Aleksandar Vučić - vesti

Srbija je ponosna na vas

Politika pre 9 minuta
„Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam donele”, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić članicama ženske odbojkaške reprezentacije. One su uzvratile zahvalnošću za bezrezervnu podršku, koju im je pružio i koju su, kako je na prijemu kod predsednika... »

Vučić odbojkašicama: Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja

RTS pre 9 minuta
RTS: Vučić odbojkašicama: Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja
Odbojkašice Srbije, koje su u subotu osvojile Svetsko prvenstvo u Japanu, u Predsedništvu je dočekao Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije i predsednik RS Milorad Dodik dobili su od reprezentacije Srbije lopte sa potpisima svih igračica, a Vučić je dobio i zlatnu medalju. Od 18 časova svečani doček ispred Starog dvora.
Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam donele, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić članicama ženske odbojkaške reprezentacije, a one su uzvratile zahvalnošću za bezrezervnu... »

Vučić i Dodik sa odbojkašicama Srbije

Danas pre 9 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, članove stručnog štaba i čelnike Odbojkaškog saveza.
Prijemu je prisustvovao i predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik, koji je rekao da u RS reprezentacijzu Srbije smatraju svojom, pogotovo što u njoj igraju i devojke iz RS. Vučić je odbojkašicama zahvalio na tome što su... »

(Uživo) Zlatne srpske odbojkašice na prijemu kod Vučića i Dodika (Foto)

Srbija danas pre 1 sat
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić organizuje danas prijem za žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije
Prijemu prisustvuju i predsednik RS Milorad Dodik i ministar za sport Vanja Udovičić. Sastanak trojice državnih zvaničnika sa odbojkašicama upravo je počeo u glavnom salonu. Prijem odbojkašica Foto: Srbija Danas Posle sastanka... »

Vučić i odbojkašice, podrška i zahvalnost

Vesti online pre 27 minuta
"Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam donele", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić članicama ženske odbojkaške reprezentacije, a one su uzvratile zahvalnošću za bezrezervnu podršku, koju im je pružio i koju su, kako je na prijemu kod predsednika rekla kapiten Maja Ognjenović, osetile u svakom trenutku tokom takmičenja.
Vučić je danas primio žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Jokohami, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, i preneo im zahvalnost čitave... »

Dve slike koje pokazuju najtužniji deo Vučićeve jezive poruke Turcima

Noizz pre 50 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je juče radove na izgradnji fabrike tekstila Eurotay u blizini Kraljeva i tom prilikom je još jednom pokazao koliko ili ne shvata ili namerno izvrgava ruglu tešku situaciju u kojoj žive ljudi u Srbiji. A to posebno važi za žene, koje su juče ujedno i bile u centru pažnje zahvaljujući predsednikovoj, u najmanju ruku, glupoj i uvredljivoj opasci, koja je posle prerasla u čitav govor.
Sve je počelo "šaljivo" kada je Vučić zajedno sa predsednikom Upravnog odbora turske Tay grupe Mesutom Toprakom obišao unutrašnjost fabrike, gde su (pretpostavljamo, za potrebe snimanja i slikanja, budući da se fabrika otvara tek... »

Vučić: Ulaskom tzv. vojske Kosova na sever KiM Srbija bi bila saterana u ćošak; Trenta: Kfor će nastaviti da igra važnu ulogu na KiM

Večernje novosti pre 3 sata
Predsednik Vučić je izrazio veliku zabrinutost zbog koraka koje Priština preduzima za formiranje tzv. kosovske vojske. KFOR, kojim komanduje italijanski general, nastaviće da igra važnu ulogu u održavanju mira i stabilnosti na Kosovu, izjavila je ministarka odbrane Italije Elizabeta Trenta
KFOR, kojim komanduje italijanski general, nastaviće da igra važnu ulogu u održavanju mira i stabilnosti, kao i u zaštiti Srba i drugih nealbanskih zajednica na Kosovu, izjavila je ministarka odbrane Italije Elizabeta Trenta u... »

10 Godina SNS Vučić: Srbija je deset puta bolja

Press pre 3 sata
Srpska napredna stranka danas je u Kraljevu obeležila deset godina od osnivanja, a predsednik stranke Aleksandar Vučić ocenio je da je Srbija daans deset puta bolja nego što je bila.
Foto:Blic - Naših prvih 10 godina je prošlo i sproveli smo politički blic krig koji nije ostavio žrtvu već nadu u budućnost Srbije - rekao je i poručio da Srbija hoće mir i drugačije odnose u regionu, sve ono što drugima pruža,... »

Zvanično! Aleksandra Joksimović nova ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji

Telegraf pre 5 sati
Ukaz o njenom postavljenu je potpisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednica Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović novi je ambasador Srbije u Velikoj Britaniji, a Aleksandar Ristić u Etiopiji, objavljeno je u "Službenom glasniku". Fabrici ponovio: Srbija je lider na Zapadnom Balkanu... »

Vučić: Srbija dosta padala i gušila se u suzama i krvi

Danas pre 17 sati
Nagledao sam se slatkorečivih i njihovih užasnih dela i posledica po našu zemlju, a bolje je da reči budu teške, ali da dela budu dobra i da naša deca imaju budućnost, izjavio je večeras predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić na obeležavanju desete godišnjice rada te stranke.
On je poručio da će se takvom politikom voditi u rešavanju pitanja Kosova. Ja ću da vam govorim i ono što vam se ne sviđa, ali ću da vam govorim istinu i uvek ću u budućnosti da vam govorim istinu, jer ću da brinem i o Kosovu i... »

©2018 Netmark d.o.o.