Alek Boldvin

Konačno pomak u istrazi - "Alek nije uradio ništa loše"

B92 pre 1 dan
Alek Boldvin je predao svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo u oktobru na snimanju filma "Rust" u Novom Meksiku. Nalog za pretres Boldvinovog telefona je izdat u decembru, a šerifova kancelarija okruga Santa Fe u Novom Meksiku je… »

Boldvin konačno predao telefon policiji zbog istrage o ubistvu na setu filma: Proveriće mejlove, tekstualne i glasovne poruke

Blic pre 1 dan
Američki glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo krajem oktobra 2021. godine na setu filma "Rđa" u Meksiku. Iako je policija ranije ove nedelje saopštila da Boldvin ne sarađuje u istrazi, šef… »

Boldvinov telefon predat policiji zbog istrage

OK radio pre 1 dan
LOS ANĐELES - Američki glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo krajem oktobra 2021. godine na setu filma Rust u Meksiku. Iako je policija ranije ove nedelje saopštila da Boldvin ne sarađuje u… »

Konačno! Boldvin predao mobilni: Policija će pročešljati sve snimke, fotografije i poruke, evo šta će biti sa onim što…

Kurir pre 1 dan
U januaru je Alek Boldvin na društvenim mrežama objavio video u kom je rekao kako sarađuje s vlastima. Insistira na tome da se dođe do istine i učiniće sve da dokaže kako nije kriv za smrt snimateljke i direktorke fotografije Haline Hačins… »

Boldvinov telefon predat policiji zbog istrage

RTV pre 1 dan
LOS ANĐELES - Američki glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo krajem oktobra 2021. godine na setu filma Rust u Meksiku. Iako je policija ranije ove nedelje saopštila da Boldvin ne sarađuje u… »

Boldvin napokon predao telefon policiji: Sadrži podatke o ubistvu rediteljke

Nova pre 1 dan
Alek Boldvin je u petak predao mobilni telefon policiji Long Ajlenda, skoro mesec dana nakon što su vlasti obezbedile nalog za nabavljanje uređaja nakon kobne pucnjave na setu filma "Rust". Veruje se da sadrži informacije o ubistvu rediteljke Haline… »

Boldvinov telefon predat policiji zbog istrage

Sputnik pre 1 dan
Američki glumac Alek Boldvin (63) predao je svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo krajem oktobra 2021. godine na setu filma „Rast“ u Meksiku. Iako je policija ranije ove nedelje saopštila da Boldvin ne sarađuje u istrazi… »

Alek Boldvin predao telefon na veštačenje: Nije hteo da sarađuje sa policijom, oglasio se njegov advokat

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Adam Egypt Mortimer via AP/Jim Weber/Santa Fe New Mexican via AP/Roberto E. Rosales/Jutjub/hickok45 Iako je policija ranije ove nedelje saopštila da Boldvin ne sarađuje u istrazi, šef njujorške policije sinoć je potvrdio da je glumac doneo svoj… »

Alek Boldvin: "To je laž", "Ne mogu to da rade" VIDEO

B92 pre 7 dana
Holivudski glumac je 22. oktobra usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins rekvizitnim pištoljem i ranio reditelja Džoela Souza na snimanju filma "Rust". Zasad, istraga nije odmakla previše daleko, a jedan od razloga je i to što telefon Aleka… »

Alek boldvin nije predao telefon! Isplivali novi detalji o ubistvu koje je šokiralo ceo svet, sledi neviđeni preokret u…

Alo pre 8 dana
Nejasno je zašto poznati glumac nije svojevoljno predao telefon. Peripetije oko slučaja Aleka Boldvina ne prestaju. Policija Novog Meksika zatražila je pomoć od njujorških vlasti da dobije glumčev mobilni telefon koji bi bio od pomoći tokom istrage… »

Vesti dana »