Čajetina

Virus se menja, novi sojevi probijaju imunitet – sve veći pritisak na medicinare u kovid sistemu

RTS pre 1 dan
Sve više obolelih od kovida 19 je na bolničkom lečenju, čime se povećava pritisak na zdravstvene radnike u kovid sistemima. Stručnjaci poručuju da se koronavirus menja i da novi sojevi probijaju imunitet. 20. 09. 2021. 14:12 U Zlatiborskom okrugu… »

Na teritoriji Zlatiborskog okruga zaraženo još 290 osoba: Najviše novoinficiranih u Užicu, Priboju i Prijepolju

RINA pre 13 sati
Na teritoriji Zlatiborskog okruga zaraženo još 290 osoba: Najviše novoinficiranih u Užicu, Priboju i Prijepolju Užice - Prema najnovijim podacima Zavoda za Javno zdravlje Užice na području Zlatiborskog okruga od prethodnog izveštaja do danas Kovid… »

Na području Zlatiborskog okruga registrovano još 290 novoinficiranih Kovidom 19

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Užice - Prema najnovijim podacima Zavoda za Javno zdravlje Užice na području Zlatiborskog okruga od prethodnog izveštaja do danas Kovid 19 je potvrđen kod 290 osoba: U Užicu 144, u Priboju i Prijepolju po 32, Požega beleži 25, Čajetina 24, Arilje… »

Zlatibor open završen pobedom Mađara Fabiana Morožana

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Čajetina - U nedelju je na terenima Teniskog kluba “Zlatibor springs” završen Internacionalni turnir fjučers serije “Zlatibor open”. Igrači iz čak 25 zemalja u proteklih 7 dana odmerili su snage na ovom turniru. U finalu singla pobedio je… »

Divlje svinje prave ogromne probleme u selu Semegnjevo na Zlatiboru, uništavaju sve što se nađe ispred njih

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Čajetina – Meštani zlatiborskog sela Semegnjevo ove godine suočavaju se sa velikim problemom, jer po prvi pit divlje svinje dolaze do domaćinstava i imanja i prave ogromnu štetu na usevima i zemljištu, prenosi agencija RINA. „Pojavljuju se tokom… »

Uništavaju sve što se nađe ispred njih: Divlje svinje prave ogromne probleme u selu Semegnjevo na Zlatiboru, meštani već…

RINA pre 14 sati
Uništavaju sve što se nađe ispred njih: Divlje svinje prave ogromne probleme u selu Semegnjevo na Zlatiboru, meštani već danima u strahu (FOTO) Čajetina – Meštani zlatiborskog sela Semegnjevo ove godine suočavaju se sa velikim problemom, jer po… »

Selo Gostilje u kandidaturi za izbor najboljeg turističkog sela sveta

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Čajetina - Zlatiborsko selo Gostilje jedan je od tri kanditata iz Srbije za izbor najboljeg turističkog sela sveta. Konkurs za najbolje turističko selo raspisala je Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija i svaka od zemalja članica imala… »

U Branešcima bi mogla da se grade dva stambena objekta sa četiri sprata i potkrovljem

Ekapija pre 14 sati
Opština Čajetina izdala je lokacijske uslove za za izgradnju dva stambena objekta na katastarskoj parceli broj 3700/3 KO Branešci. Građevinska parcela formira se u okviru postojeće katastarske parcele broj 3700/3 КO Branešci. Površina parcele je… »

U okrugu 290 novozaraženih korona virusom

Zoom UE pre 14 sati
ZLATIBORSKI OKRUG-Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje korona virus je potvrđen kod još 290 lica u Zlatiborskom okrugu : Užice 144, Priboj i Prijepolje po 32, Požega 25, Čajetina 24, Arilje i Nova Varoš po 14 i Bajina Bašta 5… »

Po 5.000 dinara đacima prvacima u Čajetini

Zoom UE pre 18 sati
ČAJETINA – Članovi Opštinskog veća Čajetine su na 35. sednici doneli odluku o isplati sredstava za đake prvog razreda osnovnih škola na teritoriji opštine Čajetina u iznosu od po 5.000 dinara. Članovi Opštinskog veća su dali saglasnost na… »

Vesti dana »