Čajetina - vesti

Igralište za večno sećanje na preminulog dečaka

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Opština Čajetina će izgraditi park za decu pored škole u Šljivovici, na parceli koju je poklonio Ljubinko Radeljić u znak sećanja na tragično preminulog đaka te škole, inače njegovog unuka Aleksandra Selakovića. Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da je na sednici... »

Javna debata o sufinansiranju medija u Čajetini

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Javna debata o budžetskom sufinansiranju medijskog sadržaja u javnom informisanju u opštini Čajetina biće održana u sredu, 19. septembra u velikoj sali Skupštine opštine sa početkom u 11 časova. Cilj ove debate je da se zajednički ustanovi model utvrđivanja javnog interesa na nivou... »

Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čajetina - Na kraju veoma uspešne letnje sezone Turistička organizacija Zlatibor nastavlja sa promotivnim aktivnostima, a prva u nizu je rezentacija turistučke ponude "zlatne planine" na Privrednom sajmu u Celju, u Sloveniji. Privredni sajam "MOS" jedan je od najposećenijih koji se održava u... »

Odbornik SNS se žalio Glišiću na Glas zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čajetina - Odbornik SNS u Čajetini Đorđe Dabić, žalio se svom šefu Darku Glišiću predsedniku Izvršnog odbora partije, jer navodno nismo preneli njegove stavove koje je izrekao za skupštinskom govornicom. On je optužio našu redakciju da smo Stamatovićevi puleni koji štite njegove interese. Poruka... »

Dabić: Sve ćete reći istražnim organima, Stamatović: Kako vi znate da će doći inspektori?

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čajetina - Na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta u Čajetini došlo je do oštre rasprave između odbornika SNS Đorđa Dabića i predsednika opštine Milana Stamatovića. Dabić je izneo niz optužbi na račun predsednika opštine i najavio skori dolazak istražnih organa. “Vi nama predstavljate vašu... »

Prezentacija Zlatibora u Sloveniji, u Celju

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Čajetina - Na kraju još jedne uspešne letnje sezone i veoma sadržajnog kulturnog leta, Zlatibor nastavlja sa promotivnim aktivnostima i kreće sa pripremama za narednu zimsku sezonu. Turistička organizacija Zlatibor učesnik je Privrednog sajma „MOS” koji se održava u Celju u Sloveniji. Sajam će ove... »

Čajetini odobrena nova faza gradnje zlatiborske gondole

Danas pre 6 dana
Ministarstvo građevinarstva je izdalo opštini Čajetina dozvolu za izgradnju nove faze panoramske žičare – gondole na Zlatiboru, čime je rešen problem koji je usporavao realizaciju tog projekta vrednog 13 miliona evra.
Gradnja gondole, duge skoro devet kilometara i koja bi trebalo da spoji centar Zlatibora sa vrhom Tornika i da ima međustanicu kod Ribničkog jezera, odvija se u pet faza, a novac je obezbeđen iz opštinskog budžeta i kredita.... »

Stigla dozvola za sledeću fazu gradnje gondole na Zlatiboru

B92 pre 7 dana
B92: Stigla dozvola za sledeću fazu gradnje gondole na Zlatiboru
Opština Čajetina dobila je dozvolu za sledeću fazu izgradnje Gold gondole Zlatibor koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora.
Dalje će ići do međustanice na polovini trase, čime je rešen problem koji je usporio radove na tom projektu. Kako je navedeno, očekuje se da će gradnja početi za dve nedelje u skladu sa dinamičkim planom i pratećom dokumentacijom... »

Čajetina dobila građevinsku dozvolu za sledeću fazu zlatiborske gondole

BizLife pre 7 dana
Foto: Promo Opština Čajetina saopštila je danas da je dobila dozvolu za sledeću fazu izgradnje Gold gondole Zlatibor koja podrazumeva podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase, čime je rešen problem koji je usporio radove na tom projektu. Kako je... »

Odbornici sutra o izvršenju budžeta i imenovanju direktora TO Zlatibor

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Čajetina - Predsednik Skupštine opštine Čajetina Miloje Rajović sazvao je za sutra 29. sednicu Skupštine na kojoj će se naći 21 tačka dnevnog reda. Posle usvajanja zapisnika sa prethodne sednice i izveštaja o izvršenju budžeta za prvih šest meseci ove godine, davaće se saglasnost na izmene... »

"Tako su mi se smejali i za goveda..."

Mondo  pre 7 sati  još 43 povezane

Skauti evropskog giganta gledali trojicu fudbalera Crvene zvezde!

Sportske.net  pre 3 sata  još 64 povezane

Severna Koreja pristala da zatvori nuklearni pogon, kaže Mun

BBC News  pre 11 sati  još 25 povezanih

Minimalna pobeda Partizana pred večiti derbi

Beta  pre 3 sata  još 24 povezane
©2018 Netmark d.o.o.