Aleksandar Vučić - vesti

Neki novinari nisu pušteni na Dan BIA, Vučić nije došao

B92 pre 12 sati
Beograd -- Dvoje novinara je objavilo da nisu pušteni u prostorije BIA na obeležavanje dana te službe jer nema "bezbednosnih uslova". Nije se pojavio ni Vučić.
Novinari Vesna Radojević i Dušan Telesković su naveli da im je rečeno da nema "bezbednosnih uslova" da izveštavaju sa događaja na kom je trebalo da se pojave šef BIA Bratislav Gašić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ipak,... »

Visok nivo saradnje Srbije i MKCK

RTV pre 14 sati
RTS: Iv Dakor pohvalio hrabrost Srbije u rešavanju migrantske krize
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa generalnim direktorom Međunarodnog komiteta Crvenog krsta Ivom Dakorom izrazio zadovoljstvo visokim nivoom saradnje Srbije i MKCK.
Srpski predsednik je konstatovao da je MKCK pružala značajnu pomoć tokom ratova na prostoru bivše Jugoslavije, kao i po njihovom završetku, posebno u rešavanju pitanja nestalih lica, saopstila je vladina Kancelarija za saradnju... »

Čepurin za što brže rešavanje statusa rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu (VIDEO)

Beta pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom koji je istakao potrebu da se, zbog obima posla, što pre reši status Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije. Vučić je naglasio da će Srbija, u skladu sa... »

Bez daljih ustupaka oko KiM, kompromis smo ponudili

Večernje novosti pre 6 sati
Episkop bački Irinej o očekivanjima od dijaloga za razrešenje kosovskog čvora
PITANjE KiM je Gordijev čvor i zahteva suštinski i svenarodni odgovor. Zbog toga je poziv na dijalog sasvim umesan i koristan, jer nikada jedna grupa ljudi - politička, naučna, umetnička - ne može uvek sa sigurnošću tvrditi da... »

Novosti istražuju Prosečna penzija veća 1.200 dinara

Večernje novosti pre 8 sati
Koliko će kome porasti zarade od Nove godine? Vučić: Teško mi padaju neistiniti komentari o rastu plata i penzija. Sva povećanja primanja odobrava MMF
OD 1. januara 2018. godine iznos u koverti učitelja biće veći za 11 odsto nego pre smanjenja, lekari i medicinske sestre imaće veće plate za 10 odsto, radnici u socijalnoj sferi za devet, odnosno 10 procenata, kao i vojnici,... »

Vučić otkazao učešće na obeležavanju Dana BIA jer neki novinari nisu mogli da prisustvuju

Beta pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je učešće na današnjoj manifestaciji povodom obeležavanja dana Bezbednosno informativne agencije, zbog toga što nekoliko novinara iz različitih redakcija nije dobilo odobrenje da prisustvuje svečanosti. Kako je saopšteno, "predsednik Srbije Aleksandar... »

Vučić: Sloboda informisanja nikome ne može da bude uskraćena

Dnevnik pre 12 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otakazao je učešće na manifestaciji povodom obeležavanja Dana Bezbednosno informativne agencije, zbog toga što nekoliko novinara iz različitih redakcija nije dobilo odobrenje da prisustvuje svečanosti.
Kako je sapštila Pres služba Predsednika, Vučić smatra da pravo na izveštavanje i slobodu informisanja nikome ne može da bude uskraćeno i zahteva od državnih organa Srbije da slobode i prava svih građana, bez obzira na njihovu... »

Vučić:Sloboda informisanja nikome ne može da bude uskraćena

Studio B pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otakazao je učešće na današnjoj manifestaciji povodom obeležavanja dana Bezbednosno informativne agencije, zbog toga što nekoliko novinara iz različitih redakcija nije dobilo odobrenje da prisustvuje svečanosti.
Kako je sapštila Pres služba Predsednika, Vučić smatra da pravo na izveštavanje i slobodu informisanja nikome ne može da bude uskraćeno i zahteva od državnih organa Srbije da slobode i prava svih građana, bez obzira na njihovu... »

Obradović: Kada će Vučića tužilaštvo i sud da gone zbog pranje para

Novi magazin pre 13 sati
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović danas je optužio predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića za "pranje para" u predsedničkoj kampanji i pitao kada će tužilaštvo da reaguje.
Kako je u saopštenju Dveri navedeno, Obradović je na konferenciji za novinare u Čačku pitao kada će tužilaštvo i sud da gone Vučića zbog "pranja dva miliona evra iz crnih fondova u ovogodišnjoj predsedničkoj kampanji". "Naime,... »

Bodrožić: Vučićevi rafali uvreda i histerija sve drastičniji

N1 Info pre 18 sati
Urednik Kikindskih novina i potpredsednik NUNS Željko Bodrožić kaže da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić neprimereno izražava za funkciju koju nosi. Smatra da je nebeska pravda što je rešavanje pitanja Kosova zapalo ovoj vlasti. Veruje u mogućnost vanrednih parlamentarnih izbora.
Gostujući u Novom danu, Bodrožić se osvrnuo na predsednika Aleksandra Vučića. On je vikao i histerisao i juče na konferenciji za novinare, neprimereno se izražao za predsednika države, kaže Bodrožić. "Kad čovek gleda našeg... »

UO RTS smenio Milivoja Mihajlovića

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana

Ambasada SAD: Što skorije do dogovora o novom roku

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana

I danas sunčano i toplo, do 28 stepeni

B92  pre 3 sata  još 1 povezana

Liverpul i Spartak siloviti, remi Reala i Totenhema

Danas  pre 5 sati  još 4 povezane
©2017 Netmark d.o.o.