Čedomir Jovanović

Bivši komandir CZ-a: Milošević se kajao što nije izašao iz politike

Danas pre 2 sata
Ispovest Tomislava Stefanovića, nekadašnjeg komandira jedinice Centralnog zatvora, o boravku Slobodana Miloševića u ovoj ustanovi pre nego što je isporučen Hagu Tomislav Stefanović, nekadašnji komandir jedinice za obezbeđenje u Centralnom… »

Advokati se žalili Povereniku za informacije od javnog značaja zbog odbijanja pristupa obducijskom nalazu Vladimira Cvijana

Danas pre 1 dan
Advokati Luka Jovanović, Čeda Kokanović i Goran Miličić iz Beograda podneli su danas Povereniku za informacije od javnog značaja žalbu na rešenje Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i rešenje Višeg javnog tužilaštva kojima su… »

Isplivalo: Miličić provocirao Čedu pred ženom! Srpski političar poludeo od besa, policija se umešala (video)

Srbija danas pre 2 dana
Usijana atmosfera. Predsednik Liberalno-Demokratske partije Čedomir Jovanović, gostujući na TV “Hepi” govorio je o sukobu sa nekadašnjim košarkašem i osvajačem NBA prstena Darkom Miličićem. Na društvenim mrežama pojavio se video snimak, gde… »

Veliko slavlje u kući Jovanovića: Čeda sa balonima u rukama - a tek da vidite raskošnu tortu (foto)

Srbija danas pre 2 dana
Fotografije porodičnog slavlja je objavio na svom Instagram profilu. Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije (LDP), proslavio je sinoć svoj pedeseti rođendan. Lider liberala rođendan je proslavio u krugu porodice, zajedno sa suprugom… »

Čeda Jovanović proslavio 50. rođendan u krugu porodice

Nova pre 3 dana
Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije (LDP), proslavio je sinoć svoj pedeseti rođendan. Lider liberala rođendan je proslavio u krugu porodice, zajedno sa suprugom i decom. Fotografije porodičnog slavlja je objavio na svom Instagram… »

Evo ko je ubio Slobodana Miloševića

Pravda pre 3 dana
Od emitovanja serije „Porodica“ o poslednjim satima uoči hapšenja Slobodana Miloševića prošlo je već deset dana, a politička dešavanja od pre dvadeset godina ponovo su u centru pažnje. Političar Zoran Ostojić izjavio je da je jedan čovek… »

Voditeljka Verica Bradić u uživo emisiji: "Majka mi je preminula od posledica korona virusa"

Blic pre 4 dana
U večerašnjoj emisiji "Hit Tvit" između ostalog se pričalo o tome koliko je korona odnela života u Srbiji, života građana, javnih ličnosti i njihovih bližnjih. U tom trenutku voditeljka Verica Bradić prekinula je temu i sa knedlom u grlu… »

"Masa sa Vidovdana je ista masa od 5. Oktobra" Jovanović šokirao izjavom, a onda otkrio šta je pisalo u pismu za…

Srbija danas pre 5 dana
Čedomir Jovanović otkriva šta je pisalo na tom papiru, za koji se smatra da je garantovao da neće biti isporučen u Hag. Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Slobodanu Miloševiću pre… »

"Masa sa Vidovdana je ista masa od 5.: Oktobra" Čedomir Jovanović šokirao izjavom, a onda otkrio šta je pisalo u famoznom…

Blic pre 5 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Slobodanu Miloševiću pre hapšenja. - Milošević je slika od krvi i mesa naše tragedije. I dvadeset godina posle toga ja samo razmišljam od našem… »

Čedomir Jovanović otkrio: Šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Miloševiću VIDEO

B92 pre 5 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je u "Jutru" na TV Prva šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Slobodanu Miloševiću pre hapšenja. "Milošević je slika od krvi i mesa naše tragedije. I dvadeset godina posle toga ja samo… »

Vesti dana »