Aerodrom Nikola Tesla

Đorđević: Bezbednost građevinskih radnika na aerodromu biće na najvišem nivou

RTS pre 9 sati
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se sa izvršnim direktorom za tehničke poslove kompanije "Vansi", koja je preuzela upravljanje beogradskim aerodromom "Nikola Tesla", Nikolasom Brusom kako bi… »

Aerodrom Nikola Tesla u prvoj fazi građevinskih radova očekuje rekonstrukcija i proširenje

Ekapija pre 9 sati
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je danas sa izvršnim direktorom za tehničke poslove kompanije Vinci Nikolasom Brusom o realizaciji projekta koji je deo plana započete… »

"Taktička varka" na aerodromu? Ovo je sastav "orlova" za duel sa Litvanijom

Mondo pre 16 sati
Ljubiša Tumbaković obaviće tri promene u startnoj postavi, u odnosu na prijateljski susret sa Paragvajcima u Kruševcu, saznaje "Sportski žurnal". Ljubiša Tumbaković obaviće tri promene u startnoj postavi, u odnosu na prijateljski susret sa… »

Vansi: Saobraćaj na „Nikoli Tesli“ u trećem kvartalu veći za 9,3 odsto, najviše zahvaljujući Er Srbiji

Tango Six pre 17 sati
Tokom trećeg kvartala 2019. godine broj putnika na svim aerodromima grupe VINCI Airports povećan je 6,9 odsto u odnosu na treći kvartal 2018. godine, a ukupno je 72 miliona putnika opsluženo na 46 aerodroma u mreži, saopšteno je iz francuske… »

Rajković: Spremamo se za baraž, imamo kvalitet za odlazak na EP

Novi magazin pre 1 dan
Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici kvalifikacija protiv Litvanije ići na pobedu kako bi se što bolje pripremila za baraž za Evropsko prvenstvo 2020. godine. "Očekuje… »

Orlovi odradili trening u Viljnusu (video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Utakmica Litvanija - Srbija igraće se sutra od 20.45 u Vilnjusu. Ekspedicija reprezentacije Srbije u glavni grad Litvanije trebalo je prvobitno da poleti u 11 časova sa aerodroma „Nikola Tesla“. Umesto u 11 časova, kad je trebalo da poleti sa… »

Mitrović i Rajković: Realni smo, baraž je šansa za EP

RTS pre 1 dan
Golman Predrag Rajković i odbrambeni fudbaler Stefan Mitrović poručili su se da je gostovanje reprezentacije Srbije Litvaniji u nastavku kvalifikacija za EURO dobra priprema za martovski baraž u Ligi nacija. Pred put za Vilnjus, srpski reprezentativci… »

Mitrović i Rajković: Baraž je šansa za Evropsko prvenstvo

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Golman Predrag Rajković i odbrambeni fudbaler Stefan Mitrović poručili su se da je gostovanje reprezentacije Srbije Litvaniji u nastavku kvalifikacija za EURO dobra priprema za martovski baraž u Ligi nacija. Pred put za Vilnjus, srpski… »

Rajković i Mitrović pred Litvaniju: Spremamo se za baraž, imamo kvalitet za odlazak na EP! (kurir TV)

Kurir pre 1 dan
Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici kvalifikacija protiv Litvanije ići na pobedu kako bi se što bolje pripremila za baraž za Evropsko prvenstvo 2020. godine. "Očekuje… »

Više putnika na beogradskom aerodromu

B92 pre 3 dana
Beograd -- Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je u trećem kvartalu ove godine uslužio 9,3 odsto više putnika nego u istom periodu prošle godine. Ovu informaciju saopštila je francuska kompanija Vansi (Vinci) koja je koncesionar tog preduzeća. Rastu… »

Vesti dana »