Čajetina

Film „Zlatibor planina bogova“ predstavljen zlatiborskoj publici (video)

Užice oglasna tabla pre 14 sati
Film „Zlatibor planina bogova“ premijerno je prikazan publici u Kulturnom centru na Zlatiboru. Idejni tvorac ovog dokumentarno-igranog ostvarenja je direktor TOZ-a Vladimir Živanović, koji je želeo da kroz istorijski važne datume, opiše svu… »

Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na 13. Turističkom forumu

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Čajetina - Turistička organizacija Zlatibor je učestvovala na 13. Turističkom forumu Srbije koji je od 26. do 28. septembra u Nišu okupio zaposlene u turističkoj industriji. Svečano otvaranje foruma upriličeno je online obraćanjem ministra… »

Vodosnabdevanje Zlatibora nije ugroženo

Politika pre 1 dan
Čajetina – Ribničko jezero je siguran izvor pijaće vode na Zlatiboru, saopštili su iz opštine Čajetine demantujući navode nedavno objavljene peticije organizacije „Kreni-promeni” o „planiranoj urbanizaciji” ove vodoakumulacije. –… »

Ribničko jezero na Zlatiboru se ne uništava, svi moraju da poštuju veoma stroge ekološke propise: Čajetinci oštro…

Dnevnik pre 2 dana
ČAJETINA: Ribničko jezero neće biti korišćeno u rekreativne i sportske namene sve dok se u funkciju ne stave novi izvori snabdevanja opštine Čajetina pijaćom vodom, a čak i tada, kada se jezero ne bude koristilo za vodosnabdevanje građana, svi… »

Ribničko jezero na Zlatiboru se ne uništava, Čajetinci oštro reagovali na peticiju oranizacije Kreni - promeni

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina – Ribničko jezero neće biti korišćeno u rekreativne i sportske namene sve dok se u funkciju ne stave novi izvori snabdevanja opštine Čajetina pijaćom vodom, a čak i tada, kada se jezero ne bude koristilo za vodosnabdevanje građana… »

Zlatibor planina bogova: Večeras premijera u Kulturnom centru

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - Sti Grupa je uradila film, a povod je, prema rečima producenta Olivera Paunovića, 130 godina turizma na zlatnoj planini. „Zlatibor, planina Bogova", je naslov novog dokumentarca niške produkcije, a u njemu je prikazana ova planina… »

Ribničko jezero na Zlatiboru se ne uništava, svi moraju da poštuju veoma stroge ekološke propise: Čajetinci oštro…

RINA pre 2 dana
Ribničko jezero na Zlatiboru se ne uništava, svi moraju da poštuju veoma stroge ekološke propise: Čajetinci oštro reagovali na peticiju oranizacije "Kreni - promeni" Čajetina – Ribničko jezero neće biti korišćeno u rekreativne i sportske… »

Proširenje vodovodne i kanalizacione mreže u opštini Čajetina

Zoom UE pre 2 dana
ČAJETINA-Javno komunalno preduzeće „Vodovod Zlatibor“ trenutno izvodi radove na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže na području Zlatibora, Čajetine i okolnih sela. U toku su završni radovi na izradi kanalizacione mleže u Hercegovačkoj… »

Balkansko prvenstvo u planinarskoj orijentaciji na Zlatiboru

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Balkansko prvenstvo u planinarskoj orijentaciji Balkanske planinarske unije (BPU) biće održano od 29. septembra do 1. oktobra na obroncima Zlatibora, objavio je danas organizator, Planinarski savez Srbije. Takmičenje se održava pod pokroviteljstvom… »

Opština Čajetina: Ribničko jezero siguran izvor pijaće vode

Zoom UE pre 4 dana
ČAJETINA – Opština Čajetina demantovala je navode iz peticije organizacije „Kreni-promeni“ koji se tiču vodosnabdevanja sa Ribničkog jezera i kojom se poziva na „hitno zaustavljanje lokalne samouprave u njenoj nameri da uništi jedini… »

Vesti dana »