Španija - vesti

Španija će uskoro upoznati potencijale Srbije

B92 pre 1 sat
B92: Španija će uskoro upoznati potencijale Srbije
Beograd -- Razmena između Španije i Srbije je u rastućoj fazi i špansko tržište sa 45 miliona potrošaca je izuzetno važno za srpske kompanije.
To je izjavio je predsednik Prvredne komore Srbije Marko Čadež. Na otvaranju Prvog poslovnog foruma Španija - Srbija, Čadež je današnji skup prilika za razmenu informacija o potencijalama za privrednu saradnju, kao i da srpske i... »

Održan prvi poslovni forum Španija-Srbija, zaštita okoline među glavnim oblastima

Novi magazin pre 3 sata
Iskustva španskih kompanija u zaštiti okoline mogu da pomognu da se poboljša kvalitet života građana u Srbiji, ocenio je danas ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan na prvom poslovnom forumu Španija-Srbija.
"Srbija je jedno od najugroženijih područja i kako bismo to promenili izdvojili smo 15 miliona evra za investicije u oblasti zaštite životne sredine tokom sledeće godine. Međutim, kapital koji država ima nije dovoljan da bismo u... »

Španija u Srbiju najviše izvozi mesne proizvode

Beta video pre 4 sata
BEOGRAD - Državna sekretarka za trgovinu Španije Šiana Mendes kazala je da kompanije najviše mogu da saradjuju u zaštiti životne sredine i u gradjevinarstvu. Španija u Srbiju najviše izvozi mesne proizvode, vozila i odevne predmete, a iz Srbije na špansko tržište najviše dolaze žitarice, proizvodi... »

Podržavamo Španiju u očuvanju svog integriteta

Beta video pre 4 sata
BEOGRAD - Ministar zaštite životne sredine Srbije Goran Trivan zahvalio se Španiji na podršci koju pruža Srbiji jer nije priznala nezavisnost Kosova i... »

Poslovni forum Srbija - Španija Španske kompanije planiraju da šire poslovanje u Srbiji

Večernje novosti pre 5 sati
Španske kompanije koje su već prisutne u Srbiji planiraju proširenje svog poslovanja, kaže državna sekretarka za trgovinu Španije Šiana Mendes, koja ima vrlo pozitivna očekivanja od daljeg razvoja saradnje Španije i Srbije
Španske kompanije koje su već prisutne u Srbiji planiraju proširenje svog poslovanja, kaže državna sekretarka za trgovinu Španije Šiana Mendes, koja ima vrlo pozitivna očekivanja od daljeg razvoja saradnje Španije i Srbije. U... »

"Posebno sam ponosan na BG na vodi"

B92 pre 6 sati
B92: "Posebno sam ponosan na BG na vodi"
Beograd -- Ekonomska saradnja Srbije i Španije je poslednjih godina u konstantnom usponu, kaže gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić na poslovnom forumu "Španija-Srbija".
Radojičić je kazao da i dalje postoji puno prostora za dodatni rast i unapređenje ekonomskih odnosa dve zemlje. U prethodnom periodu trgovinska razmena sa Španijom je bila oko 450 miliona evra, rekao je on i istakao da ima... »

Španija podržava Srbiju u nastavku dijaloga za Prištinom

Politika pre 8 sati
Španija podržava Srbiju u nastavku dijaloga sa Prištinom, ukoliko i uvek kada taj dijalog donosi benefit i ide na ruku budućim političkim planovima Srbije, poručio je ambasador Španije u Srbiji Migel Fuertes. „Kada je reč o pristupu Srbije Evropskoj uniji, to je tema koja je stalno aktuelna i... »

Otvoren prvi Poslovni forum Španija-Srbija

Nova ekonomija pre 7 sati
U Beogradu je otvoren prvi dvodnevni Poslovni forum Španija-Srbija, na kom učestvuju predstavnici 20 španskih kompanija iz sektora infrastrukture, životne sredine, turizma, saobraćaja, građevinarstva. Susret privrednika iz Srbije i Španije organizuje Trgovinsko odeljenje španske ambasade i Španska... »

Španija pruža punu podršku Srbiji

Studio B pre 8 sati
Španija podržava Srbiju u nastavku dijaloga sa Prištinom, pristupu Evropskoj uniji, i nudi snažnu kulturnu, političku i ekonomsku saradnju.
FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ Španija podržava Srbiju u nastavku dijaloga sa Prištinom, ukoliko i uvek kada taj dijalog donosi benefit i ide na ruku budućim političkim planovima Srbije, poručio je ambasador Španije u Srbiji Migel... »

Stravično nevreme napravilo haos u Španiji: Obilne kiše izazvale poplave, bujica nosila drveće i rušila betonsku ogradu, jedna osoba poginula (video)

Telegraf pre 8 sati
Španska meteorološka agencija AEMET izdala je crveno upozorenje za pokrajinu Malaga
Katastrofalna oluja je krajem prošle nedelje zahvatila istočne predele Španije. Obilne padavine su izazvale stravične poplave i bujice, posebno u delu istoče obale i području severnije od Valensiije. Tamo je palo čak preko 300 mm... »

©2018 Netmark d.o.o.