Španija

Ko ih je terao da tu dižu grad: Ovce preplavile Madrid, idu ka novim pašnjacima (Foto/Video)

Večernje novosti pre 17 minuta
Godišnji događaj, započet 1994. godine, omogućava pastirima da iskoriste pravo da koriste tradicionalne rute za migraciju. Ovce su danas zamenile automobile na ulicama Madrida, dok su pastiri "upravljali" svojim stadima kroz srce španske prestonice… »

Procurele slike Sa nadalovog venčanja: Pogledajte kako su mladenci izgledali, fotke oduševile ceo svet

Blic pre 35 minuta
Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo Ćiska krunisali su 14-godišnju vezu sklapanjem braka, a o ovom venčanju ne prestaje da se priča. Ceremonija venčanja i svadbeno veselje održani su na Majorcu u u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se… »

Nova generacija, nove tehnologije: Proteste u Barseloni vodi misteriozna organizacija koja za Španiju ima samo jednu poruku

Blic pre 3 sata
Do ove nedelje, slike koje je slao katalonski pokret za nezavisnost bile su njegove crvene, žute i plave zastave i ogromne gužve na proslavama nacionalnog dana regiona koje su pozivale na na odvojenu republiku. Od ponedeljka, međutim, slike koje dolaze… »

Španski premijer Sančes pod pritiskom desnice zbog nemira u Kataloniji

Danas pre 5 sati
Na tri nedelje od izbora u Španiji predsednik vlade Pedro Sančes na meti je oštrih kritika desnice koja traži vanredne mere u Katalonji gde su se tenzije ipak znatno smirile sinoć posle više noći urbane gerile. Uz uzvike „Živela Španija i… »

Alarmantno u Barseloni: Protest protivnika nezavisnosti Katalonije uz moto „Dosta je više“ (VIDEO)

Vesti online pre 8 sati
Španska centristička stranka Građani, nastala u Kataloniji kako bi se usprotivila nezavisnosti te pokrajine, održala je danas u Barseloni skup pod motom „Dosta je više“, sa kog je pozvala na suživot i jedinstvo Španije. Протест у… »

Teški dani za Luku Jovića...

Mozzart sport pre 11 sati
Španci se sada već pitaju da li je Real napravio ozbiljnu grešku... Real je juče doživeo pvi poraz u šampionatu Španije. Poraz na majorki došao je usled vrlo loše partije čitavog tima, međutim španski mediji ponovo apostrofiraju jedno ime -… »

Potvrđena povreda Feliksa, čeka ga duža pauza

Mozzart sport pre 5 sati
As Atletika povredio zglob desne noge. Skupoceni napadač Atletika Žoao Feliks ozbiljno je povredio ligamente skočnog zgloba i očekuje ga duža pauza. Portugalac je stradao tokom subotnje utakmice sa Valensijom, a prema informacijama iz Španije… »

Mali: Srbija je zvanično postala neregionalni član Azijske infrastrukturne investicione banke

B92 pre 13 sati
Beograd -- Naša zemlja je dobila sertifikat kojim se potvrđuje da je zvanično postala neregionalni član Azijske infrastrukturne investicione banke. Na ovaj način naša zemlja dobija pristup povoljnim kreditnim sredstvima za realizaciju važnih… »

Hrvati ogorčeni: Plaćamo najveći PDV u Evropskoj uniji! To je dranje!

Kurir pre 12 sati
Hrvatski građani plaćaju najveći PDV u Europskoj uniji: stopa PDV je 24 odsto, a prihodi od njega u 2017. iznosili su čak 13,2 odsto BDP, što je znatno više od proseka EU, koji iznosi 7 odsto BDP. Jedino Mađarska ima veću stopu PDV (27 odsto), ali… »

Procurele slike Sa nadalovog venčanja u zamku na majorci: Pogledajte kako su izgledali mladenci Rafa i Ćiska! Elegantnije ne…

Kurir pre 1 sat
Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo Ćiska krunisali su 14-godišnju vezu sklapanjem braka. Ceremonija venčanja i svadbeno veselje održani su na Majorcu u u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u… »

Vesti dana »