Aleksandar Lukašenko

Velika britanija uvela sankcije Lukašenku i članovima administracije

Blic pre 8 sati
Velika Britanija uvela je sankcije predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku, njegovom sinu i članovima administracije, rekao je danas britanski ministar spoljnih poslova Dominik Rab. Sankcije obuhvataju zabranu putovanja i zamrzavanje sredstava… »

"On ne ume da voli": Čovek koji je Lukašenku pomogao da dođe na vlast: Kako je od "oca naroda" postao okrutni diktator

Blic pre 10 sati
Predsednička kampanja Aleksandra Lukašenka 1994. godine doživela je prekretnicu u Gomelu, drugom po veličini gradu u Belorusiji. Tada se, po pričama svedoka, "dogodilo nešto magično“. Lukašenko je tri i po sata pričao pred 4.000 ljudi na… »

Zapad uvodi sankcije Belorusiji: Na udaru Lukašenko i njegova porodica

Sputnik pre 14 sati
Velika Britanija i Kanada uvele su sankcije predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku, njegovom sinu Viktoru Lukašenku i nekoliko istaknutim članovima beloruske vlade, saopštilo je britansko Ministarstvo spoljnih poslova. „Velika Britanija je… »

Britanija i Kanada uvele sankcije Lukašenku i zvaničnicima

Nova pre 15 sati
Velika Britanija i Kanada uvele su danas sankcije beloruskom predsedniku Aleksandru Lukašenku, njegovom sinu i drugim visokim zvaničnicima zbog optužbi da je njihova vlada namestila izbore i sprovodila nasilje nad demonstrantima. Britanski ministar… »

Lukašenko: Dinamični odnosi Minska i Moskve

RTV pre 15 sati
MINSK, LONDON - Odnosi Minska i Moskve i dalje će se dinamično razvijati, izjavio je danas predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko. "Čvrsto sam uveren da će belorusko-ruski odnosi nastaviti da se dinamično razvijaju. To žele naši bratski… »

Putin: Spoljni pritisak bez presedana

B92 pre 20 sati
Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin osudio je danas "spoljni pritisak bez presedana" na Belorusiju. "Belorusija se našla u teškoj situaciji, u uslovima neviđenog spoljnog pritiska nakon predsedničkih izbora", rekao je Putin u video-obraćanju… »

Putin: Spoljni pritisak na Belorusiju bez presedana

Nova pre 20 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin osudio je danas "spoljni pritisak bez presedana" na Belorusiju. “Belorusija se našla u teškoj situaciji, u uslovima nevidjenog spoljnog pritiska nakon predsedničkih izbora”, rekao je Putin u video obraćanju… »

Putin: Spoljni pritisak na Belorusiju bez presedana

Novi magazin pre 21 sat
Ruski predsednik Vladimir Putin osudio je danas "spoljni pritisak bez presedana" na Belorusiju. "Belorusija se našla u teškoj situaciji, u uslovima neviđenog spoljnog pritiska nakon predsedničkih izbora", rekao je Putin u video obraćanju učesnicima… »

Putin: Belorusija nakon izbora pod neviđenim spoljnim pritiskom

N1 Info pre 20 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin osudio je "spoljni pritisak bez presedana" na Belorusiju. "Belorusija se našla u teškoj situaciji, u uslovima neviđenog spoljnog pritiska nakon predsedničkih izbora", rekao je Putin u video obraćanju učesnicima… »

Putin: Belorusija trpi neviđeni spoljni pritisak, bez prersedana!

Kurir pre 20 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin osudio je danas "spoljni pritisak bez presedana" na Belorusiju. "Belorusija se našla u teškoj situaciji, u uslovima neviđenog spoljnog pritiska nakon predsedničkih izbora", rekao je Putin u video obraćanju učesnicima… »

Vesti dana »