Aleksandar Vulin - vesti

Kragujevački oružari dolaze kod ministra odbrane

Slobodna Evropa pre 19 minuta
Drugog dana štrajka radnika fabrike “Zastava oružje” iz Kragujevca, predstavnici sindikata su se uputili u Beograd na sastanak sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom, potvrđeno je RSE. Do susreta bi trebalo da dođe dan nakon što je Vulin izjavio daneće biti popuštanja pred zahtevima oružara koji... »

Vulin: Nema popuštanja pred zahtevima oružara

Blic pre 3 sata
Nema popustanja pred zahtevima oružara koji štrajkuju, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da sindikat ne može da menja rukovodstvo i da Zastava oružje ne može biti izuzeta iz zakona. On je rekao da je vrlo zabrinut, jer u Ministarstvo odbrane već stižu najave pojedinih... »

Oružari nastavljaju štrajk; Vulin: Nema popuštanja pred zahtevima sindikalaca

InfoKG pre 49 minuta
U fabrici "Zastava oružje" jutros je nastavljen štrajk. Zahtevi su brojni, između ostalih da se fabrika izuzme iz privatizacije, ne umanjuju plate za 10 odsto, isplati bonus i regres, a traži se i se smena direktora, kao i bolji uslovi rada. U Ministarstvu odbrane za danas je najavljen sastanak sa... »

Vulin: Preporuke SPC o Kosovu i Metohiji neće odrediti državnu politiku

Sputnik pre 1 sat
Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih institucija u narodu i njene preporuke o KiM ćemo poštovati, ali te preporuke neće odrediti državnu politiku, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.
On je na TV Pink rekao da se SPC duguje pažnja, poštovanje i zahvalnost za sve što je radila oduvek, ali da je Srbija sekularna država gde političari, koje je narod izabrao na izborima, donose odluke. „Crkva daje preporuke i mora... »

Vulin: Preporuke SPC poštujemo, ali one neće odrediti državnu politiku

Večernje novosti pre 3 sata
Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih institucija u narodu i njene preporuke po pitanju KiM ćemo poštovati, ali te preporuke neće odrediti državnu politiku, izjavio je Vulin
Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih institucija u narodu i njene preporuke po pitanju KiM ćemo poštovati, ali te preporuke neće odrediti državnu politiku, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. On je... »

Oružari u Kragujevcu nastavili štrajk

Novi magazin pre 2 sata
Predstavnici sindikata kragujevačke fabrike "Zastava oružje", koji štrajkuju u sve tri smene, uručili su danas direktoru kompanije Milojku Brzakoviću zahtev da podnese ostavku zbog "narušavanja međuljudskih odnosa, loših poslovnih rezultata i neispunjenih zahteva radnika" i najavili dolazak u Beograd.
Radnici su uručili zahtev direktoru pošto su se jutro oko 8.30 okupili na zboru ispred zgrade sindikata, a zatim održali protest ispred Upravne zgrade fabrike. Predsednik sindikata Dragan Ilić kazao je agenciji Beta da će zbog... »

Vulin jasan: Preporuke SPC poštujemo, ali one neće odrediti državnu politiku

Srbija danas pre 4 sata
Crkva daje preporuke i mora se govoriti sa poštovanjem o tome, naveo je ministar odbrane Aleksandar Vulin
Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih institucija u narodu i njene preporuke po pitanju KiM ćemo poštovati, ali te preporuke neće odrediti državnu politiku, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. On je... »

Vojni sindikat pita Vulina: Ko je sad načelnik Generalštaba?

N1 Info pre 14 sati
Vojni sindikat Srbije zatražio je od ministra odbrane Aleksandra Vulina da hitno odgovori na pitanje od javnog i značaja za odbranu i bezbednost zemlje i njenih građana - ko je u ovom trenutku načelnik Generalštaba.
Sindikat u saopštenju napominje je generalu Ljubiši Dikoviću, u utorak po sili zakona prestala profesionalna vojna služba, a zamenik načelnika Generalštaba već duže vreme nije postavljen. Sindikat ukazuje da je odredbama člana... »

Vojni sindikat Srbije: Ko menja načelnika Generlšataba

Danas pre 15 sati
Vojni sindikat Srbije zatrazio je večeras od ministra odbrane Aleksandra Vulina da hitno odgovori na pitanje od javnog i značaja za odbranu i bezbednost zemlje i njenih građana – ko je u ovom trenutku načelnik Generalštaba.
Sindikat u saopštenju napominje je generalu LJubiši Dikoviću, u utorak po sili zakona prestala profesionalna vojna sluzba, a zamenik načelnika Generalštaba već duže vreme nije postavljen. Sindikat ulazuje da je odredbama člana... »

Načelnici Generalštabova balkanskih zemalja u Beogradu

B92 pre 1 dan
B92: Načelnici Generalštabova balkanskih zemalja u Beogradu
Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković otvorili 12. Konferenciju načelnika generalštaba balkanskih zemalja.
Obraćajući se okupljenjima, Vulin je svima poželeo da se u Beogradu i Srbiji osećaju dobro, da se osećaju kao da su među prijateljima i da znaju da se nalaze u zemlji koja iskreno poštuje njihove zemlje, istoriju i njihove... »

Lebron: Umoran? Svi smo umorni; Lu i Moris: Umoran je

B92  pre 3 sata  još 14 povezanih

Zdjelar ostaje u Partizanu: Gol u finalu Kupa? Fenomenalno!

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 14 povezanih

Istraga o MH17: Ruska brigada oborila malezijski avion

BBC News  pre 1 sat  još 11 povezanih

VIDEO: Voz izleteo iz šina, najmanje dvoje mrtvih

Radio 021  pre 3 sata  još 10 povezanih

Težak udes kod Dobanovačke petlje, ima mrtvih

Mondo  pre 5 sati  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.