Aleksandar Vulin - vesti

Ministar Vulin završio vojnu obuku, položio zakletvu, pa očitao bukvicu: Dok je Vučić predsednik Srbije, nećemo biti NATO članica

Telegraf pre 3 sata
- Srbija je izabrala da bude vojno neutralna i nećemo postati članica NATO pakta makar bili poslednja zemlja u Evropi koja nije članica NATO pakta - rekao je Vulin
Srbija ničim nije izazvala NATO agresiju, već je radila ono što bi uradila svaka slobodna zemlja, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin na Međunarodnoj konferenciji "Mir i napredak umesto ratova i siromaštva", koja... »

Vulin: Srbija neće postati članica NATO pakta, makar bila poslednja koja to nije

Beta pre 4 sata
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija neće postati članica NATO pakta "makar bila poslednja zemlja u Evropi koja to nije". "Srbija je izabrala da bude vojno neutralna i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dokle god vodi državu, mi nećemo biti članica NATO pakta", rekao je... »

Vulin: Nećemo raditi drugim narodima ono što su radili nama

Studio B pre 4 sata
Srbija ničim nije izazvala NATO agresiju, već je radila ono što bi uradila svaka slobodna zemlja, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin na Međunarodnoj konferenciji „Mir i napredak umesto ratova i siromaštva“, koja je organizovana u okviru obeležavanja 20 godina od odbrane od NATO agresije na SRJ.
Srbija ničim nije izazvala NATO agresiju, već je radila ono što bi uradila svaka slobodna zemlja, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin na Međunarodnoj konferenciji „Mir i napredak umesto ratova i siromaštva“, koja je... »

Vulin položio vojničku zakletvu

Politika pre 5 sati
U kasarni „Živojin Mišić” u Valjevu je danas zakletvu položilo 356 vojnika i slušalaca kursa rezervnih oficira, među kojima je bio i Aleksandar Vulin, koji je završio obuku rezervnog sastava, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Čestitajući polaganje vojničke zakletve, komandant Komande za obuku... »

Vulin položio vojničku zakletvu

Slobodna Evropa pre 16 sati
Ministar odbrane u Vladi Srbije Aleksandar Vulin položio je danas zakletvu u kasarni “Vojvoda Živojin Mišić” u Valjevu, na zapadu Srbije. Učinio je to zajedno sa vojnicima na dobrovoljnom služenju vojnog roka i slušaocima klase rezervnih oficira, kao i sa pripadnicima rezervnog sastava koji su... »

Vulin ekskluzivno za "Alo!" nakon polaganja zakletve, iz cele Srbije se skupili momci na jednom mestu, a jedan od njih bio je ministar!

Alo pre 18 sati
Alo: Vulin ekskluzivno za "Alo!" nakon polaganja zakletve, iz cele Srbije se skupili momci na jednom mestu, a jedan od njih bio je ministar!
„Verujem da ćemo svi zajedno iz ovoga izvući veliku i važnu pouku, a to je da za Srbiju treba žrtvovati i vreme i svoje interesovanja. Svi ovi momci koje ste ovde videli stariji su od 30 godina, svi imaju porodice i poslove, ali su se sa velikim zadovoljstvom odazvali svojoj zemlji i ja im se na tome zahvaljujem”, rekao je juče ministar odbrane Aleksandar Vulin novinarki „Alo!“ koja se zatekla u Valjevu, nekoliko minuta nakon što je položio vojničku zakletvu.
Svečanost povodom polaganja zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2019“, slušalaca kursa rezervnih oficira i pripadnika rezervnog sastava starijih od 30 godina koji nisu služili vojni rok, održana... »

Vulin prošao obuku rezervnog sastava i položio vojnu zakletvu (VIDEO)

Insajder pre 23 sata
Ministar odbrane Aleksandar Vulin danas je u kasarni “Vojvoda Živojin Mišić” položio zakletvu sa još 355 vojnika i slušalaca kursa rezervnih oficira, objavilo je Ministarstvo odbrane. Vulin se na vojnu obuku, u trajanju od 15 dana, dobrovoljno prijavio i prošao sve medicinske preglede, iako vojsku nije služio zbog, kako je ranije rekao, visoke dioptrije, “veće od sedam”.
Aleksandar Vulin danas je polaganjem zakletve i formalno okončao vojnu obuku rezervnog sastava. On je građane početkom marta obavestio da je kao ministar odbrane iskoristio priliku da se dobrovoljno prijavi za obuku. Najavljujući... »

I Vulin položio zakletvu (foto, video)

Mondo pre 1 dan
U kasarni "Živojin Mišić" u Valjevu je danas zakletvu položilo 356 vojnika i slušalaca kursa rezervnih oficira, među kojima je bio i Aleksandar Vulin, koji je završio obuku rezervnog sastava, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Čestitajući polaganje vojničke zakletve, komandant Komande za obuku general-potpukovnik Đokica Petrović istakao je da je odbrana otadžbine oduvek na ovim prostorima predstavljala svetu dužnost, pravo i čast i da je suština... »

Pogledajte ministra u uniformi! Evo kako je to bilo u kasarni u Valjevu! (foto)

Alo pre 1 dan
Alo: Pogledajte ministra u uniformi! Evo kako je to bilo u kasarni u Valjevu! (foto)
Zakletvu je položilo 356 vojnika i slušalaca kursa rezervnih oficira, među kojima je bio i Aleksandar Vulin, koji je završio obuku rezervnog sastava
Svečanost povodom polaganja vojničke zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2019“, slušalaca kursa rezervnih oficira i pripadnika rezervnog sastava starijih od 30 godina koji nisu služili vojni... »

Špijunka: Tim bilding Aleksandara Vulina

Večernje novosti pre 1 dan
Ministar odbrane tokom nedavnog boravka u Belorusiji bio je gost muzeja remontnog zavoda u gradu Baranoviči
MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin tokom nedavnog boravka u Belorusiji bio je gost muzeja remontnog zavoda u gradu Baranoviči. Domaćini su se pohvalili, ne samo uspesima u servisu i popravkama "migova", nego i brojnim trofejima sa... »

©2019 Netmark d.o.o.