Čajetina - vesti

Stamatović: Voda za piće na Zlatiboru ispravna, predstavnici vlasti nanose štetu našem okrugu

Danas pre 1 dan
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna, a da predstavnici vlasti zatvaranjem objekata zbog navodne neispravnosti vode pokušavaju da nanesu štetu čitavom zlatiborskom okrugu.
On je agenciji Beta rekao da je šef odseka za sanitarni nadzor u užičkom sektoru za inspekcijske poslove pri Ministarstvu zdravlja obavestio hotele i odmarališta na Zlatiboru da voda u njihovim česmama nije ispravna za piće, na... »

Stamatović: Kupovinom sportske hale unapređen rekreativni turizam na Zlatiboru (VIDEO)

Beta pre 1 dan
Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je kupovinom sportske hale ta opština u značajnoj meri unapredila sportsko-rekreativni turizam na Zlatiboru. On je agenciji Beta na 41. Medjunarodnom sajmu turizma rekao da je opština Čajetina "sopstvenim finansijskim sredstvima"... »

Stamatović: Kupovinom sportske hale unapredjen rekreativni turizam na Zlatiboru

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je kupovinom sportske hale ta opština u značajnoj meri unapredila sportsko-rekreativni turizam na Zlatiboru.On je agenciji Beta na 41. Medjunarodnom sajmu turizma rekao da je opština Čajetina ``sopstvenim finansijskim... »

Ukupna šteta po zapisnicima je bila samo 6.000 dinara

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da je tokom Sretenjskog praznika kada je na Zlatiboru boravio najveći broj turista ``stranačka inspekcija zatvorila je više od 15 lokala`` zbog neispravnosti vode za piće. ``Ukupna šteta po zapisnicima je bila samo 6.000 dinara. Ovim... »

Stamatović: Voda za piće na Zlatiboru ispravna, predstavnici vlasti nanose štetu našem okrugu

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna, a da predstavnici vlasti zatvaranjem objekata zbog navodne neispravnosti vode pokušavaju da nanesu štetu čitavom zlatiborskom okrugu. On je agenciji Beta rekao da je šef odseka za... »

Haos u čajetinskoj skupštini, umalo tuča, od pretnji do psovanja majke

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Na jučerašnjoj sednici SO Čajetina zamalo je izbegnut fizički sukob između predsednika opštine Milana Stamatovića i odbornika SNS Đorđa Dabića. Naime, do incidenta je došlo nakon verbalnog sukoba predsednika opštine Milana Stamatovića i odbornika Đorđa Dabića, koji je u jednom trenutku... »

Sutra kreće najveći Sabor lovaca u Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina – U organizaciji Lovačkog udruženja ,,Zlatibor” večeras će zvanično biti otvoren 37. Sabor lovaca Srbije. Svečano otvaranje održaće se na platou ispred hotela Zelenkada sa početkom u 20 časova. “Takmičarske discipline pokretna meta vuk, nepokretna meta srndać, glineni golubovi, nepokretna... »

Zlatibor na 41. sajmu turizma pod sloganom "Zlatibor se voli do neba i nazad"

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Pod sloganom "Zlatibor se voli do neba i nazad" Turistička organizacija Zlatibor i ove godine učestvuje na beogradskom Sajmu turizma, najvećem okupljanju turističke privrede u regionu, koji je zvanično otvoren 21. februara i traje do nedelje, 24. februara, saopšteno je iz TO Zlatibor.... »

Usvojen Statut opštine Čajetina

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Odbornici Skupštine opštine Čajetina usvojili su Statut, jedan od najvažnijih akata, koji je u pojedinim članovima korigovan uz određene preporuke nadležnog ministarstva. „Promenili smo četiri člana koji se odnose na grb i zastavu Opštine Čajetina, na status zaslužnog građanina i još... »

"Voda za piće na Zlatiboru ispravna, ne širiti paniku"

Mondo pre 2 dana
Predsednik Opštine Čajetina, Milan Stamatović, izjavio je danas da je voda za piće na Zlatiboru ispravna i da predstavnici republičke vlasti šire paniku među građanima zatvaranjem objekata.
Foto: Mondo/Goran Sivački Zlatibor Stamatović je naveo da je šef odseka za sanitarni nadzor u užičkom Sektoru za inspekcijske poslove pri Ministarstvu zdravlja obavestio hotele i odmarališta sa najvećim smeštajnim kapacitetima na... »

©2019 Netmark d.o.o.