Aleksandar Vučić - vesti

Danas četvrta runda unutrašnjeg dijaloga o Kosovu

B92 pre 4 sata
B92: Danas četvrta runda unutrašnjeg dijaloga o Kosovu
Beograd -- Četvrti okrugli sto u okviru "unutrašnjeg dijaloga" o Kosovu koji je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biće održan danas u Beogradu.
Taj okrugli sto organizuje Privredna komora Srbije, a tokom decembra planirana su još tri skupa koja će okupiti sportske saveze, stručnjake iz oblasti ekonomije i zdravstva. Skupu u PKS s ciljem da se razgovara o problemima... »

Vučić: Šapić je za račun Đilasa tukao ljude

Beta pre 17 sati
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se SNS boriti na beogradskim izborima i da borba neće biti jednostavna, ali da je na narodu da odluči. Komentarišući pisanje dnevnika "Blic" da je u rukama predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra... »

Vučić primio akreditive ambasadora

Studio B pre 5 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora Tunisa, Francuske, Kube, Japana i Kanade.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora Republike Tunis Seifa Alaha Režeba, kome je preneo zahvalnost za dosledan stav te zemlje o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti... »

Šapić: Nikog nisam tukao

Danas pre 8 sati
Niti sam bilo koga tukao, niti na bilo koji način ugrožavao bilo koga u naselju Ralja u opštini Sopot, odgovorio je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić. On je odgovorio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji ga je ranije optužio "da je za račun Đilasa tukao ljude u Raljim prenosi... »

Srbija ne menja politiku prema migrantima

Politika pre 9 sati
RTV: Srbija ne menja politiku prema migrantima
Izborna borba za Beograd neće biti jednostavna, poručio je Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je Srbija dobro vodila migrantsku politiku i da smo bili jedini u Evropi koji nisu podigli zidove i ograde. Konstatovao je da smo početak krize mogli bolje da iskoristimo i da bismo... »

Francuski predsednik najavio posetu Srbiji: Naše dve zemlje imaju bratstvo po oružju, dolazim čim budem imao priliku

Kurir pre 9 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron uputio je pismo srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću u kojem je naveo da su odnosi dve zemlje zasnovani na "prijateljskim, davnašnjim i dubokim vezama" i potvrdio nameru da poseti Srbiju "čim bude imao priliku za to". "Odnosi naše dve zemlje su zasnovani na... »

Makron pohvalio Vučića, najavio dolazak u Beograd

Danas pre 10 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pismo predsednika Republike Francuske Emanuela Makrona. „Odnosi između naše dve zemlje su zasnovani na prijateljskim, davnašnjim i dubokim vezama koje posebno obeležava bratstvo po oružju koje je ujedinilo naša dva naroda tokom Prvog... »

Vučić: Đilas i Šapić jednom već urušavali grad

Alo pre 17 sati
Alo: Vučić: Đilas i Šapić jednom već urušavali grad
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da borba za Beograd neće biti jednostavna, za SNS će, kaže, biti teška, ali će biti ozbiljna opozicija svima koji su već jednom urušavali grad.
"SNS će svakako biti ozbiljna opozicija vlasti Đilasa, Šapića i svih ostalih koji su već jednom urušavali grad. Neće ta borba biti jednostavna. Za nas će biti teška, a verovatno gubimo, ali nećemo dozvoliti da se rezultati rada... »

Vučić: Ana postala si super političarka

Blic pre 18 sati
Ana Brnabić i Aleksandar Vučić odražali su danas zajedničku pres konferenciju, a tom prilikom premijerka je dobila pohvale od predsednika Srbije da je postala "super političarka".
Odgovarajući na pitanja novinara o tome zašto je budžetom za 2018. godinu Ministarstvo prosvete dobilo najviše novca za putovanja, ona se između ostalog dotakla i toga koje su sve reforme pred tim ministarstvom, na čemu će sve... »

Petrič: Vučić voljan da reši Kosovo

RTV pre 21 sat
RTV: Petrič: Vučić voljan da reši Kosovo
BERLIN - Nekadašnji Specijalni izaslanik EU za Kosovo i bivši Visoki predstavnik međunarodne zajednice za BiH Volfgang Petrič, izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazuje da je "voljan da se pozabavi i reši kosovsko pitanje" i da "EU mora da prepozna istorijsku priliku" za to.
U intervjuu za "Dojče vele" (DW), Petrič je kazao da su za rešavanje sukoba Beograda i Prištine "neophodni iskreni razgovori" i da "Brisel mora da kao prioritet stavi odnose država Zapadnog Balkana s Evropskom unijom". Na... »

Srbija za investitore bolja od Crne Gore, Makedonije i BiH

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

SM: Pucnjava u lokalu, više ranjenih

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Danas suvo, vetrovito i toplije, do 18 stepeni

Blic  pre 4 sata  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.