Žarko Žečević

Piksi se oslobodio mešetara! On je imao tu snagu! Žarko Žečević: Mnogo smo euforični, moramo da držimo ravnotežu!

Kurir 30.11.2021
Nekadašnji čelnik FK Partizan Žarko Zečević prokomentarisao je veliki uspeh fudbalske reprezentacije Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija. "Zahvaljujući njegovoj ličnosti, njegovom autoritetu, on će sve to da preskoči. Znači kao što… »

Održana sednica: Zasedao Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije u novom sastavu

Hot sport 25.12.2020
Danas je održana konstitutivna sednica Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije u novom sastavu. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u Srbiji i poštujući važeće Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Covid 19, a… »

Božidar Maljković izabrao potpredsednike OKS: Žarko Zečević ostaje, Milica Mandić na novoj funkciji

Mondo 25.12.2020
Doneta je odluka na sednici. Doneta je odluka na sednici. Nove odluke za Novu godinu. Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) u novom sastavu održao je u petak konstitutivnu sednicu na kom su izabrani članovi komisija te organizacije. Sednicom… »

Izabrani potpredsednici OKS i predsednici komisija te organizacije

Sportski žurnal 25.12.2020
OKS je formirao i radnu grupu za praćenje svih aspekata oboljenja od korona virusa na sportiste i članove Misije OKS za Olimpijske igre u Tokiju. Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) u novom sastavu imao je danas konstitutivnu sednicu na kom… »

Novajlije u OKS: Žarko Zečević i Milica Mandić uz Božidara Maljkovića

Večernje novosti 25.12.2020
IZVRŠNI odbor Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) u novom sastavu imao je danas konstitutivnu sednicu na kom su izabrani članovi komisija te organizacije. Sednicom je predsedavao predsednik OKS Božidar Maljković i na njegov predlog su izabrani… »

OKS odredio sve čelne ljude

Alo 25.12.2020
Članovi Izvršnog odbara su izabrali predsednike osam komisija OKS. Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije u novom sastavu imao je danas konstitutivnu sednicu na kom su izabrani članovi komisija te organizacije. Sednicom je predsedavao predsednik… »

Božidar Maljković izabrao potpredsednike OKS: Žarko Zečević i Milica Mandić na novim funkcijama

Srbija danas 25.12.2020
Odluka je doneta na konstituivnoj sednici. Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) u novom sastavu održao je u petak konstitutivnu sednicu na kom su izabrani članovi komisija te organizacije. Sednicom je predsedavao predsednik OKS Božidar… »

Boža Maljković promovisao Žarka Zečevića u potpredsednika oks

Mozzart sport 25.12.2020
Na sednici Izvršnog odbora izabrani novi kadrovi. U predsedničkoj fotelji Božidar Maljković. Odmah do njega, na potpredsedničkim mestima Žarko Zečević, Milica Mandić i Marija Desivojević Cvetković. To je jedan od najvažnijih epiloga sastanka… »

Promene u OKS: Nova tri potpredsednika i budući planovi

Nova 25.12.2020
Ovog petka je održana konstitutivna sednica Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije u novom sastavu. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u Srbiji i poštujući važeće Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje koronavirusa, a saglasno… »

OK održao konstitutivnu sednicu Izvršnog odbora

Sport klub 25.12.2020
U petak je održana konstitutivna sednica Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije u novom sastavu. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u Srbiji i poštujući važeće Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Covid 19, a… »

Vesti dana »