Aleksandar Vulin

Pročitajte ceo tekst “Dogovora za pobedu”

Vreme pre 8 sati
Politika Tekst „Dogovora za pobedu“, koji su potpisali šefovi poslaničkih grupa proevropskih opozicionih stranaka, prenosimo u celosti. Organizatori protesta "Srbija protiv nasilja“ potpisali su "Dogovor o pobedi“, dokument sačinjen od deset… »

Pročitajte tekst “Dogovor o pobedi” koji je sastavila opozicija

Vreme pre 10 sati
Politika Tekst „Dogovora za pobedu“, koji su potpisali šefovi poslaničkih grupa proevropskoh opozicionih stranaka, prenosimo u celosti. Organizatori protesta "Srbija protiv nasilja“ potpisali u Skupštini Srbije "Dogovor o pobedi“, dokument… »

Održana tribina za ukidanje nasilnih video igara: Aleksandar Vulin i roditelji iz Novog Sada podržali ideju

Telegraf pre 1 dan
"Cilj ovih tribina je da pokrenemo javni dijalog tokom kog ćemo, pre svega konsultujući stručnjake, doći do najefikasnijeg rešenja", rekao je potpredsednik organizacije Pokreta socijalistai narodni poslanik Bojan Torbica. Večeras je u sali… »

Miloš Jovanović, lider opozicione Nove DSS, opet je hvalio Vulina, funkcionera vlasti: Impresionirao me je njegov govor…

Nova pre 1 dan
Miloš Jovanović, predsednik Novog DSS, rekao je da nije lako biti direktor Bezbednosno informativne agencije i da je Aleksandar Vulin po svom psihološkom profilu rođen za taj posao. Jovanović je u emisiji „Bez ustručavanja“ rekao da je u vreme… »

O Vulinu, „produžavanju života“ i ambasadama: Kako je Vučić još jednom izvrnuo istinu

Danas pre 2 dana
Velika prašina u javnosti digla se posle saznanja lista Danas da su Aleksandru Vulinu izbrojani dani na mestu šefa BIA, da će ga na toj poziciji uskoro zameniti neko iz redova naprednjaka, a da će zamenik direktora BIA biti neko iz redova SPS-a… »

Naslovne strane za utorak, 19. septembar 2023. godine

Radio sto plus pre 2 dana
BLIC – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mnogo otkrio, ali i sakrio “Izbori sa bar tri nepoznate”. Nova glavobolja za podstanare zbog poreza “Prete veće kirije i do 20 odsto”. VEČERNJE NOVOSTI – Nemci otkrili taktiku “Ratni užas u… »

Pozvan, ali i nije pozvan: Kako se Vulin obreo na događaju Ambasade SAD

N1 Info pre 2 dana
Otkud direktor BIA Aleksandar Vulin na obeležavanju "misije Halijard", čiji je koorganizator Ambasada SAD, zemlje koja mu je uvela sankcije? U ambasadi kažu da ga nisu lično zvali. Da li ga je pozvala fondacija ili ga je neko poslao? Samo dva meseca… »

Dragan Šormaz: Vulin došao na obeležavanje akcije Halijard da bi provocirao

Danas pre 2 dana
Dragan Šormaz, predsednik Evroatlantskog saveta Srbije navodi da je direktor BIA Aleksandar Vulin želeo da provocira zvaničnike ambasade SAD pojavljujući se bez poziva na događaju na kojem je obeležena godišnjica akcije Halijard. – Moja procena… »

Amerika šalje poruke o Vulinu i Kosovu: Šta Vučića čeka u Njujorku?

Nova pre 2 dana
Aleksandar Vulin odlazi s mesta šefa BIA-e, tvrde mediji i pored Vučićevih demantija. Parada ponosa u Beogradu održala se prvi put bez napada na učesnike, među kojima je bio i američki ambasador Kristofer Hil. Srbija je u Briselu prihvatila daleko… »

Sve Vulinove afere: Od tetke iz Kanade do Jovanjice

Radio 021 pre 2 dana
Afere i zahtevi za smenu prate direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina od 2012. godine i dolaska na vlast Srpske napredne stranke, čiji je koalicioni partner. Vulin je deceniju na političkim funkcijama - od direktora Vladine… »

Vesti dana »