Šangaj

Električni Audi A6 debitovao u Šangaju FOTO/VIDEO

B92 pre 35 minuta
Audi je predstavio koncept A6 e-tron, kao uvod u produkcijsku verziju koja stiže 2022. godine. Nemački proizvođač je 2021. započeo udarnički kada je reč o novim modelima na struju. Najpre se u februaru pojavio e-tron GT, da bi polovinom aprila… »

Nezadovoljna žena u znak protesta skočila na krov Teslinog Modela 3 na Autoshowu u Šangaju

Auto blog pre 7 sati
Ovogodišnji Autoshow u Šangaju jedna žena je iskoristila za protest protiv Tesle. Kako piše Revija HAK, navodno joj je američki proizvođač isporučio automobil Model 3 s neispravnim kočnicama i zbog toga je gotovo izgubila četvoro članova… »

Obnovljeni Lexus ES

Auto blog pre 11 sati
Nakon tri godine na tržištu, aktuelna sedma generacija Lexusa ES je prošla kroz restilizaciju. Lexus ES (Executive Sedan) je naime danas na sajmu automobila u Šangaju prikazan u obnovljenom izdanju, što pokazuje značaj kineskog tržištu za ovu… »

FOTO: Fotografije koje su obeležile dan

Radio 021 pre 11 sati
Ovo su fotografije nekih od događaja u svetu i kod nas koji su obeležili ovaj ponedeljak, 19. april. Češke diplomate proterane iz Moskve. FoNet/AP Obeležena 78. godišnjica ustanka u Varšavskom getu. FoNet/AP U Novom Sadu održan protest "Novi Sad… »

Električni Genesis G80 EV

Auto blog pre 13 sati
Kao što je i najavljivao prethodnih dana, Genesis je na sajmu u Šangaju prikazao svoj prvi električni automobil, i to luksuznu limuzinu G80 EV. G80 EV po navodima fabrike postavlja nove standarde za luksuzne električne limuzine, a pokreću ga dva… »

Novi Nissan X-Trail i zvanično

Auto blog pre 14 sati
Nissan je još sredinom prošle godine u Americi predstavio novu generaciju modela Rogue, a sada je na sajmu u Šangaju premijeru imala i verzija za druga tržišta (pod nazivom X-Trail). Slike novog X-Traila pokazuju da se od američkog Nissana Rogue… »

Huawei predstavio svoj prvi automobil

Auto blog pre 16 sati
Kompanija Huawei je zvanično postala i proizvođač automobila nakon što je na sajmu u Šangaju predstavila električni model razvijen s grupom BAIC. Automobil pod nazivom Arcfox Alpha S je potpuno električni model koji sadrži Huaweijev hardver i… »

Ford Evos umesto Mondea

Auto blog pre 15 sati
Nakon višemesečnih glasina, Ford Evos je predstavljen na auto salonu u Šangaju. To je porodični automobil koji spaja segmente, a stvoren je kao spoj između karavana i SUV-a. Prema dostupnim podacima i fotografijama reč je o atraktivnom vozilu s pet… »

Volkswagen prikazao svoj najveći električni automobil

Nova pre 15 sati
Model ID.6 baziran je na VW platformi za električna vozila MEB i to je prvi model na struju nemačke kompanije koji nudi sedam sedišta. Posle modela ID.3, za koji se u VW-u nadaju da bi u svetu električnih automobila mogao da bude ono što je Golf… »

Toyota bZ4X Concept

Auto blog pre 16 sati
Toyota danas predstavlja konceptnu verziju buduće Toyote bZ4X na salonu automobila u Šangaju – predstavljajući prvo u nizu električnih vozila s baterijom i nula emisija (BEV). Do 2025. Toyota planira da predstavi 15 električnih vozila na baterije… »

Vesti dana »