Aleksandar Vulin

Vulin: Vojna saradnja sa Rusijom se uspešno sprovodi

Dnevnik pre 21 sat
BEOGRAD: Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da se sporazum vrhovnih komandanata Srbije i Rusije, predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o vojno-tehničkoj saradnji dve zemlje uspešno sprovodi i nastaviće da daje rezultate… »

Vulin i Šojgu na završnici Međunarodnih vojnih igara u Rusiji

Danas pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas finalnoj trci „Tenkovskog biatlona“ na poligonu „Alabino“ kod Moskve, kojom su završene „Međunarodne vojne igre 2019“, saopštilo je Ministarstvo odbrane. U takmičenju „Tenkovski… »

Vulin sa Šojguom o vojnoj saradnji Srbije i Rusije

Politika pre 1 dan
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se sporazum vrhovnih komandanata Srbije i Rusije, predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o vojno-tehničkoj saradnji dve zemlje uspešno sprovodi i nastaviće da daje rezultate… »

Vulin: Vrhovni komandant Vučić i Vojska Srbije 9. maja na Crvenom trgu

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da će Vojska Srbije(VS) biti na Crvenom trgu 9. maja sa svojim vrhovnim komandantom Aleksandrom Vučićem i svim ostalim zemljama pobednicama u Drugom svetskom ratu. On je rekao da je… »

Konačno je prihvatio poziv! Srbi na nogama! Veselje može da počne!

Alo pre 1 dan
Svi su oduševljeni vešću o njegovom dolasku. Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je na sastanku sa ministrom odbrane Rusije Sergejem Šojguom razgovarao o nastavku vojno-tehničke saradnje Srbije i Rusije i o tome kako se sprovodi sporazum… »

Šojgu prihvatio poziv da poseti Srbiju

Sputnik pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je na sastanku sa ministrom odbrane Rusije Sergejem Šojguom razgovarao o nastavku vojno-tehničke saradnje Srbije i Rusije i o tome kako se sprovodi sporazum dva vrhovna komandanta, predsednika Vladimira… »

„Marš na Drinu“ na tenkovskom biatlonu (foto)

Sputnik pre 1 dan
Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu poželeo je srpskom ministru odbrane Aleksandru Vulinu dobrodošlicu na srpskom jeziku prilikom susreta na vojnom poligonu „Alabino“, gde se održava finale tenkovskog biatlona. Ruski ministar dočekan je na… »

Vulin posetio CSKA: Sport vojnika čini boljim

Sportski žurnal pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin tokom posete vojnom kluba CSKA izjavio je ovaj klub u Srbiji veoma poznat i da mnogi za taj klub navijaju. – U Srbiji kad kažete CSKA mislite na sport, mislite na fudbal, mislite na košarku, hokej, ali iznad svega… »

Vulin posetio CSKA i poručio: Za vas navijaju mnogi Srbi

Sputnik pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, tokom posete vojnom klubu CSKA, izjavio je da je ovaj klub u Srbiji veoma poznat i da mnogi za taj klub navijaju. „U Srbiji kada kažete CSKA mislite na sport, mislite na fudbal, mislite na košarku, hokej, ali iznad… »

Vulin posetio CSKA: Sport vojnika čini boljim

Studio B pre 1 dan
Ministar odbrane Aleksandar Vulin tokom posete vojnom kluba CSKA izjavio je ovaj klub u Srbiji veoma poznat i da mnogi za taj klub navijaju. „U Srbiji kad kažete CSKA mislite na sport, mislite na fudbal, mislite na košarku, hokej, ali iznad svega… »

Vesti dana »