Šaban Šaulić

Intervju koji je Šaban dao pre 38 godina će vas naterati da zastanete za tren: Ja sam dete sa ruba života

Alo pre 14 dana
Tuga... Šaban Šaulić, legenda narodne muzike, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara, a zbog intervja koji je dao u maju 1981. godine ćete zastati na trenutak. Intervju prenosimo u celosti: Publika zabrinuta za… »

Misterija smrti Zorana Šijana traje 20 godina: Goci o muževljevom ubistvu javio Šaban Šaulić

Alo pre 16 dana
Ovi detalji iz života kik-boksera do sada nisu bili poznati javnosti. Zoran Šijan, šampion Evrope u kik-boksu i jedan od žestokih momaka beogradskog asfalta, ubijen je 27. novembra 1999. u Beogradu. Šijan je tada imao samo 35 godina, a njegovo… »

Nedužan sam ispaštao, ali me je žena spasila!

Alo pre 18 dana
Emir Habibović profesionalno peva već više od 15 godina, ali ga je šira publika upoznala prošle godine, kada ga je pokojni Šaban Šaulić predstavio kao svog naslednika. Ovaj pevač, koji nema nijedan skandal otkad je na javnoj sceni, kaže da je… »

Tajna šabanovog najvećeg hita! Pre 40 godina napisao je stihove, a onda mu je pokojni kralj narodnjaka sve izmenio

Kurir pre 21 dan
Jedan od najpoznatijih tekstopisaca i kompozitora otkriva kako je pre više od 40 godina u stihovima opisao svoj dolazak u Beograd, od čega je kasnije nastao legendarni hit u Šaulićevom izvođenju. Jedan od najpopularnijih narodnih pesama „S namerom… »

Otkrivena Šabanova najveća tajna! Ovo se krilo iza napisanih stihova njegove pesme!

Alo pre 21 dan
Sve je izmenio! Jedan od najpoznatijih tekstopisaca i kompozitora otkriva kako je pre više od 40 godina u stihovima opisao svoj dolazak u Beograd, od čega je kasnije nastao legendarni hit u Šaulićevom izvođenju Jedan od najpopularnijih narodnih… »

Goca Šaulić se oglasila, pa zaprepastila sve

Svet pre 22 dana
Gordana Šaulić, udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, devet meseci od tragične smrti pevače, ne može da se pomiri da ga nema. Naime, Gordana je na Instagramu podelila Šabanovu fotografiju, uz srce kao i potresan komentar. “Evo skoro… »

Pesme Tejlor Svift: Zašto pevačica ne sme da izvodi sopstvenu muziku

Južne vesti pre 27 dana
Reuters Slavna pevačica Tejlor Svift kaže da je njeno učešće na predstojećim Američkim muzičkim nagradama (AMA) pod znakom pitanja zbog zabrane da izvodi pesme koje je napisala. Svift je na Tviteru navela da joj menadžeri Skuter Braun i Skot… »

Rade Vučković za Kurir evocira uspomene na kralja folka: Šabane, čekaj me u raju!

Kurir pre 30 dana
Posveta Prijatelj i saradnik pokojnog kralja narodne muzike priča o poslednjem susretu sa Šaulićem i otkriva šta će se naći u knjizi posvećenoj njemu. U 50 godina dugoj karijeri Rade Vučković napisao je preko 2.000 pesama, od koje su većina… »

EMIR HABIBOBVIĆ TVRDI: IZMEĐU DARKA I MENE NEMA RIVALSTVA!

Svet 04.11.2019
Iako su Darko Lazić i Emir Habibović dugogodišnji prijatelji, na estradi kruže priče da među njima vlada rivalitet. Emir, koji je nedavno došao na koncert mlađeg kolege kako bi mu pružio podršku, nasmejao se kada je čuo šta se priča o njemu i… »

Između Darka i mene nema rivalstva!

Alo 01.11.2019
Na estradi ima svega! Iako su Darko Lazić i Emir Habibović dugogodišnji prijatelji, na estradi kruže priče da među njima vlada rivalitet. Emir, koji je nedavno došao na koncert mlađeg kolege kako bi mu pružio podršku, nasmejao se kada je čuo… »

Vesti dana »