Aleksandar Popović

Nakon održanih izbora Demokratska stranka konstituisala Gradski odbor

Veliki park pre 3 sata
Nakon što su u nedelju 11.aprila održani izbori u Gradskom odboru Demokratske stranke u Kragujevcu na kojima su izabrani Predsednik i 40 članova stalnog sastava odbora, kako saznaje portal Veliki park, juče je održana i konstitutivna sednica odbora… »

Vanju su zbog ovoga diskvalifikovali: Karleuša posramila takmičarku "Zvezda Granda" zbog vređanja žirija

Srbija danas pre 6 sati
Popović urgentno reagovao! Protekle noći na sceni "Zvezda Granda" takmičili su se Žarko Madžić (26) iz Beograda čiji mentor je bio Đorđe David i Zorja Pajić (24) takođe iz Beograda koja je bila u timu Aleksandra Milića Milija. Žarko je pevao… »

Otac sveštenik napustio studio: Takmičarka "Zvezda Granda" se obukla kao opatica, a onda zbacila sve sa sebe

Srbija danas pre 7 sati
Neviđena izvedba! Prethodne večeri u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" predstavila se Marija Gruevska (23) iz Bitolja, iz tima Aleksandra Milića Milija i Selim Selimović (28) iz Niša, iz tima Violete Viki Miljković. Marija se predstavila pesmama… »

'Nije smiješno': Kreator ideje o spotu o govoru mržnje koji obara rekorde gledanosti

Slobodna Evropa pre 1 dan
Politička korektnost ne pomaže u borbi protiv govora mržnje u regiji, kaže, u razgovoru za Radio Slobodna Evropa (RSE), urednik Magazina "Buka" iz Banjaluke Aleksandar Trifunović. Time je, zapravo, objasnio popularnost spota "Hejt, SLOVEni, još ste… »

Nema prepreke za Slogu (VIDEO)

Zoom UE pre 18 sati
POŽEGA – Sloga je u utakmici protiv Sušice došla do svoje 19 pobede, ali mora se reći da je Sušica i pored toga što je primila četiri gola bila dostojan rival Požežanima. U Požegi je viđena odlična utakmica sa šest golova i velikim brojem… »

Dela Popovića, Lubarde, Konjevića...za 10,4 miliona dinara

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Iz stečaja Jugoeksport sistema i korporacije za 10,4 miliona dinara ponuđeno je na prodaju u paketu 148 artefakata među kojima su dela slavnih slikara Popovića, Lubarde, Konjevića, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih… »

Dela Popovića, Lubarde, Konjovića... za 10,4 miliona dinara

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Iz stečaja Jugoeksport sistema i korporacije za 10,4 miliona dinara ponuđeno je na prodaju u paketu 148 artefakata među kojima su dela slavnih slikara Popovića, Lubarde, Konjovića, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih… »

Godišnjica pogibije pripadnika 78. motorizovane brigade u Reljanu

Jug press pre 2 dana
VRANJE-PREŠEVO Na današnji dan pre 22 godine u Reljanu kod Preševa je od dejstva NATO avijacije poginulo sedam pripadnika 78. motorizovane brigade nekadašnje Vojske Jugoslavije. Tog 15. aprila 1999.godine, prvo su gađani položaji protvvazdušne… »

Vučić: Prve doze ruskih vakcina sa Torlaka do 15. juna

Nova pre 3 dana
Prve doze vakcina Sputnjik V sa Instituta Torlak izaći između 5 i 15. juna, dok će Srbija pre kraja godine samostalno proizvoditi vakcine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsedsedavajući i srpski… »

Godišnjica pogibije sedmorice vojnika u Reljanu

OK radio pre 3 dana
U selu Reljan kod Preševa pre 22 godine stradala su sedmorica pripadnika 78. Motorizovane brigade Vojske Jugoslavije za vreme NATO bombardovanja. Tog 15. aprila 1999. godine, od dejstva NATO avijacije, poginuli su: vojnik Slobodan Mirković, vojni… »

Vesti dana »