Čajetina

Ako su suzne oči i naduven nos vaša svakodnevica, ova planina je spas: Na Zlatiboru izmerena veoma niska koncetracija polena…

RINA pre 15 sati
Pretraga Registracija Ako su suzne oči i naduven nos vaša svakodnevica, ova planina je spas: Na Zlatiboru izmerena veoma niska koncetracija polena (FOTO) Čajetina – Ko ima problema sa alergijama na polen dobro zna šta za njega donosi proleće i… »

Produžen konkurs za Start ap preduzetnike

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - Inovacioni biznis centar Zlatibor produžio je rok za prijavu na konkurs za podršku preduzetništvu do 27. juna. Veliki broj prispelih prijava za konkurs koji je prvobitno trebalo da se zaključi 26. maja uslovio je produženje roka, a IBC je… »

Čajetina: Uvođenje sistema za automatsko zalivanje radi racionalnije potrošnje vode

Danas pre 1 dan
Sistem za automatsko zalivanje javnih zelenih površina na Zlatiboru, biće postavljen i na novoizgrađenim kružnim tokovima na Zlatiboru, kao i u čajetinskom parku. Razlozi su racionalnija potrošnja vode i manje angažovanje zaposlenih. Uvođenje… »

U okrugu 11 novozaraženih korona virusom

Zoom UE pre 1 dan
ZLATIBORSKI OKRUG-Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 11 lica u Zlatiborskom okrugu : Arilje ,Priboj i Užice po 3, Sjenica i Čajetina po 1 novozaražena osoba,saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice. Od početka… »

Skače broj zaraženih na teritoriji Zlatibroskog okruga: Korona virus potvrđen kod još 18 lica, broj inficiranih od početka…

RINA pre 2 dana
Pretraga Registracija Skače broj zaraženih na teritoriji Zlatibroskog okruga: Korona virus potvrđen kod još 18 lica, broj inficiranih od početka pandemije premašio 75.000 Užice - Tokom protekla 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga korona virus… »

U Zlatiborskom okrugu 18 novoinficiranih korona virusom

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Užice - Prema podacima ZZJZ Užice, od prethodnog izveštaja do danas korona virus je potvrđen kod 18 lica: Užice šest,Čajetina četiri, Požega i Priboj po dva, Kosjerić, Nova Varoš, Prijepolje i Nova Varoš po jedno lice. Od početka epidemije do… »

U Zlatiborskom okrugu 18 novozaraženih korona virusom

Zoom UE pre 2 dana
ZLATIBORSKI OKRUG-Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 18 lica u Zlatiborskom okrugu: Užice 6,Čajetina 4, Požega i Priboj po 2, Kosjerić ,Nova Varoš,Sjenica i Prijepolje po 1 novozaražena osoba,saopšteno je iz Zavoda za javno… »

Holanđani ponovo okupirali srpsku planinu

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čajetina - Jedna od najposećenijih lokacija u Srbiji, planina Zlatibor, ponovo je ugostila grupu holandskih kampera. To je samo još jedan pokazatelj da su zlatiborski proplanci nezaobilazna stanica zapadno-evropskih kamping grupa na njihovom… »

Holanđani ponovo okupirali srpsku planinu: Dvadeset vozila sa radoznalim kamperima stiglo na Zlatibor, na Tić polju ovih dana…

RINA pre 2 dana
Pretraga Registracija Holanđani ponovo okupirali srpsku planinu: Dvadeset vozila sa radoznalim kamperima stiglo na Zlatibor, na Tić polju ovih dana najmanje se čuje srpski jezik Čajetina - Jedna od najposećenijih lokacija u Srbiji, planina Zlatibor… »

Umalo tragedija na Zlatiboru: Deo krana pao na restoran, povređen gost

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čajetina - Zlatiborac star 69 godina teško je povređen u centru Zlatibora pošto je deo krana sa jednog gradilišta pao na restoran u kome se on nalazio kao gost. Povređeni je hitno prevežen u užičku bolnicu gde mu je konstatovan prelom noge. Iz… »

Vesti dana »