Aeroflot

Ruski politički begunac pronađen mrtav u Londonu: Istraga sumnja na ubistvo

Pravda pre 1 dan
Nikolaj Gluškov, nakadašnji rukovodilac u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom disident koji je prebegao u Veliku Britaniju, verovatno je ubijen u svom londonskom stanu. Prema nalazima istražnih organa, nepoznata osoba je podmetnula dokaze kako bi smrt… »

Novi detalji o smrti Putinovog kritičara Nikolaja Gluškova

Nova pre 1 dan
Ruskog biznismena Nikolaja Gluškova, koji je pronađen mrtav 2018. godine, u njegovom domu na jugozapadu Londona zadavila je neidentikovana osoba, presudio je britanski mrtvozornik. Gluškov, koji je u javnosti bio poznat kao jedan od kritičara ruskog… »

"Putinov kritičar je zadavljen, a namestili su da izgleda kao samoubistvo": Novi detalji o ubistvu ruskog disidenta

Blic pre 1 dan
Nikolaja Gluškova, nakadašnjeg rukovodioca u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom disident koji je prebegao u Veliku Britaniju, neko je zadavio u njegovom londonskom stanu. Prema nalazima istražnih organa, nepoznata osoba je podmetnula dokaze kako bi… »

Ruski disident Nikolai Glushkov vjerovatno ubijen

Slobodna Evropa pre 1 dan
Nikolaj Gluškov(Nikolai Glushkov), nekadašnji rukovodilac u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom disident koji je prebjegao u Veliku Britaniju, vjerovatno je ubijen u svom londonskom stanu marta 2018.godine. Prema nalazima istražnih organa, nepoznata… »

London: Ruski disident Nikolaj Gluškov vjerovatno ubijen

Al Jazeera pre 1 dan
Nikolaj Gluškov, nekadašnji rukovodilac u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom disident koji je prebjegao u Veliku Britaniju, vjerovatno je ubijen u svom londonskom stanu. Nikolaj Gluškov, nekadašnji rukovodilac u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom… »

Gluškov pronađen mrtav, sumnja na ubistvo?

RTV pre 1 dan
LONDON - Nikolaj Gluškov, nakadašnji rukovodilac u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom disident koji je prebegao u Veliku Britaniju, verovatno je ubijen u svom londonskom stanu. Prema nalazima istražnih organa, nepoznata osoba je podmetnula dokaze kako… »

Ruski disident ipak ubijen? Povezivan s podzemljem i "mutnim" radnjama, beg u Britaniju ga nije spasio (video)

Srbija danas pre 1 dan
Policija sumnja da se ne radi o samoubistvu kako se u prvo vreme mislilo. Nikolaj Gluškov, nakadašnji rukovodilac u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom disident koji je prebegao u Veliku Britaniju, verovatno je ubijen u svom londonskom stanu. Prema… »

Britanski nadležni organi: Ruski disident Nikolaj Gluškov verovatno ubijen, dokazi podmetnuti

Telegraf pre 2 dana
Rus Nikolaj Gluškov pronađen je mrtav u stanu u Londonu u martu 2018. godine, a načelnik državne službe sudske medicine tvrdi da je on ubijen. Nikolaj Gluškov, nekadašnji rukovodilac u ruskoj kompaniji Aeroflot, a potom disident koji je prebegao u… »

Drama u Krasnodaru: Ruski Boing 738 poleteo iz Moskve, a onda se dogodilo neočekivano!

Srbija danas pre 14 dana
Oglasile su se i hitne službe. Boing 738 izvršio je hitno sletanje u ruski Krasnodar zbog problema sa zakrilcima. Putnički avion Boing 737-800, koji je poleteo iz Moskve, uspešno je sleteo u grad Krasnodar na jugu Rusije, saopštile su hitne službe… »

Omaž srpskom geniju oduševio svet

Alo pre 28 dana
VP-BLY je letelica stara oko 12 i po godina, kojoj je ranije upravljao ruski Aeroflot. Globalni avijacijski hab "FL360aero" objavio je na LinkedIn mreži post u kojem se pominje domaća kompanija, Air Serbia. Naime, AS je ukazala čast Nikoli Tesli, na… »

Vesti dana »