Čajetina - vesti

Turistička organizacija Zlatibor u Budimpešti

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - Turistička organizacija Zlatibor učestvovala je na privredno-turističkom skupu "Trgovački dani" u Budimpešti i svoju turističku ponudu predstavila prezentacijom koja je održana 15. novembra u prostorijama Privredne komore Budimpešte. Učešće Zlatibora na Trgovačkim danima je rezultat... »

Uslužno sušenje voća i povrća, začinskog i lekovitog bilja u sušari u Krivoj Reci

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čajetina - Privredno društvo za razvoj poljoprivrede “Zlatiborski Eko Agrar” svim poljoprivrednim proizvođačima sa područja opštine Čajetina je omogućilo da po povoljnim uslovima koriste usluge sušare za voće koja izgrađena u neposrednoj blizini mlekare u Krivoj Reci. U adekvatno opremljenom... »

I: skijalište će imati jaču struju: Počelo polaganje kablovoda za zlatiborsku gondolu

Blic pre 5 dana
Posle završetka krajnje stanice na vrhu Tornik, počeli su radovi na priključivanju zlatiborske gondole na elektrodistributivni sistem.
Desetokilovoltni energetski kabl biće položen u dužini od 11.850 metara, od trafostanice na Zlatiboru do međustanice na kojoj će biti smešten glavni napojni centar za gondolu. Novi kablovod, kažu u opštini Čajetina, biće... »

Uprkos opstrukcijama: Rade kablovod za zlatiborsku gondolu

BizLife pre 6 dana
Foto: Pixabay Radovi na priključivanju Gold gondole Zlatibor na distributivni sistem električne energije započeli su na trafostanici na Zlatiboru, nakon što je Opština Čajetina izdala neophodne dozvole. Desetokilovoltni elektroenergetski kabl biće položen u dužini od 11.850 metara, od trafostanice... »

Počeli radovi na priključivanju Gold gondole Zlatibor na distributivni sistem električne energije

Beta pre 6 dana
Radovi na priključivanju Gold gondole Zlatibor na distributivni sistem električne energije započeli su na trafostanici na Zlatiboru, nakon što je Opština Čajetina izdala neophodne dozvole. Desetokilovoltni elektroenergetski kabl biće položen u dužini od 11.850 metara, od trafostanice na Zlatiboru... »

Kablvod za gondolu spreman do kraja godine

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Čajetina - Radovi na priključivanju Gold gondole Zlatibor na distributivni sistem električne energije počeli su na trafostanici na Zlatiboru, nakon što je opština Čajetina izdala neophodne dozvole. Desetokilovoltni elektroenergetski kabl biće položen u dužini od 11.850 metara, od trafostanice na... »

Zdrava Srbija (ZS): Povodom poziva Dveri da se opozicione stranke udruže u borbi za slobodne i fer izbore

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Čajetina - Zdrava Srbija (ZS) i njen kandidat Milan Stamatović su, tokom predizborne kampanje za predsedničke izbore u Srbiji koji su se održali 2. aprila ove godine, jedini u dva navrata pozivali sve opozicione predsedničke kandidate na hitan sastanak radi zajedničkog upoznavanja nadležnih domaćih... »

Proizvodi mlekare našli put do svojih potrošača

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Čajetina - Moderna mini mlekara „Naša Zlatka“ u Krivoj Reci počela je sa radom pre mesec dana. Za sada vrši otkup mleka od 20 proizvođača sa područja opštine Čajetina koji u svom poljoprivrednom domaćinstvu imaju od tri do osam krava. U ovom pogonu proizvodi se sir i kajmak po tradicionalnoj... »

Pobede Vršca i okk Beograda, poraz Zlatibora od Vojvodine

Sportski žurnal pre 8 dana
Spartak ubedljiv protiv Beovuka u gostima
Zlatibor – Vojvodina 84:91 (14:28, 20:15, 26:14, 24:34) Čajetina - Dvorana: Vai Tai. Gledalaca: 500. Sudije: Maričić, Prpa, Stefanović. ZLATIBOR: Radović, Tmušić, Veličković 18, Stanojević, Vučićević 6, Vulić 15, Smolović 4, Riznić 2, Gudžić, Marojević 22, Papić 13,... »

Košarkaši Vojvodine slavili u Čajetini

Dnevnik pre 8 dana
ČAJETINA: Sjajnim preokretom u poslednjoj četvrtini, košarkaši Vojvodine su u 5. kolu Košarkaške lige Srbije došli do prvenca u ovom takmičenju, i to na vrućem terenu podno Zlatibora, protiv favorizovanih Čajetinaca.
Zlatibor – Vojvodina 84:91 (14:28, 20:15, 26:14, 24:34) Bodovi su upisani zahvaljujući sjajnoj igri crveno – belih u prvoj i poslednjoj četvrtini, te odličnim napadačkim rolama Dejana Janjića i Krste Bjelice. Po običaju u ovoj... »

Vulin u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Država traži vlasnike za 120 firmi

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Poginuo Dimitrije Tucović

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Junker: Katalonski separatizam "katastrofa na više načina"

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.