Aleksandar Lukašenko

Putin i Lukašenko: Energični ekonomski koraci

RTV pre 13 sati
MOSKVA - Predsednici Rusije Vladimir Putin i Belorusije Aleksandar Lukašenko saglasili su se da je sada potrebno da se preduzmu energični koraci kako bi se nadoknadile posledice pada trgovinskog prometa usped pandemije i inicirao ekonomski rast. Oni su… »

Putin i Lukašenko: Sada energičnim koracima da nadoknadimo pad trgovinskog prometa zbog pandemije!

Kurir pre 15 sati
Predsednici Rusije Vladimir Putin i Belorusije Aleksandar Lukašenko saglasili su se da je sada potrebno da se preduzmu energični koraci kako bi se nadoknadile posledice pada trgovinskog prometa usped pandemije i inicirao ekonomski rast. Oni su se… »

Vojska i zajednička odbrana Glavne teme: Novi razgovori Putina i Lukašenka, drugi put za dva dana

Večernje novosti pre 1 dan
PREDSEDNICI Belorusije i Rusije, Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin razgovarali su telefonom o jačanju zajedničkog odbrambenog sistema. - Glavne teme razgovara Aleksandra Lukašenka i Vladimira Putina: funkcionisanje poreskog sistema, pitanja… »

Drugi razgovor u dva dana: Putin i Lukašenko najavili veliku saradnju, goruća pitanja biće rešena

Srbija danas pre 1 dan
Juče su predsednici, pored zvaničnog sastanka, imali vremena da uživaju u skijanju. Predsednici Belorusije i Rusije, Aleksandar Lukašenko i Vladimir Putin razgovarali su telefonom o jačanju zajedničkog odbrambenog sistema. - Glavne teme razgovara… »

Putin i Lukašenko završili sastanak, stigli i da se skijaju

RTS pre 1 dan
Sastanak ruskog i beloruskog predsednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Sočiju završen je sinoć nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je Tas. Razgovori dva predsednika su počeli u… »

Evropska unija bi mogla uvesti dodatne sankcije Bjelorusiji

Slobodna Evropa pre 1 dan
Evropska unija mogla bi nametnuti dodatne sankcije Bjelorusiji nakon što je Minsk zatvorio dvojicu novinara zbog snimanja protesta, izvjestila je u utorak poljska državna novinska agencija PAP citirajući ministra vanjskih poslova Poljske Zbigniewa… »

Šest sati razgovora Putina i Lukašenka

Slobodna Evropa pre 1 dan
Ruski predsednik Vladimir Putin i beloruski lider Aleksandar Lukašenko u ponedeljak, 22. februara, proveli su šest sati zajedno u ruskom crnomorskom gradu Soči, razgovarajući o zastalim integracionim naporima, piše redakcija Radija Slobodna Evropa na… »

Ajmo curice, ajmo dečaci: Putin i Lukašenko odlučili da posle sastanka odu na skijanje (video)

Blic pre 2 dana
Sastanak ruskog i beloruskog predsednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Soči, završen je večeras nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je TASS. Razgovori dva predsednika su počeli u… »

Putin i Lukašenko posle sastanka stigli i da skijaju

Politika pre 3 dana
SOČI - Sastanak ruskog i beloruskog predsednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Soči, završen je nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je Tas, prenosi Tanjug. Razgovori dva predsednika… »

Red diplomatije, red skijanja FOTO

B92 pre 3 dana
Soči -- Sastanak ruskog i beloruskog predsednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Soči, završen je večeras nakon šestočasovne interakcije. U tom sastanku bilo je i zajedničkog skijanja, javio je TASS. Razgovori dva… »

Vesti dana »