Aleksandar Šapić

Šapić: Poniženje je da dolaze stranci da bismo medjusobno razgovarali, ali prihvatiću

Novi magazin pre 7 sati
Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da bi voleo da nisu potrebni stranci da bi mogao da se vodi medjustranački dijalog o izbornim uslovima. "Nema većeg poniženja nego da dolaze stranci da bi Srbi medjusobno razgovarali… »

Izjava dana: Šta je poniženje za Aleksandra Šapića?

BizLife pre 8 sati
Nema većeg poniženja nego da dolaze stranci da bi Srbi međusobno razgovarali. To je sramota jednaka za sve nas. Ali, ako su oni neophodni, prihvatićemo ih, u nadi da nam više u budućnosti iz ovih razloga nikad neće biti potrebni već da ćemo se… »

Šapić: Poniženje je da dolaze stranci da bismo razgovarali

Nova pre 8 sati
Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da bi voleo da nisu potrebni stranci da bi mogao da se vodi međustranački dijalog o izbornim uslovima. “Nema većeg poniženja nego da dolaze stranci da bi Srbi međusobno… »

Šapić: Poniženje je da dolaze stranci da bismo međusobno razgovarali, ali prihvatiću

Danas pre 9 sati
Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da bi voleo da nisu potrebni stranci da bi mogao da se vodi međustranački dijalog o izbornim uslovima. „Nema većeg poniženja nego da dolaze stranci da bi Srbi međusobno… »

Šapić: Poniženje da dolaze stranci da bismo međusobno razgovarali, ali prihvatam

N1 Info pre 9 sati
Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da bi voleo da nisu potrebni stranci da bi mogao da se vodi međustranački dijalog o izbornim uslovima. „Nema većeg poniženja nego da dolaze stranci da bi Srbi medjusobno… »

Šapić: Poniženje je da dolaze stranci da bismo međusobno razgovarali, ali prihvatiću

Beta pre 10 sati
Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da bi voleo da nisu potrebni stranci da bi mogao da se vodi medjustranački dijalog o izbornim uslovima. "Nema većeg poniženja nego da dolaze stranci da bi Srbi medjusobno razgovarali… »

Novine: "Šta krije Kokeza o ubistvu Vučića"; "Ljudsko zlo je u Jasenovcu pokazalo najružniju stranu"

B92 pre 18 sati
Dnevne novine u izdanju od ponedeljka, 1. marta pišu o privođenju predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze na ispitivanje. On je, prema navodima medija, ispitivan o pripremi ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Politika" piše o… »

Šapić: Nekada državni neprijatelj broj 2, a sada SNS-ov kandidat broj 1 za Beograd

Luftika pre 3 dana
Politika je kurva, izvin’te me što psujem, ali kako drugačije opisati najavu da će Aleksandar Šapić biti kandidat za gradonačelnika Beograda kojeg će podržati SNS. Isti onaj SNS koji je 2018. godine o tom istom Aleksandru Šapiću iznosio… »

Otac Petra koji boluje od sarkoma o najuspešnijoj akciji ikad

Alo pre 3 dana
Goran Mićić, otac dečaka koji boluje od sarkoma potklonice, zahvalio se svima koji su pomogli da se novac za lečenje njegovog sina prikupi u rekordnom roku. (10) iz Kragujevca oboleo je od sarkoma potkolenice koji pogađa četvoro u milion dece, a… »

Otac malog Kragujevčanina koji boluje od sarkoma o najuspešnijoj akciji ikad: Srbi su najbolji, narod koji ima dušu

iKragujevac pre 4 dana
Preslatki dečak Petar Mićić (10) iz Kragujevca oboleo je od sarkoma potkolenice koji pogađa četvoro u milion dece, a 150.000 evra, koliko je potrebno za njegovo lečenje u Nemačkoj, sakupljeno je u rekordnom roku - za manje od 3 dana. Iako su se… »

Vesti dana »