Šaban Šaulić

PERVERZNO! Šaban i Džej godinama delili istu LJUBAVNICU!

Svet & Skandal pre 1 dan
Dobro je poznato da su Džej i Šaban Šaulić preko 20 godina bili bliski prijatelji, međutim, njih dvoje su uspeli da sakriju veliku tajnu koju su zajedno čuvali. Kako STAR ekskluzivno saznaje, slavni pevači su imali istu ljubavnicu s kojom su se… »

Šaban se PLAŠIO! „Darko neće daleko dogurati, IGRA se životom”

Svet & Skandal pre 17 dana
Pokojni Šaban Šaulić mnogo je voleo mladog kolegu Darka Lazića i pokušavao da ga savetima vrati na pravi put. Naime, kralja je brinulo što je Darku udarila slava u glavu i što živi kao da sutra ne postoji – nespavanje, poroci, sumanuta vožnja… »

Prva ŠOK ISPOVEST Goce Šaulić! Ovo je trebalo da se desi Šabanu PRE SMRTI!

Svet & Skandal pre 23 dana
Dve godine nakon tragične smrti Šabana Šaulića po prvi put oglasila se njegova udovica Gordana Šaulić. Ona se između ostalog prisetila i daleke 17. januara 1993. godine Šaban imao nesreću u Beču kada je jedva ostao živ, a činjenica da je… »

OTKRIVAMO! Goci su OTELI sve Šabanove pare!

Svet & Skandal 07.03.2021
Kako Scandal! saznaje, Gordana Šaulić ostala je bez svih Šabanovih para! Čak nema više ni 250.000 evra koliko je dobila na ime odštete zbog tragične pogibije supruga! Poznato je da je Goca uzela mnoge kapare unapred za Šabanove nastupe i ne… »

Šaban SINU dao ime po DEDI mučenom u JASENOVCU

Svet & Skandal 06.03.2021
Iako su svi mislili da Goci Šaulić u životu teku samo med i mleko, ona i Šaban krili su strašnu tragediju njene porodice. – Šaban je tokom celog braka bio jako osetljiv na nju i ljutio se kad čuje da je ogovaraju, a voleo je što je ponosna žena… »

Konačno će istina izaći na videlo! SNIMA SE FILM O ŠABANU!

Svet & Skandal 05.03.2021
Prošlo je dve godine kako nas je tragično napustio Šaban Šaulić. Kako SVET saznaje, u narednih mesec dana trebalo bi da počne snimanje dokumentarnog filma u kom će se saznati detalji iz njegovog života koji suc do sada bili nepoznati nepoznati… »

Šabanu se nije ispunila ŽELJA da oženi sina!

Svet & Skandal 03.03.2021
Prošlo je dve godine otkako je pevač Šaban Šaulić tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Bilefeld u Nemačkoj, a njegov kum i klavijaturista Slobodan Stojadinović, koji je i jedini živi svedok iz tog automobila još… »

ŠOK! Goca Šaulić progovorila o Šabanovoj SMRTI!

Svet & Skandal 02.03.2021
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je pre dve godine u saobraćajnoj nesreći, a njegova udovica Gordana je sada progovorila o njegovoj smrti. Naime, Goca se prisetila tog kobnog jutra i ističe da je predosetila da nešto nije u redu, a njene… »

"Agonija je trajala satima. Nisam mogla da se javim, da to čujem, najgori košmar je postao istina"

Telegraf 01.03.2021
- On svakako ostaje da živi, ne samo kroz pesme nego kroz lik i delo, i kroz nas koji ga volimo, decu, unuke, prijatelje, kumove… - rekla je Goca. Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je pre dve godine, 17. februara, u saobraćajnoj nesreći, a… »

Agonija je trajala satima, nisam smela da dignem slušalicu: Šabanova udovica o kobnom jutru kada je pevač poginuo

Mondo 01.03.2021
Bilo je to 17. februara 2019. godine. Bilo je to 17. februara 2019. godine. Kralj narodne muzike Šaban Šaulić stradao je pre dve godine u saobraćajnoj nesreći i za sobom ostavio dve ćerke i sina, kao i suprugu Gordanu, koja je prvi put pričala o… »

Vesti dana »