Aleksandar Šapić

Pirotski šampion Saša Nikolić na spektakularnom Turniru u Nišu “Balkan best fighters”! Učestvuje i pionir Ognjen…

Plus online pre 3 dana
Saša Nikolić, šampion Srbije u kik boksu i boksu učestvovaće na spektularnom , prestižnom Turniru u Nišu. Naime, Međunarodni KIK BOKS turnir “BALKAN BEST FIGHTERS“, četvrti po redu, održaće se u Nišu, od 15-17.novembra 2019. godine, u Hali… »

Šef odborničke grupe "SPAS Aleksandar Šapić" podneo ostavku

B92 pre 4 dana
Beograd -- Šef odborničke grupe "SPAS Aleksandar Šapić" Željko Ivanji podneo je ostavku, a za novog šefa te odborničke grupe imenovan je Nemanja Ranković. To je rečeno danas na sednici Skupštine grada Beograda na kojoj je i potvrđen mandat… »

Šef odborničke grupe SPAS u Skupštini grada vratio mandat i prešao u POKS

Danas pre 9 dana
Deo opozicije spekuliše da je u pitanju "trgovina sa vlašću"; Šapić: Nema nikakvih dilova Dosadašnji šef odborničke grupe SPAS (Srpski patriotski savez) u Skupštini Grada Željko Ivanji i zvanično je podneo ostavku na to mesto i vratio… »

Šapić: SPAS izlazi na lokalne izbore na Novom Beogradu i još nekim opštinama

N1 Info pre 14 dana
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je zasad sigurno da će SPAS izaći na lokalne izbore na Novom Beogradu i u nekim ili svim beogradskim opštinama, u zavisnosti od potencijala. "Sigurno će tu biti i neke druge… »

"Tviter nije medij, to je kafana u kojoj svako iznosi svoje mišljenje" VIDEO

B92 pre 13 dana
Odluka Tvitera da zabrani političko oglašavanje podelila je američke političke tabore. Srpski političari koji se pripremaju za izbore na proleće kao da ne brinu. "Tviter nije medij, Tviter je jedna od kafana u kojoj svako iznosi svoje mišljenje"… »

Šapić: Izlazimo na izbore na Novom Beogradu

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Predsednik Srpskog patriotskog saveza i opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da će ta stranka izaći na izbore u toj beogradskoj opštini i u još nekim opštinama i gradovima u Srbiji gde proceni da može da napravi rezultat. U… »

Šapić: Izlazimo na lokalne izbore na Novom Beogradu i drugim opštinama

Novi magazin pre 14 dana
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je zasad sigurno da će SPAS izaći na lokalne izbore na Novom Beogradu i u nekim ili svim beogradskim opštinama, u zavisnosti od potencijala. "Sigurno će tu biti i neke druge… »

Šapić doneo odluku: SPAS sigurno izlazi na lokalne izbore u Beogradu i u Srbiji

Kurir pre 14 dana
BEOGRAD - Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je zasad sigurno da će SPAS izaći na lokalne izbore na Novom Beogradu i u nekim ili svim beogradskim opštinama, u zavisnosti od potencijala. "Sigurno će tu biti i… »

Stefan šapić: Igrali smo za ‘desetku’ protiv Partizana!

Hot sport pre 16 dana
U sjajnom meču na Banovom brdu Čukarički je nadigrao Partizan, sa nova tri boda učvrstio se na drugom mestu na tabeli. Belo-crni su protiv rivala iz Humske u prvenstvu slavili prvi put još od 23. aprila 2016. godine. Zanimljivo, i tada je bilo 2:1 za… »

Predsednik Spasa Aleksandar Šapić za Kurir: I sam mogu do cenzusa

Kurir pre 17 dana
Savez Predlagao sam DSS da naše dve stranke formiraju novu organizaciju koja neće biti opterećena prošlošću i koju bih ja predvodio. To im nije odgovaralo, pa smo se razišli. Predsednik Srpskog patriotskog saveza (Spas) Aleksandar Šapić kaže da… »

Vesti dana »