Agrobanka

U stečaju i po 30 godina! Ovo su srpski rekorderi na "kolenima": Na listi i 12 banka, ali i građevinski giganti bez kojih se…

Blic 17.07.2023
Prema podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, u Srbiji je bilo aktivno 1.615 stečajnih postupaka nad preduzećima, a jedna banka drži apsolutni rekord čiji je stečaj duži od 3 decenije, Kosovska banka d.d. Beograd. Prema podacima… »

Ukinuta presuda za propast Agrobanke

Politika 26.04.2023
Zbog manjkavosti u obrazloženju prve sudske odluke, Apelacioni sud naložio novo suđenje okrivljenima za urušavanje jedne od nekada najuglednijih srpskih banaka. Sudski proces za propast Agrobanke, nekada jedne od najuglednijih srpskih štedionica… »

Ukinuta presuda u slučaju "Agrobanka"! Viši sud u Beogradu ponavlja suđenje okrivljenima za zloupotrebe sa kreditima

Blic 25.04.2023
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su desetoro okrivljenih osuđeni na zatvorske kazne od 21 mesec do tri godine i osam meseci zbog zloupotreba sa kreditima u "Agrobanci". Drugostepeni sud je usvojio žalbe, ukinuo prvostepenu… »

Apelacioni sud ukinuo presudu u slučaju "Agrobanka"

Insajder 25.04.2023
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je desetoro okrivljenih osuđeno na zatvorske kazne od 21 mesec do tri godine i osam meseci zbog zloupotreba sa kreditima u "Agrobanci". Drugostepeni sud je usvojio žalbe, ukinuo prvostepenu… »

Ukinuta presuda u slučaju Agrobanka, ponavlja se suđenje

RTV 25.04.2023
NOVI SAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su desetoro okrivljenih osuđeni na zatvorske kazne od 21 mesec do tri godine i osam meseci zbog zloupotreba sa kreditima u "Agrobanci". Drugostepeni sud je usvojio žalbe, ukinuo… »

Ukinuta presuda u slučaju “Agrobanka”, ponavlja se suđenje

IndeksOnline 25.04.2023
BEOGRAD – Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su desetoro okrivljenih osuđeni na zatvorske kazne od 21 mesec do tri godine i osam meseci zbog zloupotreba sa kreditima u “Agrobanci”. Drugostepeni sud je usvojio žalbe… »

SVB našla kupca, trošak pokrića depozita 20 milijardi dolara

Danas 27.03.2023
Sedamnaest ekspozitura Banke Silicijumske doline (SVB) kada u Kaliforniji počne radni dan biće otvoreno pod imenom banke First Citizens BancShares. Ova banka je tokom vikenda preuzela sve kredite i depozite SVB, a za to je Federalnoj korporaciji za… »

Danas: Zašto banke propadaju petkom – od Agrobanke do Kredi Svisa

N1 Info 24.03.2023
Drugi bankrot po veličini u istoriji američkog bankarstva, preuzimanje Banke Silicijumske doline (SVB), desio se u petak 10. marta. Prema pisanju dnevnog lista Danas - odgovor na pitanje zašto je "katanac" na ovu banku, ali i na neke koje su zatvarane… »

Zašto banke propadaju petkom – svi vikend bankroti, od Agrobanke do Kredi Svisa

Danas 24.03.2023
Drugi bankrot po veličini u istoriji američkog bankarstva, preuzimanje Banke Silicijumske doline (SVB), desio se u petak 10. marta. Tokom te nedelje SVB je pokušala da proda dugoročne obveznice iz svog portfolija kako bi sakupila dovoljno novca da… »

Prodaja nekretnina banaka u stečaju

N1 Info 13.01.2023
Agencija za osiguranje depozita oglasila je prodaju nekretnina u vlasništvu dve banke u stečaju: Nove Agrobanke i Raj banke. Najvrednija je zgrada u ulici Anice Savić Rebac u Beogradu površine 288,64 kvadrata, čija procenenja vrednost iznosi 320.400… »

Vesti dana »