Čajetina

Stamatović: Nama trebaju odgovorni ljudi koji će da rade u opštem interesu

Beta video pre 4 sata
ČAJETINA - ``Sve što smo radili na lokalnom nivou, sva dosadašnja iskustva i pozitivne rezultate iz Čajetine i Topole prenećemo i na celu Srbiju``, izjavio je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije i nosilac liste ``Zdrava Srbija – Bolja… »

Stamatović obećao da će srediti Srbiju kao što je Čajetinu

Nova pre 3 sata
Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina i nosilac liste "Zdrava Srbija - Bolja Srbija", je izjavio da kandidati sa te liste znaju koji su problemi opština iz kojih dolaze, kao i da ih svakog dana vide i rešavaju i dodao da su zato sigurni da… »

Odbijena odbornička lista Zdrave Srbije, zbog slogana „Za zdravo Užice“

Danas pre 2 sata
Stamatović: Vlast u Užicu se plaši gubitka izbora Gradska izborna komisija u Užicu je, najpre, prihvatila izbornu listu Zdrave Srbije za odbornike u tom gradu, a potom ju je odbila, nakon prigovora člana SRS. Milan Stamatović, lider te stranke i… »

Pred odbornicima sutra izveštaji o radu javnih preduzeća i ustanova u 2019.

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Čajetina - Predsednik Skupštine opštine Čajetina Miloje Rajović zakazao je 49. sednicu SO Čajetina za četvrtak 4. jun 2020.godine. Odbornicima će biti predstavljeni izveštaji o radu za 2019. godinu i to KJP Zlatibor, TO Zlatibor, Sportskog centra… »

Pa ovo je bolje od olimpijade: Rabadžije sa Zlatibora spremne za seoski višeboj! Čiji su volovi jači

Kurir pre 1 dan
ČAJETINA - Iz entuzijazma i želje da ožive svoje selo, zadrže mlade u njemu stvorivši povoljne uslove za razvoj turizma kojim se odlikuje ceo zlatiborski kraj, Jablaničani su pokrenuli manifestaciju Seoski višeboj. Od 2005. godine do danas, TU… »

Rabadžije sa Zlatibora - spremne. Discipline: Bacanje kamena s ramena i Ko ima jačeg vola

B92 pre 2 dana
Iz entuzijazma i želje da ožive svoje selo, zadrže mlade u njemu stvorivši povoljne uslove za razvoj turizma kojim se odlikuje ceo zlatiborski kraj, Jablaničani su pokrenuli manifestaciju Seoski višeboj. Od 2005. godine do danas, TU Jablanica… »

Ponovo radi galerija u Kulturnom centru Zlatibor

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - posle par meseci prekida rada zbog vanrednog stanja i epidemije novog koronavirusa galerija Kulturnog centra Zlatibor počinje sa radom u utorak, 2. juna 2020. godine i biće otvorena za posetioce radnim danima od 10 do 17 časova. Od utorka… »

Stamatović: Zakon o poreklu imovine ključan za borbu protiv kriminala i korupcije

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čajetina - Zdrava i Bolja Srbija insistiraće da se donese suštinski Zakon o poreklu imovine jer to je nešto što građani Srbije od nas očekuju, a mi imamo snage, moći, hrabrosti i poštenja da jedan takav zakon predložimo, da stanemo iza njega i… »

Sportski savez Čajetina: SIM počinju 4. juna (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 5 dana
Kako je prethodno najavljeno, ovogodišnje izdanje Sportskih igara mladih odvijaće se po etapama, usled epidemiološke situacije u zemlji. U Čajetini će se 4. juna organizovati takmičenja u tri sporta, a ostale discipline najverovatnije će biti… »

Stamatović: Srbija ne bi trebalo da postane članica ni EU ni NATO

Danas pre 6 dana
Predsednik Zdrave Srbije i opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je da Srbija ne bi trebalo da bude ni članica Evropske unije, ni NATO, a založio se za rešavanje pitanje Kosova u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244. „Evropa da, ali EU ne“… »

Vesti dana »