Đorđa Meloni

Italija se povlači iz kineske inicijative „Pojas i put“

Biznis i finansije pre 8 sati
2 Administracija premijerke Đorđe Meloni obavestila je Peking da će prestati da učestvuje u kineskoj incijativi Pojas i put (BRI). Italija je bila jedina velika zapadna država koja je potpisala BRI, jedan od najambicioznijih kineskih trgovinskih i… »

Jedina zemlja g7 koja je potpisala "Pojas i put": Italija napušta jedan od najambicioznijih kineskih projekata

EurActiv pre 10 sati
Italija će se povući iz kineske inicijative Pojas i put (BRI), potvrdila je vlada. Administracija premijerke Đorđe Meloni obavestila je Peking da će prestati da učestvuje u kineskoj incijativi Pojas i put (BRI) pre isteka roka na kraju godine… »

Italija se povlači iz projekta Pojas i put: Od 19 milijardi evra realizovan samo delić

Telegraf pre 9 sati
Italijanska premijerka Đorđa Meloni uoči sastanka Ursule fon der Lajen sa Si Đinpingom obavestila Peking da se njena zemlja povlači iz deset godina starog infrastrukturnog i trgovinskog projekta. Italija je donela odluku da se povuče iz programa… »

Tomino ukazanje u „Areni“, Matijina podrška „ProGlasu“, Sergej Lavrov i Đorđa Meloni u kampanji za srpske izbore

Nedeljnik pre 12 sati
Iako je bilo nerealnih očekivanja da će se pre neki dan u Skoplju na velikom skupu OEBS-a (samitu šefova diplomatija članica ove organizacije), sresti američki državni sekretar Entoni Blinken, i ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, od… »

Italija: Vlada potvrdila povlačenje iz kineske inicijative Pojas i put

Danas pre 23 sata
Italija se povlači iz kineske inicijative Pojas i put, potvrdila je vlada ove države. Kabinet Đorđe Meloni, italijanske premijerke obavestio je Peking da će prestati da učestvuje u projektu pre isteka roka do kraja godine. Italija je jedina država… »

Električni „fijat panda” – izvozni adut Srbije

Politika pre 1 dan
Zbog najave početka proizvodnje tog modela u Kragujevcu, italijanski sindikat pominje proteste i traži garancije sadašnjeg nivoa proizvodnje i zapošljavanja u tamošnjoj fabrici u Pomiljanu. Međunarodni konzorcijum proizvođača vozila… »

Italija se povukla iz kineskog projekta „Pojas i put”

Politika pre 21 sat
Italija se povukla iz kineske infrastrukturne inicijative „Pojas i put”, četiri godine nakon što je postala jedina nacija G7 koja se pridružila, saopšteno je danas iz vlade. Prema navodima italijanskog lista Korijere dela Sera, koji je prvi… »

Italija se povukla iz kineske inicijative Pojas i put

N1 Info pre 22 sata
Italija se povukla iz kineske infrastrukturne inicijative Pojas i put, četiri godine nakon što je postala jedina nacija G7 koja se pridružila, saopšteno je iz vlade. Prema navodima italijanskog lista Korijere dela Sera, koji je prvi objavio vest… »

Italija: Vlada potvrdila povlačenje iz kineske inicijative Pojas i put

Južne vesti pre 23 sata
Reuters Premijerka Đorđa Meloni se duže vreme protivi italijanskom članstvu u inicijativi Pojas i put Italija se povlači iz kineske inicijative Pojas i put, potvrdila je vlada ove države. Kabinet Đorđe Meloni, italijanske premijerke obavestio je… »

Italija: Vlada potvrdila povlačenje iz kineske inicijative Pojas i put

BBC News pre 24 sata
Ova mediteranska država priključila se kineskom globalnom projektu 2019. godine. Italija se povlači iz kineske inicijative Pojas i put, potvrdila je vlada ove države. Kabinet Đorđe Meloni, italijanske premijerke obavestio je Peking da će prestati… »

Vesti dana »