Aerodrom Nikola Tesla - vesti

Mondoloni: Vansi preuzima aerodrom za nekoliko nedelja

Studio B pre 7 sati
Francuska kompanija Vansi će koncesiono preuzeti beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ za nekoliko nedelja, izjavio je danas ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni.
„Stvari se odvijaju dobro i idu napred. Hvala srpskoj vladi što je odabrala Francusku, to je odličan projekat u kome svi dobijaju. Aerodorm ostaje Srbiji, ali Francuzi će biti koncesionari 25 godina“, rekao je Mondoloni gostujući... »

Francuska investicija: Beogradski aerodrom će dati koncesiju kompaniji Vansi za nekoliko nedelja

Srbija danas pre 11 sati
Francuska kompanija Vansi će koncesiono preuzeti beogradski aerodrom "Nikola Tesla" za nekoliko nedelja, izjavio je danas ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni.
- Stvari se odvijaju dobro i idu napred. Hvala srpskoj vladi što je odabrala Francusku, to je odličan projekat u kome svi dobijaju. Aerodorm ostaje Srbiji, ali Francuzi će biti koncesionari 25 godina - rekao je Mondoloni. Istakao... »

Francuska kompanija Vansi preuzima beogradski aerodrom za nekoliko nedelja

RTV pre 11 sati
RTV: Francuska kompanija Vansi preuzima beogradski aerodrom za nekoliko nedelja
BEOGRAD - Francuska kompanija Vansi će koncesiono preuzeti beogradski aerodrom "Nikola Tesla" za nekoliko nedelja, izjavio je danas ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni.
"Stvari se odvijaju dobro i idu napred. Hvala srpskoj vladi što je odabrala Francusku, to je odličan projekat u kome svi dobijaju. Aerodrom ostaje Srbiji, ali Francuzi će biti koncesionari 25 godina", rekao je Mondoloni gostujući... »

Francuski "Vansi" narednih nedelja preuzima beogradski aerodrom

Radio 021 pre 11 sati
Francuska kompanija Vansi će koncesiono preuzeti beogradski aerodrom "Nikola Tesla" za nekoliko nedelja, izjavio je danas ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni.
"Stvari se odvijaju dobro i idu napred. Hvala srpskoj vladi što je odabrala Francusku, to je odličan projekat u kome svi dobijaju. Aerodrom ostaje Srbiji, ali Francuzi će biti koncesionari 25 godina", rekao je Mondoloni gostujući... »

Francuzi narednih nedelja zvanično preuzimaju beogradski aerodrom

BizLife pre 12 sati
Foto: Promo Ambasador Francuske Frederik Mondoloni izjavio je da što se tiče koncesije za aerodrom “Nikola Tesla” sve ide po planu i ugovoru, preneo je B92. “Sve se odvija prema ugovoru iz marta i zvanično preuzimanje će biti u narednim nedeljama kako je predviđeno ugovorom”, naveo je Mondolini za... »

Francuski ambasador: Vansi preuzima Aerodrom „Nikola Tesla“ za nekoliko nedelja

Tango Six pre 14 sati
Prema rečima ambasadora Francuske u Srbiji Frederika Mondolinija koncesionar iz njegove zemlje preuzeće beogradski aerodrom „za nekoliko nedelja“. Ambasador je jutros gostovao na televiziji „Prva“ u emisiji „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ gde se izvinio za postupak njegove države prilikom jučerašnjeg,... »

Brena, Seka i Bekuta se srele na aerodromu: Pevačice se slikale u neočekivanom izdanju, bez trunke šminke i oduševile fanove! (foto)

Telegraf pre 2 dana
"Predivne", "Tri kraljice", "Tri dive" - bili su samo neki od komentara oduševljenih fanova
Mnoge naše poznate ličnosti vikendom imaju najviše posla te je aerodrom "Nikola Tesla" prepun pevača koji odlaze i dolaze sa nastupa. Lepa Brena, Seka Aleksić i Ana Bekuta našle su se na aerodromu u isto vreme i to u... »

Carinik moron! Vikao Klopu: "Kako pr*a Zvezda", pa zbrisao na bolovanje! (video)

Kurir pre 2 dana
Radnik carine izvređao trenera Liverpula, iako je ovaj ljubazno pristao da se fotografiše s njim, a potom nestao s posla
Skandal koji je na aerodromu "Nikola Tesla" izazvao carinik koji je presreo trenera Liverpula Jirgena Klopa i uz psovke ga ispratio iz Beograda ne jenjava. Neimenovani radnik je, podsetimo, prišao Klopu na aerodromu, Nemac je... »

Aerodrom Nikola Tesla: Uvredu upućenu treneru Liverpula Jirgenu Klopu posmatramo kao narušavanje ugleda naše kompanije i Srbije

Kurir pre 3 dana
Predstavnici AD Aerodrom "Nikola Tesla" iz Beograda oglasili su se povodom teksta " Neverovatan skandal na Aerodromu Nikola Tesla: Radnik presreo Klopa i evo šta mu je uradio! Gore društvene mreže, svi traže kaznu za čoveka koji je obrukao Srbiju", a koji je objavljen na portalu Kurira. Radi... »

"Nikola Tesla" srušio novi rekord: Sada mesec dana ranije

B92 pre 3 dana
B92: "Nikola Tesla" srušio novi rekord: Sada mesec dana ranije
Beograd -- Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" oborio je danas još jedan rekord - petomilionitog putnika na odlaznom letu Er Srbije mesec dana ranije nego prošle godine.
"Gotovo mesec dana ranije nego prošle godine, Aerodrom 'Nikola Tesla' danas je opsluĹľio svog 5-milionitog putnika na odlaznom letu nacionalnog avio-prevoznika Air Serbia JU654 za Moskvu. Time je oboren još jedan rekord... »

©2018 Netmark d.o.o.