Aerodrom Nikola Tesla - vesti

Beogradski aerodrom: Akcije na računima krajem marta

Kamatica pre 4 sata
Akcionari Beogradskog aerodroma u ponedeljak potvrdili podelu dobiti kompanije. I pored prošlonedeljnog protesta, zaposlenima se deli 234 miliona dinara. Deo profita Beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" mali akcionari će po svoj prilici dobiti krajem ovog meseca, eventualno početkom aprila.
Od svake akcije stići će 1.300,87 dinara, potvrdila je u ponedeljak Skupština akcionara. Ona, međutim, ništa novo nije donela zaposlenima ovog preduzeća. Iako su protestovali tražeći da im pripadne veći deo profita, od lanjskih... »

Koncesija za Aerodrom Nikola Tesla evropska transakcija godine u kategoriji aerodroma

Ekapija pre 8 sati
Koncesija za beogradski Aerodrom Nikola Tesla proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru "IJGlobal Awards" koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja. - Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su kompanije koje... »

Koncesija „Tesle“ evropska transakcija godine

BizLife pre 8 sati
Foto: Beobuild Koncesija za beogradski aerodrom Nikola Tesla proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru „IJGlobal Awards“ koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja. „Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su... »

Koncesija za „Teslu“ evropska transakcija godine u kategoriji aerodroma

Danas pre 20 sati
Koncesija za beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru „IJGlobal Awards“ koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja, saopštilo je Ministarstvo infrastrukture.
„Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su kompanije koje su u njima učestvovale bile posebno aktivne u prethodnoj kalendarskoj godini, kao i da su visoko ocenjene među svetskim ekspertima za odgovarajuće... »

Koncesija za "Teslu" proglašena za evropsku transakciju godine

B92 pre 23 sata
B92: Koncesija za "Teslu" proglašena za evropsku transakciju godine
Beograd -- Koncesija za Aerodrom "Nikola Tesla" proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma.
I to u izboru "IJGlobal Awards" koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja. Ugovor o koncesiji za beogradski aerodrom potpisala je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i... »

[NAJAVA] Druga noćna trka „BEG Runway Run“ 1. juna na „Nikoli Tesli“

Tango Six pre 2 dana
Druga noćna trka „BEG Runway Run“ održaće se 1. juna 2019. u jedan sat nakon ponoći na beogradskom aerodromu, saopšteno je sa „Tesle“. Kako navode, trku organizuje Beogradski maraton u saradnji sa Aerodromom Nikola Tesla, a prijave za učešće će biti aktivne od 15. aprila na sajtu Beogradskog... »

NIS u 2018. godini prodao više od 187 hiljada tona avio-goriva; Kupljene i tri nove cisterne za snabdevanje „Nikole Tesle“

Tango Six pre 2 dana
Kompanija NIS u protekloj godini prodala je više od 187.000 tona avio-goriva kroz snabdevanje beogradskog i niškog aerodroma, kao i putem izvoza i veleprodaje, i „time ostvarila njegov rekordan promet“, saopšteno je iz Naftne industrije Srbije. Kako navode, NIS je u 2018. modernizovao poslovanje sa... »

Jelena satima ležala pored mrtve Divne: Kad je ugledala majku zagrlila je, kukala, ljubila, mazila! Nije mogla da se odvoji od nje, a onda je našminkala i obukla! Jezive scene!

Kurir pre 2 dana
Jelena Karleuša jedva je smogla snage da se odvoji od mrtve majke Divne Karleuše. Kako Kurir saznaje, pevačica je nekoliko sati ležala pored nje, dok telo nisu odvezli u mrtvačnicu. Nakon što je 3. marta, po povratku iz Beča, saznala za njenu smrt, Karleuša je pravo sa surčinskog aerodroma „Nikola... »

Rekordna prodaja NIS-ovog avio goriva

Politika pre 2 dana
Kompanija NIS postigla je rekordnu prodaju avio goriva u godini koja je iza nas - više od 187.000 tona prometa koji je ostvaren kroz snabdevanje beogradskog i niškog aerodroma, kao i putem izvoza i veleprodaje. Takođe, NIS je u 2018. godini modernizovao poslovanje sa avio gorivom kupovinom tri nove... »

Maraton koji promoviše Beograd, trka na aerodromu!

Alo pre 3 dana
Alo: Maraton koji promoviše Beograd, trka na aerodromu!
Druga noćna trka "BEG Runway Run", koju organizuje Beogradski maraton u saradnji sa aerodromom "Nikola Tesla", a pod pokroviteljstvom Grada Beograda, održaće se 1. juna.
Generalni direktor "VINCI Airports Serbia" Nikola Brus izjavio je da mu je veliko zadovoljstvo da najavi trku. "Organizovanje ovakvih jedinstvenih događa je u DNK "Vansi aerodroma". Naši zaposleni učestvovali su i prošle godine... »

©2019 Netmark d.o.o.