Aleksandar Vučić - vesti

Foto Vučić u bugarskoj: Sofija zove svet da čuje stav Srbije

Večernje novosti pre 0 minuta
Srpski predsednik u petak sa bugarskim kolegom o evropskim integracijama i pitanju KiM. Vučić: Rešenja ne smeju da budu unapred određena, jer to ne vodi kompromisu
SVE strane koje imaju veze s pregovorima o Kosovu treba pažljivo da saslušaju i analiziraju argumente koje iznosi Beograd - ovu poruku u petak je u Sofiji poslao predsednik Bugarske Rumen Radev, posle susreta sa predsednikom... »

Šta kažu zvezde

Danas pre 7 minuta
Draganu Đilasu je juče bio rođendan (22. februar 1967), a Aleksandru Vučiću (5. mart 1970) rođendan je dan posle izbora i verovatno će proslava biti organizovana na Stadionu JNA, svi ste pozvani.
Šta vam to sve govori? Što bi rekao jedan moj drug: „To mi govori da su obojica u horoskopu Ribe.“ Okej, daj da vidimo šta o toj okolnosti kažu stručna lica zvana astrolozi – kako se slažu dve autentične Ribe: „Pošto imaju iste... »

Izbori 2018. Predlozi stranaka: Od bezbednosti, podmetanja flajera, do protesta

Večernje novosti pre 13 minuta
Poruke političkih partija koje će učestvovati na izborima u Beogradu 4. marta ove godine
SNS: SIGURNOST ZA SVAKOG PREDSEDNIK Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović pozvao je u petak stanovnike Obrenovca da 4. marta u što većem broju izađu na birališta i daju podršku listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".... »

Vučić u utorak kod Angele Merkel

Mondo pre 25 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u utorak u zvaničnoj poseti Berlinu, na poziv nemačke kancelarke Angele Merkel.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vučić će, kako je najavljeno iz kabineta nemačke kancelarke, biti dočekan uz najviše vojne počasti u sedištu šefa nemačke vlade. Prema najavi, glavne teme sastanka biće bilateralni odnosi,... »

Vučić: Nije smak sveta ako nema kompromisa, ali gubimo mnogo

N1 Info pre 1 sat
B92: Radev: Pažljivo analizirati argumente Srbije o Kosovu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Beograd nastaviti dijalog sa Prištinom i da je moguće doći do kompromisnog rešenja, dok je predsednik Bugarske Rumen Radev ocenio da dijalog nema alternatvu i da je potrebno naći mirno rešenje za sve probleme.
Izvor: N1 Vučić je, na konferenciji za novinare u Sofiji, rekao da će Srbija pokušati da dođe do kompromisa za rešenje Kosova, po kojem bi obe strane bile podjednako nezadovoljne, a ako to ne bude slučaj, neće biti smak sveta,... »

Predsednik Vučić u poseti sofiji: Srbija povećala izvoz u Bugarsku za 53 odsto

Kurir pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ekonomska i trgovinska razmena između Srbije i Bugarske iz godine u godinu sve veća, a da je prvi put dostigla dostigla milion dolara. "To je izvoz Srbije u Bugradsku koji je za samo godinu dana povećan za 53 odsto, a izvoz Bugarske u Srbiju za 28... »

Vučić s Radenom: Daćemo sve od sebe da nađemo kompromis s Prištinom

Insajder pre 6 sati
Bugarski predsednik Rumen Radev izjavio je danas u Sofiji da treba pažljivo analizirati argumente Srbije o Kosovu. Radev je na konferenciji za novinare s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rekao da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da treba da se "traži mirno rešenje za sve probleme".
"Kada Srbija predstavi svoje argumente u tim pregovorima, te argumente treba pažljivo da analiziraju sve strane povezane s pregovorima", rekao je Radev. Vučić je rekao da će Srbija dati sve od sebe da postigne kompromis oko... »

Vučić: Srbija za kompromisno rešenje kosovskog problema

Sputnik pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Sofiji da Srbija želi da kosovski problem reši kompromisom i zahvalio je predsedniku Bugarske Rumenu Radevu na podršci koju pruža Srbiji na evropskom putu i što se zalaže da se o tome čuje i stav Srbije.
Napominjući da je za Srbiju prijem u članstvo EU 2025. godine ambiciozan cilj, Vučić je rekao da će Srbija dati sve od sebe da ispuni sve kriterijume, istovremeno podsećajući da za nju postoji dodatni kriterijum, koji nije... »

Vučić u zvaničnoj poseti Bugarskoj

Studio B pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u zvaničnoj poseti Bugarskoj, najavila je Pres služba predsednika.
Nakon svečanog dočeka i polaganja venca na Spomenik neznanom junaku, predsednik Vučić sastaće se sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim i predvoditi delegaciju Srbije na plenarnom sastanku dveju delegacija. Predsednik Vučić... »

Izveštaj NIS-a predstavljen Vučiću

Danas pre 1 dan
Generalni direktor Gaspromnjefta Aleksandar Đukov predstavio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću rezultate kompanije u Srbiji za 2017. godinu.
Đukov je naglasio da je prošle godine usvojena Strategija 2025, kao i ambiciozni Biznis plan za 2018. godinu. Vučić je zahvalio Đukovu na nesebičnoj pomoći Gaspromnjefta u završnim koracima ka potpunom uređenju unutrašnjosti... »

Dogovor pao u vodu, igra se meč u Subotici!

Sportske.net  pre 3 sata  još 38 povezanih

Otkrivena spomen-ploča Oliveru Ivanoviću u Mitrovici

RTS  pre 3 sata  još 22 povezane

Srbiju ne čeka sudbina Ukrajine

Vesti online  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.