Žandarmerija

U Novom Sadu skup podrške radio voditelju Dašku Milinoviću

Novi magazin pre 4 minuta
Oko 2.000 novosadjana okupilo se danas na Trgu slobode u centru grada na skupu protiv fašizma kako bi iskazali podršku radijskom voditelju Dašku Milinoviću koji je fizički napadnut na putu do posla. Kolona je nakon uvodnih govora krenula u protestnu… »

Održan protest „Novi Sad protiv fašizma", policija udaljila učesnike „kontramitinga" sa Keja

Insajder pre 1 sat
Na Trgu slobode u centru grada Novosađani su se večeras okupili na skupu protiv fašizma kako bi iskazali podršku radijskom voditelju Dašku Milinoviću koji je fizički napadnut na putu do posla. Kolona je nakon uvodnih govora krenula u protestnu… »

Skup podrške Dašku Milinoviću u Novom Sadu: “Ponovo živimo u državi u kojoj moramo da imamo oči na leđima…”

Nedeljnik pre 1 sat
Screenshot YouTube N1 (Beta) – Oko 2.000 novosađana okupilo se danas na Trgu slobode u centru grada na skupu protiv fašizma kako bi iskazali podršku radijskom voditelju Dašku Milinoviću koji je fizički napadnut na putu do posla. Kolona je nakon… »

Antivaksera proganjalo 200 žandara: Majka "buntovnik" iz Nansija uhapšena zajedno sa svojom ćerkom

Večernje novosti pre 22 sata
DANONOĆNO traganje za osmogodišnjom Miom i njenom majkom Lolom, posle pet dugih dana, urodilo je u nedelju plodom. Devojčiica koju je u francuskom Nansiju otela sopstvena majka uz pomoć saučesnika u utorak, pronađena je, zajedno s njom, u jednoj… »

Vulin čestitao učesnicima vežbe “Odgovor 2021”

Vesti online pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas svim učesnicima združene vežbe policije i Vojske Srbije “Odgovor 2021”. – Pripadnici MUP-a su na jučerašnjoj vežbi pokazali da Srbija može da se osloni na njih u ratu, kao što… »

Vulin čestitao učesnicima vežbe "Odgovor 2021" Policija i Vojska Srbije štite našu državu i građane!

Srbija danas pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je svim pripadnicima MUP i svim pripadnicima Vojske Srbije, učesnicima združene vežbe "Odgovor 2021", na znanju, trudu i upornosti. - Čestitam! Srbija ih je ocenila sa vrlo dobro - navodi se u… »

Vulin čestitao učesnicima vežbe "Odgovor 2021"

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas svim učesnicima združene vežbe policije i Vojske Srbije "Odgovor 2021". "Pripadnici MUP-a su na jučerašnjoj vežbi pokazali da Srbija može da se osloni na njih u ratu, kao… »

Vučić nakon vojne vežbe "Odgovor 2021": Ponosan sam jer smo pokazali da možemo u svakom momentu sami da zaštitimo Srbiju…

Srbija danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je vojnoj vežbi "Odgovor 2021" Na poligonima "Orešac" i "Pasuljanske livade" održana je Združena taktička vežba policije i vojske sa bojevim gađanjem "Odgovor 2021", kojoj je prisustvovao predsednik… »

"Vrlo dobro!" Ministar Vulin čestitao uspešno realizovanu združenu vežbu "Odgovor2021"

Večernje novosti pre 2 dana
PRIPADNICI MUP-a su na današnjoj vežbi pokazali da Srbija može da se osloni na njih u ratu, kao što se svakog dana oslanja na njih u miru. Predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić uverio se da je srpska policija spremna da po njegovom… »

„Odgovor 2021“: Održana združena taktičko-pokazna vežba MUP-a i Vojske Srbije /foto/

Sputnik pre 2 dana
Na „Pasuljanskim livadama“ održan je drugi deo združene vojno-policijske taktičke vežbe sa bojevim gađanjem „Odgovor 2021“ u kojoj učestvuje oko 1.500 pripadnika vojske i policije. Vojska Srbije prikazala je vatrenu moć najsavremenijeg… »

Vesti dana »