Aleksandar Vučić

Srbija sprečila učlanjenje Kosova u Konferenciju ustavnih sudova Evrope

Sputnik pre 52 minuta
Srbija je uspela da spreči ulazak tzv. Kosova u Konferenciju ustavnih sudova Evrope, potvrđeno je Tanjugu u pravosudnim krugovima. Skoro 50 odsto ustavnih sudova od 38 prisutnih zemalja podržalo je Srbiju, a prištinskim vlastima bilo je potrebno da… »

Vučić: Ako crkva i država ne sarađuju Srbija je laka meta

RT Kragujevac pre 28 minuta
Veoma je važan odnos države i crkve, jer kada ne streme zajedničkim ciljevima i ne rade zajedno onda je Srbija rastrzana i slaba i laka meta ne samo za svakog orla, već i vranu koja se na nju nameri, istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić: Uhapsiću Malog za 2 dana ako je bilo neregularnosti i nezakonitih radnji

Luftika pre 39 minuta
Imam apsolutno poverenje u Sinišu Malog. Podsetiću vas na sve laži o 24 stana u Bugarskoj. Šta se ispostavilo? Da su lagali. Ja sam uveren da se i ovog puta ne govori istina. Ukoliko ste u pravu, a u to ću se uputiti u narednih 48 sati, biću prvi… »

Predsednik Srbije i patrijarh SPC razgovarali o ključnim pitanjima za državu i crkvu

Beta video pre 52 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je s novim patrijarhom Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirijem razgovarao o ``ključnim pitanjima za državu Srbiju, koja su od značaja i za za samu crkvu``. Beta/MOD… »

Vučić: Država će pomoći obnovu crkava svuda gde deluje SPC

Beta video pre 46 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će država pomoći SPC onoliko ``koliko pomaže i drugim verskim zajednicama`` u Srbiji, ali i da će pomoći obnovu crkava ``svuda gde deluje SPC, kako u zemlji tako i u rasejanju, posebno u… »

Vučić: Srbija pod pritiskom jer Zapad ne može da pokaže snagu prema većim silama

Beta video pre 28 minuta
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija biti pod većim pritiskom vodećih zapadnih država u vezi s Kosovom, jer one neće moći da pokažu snagu u odnosu sa drugim većim silama. Beta/MOD… »

Vučić o Izveštaju EP: Najviše me interesuje šta su stručnjaci napisali za Jovanjicu

Beta video pre 28 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da ne može da komentariše Izveštaj poslanika Evropskog parlamenta (EP) Vladimira Bilčika o Srbiji jer ga nije video, ali da ga najviše zanima deo o poljoprivrednom dobru… »

Vučić: Srpska lista nije organizovala prebijanje sina Nenada Rašića

Beta video pre 22 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ponovio da nije tačno da je Srpska lista organizovala prebijanje osamnaestogodišnjeg sina kosovskog političara Nenada Rašića već da je to bila ``unapred zakazana tuča dve grupe mladića``… »

Srbija donirala dodatne količine vakcine Severnoj Makedoniji: "Hvala narodu prijateljske Srbije"

B92 pre 46 minuta
Srbija je danas donirala Severnoj Makedoniji nove količine vakcine protiv koronavirusa. Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar predao je 3.510 doza Fajzerove vakcine na graničnom prelazu Tabanovce, gde ga je dočekao njegov makedonski kolega Venko… »

Vučić najavio podršku uređenju platoa ispred Hrama: Evo kako će izgledati kada bude završen FOTO

B92 pre 4 minuta
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa novoizabranim srpskim patrijarhom Porfirijem. Vučić je tom prilikom najavio da je država spremna da pomogne, te će uraditi i kompletan park ispred Hrama Svetog Save. "Ne samo prvu, već i skuplju dugu… »

Vesti dana »