Čedomir Antić

Slovenci opet „ruše granice“: Lansiran probni balon za nove lomove na Balkanu ili za – Dejton 2

Sputnik pre 1 dan
S obzirom na pometnju koju je u regionu izazvala spekulacija da je u Brisel iz Ljubljane stigao „non pejper“ u kome se slovenački premijer Janez Janša zalaže za novu promenu granica među državama bivše Jugoslavije, sve liči na „opipavanje… »

Veliki čovek i legendarni fudbalski trener

Danas pre 8 dana
Sećanje na Radomira Antića Minutom tišine, polaganjem cveća i venaca, paljenjem sveća ispred murala sa likom Radomira Antića, na ulazu u Gradsku kafanu na užičkom trgu, Užičani su odali poštu velikom čoveku i legendarnom fudbalskom treneru… »

Petronijević: Bez Antića Užice nije isti grad

Zoom UE pre 9 dana
UŽICE-Danas se navršila godina od smrti čuvenog srpskog fudbalskog stručnjaka Radomira Antića, koji je preminuo 6. aprila 2020. godine u Madridu u 72. godini posle kraće bolesti.Ispred njegovog murala u Užicu danas su navijači Partizana položili… »

Promovisanje knjige: U Pirotu 22. Sajam knjige i grafike - zbog epidemije, na otvorenom

Večernje novosti pre 10 dana
NA Centralnom gradskom trgu u Pirotu održava se 22. po redu Sajam knjige i grafike. Svoja ostvarenja izložilo je desetak naših izdavanja i knjižara koji tradicionalno učestvuju na ovoj svetkovini knjige, koja se zbog pandemije održava na otvorenom… »

Promovisana knjiga „Alternativna istorija Srbije“

Pirotske vesti pre 12 dana
Ovogodišnji XXII Salon knjige i grafike otpočeo je promocijom knjige „Alternativna istorija Srbije“ Predraga J. Markovića i Čedomira Antića u holu Doma kulture. O knjizi je govorio Marković, a moderator večeri je bio Vule Žurić. Ovo je… »

Promocija knjige "Alternativna istorija Srbije" na Salonu knjige i grafike u Pirotu

Plus online pre 12 dana
Na Salonu knjige i grafike ove godine planirane su tri promocije knjiga. Večeras je održana prva i tom prilikom predstavljena je knjiga “Alternativna istorija Srbije”, koju su napisali Predrag J. Marković i Čedomir Antić. U ovoj knjizi autori su… »

Salon knjige u Pirotu počinje danas. Pogledajte koje će sve promocije biti organizovane!

Pirotske vesti pre 14 dana
Ovogodišnji XXII Salon knjige i grafike, u organizaciji Doma kulture, suorganizaciji Narodne biblioteke Pirot, a pod pokroviteljstvom grada Pirota, održaće se na otvorenom prostoru, Belom trgu ispred Doma kulture, u vremenu od 02. do 11. aprila ove… »

Razljutili srbijanske medije – Zukorlić u TV emisiji gdje je Sandžak odvojen od Srbije i Crne Gore

Sandžak press pre 14 dana
Mapa Republike Srbije u emisiji “Globalno” Marka Jeremića na BN TV prikazuje Kosovo odvojenu crvenom linijom, uz natpis države “Kosovo”, ali i Sandžak koji je velikom crvenom linijom odvojen od Srbije i Crne Gore, što je razljutilo srbijanske… »

Skandalozna mapa na BN TV: Rasparčana Srbija u Jeremićevoj emisiji! (foto)

Večernje novosti pre 14 dana
MAPA Republike Srbije u emisiji "Globalno" Marka Jeremića na BN TV prikazuje autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju, odvojenu crvenom linijom, uz natpis lažne države "Kosovo", ali i tzv. Sandžak koji je velikom crvenom linijom odvojen od Srbije i Crne… »

Zaustavljanje etničkog čišćenja srpskih pisaca: Matija Bećković o povratku velikana u crnogorske škole

Večernje novosti pre 15 dana
NAJAVOM da će u crnogorske školske programe biti vraćeni pisci poput Desanke Maksimović, Meše Selimovića ili Alekse Šantića zaustavlja se etničko čiščenje srpskih pisaca iz školskih programa u Crnoj Gori, koje je izvršila bivša vlast… »

Vesti dana »