Aleksandar Vulin

Vulin, Gašić i tužilac u pretresu Belivukove vikendice

Danas pre 4 sati
U kući koju su u Ritopeku koristili pripadnici grupe Veljka Belivuka pronađene su skrivene podzemne prostorije sa oružjem i eksplozivom, objavio je NIN. Istražitelji sumnjaju da su u tim prostorijama najverovatnije vršene likvidacije, objavio je… »

Otkriće bunkera u vikendici Veljka Belivuka: Vulin i Gašić u Ritopeku

B92 pre 1 dan
Trenutno se u Ritopeku nalaze ministar Aleksandar Vulin, direktor BIA Bratislav Gašić i specijalni tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić. Prema nezvaničnim informacijama koje su preneli mediji istražitelji su pronašli skrivene podzemne… »

Policija blokirala kuću Belivuka u Ritopeku, Vulin i Gašić izašli na teren

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - U kući koju su u Ritopeku koristili pripadnici grupe Veljka Belivuka pronađene su skrivene podzemne prostorije sa oružjem i eksplozivom, objavio je NIN. Istražitelji sumnjaju da su u tim prostorijama najverovatnije vršene likvidacije… »

Vulin, Gašić i tužilac u pretresu Belivukove vikendice

Nova pre 4 sati
Policija ponovo pretresa vikendicu u Ritopeku, u kojoj su navodno mučene i brutalno ubijane žrtve ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a prema nezvaničnim saznanjima, trenutno se tamo nalaze ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin… »

Višečasovna opsada ritopeka, specijalci blokirali mesto: Stigli Vulin i tužilac Knežević, nađen Veljin tajni bunker

Mondo pre 5 sati
Opsadno stanje u Ritopeku i dalje traje, a sada su stigli i zvaničnici. Opsadno stanje u Ritopeku i dalje traje, a sada su stigli i zvaničnici. U Ritopeku se, kako mediji prenose, nalaze su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor BIA… »

Državni vrh stigao u ritopek! U kući Velje Nevolje pronađene skrivene podzemne prostorije

Srbija danas pre 5 sati
Prema nezvaničnim saznanjima istražitelji su pronašli skrivene podzemne prostorije sa oružjem i eksplozivom. Kako se saznaje, trenutno se u Ritopeku nalaze su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor BIA Bratislav Gašić i specijalni… »

Vulin i Bocan-Harčenko o unapređenju saradnje iz oblasti unutrašnjih poslova, civilne zaštite i vanrednih situacija

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom i delegacijom Ministarstva za civilnu zaštitu, vanredne situacije i otklanjanje posledica elementarnih… »

Milu prošao rok trajanja

Vesti online pre 10 sati
Optužba Mila Đukanovića da zvanični Beograd u regionu sprovodi politiku velikodržavnog, odnosno velikosrpskog nacionalizma, ugrožavajući druge zemlje, kao i mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu, pokazuje do koje je mere crnogorski predsednik… »

Vulin najavio nastavak saradnje sa Evropolom

Danas pre 1 dan
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa izvršnom direktorkom kancelarije Evropola Кatrin de Bol o nastavku saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma, saopšteno je iz tog ministarstva. Vulin je izrazio… »

Direktoru VBA dali stan od 100 kvadrata, iako je samac

Nova pre 1 dan
U Vojni sindikat Srbije je stigla pritužba na postupak dodele službenog stana brigadnom generalu i direktoru Vojno bezbednosne-agencije, Đuru Jovaniću. U njoj se navodi da mu je prethodni ministar odbrane, Aleksandar Vulin, pred odlazak sa dužnosti… »

Vesti dana »