Aerodrom Nikola Tesla - vesti

Priznanje direktoru aerodroma „Nikola Tesla“

Studio B pre 20 sati
Britanski poslovni magazin „Corporate Vision“ dodelio je Saši Vlaisavljeviću, v.d. generalnog direktora beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, priznanje za najuticajnijeg generalnog direktora za 2018. godinu u oblasti avijacije.
Priznanje je dodeljeno na ovogodišnjem izboru u okviru programa „Corporate Excellence Awards 2018“, a Vlaisavljević je tom prilikom izjavio da aerodrom „Nikola Tesla Beograd“ očekuje najuspešniju godinu po svim parametrima... »

Priznanje direktoru aerodroma "Nikola Tesla"

RTS pre 22 sata
RTS: Priznanje direktoru aerodroma "Nikola Tesla"
Britanski poslovni magazin "Corporate Vision" dodelio je Saši Vlaisavljeviću, v. d. generalnog direktora beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", priznanje za najuticajnijeg generalnog direktora za 2018. godinu u oblasti avijacije.
Priznanje je dodeljeno na ovogodišnjem izboru u okviru programa "Corporate Excellence Awards 2018", a Vlaisavljević je tom prilikom izjavio da aerodrom "Nikola Tesla" očekuje najuspešniju godinu po svim parametrima poslovanja.... »

Srpski tenkisti „jurišaju” na Moskvu

Sputnik pre 1 dan
Komandant Kopnene vojske ispratio je tenkiste Vojske Srbije koji su rano jutros sa beogradskog aerodroma otputovali u Moskvu radi učešća na Međunarodnim vojnim igrama.
Komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, zajedno sa komandantom Četvrte brigade, pukovnikom Slobodanom Stopa ispratio je pripadnike Vojske Srbije koji su rano jutros sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”... »

Droga u gaćama, evri u dečjem jastuku, ekstazi u brusu, roleks od 1,5 miliona! Ovo je 10 situacija kada su šverceri pomislili da su pametniji od srpskih carinika

Kurir pre 1 dan
Uvek se nađe neko ko pomisli da će baš njemu poći za rukom da preko granice prošvercuje novac, nakit, sat... I baš on misli da je pronašao način kako da nasamari carinike i policiju. Ovih 10 slučajeva pokazuje da to nije dobra ideja i da se, kao što ro reče neko davno, zločin zaista ne isplati. 1.... »

Fudbaleri Spartaka opljačkani u Londonu, nedostaju i kopačke...

Subotica.com pre 2 dana
Nedugo po izlasku iz aviona na aerodromu "Hitrou" u Londonu igrači su primetili da im nedostaje sportska oprema, a neki da im je izvršena premetačina u prtljagu.
Fudbaleri Spartaka krenuli su juče prepodne i Subotice na aerodrom "Nikola Tesla" kako bi poleteli do Londona, naredne stanice prema Kolrejnu u Severnoj Irskoj na revanš meč sa istoimenim klubom. Posle prijatnog leta Er Srbije, u... »

Skok akcija Aerodroma i NIS-a vinuo BELEX indekse

B92 pre 2 dana
B92: Skok akcija Aerodroma i NIS-a vinuo BELEX indekse
Visok promet i snažno jačanje BELEX indeksa, ponajviše zahvaljujući rastu akcija Aerodroma "Nikola Tesla" i Naftne industrije Srbije, obeležili su trgovački dan
Ukupan promet na trgovanju iznosio je 616,4 miliona dinara (5,2 miliona evra), što se uglavnom duguje trgovanju državnim dužničkim hartijama. Indeks najlikvidnijih akcija, BELEX 15, skočio je za 1,0 posto na 742,52 poena, a... »

Radovi na BG aerodromu: Popravka prilaza terminalima 1 i 2 krajem avgusta

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Sanacija pristupnih saobraćajnica Terminalu 1 i Terminalu 2 aerodroma Nikola Tesla u Beogradu izvodiće se u periodu od 23. jula do 31. avgusta. Radovi se izvode u cilju poboljšanja kvaliteta saobraćajnica, saopštio je aerodrom. Sve vreme trajanja radova saobraćajnica od autoputa do... »

Radovi na prilazima aerodromu do kraja avgusta

BizLife pre 2 dana
Foto: Promo Radovi na sanaciji pristupnih saobraćajnica Terminalu 1 i Terminalu 2 na beogradskom Aerodromu “Nikola Tesla” obavljaće se od 23. jula do 31. avgusta, najavio je danas Aerodrom. Za vreme radova saobraćajnica od auto-puta do terminalne zgrade biće prohodna u oba smera. Radovi, koje... »

Beogradska berza: Pomama za akcijama Aerodroma Nikola Tesla

SEEbiz pre 3 dana
BEOGRAD - Na domaćem tržištu akcija danas je vladala prava jagma investitora za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla", a i BELEX indeksi su trgovanje zaključili u "zelenoj" zoni.
Ukupan promet na Beogradskoj berzi iznosio je 184,2 miliona dinara (nešto više od 1,5 miliona evra), od čega gotovo 65 odsto otpada na trgovanje državnim obveznicama. Indeks BELEX 15 je porastao za 0,3 posto na 734,84 poena, a... »

Pomama za akcijama Aerodroma „Nikola Tesla“

Studio B pre 3 dana
Na domaćem tržištu akcija danas je vladala prava jagma investitora za akcijama Aerodroma „Nikola Tesla“, a i BELEX indeksi su trgovanje zaključili u „zelenoj“ zoni.
Ukupan promet na Beogradskoj berzi iznosio je 184,2 miliona dinara (nešto više od 1,5 miliona evra), od čega gotovo 65 odsto otpada na trgovanje državnim obveznicama. Indeks BELEX 15 je porastao za 0,3 posto na 734,84 poena, a... »

Brnabić putuje u SAD

Danas  pre 15 sati  još 1 povezana

Beograd nije odobrio posetu Pacoliju

RTS  pre 1 sat  još 3 povezane

Među uhapšenima i hrvat: Nađene ukradene slike Renoara i Rubensa

Večernje novosti  pre 12 sati  još 1 povezana

"Postoji potreba za hrabrim odlukama koje vode kompromisu"

B92  pre 27 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.