Škoda

Škoda Octavia po prvi put dostupna u Sportline verzij

Auto magazin pre 13 sati
Škoda dodaje još više modela u svoju sveobuhvatnu Octavia ponudu i sada nudi četvrtu generaciju svog najprodavanijeg proizvoda u novoj, dinamičnoj Sportline verziji... Smeštena između Style nivoa opreme i sportskog Octavia RS modela, ova varijanta… »

VIDEO: Osvrt na Škoda Enyaq iV dizajn

Auto blog pre 2 dana
Prilikom upoznavanja električnog terenca ŠKODA ENYAQ iV, novinar i auto entuzijasta Alex Kersten dobro je osmotrio dizajn automobila. Dizajneri pružaju detaljan uvid u svoj rad. Šta se izdvaja kod novog potpuno električnog ŠKODA ENYAQ iV kada se… »

Škoda Octavia Sportline – izgleda identično kao RS ali s drugačijim pogonom

Vrele gume pre 2 dana
Na scenu stupila krajem 2019., četvrta generacija Škode Octavije je dostupna u različitim paketima i nivoima opreme, uključujući i performantni RS model. Sada je češki proizvođač u ponudu stavio novu Sportline verziju za kupce koji žele RS… »

Škoda Octavia Sportline

Auto blog pre 2 dana
Beograd, 9. april 2021 – ŠKODA dodaje još više modela u svoju sveobuhvatnu OCTAVIA ponudu i sada nudi četvrtu generaciju svog najprodavanijeg proizvoda u novoj, dinamičnoj SPORTLINE verziji. Smeštena između Style nivoa opreme i sportskog OCTAVIA… »

Sportska elegancija: Stigla je Škoda Octavia Sportline FOTO

B92 pre 2 dana
Škoda je proširila ponudu modela Octavia verzijom Sportline koja je pozicionirana ispod sportske RS varijante. Octavia Sportline dostupna je i u karavan varijanti, a karakterišu je crni ukrasni detalji na spoljašnjosti, trokraki multifunkcionalni… »

Škoda spremila novu verziju modela Octavia

Nova pre 2 dana
Škoda je za svoj bestseler spremila novi paket opreme, pa će se četvrta generacija modela Octavia od sada prvi put nuditi u dinamičnijem izdanju - Sportline. To će, dakle, biti verzija odmah ispod sportskog Octavia RS modela. Smeštena između Style… »

U Srbiji u martu prodato 2.295 novih automobila, među njima i jedan Lamborghini

Auto blog pre 3 dana
Tržište novih automobila u našoj zemlji polako se oporavlja, nakon godinu dana krize U martu 2021. u Srbiji je registrovano 2.295 novih putničkih vozila. To je dvostruko više u odnosu na januar, kada je prodato 1.098 novih automobila, i skoro za 45… »

Bahatim parkiranjem blokirao komunalce i zaustavio saobraćaj (foto)

BizLife pre 3 dana
Koliko brza i nesavesna vožnja ume da bude opasna, toliko neodgovorno parkiranje može da naljuti i izazove pravi kolaps. Pravi primer takvog, bahatog parkiranja viđen je u blizini banjičke pijace, kada je u jednosmernoj ulici vozač parkirao svoju… »

U pretresima pronađeno na desetine delova od "škoda", policija otkrila štek auto-mafije

Blic pre 3 dana
Na zahtev Opštinskog suda u Sarajevu policija je na području Bijeljine i Ugljevika pretresla dve lokacije. - Prilikom pretresanja na području Ugljevika pronađeno je i privremeno oduzeto 16 motora brušenog broja, menjač, te 13 vrata i tri poklopca… »

U Srbiji u martu prodato 2.295 novih automobila, među njima i jedan lamborgini

Srbija danas pre 3 dana
Tržište novih automobila u našoj zemlji polako se oporavlja, nakon godinu dana krize. U martu 2021. u Srbiji je registrovano 2.295 novih putničkih vozila. To je dvostruko više u odnosu na januar, kada je prodato 1.098 novih automobila, i skoro za 45… »

Vesti dana »