Aleksandar Vučić

SNS: Na Čukarici napadnute dve aktivistkinje

Danas pre 8 sati
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je večeras da su tokom popodneva napadnute, fizički i verbalno, dve aktivistkinje te stranke na opštini Čukarica. U saopštenju se navodi da je „pristalica Dragana Đilasa, koji je tokom napada… »

Sanda Rašković Ivić: Bojkot mora biti totalan, u Šapcu i Paraćinu igraju ruski rulet

Danas pre 10 sati
Potpredsednica Narodne stranke i narodna poslanica Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da bojkot predstojećih izbora „mora biti totalan i na svim nivoima“, a da na to neće mnogo uticati odluka o izlasku na lokalne izbore čelnika Šapca i… »

Vučić na otvaranju hotela na Dorćolu

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju hotela Mona Plaza na Dorćolu u Beogradu. Otvaranje hotela je planirano u 12 sati, najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.… »

Dačić nastavlja posetu Kini

RTV pre 3 sata
PEKING - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, do 28. februara boravi u Kini, na poziv državnog savetnika i ministra spoljnih poslova Kine Vang Jia. Tokom susreta biće razmenjena mišljenja o stanju i… »

Vladimir orlić: SNS ostvario sve što je i obećao

Kurir pre 4 sata
Dužni smo da izgradimo Srbiju koja je takva da u njoj deca žele da žive. Aleksandar Vučić je govorio: „Uspećemo da okrenemo situaciju drastično nabolje, dovešćemo investicije, nova radna mesta, fabrike.“ Sve se pokazalo kao tačno. Govorili… »

Beogradski maraton može biti odložen zbog korona virusa

Danas pre 8 sati
Saopštili organizatori Organizatori Beogradskog maratona saopštili su danas da „u potpunosti podržavaju stavove predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi sa mogućim odlaganjem 33. Beogradskog maratona, zakazanog za 26. april“. U saopštenju se… »

Jeremić: Neodgovorno obraćanje Vučića građanima o korona virusu

Danas pre 9 sati
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je neodgovorno današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića javnosti povodom širenja korona virusa, jer je virus oko kojeg se ceo svet zabrinuo na nonšalantan način upoređen sa nekom… »

Doktor Nestorović se obratio javnosti i otkrio je najvažnije stvari o korona virusu: "Žene, požurite u Italiju u šoping…

Večernje novosti pre 9 sati
Doktor Branimir Nestorović, dečji pulmolog obratio se danas javnosti posle sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o korona virusu. Doktor Branimir Nestorović, dečji pulmolog obratio se danas javnosti posle sastanka sa predsednikom Aleksandrom… »

Vučić među govornicima na godišnjoj konferenciji AIPAC-a u Vašingtonu

Danas pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće među govornicima na godišnjoj konferenciji Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC) koja će od 1. do 3. marta biti održana u Vašingtonu. Godišnjom konferencijom AIPAC u Vašingtonu promoviše… »

Menjanje propisa o penzijama: Predlog predsednika bolji i od najboljeg

Danas pre 11 sati
Zarad političke kampanje „Ovo je najbolji i najpravedniji način“, poručio je sa skupštinske govornice ministar finansija Siniša Mali u oktobru prošle godine govoreći o novom modelu usklađivanja penzija po takozvanom švajcarskom modelu, po… »

Vesti dana »

Tači i Pompeo u Vašingtonu o dijalogu Beograda i Prištine

Večernje novosti pre 6 satijoš 3 povezane

SNS: Na Čukarici napadnute dve aktivistkinje

Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Formirana Komisija za kapitalne investicije

RT Kragujevac pre 5 satijoš 1 povezana