Aleksandar Sofronijević

Ovog puta je oprezniji Aca Sofronijević progovorio o ženidbi i planovima sa svojom novom devojkom

Alo pre 7 dana
Priznaje da je u ljubavi oprezniji nego ranije. Muzičar Aleksandar Aca Sofronijević sinoć je promovisao novi projekat u saradnji sa Rogatima, gde su se pojavila mnoga velika imena iz sveta muzike poput pevačice Aleksandre Radović. Sofra je otkrio sve… »

Raskinuo veridbu sa voditeljkom, pa našao novu devojku, otkrio zbog čega je krije od javnosti: "ona je prelepa"

Blic pre 8 dana
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević nakon raskida veridbe sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk uplovio je u novu vezu i priznaje da je srećan u ljubavi, te da mu više odgovara što njegova sadašnja izabranica nije javna ličnost. - Tadašnja izabranica… »

"Moja devojka je predivna i prelepa žena" Aleksandar Sofronijević progovorio o novoj izabranici, evo šta kaže o njihovoj…

Kurir pre 8 dana
Aleksandar Aca Sofronijević ima pune ruke posla. Osim što redovno nastupa sa svojim orkestrom, on vredno radi i u svom studiju, a kao izdavač je stao i iza projekta Rogatih i Borisa Režaka, koji su zajedno promovisali u ponedeljak. Sofronijević je u… »

Sanja Ćulibrk nakon saznanja da Aca Sofronijević ima novu devojku udarila na bivšeg: Njene reči režu

Svet & Skandal pre 25 dana
Nova devojka Ace Sofronijevića je lepa doktorka Iako su mnogi mislili da će Aleksandar Sofronijević pred oltar odvesti voditeljku Sanju Ćulibrk, do toga nije došlo. Pre nekoliko meseci zajedničkim saopštenjem obavestili su javnost o raskidu… »

Umesto svadbe raskid veridbe! Sofronijević našao novu devojku, a evo šta voditeljka kaže o tome - "Nisam na pijaci"

Mondo pre 25 dana
Sanja Ćulibrk i Aca Sofronijević su raskinuli veridbu i on je već ponovo zaljubljen, a evo šta ona kaže o svom ljubavnom životu. Sanja Ćulibrk i Aca Sofronijević su raskinuli veridbu i on je već ponovo zaljubljen, a evo šta ona kaže o svom… »

Završio sa voditeljkom, smuvao doktorku! Aca Sofronijević osvojio zgodnu plavušu - "Reč je o normalnoj devojci!"

Mondo pre 25 dana
Aca Sofronijević priznao da je ponovo zaljubljen, ali novu devojku čuva od svih. Aca Sofronijević priznao da je ponovo zaljubljen, ali novu devojku čuva od svih. Aleksandar Aca Sofronijević nedavno je iznenadio sve kada je posle duge saradnje sa… »

Evo čime se bavi sofrina nova devojka Otkriveni svi detalji romanse, Aca je odlučio da krije vezu, a zaniimanje njegovove…

Alo pre 25 dana
Aleksandar Sofronijević je nedavno raskinuo sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a sada je ponovo srećno zaljubljen. Naime, Aleksandar je u vezi već nekoliko meseci sa izvesnom doktorkom koja ima sličan temperament i ljudskost u sebi kao i njen poznati… »

Nakon raskida sa voditeljkom, harmonikaš uživa u novoj ljubavi! Evo šta je nova devojka po zanimanju

Kurir pre 25 dana
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević je nedavno raskinuo sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a sada je ponovo srećno zaljubljen. Naime, Aleksandar je u vezi već nekoliko meseci sa izvesnom doktorkom koja ima sličan temperament i ljudskost u sebi kao i njen… »

Aleksandar Sofronijević ima novu devojku: Mesecima uživa pored doktorke, veza im je ozbiljna, a evo šta kaže harmonikaš

Blic pre 25 dana
Aleksandar Sofronijević je nedavno raskinuo sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, a sada je ponovo srećno zaljubljen. Naime, Aleksandar je u vezi već nekoliko meseci sa izvesnom doktorkom koja ima sličan temperament i ljudskost u sebi kao i njen poznati… »

Sofronijević progovorio o porodici Đoković! Svirao na proslavi titule pa otkrio sve pikanterije! Evo ko je pozvao…

Kurir pre 29 dana
Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević svirao je na proslavi titule Novaka Đokovića i tom prilikom nije skidao osmeh sa lica. Iako su snimci sa ovog slavlja preplavili društvene mreže, Sofra istile da mu je poštovanje njihove privatnosti na prvom… »

Vesti dana »