Čajetina - vesti

Stamatović: Vučiću, u čiju korist si rešio pitanje cene maline?

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina – Predsednik Zdrave Srbije, Milan Stamatović u svom saopštenju dostavljenom medijima upitao je predsednika države Aleksandra Vučića po kojim kriterijumima je rešio problem sa cenom maline, jer njegova odluka nije u korist malinara koji su tražili da optimalna cena bude 1.75 evra. ,,Nije... »

SNS Čajetina: Stamatovićev savez sa Đilasom je tajkunsko - izdajnički

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - Postoji jedno pravilo koje najbolje znamo mi Čajetinci i Zlatiborci a to je da čim Milan Stamatović jače uvredi državno rukovodstvo i počne da bistri visoku politiku,‭ ‬znači da u Čajetini i na Zlatiboru sprema krupniju krađu‭”, napisano je u Saopštenju Povereništva SNS Čajetina.... »

"Uvredim, pa kradem": SNS Čajetina odbrusila Stamatoviću, pa poručila - nećemo dozvoliti nezakonite radnje!

Srbija danas pre 3 dana
"Nisu oni gadljivi na evre odakle god da dolaze"
Postoji jedno pravilo koje najbolje znamo mi Čajetinci i Zlatiborci a to je da čim Milan Stamatović jače uvredi državno rukovodstvo i počne da bistri visoku politiku, znači da u Čajetini i na Zlatiboru sprema krupniju krađu! - piše u saopštenju SNS-a. - Za ozbiljnu... »

Stamatović: Ulazimo u Savez za Srbiju

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čajetina – Ovih dana očekuje se formiranje Saveza za Srbiju, koji će okupiti skoro celu opoziciju. Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović u izjavi za Zlatibor.tv rekao da se radi na formiranju Saveza koji će raditi na ostvarivanju zajedničkih programskih ciljeva i da je vidljiva nervoza u redovima... »

Strongman takmičenje na Zlatiboru

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čajetina – Na Kraljevom trgu na Zlatiboru u subotu 14. jula održaće se "Strongman Championship League" takmičenje. Svetsko sportsko-takmičarski program čiji osnovni cilj jeste ispitivanje fizičkih mogućnosti ljudskog tela u smislu snage i izdržljivosti. “Najjači” ljudi iz celog sveta demonstriraju... »

Zlatibor je najposećenija destinacija Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čajetina - Prema statističkim podacima Turističke organizacije Srbije, Zlatibor je u prvoj polovini godine zabeležio porast od 9% u odnosu na isti period prethodne godine, kada su u pitanju noćenja domaćih turista što ga čini destinacijom broj jedan u Srbiji, saopšteno je iz TO Zlatibor. Važno je... »

Pomoć domaćinima iz Nove Varoši

Večernje novosti pre 5 dana
Nemački GIZ poljoprivrednicima iz Nove Varoši donirao opremu vrednu 10.000 evra
U OKVIRU projekta pod nazivom "Održiva poljoprivreda, održiva inkluzija, održivo selo" petorica ovdašnjih domaćina su dobila mehanizaciju i opremu vrednu 10.000 evra. Posle nekoliko krugova selekcije u okviru programa koji je... »

Vredna donacija novovaroškim poljoprivrednicima

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Nova Varoš - Pet poljoprivrednika dobilo je mehanizaciju i opremu vrednu 10 hiljada evra, u okviru projekta „Održiva poljoprivreda, održiva inkluzija, održivo selo“, koje je finansirala nemačka organizacija GIZ, a partnerski realizovali opštine Nova Varoš, Arilje, Lučani, Požega, Bajina Bašta,... »

"Naša žalba će veoma brzo biti obnovljena"

B92 pre 7 dana
B92: "Naša žalba će veoma brzo biti obnovljena"
Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović najavio je da će žalba koju su opštine Paraćin, Šabac i Čajetina podnele Savetu Evrope veoma brzo biti obnovljena.
Žalba je podneta zbog, kako se navodi, "diskriminatorskog odnosa vlasti u Srbiji". On je u saopštenju optužio premijerku Anu Brnabić i ministra državne uprave i lokalne samouprave Branka Ružića da su "po nalogu Aleksandra Vučića,... »

Stamatović: Žalba tri opozicione opštine Savetu Evrope biće veoma brzo obnovljena

Beta pre 7 dana
Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović najavio je danas da će žalba koju su opštine Paraćin, Šabac i Čajetina podnele Savetu Evrope zbog kako se navodi, "diskriminatorskog odnosa vlasti u Srbiji", veoma brzo biti obnovljena. On je u saopštenju optužio premijerku Anu Brnabić i ministra... »

Popravka obaloutvrda Save i Drine

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Senzacija litvanaca: Suduva izbacila APOEL

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Vučić stigao u Brisel, sutra nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.