Aleksandar Vulin - vesti

Memorijalni defile „Korakom pobede do slobode“

Studio B pre 2 sata
Povodom obeležavanja 74 godine od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu danas će u srpskoj prestonici biti održan memorijalni defile „Korakom pobede do slobode“.
Defile je deo manifestacije „Dani slobode“ kojom se ove godine, osim oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, obeležava i 100 godina od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu. Defile će početi kod Igumanove palate (ugao... »

Beograd: Memorijalni defile "Korakom pobede do slobode"

RTV pre 5 sati
RTV: Beograd: Memorijalni defile "Korakom pobede do slobode"
BEOGRAD - Povodom obeležavanja 74 godine od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu danas će u srpskoj prestonici biti održan memorijalni defile "Korakom pobede do slobode".
Defile je deo manifestacije "Dani slobode" kojom se ove godine, osim oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, obeležava i 100 godina od oslobođenja Beograda u Prvom svetskom ratu. Defile će početi kod Igumanove palate (ugao... »

Vojska daje zgradu na uglu Nemanjine

Politika pre 17 sati
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom dogovorio nekoliko važnih pitanja od značaja za Grad i vojsku. Među njima i razmenu kasarne Sedmog puka, odnosno zgrade na uglu Resavske i Nemanjine. „Vojska će dobiti adekvatnu imovinu od grada, a naša ideja... »

Vulin i Mojsilović sa učesnicima vežbe REGEX 2018

RTV pre 20 sati
RTV: Vulin i Mojsilović sa učesnicima vežbe REGEX 2018
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastali su se danas sa rukovodstvom i učesnicima vežbe REGEX 2018 u kasarni "Banjica 2".
Rukovodilac vežbe pukovnik Mičo Branković i predstavnik Komande združenih snaga NATO iz Napulja potpukovnik Kristof L. Serf predstavili su ministru Vulinu i generalu Mojsiloviću detalje o pripremama i realizaciji petodnevne... »

Vojska daje zgradu na uglu Nemanjine - "biće biblioteka i kafići"

B92 pre 19 sati
B92: Vojska daje zgradu na uglu Nemanjine - "biće biblioteka i kafići"
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom dogovorio nekoliko važnih pitanja od značaja za Grad i vojsku.
Među njima i razmenu kasarne Sedmog puka, odnosno zgrade na uglu Resavske i Nemanjine. "Vojska će dobiti adekvatnu imovinu od grada, a naša ideja je da tu napravimo gradsku biblioteku, mesto sa čitaonicama i kafićima, gde... »

Vulin: Stvaranje paravojske na Kosovu i Metohiji ugrožava čitav region

RTV pre 23 sata
RTV: Vulin: Stvaranje paravojske na Kosovu i Metohiji ugrožava čitav region
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je jutros da je za Srbiju sasvim neprihvatljivo formiranje tzv. kosovske vojske i upozorio da stvaranje paravojske na Kosovu i Metohiji ugrožava čitav region.
On je pozvao međunarodnu zajednicu da reaguje na odluku kosovske skupštine o usvajanju vladinih predloga zakona o transformaciji kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku. Upitan da prokomentariše šta Beograd sada može da uradi... »

Vulin danas zove Kfor

B92 pre 1 dan
B92: Vulin danas zove Kfor
Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin najavio da će danas razgovarati sa predstavnicima misije KFOR, povodom usvajanja zakona o vojsci Kosova.
Vulin je za RTS rekao da su protekle noći razmenjivane informacije i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tim povodom obavio više razgovora. "Uveren sam da će predsednik doneti najbolju moguću odluku", rekao je Vulin upitan... »

Vulin: Stvaranje paravojske na KiM ugrožava čitav region

Studio B pre 1 dan
Za Srbiju je sasvim neprihvatljivo formiranje tzv. kosovske vojske, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin za RTS i pozvao međunarodnu zajednicu da reaguje na odluku kosovske skupštine o usvajanju vladinih predloga zakona o transformaciji kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku. Navodi da stvaranje paravojske na KiM ugrožava čitav region.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je gostujući u Jutarnjem Dnevniku RTS-a naveo da je na Međunarodnoj zajednici da obezbedi poštovanje rezolucije 1244 i ne dozvoli formiranje nelegalne oružane formacije koja će ugroziti mir i... »

Troje ministara bi na čelo BIA! Vučić je ciljao na njih? Lončar, Vulin i Jadranka žele Gašićevu fotelju

Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi bar troje ministara želelo da vodi agenciju umesto svojih resora i da to svakako nije zbog dobrih primanja
Troje ministara za koje predsednik Aleksandar Vučić tvrdi da bi radije vodili BIA nego svoje ministarstvo najverovatnije su ministri zdravlja, odbrane i evropskih integracija: Zlatibor Lončar, Aleksandar Vulin i Jadranka... »

Srbija se ponosi svojom vojskom: Ovi ljudi su prekidali svoje odmore, bolovanja, ostavljali svoje porodice... To je srpski vojnik!

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general-potpukovnik Milan Mojsilović, sastali su se danas sa pripadnicima Vojske Srbije koji su se istakli u izvršavanju zadataka tokom podizanja nivoa operativnih sposobnosti svih jedinica Vojske Srbije. Vulin je... »

Rijad: Kašogi umro nakon tuče u konzulatu

RTS  pre 39 minuta  još 21 povezana

Teška saobraćajka na Slaviji, otežan saobraćaj

Politika  pre 56 minuta  još 7 povezanih

Bolton danas u Moskvi: Sastaje se sa Lavrovom, Petruševom

Večernje novosti  pre 39 minuta  još 4 povezane

Zbogom miholjsko leto: Još danas toplo, od sutra zahlađenje, na planinama i sneg

Večernje novosti  pre 37 minuta  još 5 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.