Aca Lukas

Puna Arena: Aca Lukas napravio spektakl (VIDEO)

Nova 14.04.2022
Folker večeras održava veliki koncert u Štark Areni. Popularni pevač Aca Lukas će večeras pevati neke od svojih najvećih hitova u Štark Areni. Folker je ranije najavio spektal, a sudeći po prvim snimcima sa koncerta – čini se da neće… »

Spektakl godine u Areni: Na Lukasov koncert stigli fanovi iz cele Srbije a evo šta kaže njegov sin

Svet & Skandal 14.04.2022
Koncert Ace Lukasa biće spektakl za pamćenje Kao što je i najavljivano, večeras u Štark Areni, Aca Lukas napraviće spektakl godine i najveću žurku na Balkanu. Naime, pevač otvara Štark Arenu, jer je prvi izvođač koji pravi koncert nakon… »

Dušica Grabović u jeku skandala sa prostitucijom došla na Lukasov koncert FOTO

Nova 14.04.2022
Dušica Grabović, pevačica čije se ime danima povezuje s prostitucijom, pojavila se na solističkom koncertu Ace Lukasa. „Posle idem u grad na žurku da pevam, obukla sam se za dobar bakšiš, ispod 45.000 ne dolazi u obzir. Super sam, odlično… »

Koncert ace lukasa u Areni Fanovi pevača došli iz svih krajeva Srbije (video)

Alo 14.04.2022
Atmosfer je već usijana, a fanovi samo pristižu. Kao što je i najavljivano, večeras u Štark Areni, Aca Lukas napraviće spektakl godine i najveću žurku na Balkanu. Naime, pevač otvara Štark Arenu, jer je prvi izvođač koji pravi koncert nakon… »

Stigla na koncert ace lukasa Dekolte Kije Kockar sevnuo jače od fotografskog blica (foto/video)

Alo 14.04.2022
Večeras će Beograd da gori. Kao što je i najavljivano, večeras u Štark Areni, Aca Lukas napraviće spektakl godine i najveću žurku na Balkanu. Naime, pevač otvara Štark Arenu, jer je prvi izvođač koji pravi koncert nakon pandemije Korona… »

Uvek mi je udobnije bez donjeg veša Tamara Đurić prošetala novu zadnjicu na koncertu Ace Lukasa (video)

Alo 14.04.2022
Pevač je rasprodao čitavu Arenu i obećava najluđi provod. Kao što je i najavljivano, večeras u Štark Areni, Aca Lukas napraviće spektakl godine i najveću žurku na Balkanu. Naime, pevač otvara Štark Arenu, jer je prvi izvođač koji pravi… »

Jedva čekam da ga vidim uživo Gastoz na koncertu Ace Lukasa u Areni (video)

Alo 14.04.2022
Večeras gori sve. Kao što je i najavljivano, večeras u Štark Areni, Aca Lukas napraviće spektakl godine i najveću žurku na Balkanu. Naime, pevač otvara Štark Arenu, jer je prvi izvođač koji pravi koncert nakon pandemije Korona virusa. Hype Aca… »

Koncert ace lukasa u Areni Kompozitor Saško Nikolić otkrio koja pesma je proslavila Lukasa (video)

Alo 14.04.2022
Pevač je rasprodao čitavu Arenu i obećava najluđi provod. Kao što je i najavljivano, večeras u Štark Areni, Aca Lukas napraviće spektakl godine i najveću žurku na Balkanu. Naime, pevač otvara Štark Arenu, jer je prvi izvođač koji pravi… »

Aca Lukas i Folk Haus bend večeras prave najveću žurku na Balkanu! (VIDEO)

Vesti online 14.04.2022
Ostalo je još samo nekoliko sati do koncerta godine u Štark Areni. Poslednje pripreme su u toku, a publiku večeras očekuje luda žurka i najbolja muzika. Sinoć je održana i generalna proba, pirotehnika, specijalni scenski efekti i naravno Lukasovo… »

Sve je spremno za spektakl godine Aca Lukas i Folk haus bend večeras prave najveću žurku na Balkanu (video)

Alo 14.04.2022
Karte su rasprodate u rekordnom roku. Ostalo je još samo nekoliko sati do koncerta godine u Štark Areni. Poslednje pripreme su u toku, a publiku večeras očekuje luda žurka i najbolja muzika. Sinoć je održana i generalna proba, pirotehnika… »

Vesti dana »