Aleksandar Vučić - vesti

Jovanović (Narodna stranka): Potpisivanje međunarodnog sporazuma sa Prištinom ...

Beta pre 3 sata
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je potpisivanje medjunarodnog sporazuma sa Prištinom najnepovoljniji ishod za Srbiju i pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da objavi svoj plan za Kosovo i Metohiju, "koji je najavio za mart ove godine". Jovanović je prilikom... »

Ko je priznao Palestinu, a ko Kosovo...

Mondo pre 56 minuta
Američka novinarka Lili Linč, urednica portala "Magazin Balkanist" ukazala je danas na činjenicu da je mnogo veći broj država u svetu priznao nezavisnu Palestinu od broja država koje su priznale nezavisnost Kosova.
Foto: Lily Lynch/Twitter Linč je na Twitteru objavila uporedne mape država koje su priznale Kosovo i Palestinu, naglašavajući da Palestina ne priznaje kosovsku nezavisnost i ima veoma bliske odnose sa Srbijom, ali iste take... »

Oštar odgovor SNS: "Opoziciji nije važno šta Vučić radi, smeta im podrška građana koju ima"

Srbija danas pre 1 sat
"Ogluveli i obnevideli od mržnje prema predsedniku Aleksandru Vučiću"
U saopštenju Srpske napredne stranke Dušan Kozarev, član Glavnog odbora SNS-a, kaže da su predstavnici takozvane opozicije ogluveli i obnevideli od mržnje prema predsedniku Aleksandru Vučiću, jer "nikako drugačije se ne može... »

Kozarev (SNS): Opozicija napada Vučićevo nastojanje da se dođe do kompromisa

Beta pre 1 sat
Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Dušan Kozarev ocenio je danas da se samo "mržnjom" mogu objasniti izjave predstavnika opozicije povodom modela za rešenje problema Kosova i Metohije koji, kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije naveo, "u ovom trenutku ne postoji i nije... »

Strani mediji o predsedniku: Zahvaljujući Vučiću, Srbija uspela ono što nijedna druga država nije

Srbija danas pre 1 sat
Tokom svog mandata uspeo da postigne ono što nije nijedan njegov prethodnik
Srbija je jedina zemlja na svetu koja ima bliske odnose sa gotovo svim državama, prenosi portal Balkanist i zaključuje da je politika predsednika Aleksandra Vučića odgovorna za to. U analizi, ovaj portal poredi zemlje koje su... »

Zašto Vučiću treba nova priča o državnom udaru?

SEEbiz pre 6 sati
ANALIZA - Puč kao medijska priča, u kojoj su pokretači radnje njegovi politički neprijatelji koji bi da nasilnim metodama dođu na vlast, samo se na prvi pogled čini kao tehnika koju predsednik Srbije i "SNS" uspešno primenjuje nekoliko puta godišnje.
Stidljivo na početku vladavine 2012. kroz aferu "prisluškivanje" kad je kao PPV (prvi potpredsednik vlade) mahao ispisima poziva sa svog i telefona Tomislava Nikolića. Intenzivno, od 2015. i slučaja Aleksandra Kornica, bivšeg... »

Izjava dana: Kako me je Vučić branio…

BizLife pre 6 sati
Foto: Beta, Miloš Miškov Ministar finansija u Vladi Srbiji i bivši gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, osvrnuo se u intervjuu za Kurir na svoj odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Predsednik Aleksandar Vučić je prvenstveno moj prijatelj i vrlo dobro zna da uvek može da računa na moju... »

Istražujemo: Kako bi glasilo pitanje na referendumu o Kosovu

Blic pre 7 sati
Kada i ako bude postignut dogovor o Kosovu, građani će imati priliku da se o njemu izjasne. Ovo je više puta najavio predsednik Aleksandar Vučić, ali je rekao i da zasad nema s čim da izađe pred građane. Uoči najave da će problem Kosova morati da bude rešen do kraja ove ili početkom sledeće godine... »

Intervju nedelje Siniša Mali: Plaćanje poreza znači više bolnica, škola i auto-puteva

Kurir pre 7 sati
- Predsednik Aleksandar Vučić je sada u veoma teškoj poziciji jer je preuzeo na sebe sav teret oko rešavanja kosovskog pitanja. To pitanje je toliko važno i veliko da prevazilazi svakog pojedinca i svaki pojedinačni interes - kaže Siniša Mali u intervjuu za Kurir
Kako ste se snašli u Vladi? Tu ste gotovo tri meseca... - Posao u Vladi mi je dobro poznat jer sam već radio kao savetnik za privredu i finansije nekadašnjeg prvog potpredsednika Vlade, a današnjeg predsednika Srbije Aleksandra... »

Janković: Vučića će istorija pamtiti kao čoveka koji svaki dan lagao građane

Danas pre 1 dan
Predsednik Pokreta slobodnih građana danas je, ispred sedišta predsednika Republike na Andrićevom vencu u Beogradu, javno pitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto istraga o ubistvu Olivera Ivanovića sedam meseci „stoji u mestu“ i da li poznaje nalogodavce i izvršioce tog ubistva.
Janković je ispred zgrade predsednika Republike došao sa svojim pristalicama koji su nosili veliki beli transparent na kome je ispisano pitanje: „Ko je ubio Olivera Ivanovića“. „Aleksandre Vučiću, imaš kalendar. Zašto nisi... »

Federer: Finale s Đokovićem? Presrećan sam

N1 Info  pre 3 sata  još 25 povezanih

Jak podvodni zemljotres kod Fidžija

Radio 021  pre 1 sat  još 17 povezanih

Rešena dva slučaja paljenja automobila u Novom Sadu

Dnevnik  pre 5 sati  još 12 povezanih

Pojačan saobraćaj, najveće gužve i dalje na Horgošu

B92  pre 3 sata  još 12 povezanih

U Tekerišu obeležena godišnjica Cerske bitke

Danas  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.