

Stamatović posetio decu iz Srebrenice

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - Predsenik opštine Čajetina Milan Stamatović posetio je 94 dece iz Srebrenice i njihove profesore koja se nalaze na odmoru na Zlatiboru u konačištu Sunce. Grupa iz opštine koja je bratska sa Čajetinom je satavljena od dece slabijeg materijalnog statusa i onih čiji su roditelji stradali u... »

Pršutijada 2018.

BizLife pre 3 dana
Foto: Pixabay Sajam suvosmesnatih proizvoda “Pršutijada 2018.” biće održana od 2. do 4. februara u porti crkve Svetog Proroka Ilije u Mačkatu u Čajetini, najavljeno je danas. Na sajtu opštine Čajetina navedeno je da “Pršutijadu” poseti više od 10.000 ljudi, a ideja za održavanje tog dogadjaja... »

"Pršutijada 2018." od 2. do 4. februara u Mačkatu

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čajetina - Sajam suvosmesnatih proizvoda "Pršutijada 2018." održaće se u periodu od 02. do 04. februara 2018. godine u porti crkve Sv. Proroka Ilije u Mačkatu. Popularna "Pršutijada" po svojoj masovnosti i geografskom poreklu posetilaca ulazi u red nacionalnih manifestacija. Pršutijadu poseti preko... »

Pršutijada u Mačkatu od 2. do 4. februara

Ekapija pre 3 dana
Ilustracija (Foto: kuvona/shutterstock.com) Tradicionalni sajam suvomesnatih proizvoda Pršutijada 2018. održaće se od 2. do 4. februara 2018. godine u Mačkatu, objavljeno je na sajtu Opštine Čajetina. Popularna Pršutijada je privredna, ali i etnografska manifestacija, a poseti je više od 10.000... »

Opština Čajetina nosilac priznanja „Ponosna kolevka“

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čajetina - Opština Čajetina jedna je od retkih lokalnih samouprava u Srbiji koja iz godine u godinu sve više novčanih sredstava u budžetu opredeljuje za podsticaj nataliteta. Njen trud je prepoznao „Pokret za decu tri plus“, pa je iz tog razloga Opštinu Čajetina svrstao u „Top pet“ lokalnih... »

Pršutijada u Mačkatu od 2. do 4. februara

Beta pre 4 dana
Sajam suvosmesnatih proizvoda "Pršutijada 2018." biće održana od 2. do 4. februara u porti crkve Svetog Proroka Ilije u Mačkatu u Čajetini, najavljeno je danas. Na sajtu opštine Čajetina navedeno je da "Pršutijadu" poseti više od 10.000 ljudi, a ideja za održavanje tog dogadjaja potekla je od... »

Stamatović: Lavina nezadovoljstva u Crkvi povodom izdaje KiM od strane onoga "što se lavovski bori"!

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čajetina - Zdrava Srbija (ZS) još jednom poziva Sveti arhijerejski sabor Srpske pravoslavne crkve (SPC) najviše jerarhijsko telo koje okuplja sve srpske epsikope, ali i Sveti sinod SPC, koga čine arhiepiskop pećki Irinej, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije, episkop žički Justin, episkop... »

Epidemija malih boginja u leskovačkom kraju i dalje raste

Danas  pre 4 sata  još 11 povezanih

Đoković u osmini finala AO

Beta  pre 5 sati  još 28 povezanih

Blog uživo - poseta predsednika Kim Vučić obišao Laplje selo i Gračanicu

Večernje novosti  pre 20 minuta  još 63 povezane

I dalje bez plana proizvodnje za 2018. godinu u FIATU

InfoKG  pre 6 sati  još 3 povezane

SAD: Započela finansijska blokada američke vlade

Dnevnik  pre 1 sat  još 23 povezane
©2018 Netmark d.o.o.