Aleksandar Vulin - vesti

Vulin: Dogovor Putina i Vučića spasao srpsko vazduhoplovstvo

RTV pre 1 sat
RTV: Vulin: Dogovor Putina i Vučića spasao srpsko vazduhoplovstvo
BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je dogovor predsednika Srbije i Rusije Aleksandr Vučića i Vladimira Putina spasao srpsko vazduhoplovstvo od neslavnog nestanka i da je sada Srbija zemlja koja može da čuva svoje nebo i čija je vojska sve jača.
U intervjuu za "Kurir" Vulin je, govoreći o Putinovoj prošlonedeljnoj poseti Beogradu, kazao da se "predsednik Vučić susretao sa Putinom već 14 puta, a ovo je, bez sumnje, najznačajnija poseta do sada". "Srbija je pokazala da je... »

Srbija sada može da čuva svoje nebo: Kako je dogovor Vučića i Putina spasao srpsko vazduhoplovstvo

Srbija danas pre 1 sat
U 2019. očekujemo četiri ''Mi-35'' i tri ''Mi-17'', stići će i modernizovani tenkovi T-72 i BRDM. Naši piloti na avionima ''mig-29'' na naprednoj su obuci, piloti helikoptera se takođe pripremaju
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je dogovor predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina spasao srpsko vazduhoplovstvo od neslavnog nestanka i da je sada Srbija zemlja koja može da čuva... »

Vulin uputio telegram saučešća američkom kolegi

B92 pre 15 sati
B92: Vulin uputio telegram saučešća američkom kolegi
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća vršiocu dužnosti ministra odbrane SAD Patriku M. Šanahanu.
Telegram saučešća je upućen povodom terorističkog napada u Siriji u kome su poginuli američki vojnici. "Užasni napad koji se dogodio u Siriji u gradu Manbidžu, kada su poginuli američki vojnici, a veliki broj nedužnih građana... »

I vojnici plivali na bogojavljenje: Danilo Andrijašević prvi stigao do Časnog krsta u Savi

Blic pre 16 sati
Plivanje za Časni krst danas je, povodom Bogojavljenja, održano na Savskoj promenadi u Beogradu, u organizaciji udruženja pronalazača "Soko Savamala", uz podršku Ministarstva odbrane i Gradske opštine Savski venac. Prvi je do krsta stigao Danilo Andrijašević. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane,... »

I pripadnici Vojske Srbije plivali za Časni krst

RTV pre 17 sati
RTV: I pripadnici Vojske Srbije plivali za Časni krst
BEOGRAD - Plivanje za Časni krst danas je, povodom Bogojavljenja, održano na Savskoj promenadi u Beogradu, u organizaciji udruženja pronalazača "Soko Savamala", uz podršku Ministarstva odbrane i Gradske opštine Savski venac.
Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, događaju su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović. Ministar Vulin čestitao je svima današnji praznik... »

Vulin uputio saučešće Šojguu povodom pogibije pilota

Srbija danas pre 1 dan
Povodom tragične nesreće koja se dogodila na Dalekom istoku Ruske Federacije ministar odbrane Srbije, Aleksandar Vulin, uputio je telegram saučešća ruskom kolegi, Sergeju Šojguu.
- Tragedija koja se dogodila kada su se dva borbena aviona Su-34 sudarila na Dalekom istoku Ruske Federacije potresla je sve pripadnike Vojske Srbije. U ovom teškom trenutku, moje misli i misli svih pripadnika Ministarstva... »

Vulin uputio saučešće ruskom kolegi povodom pada aviona

Blic pre 1 dan
Povodom tragične nesreće koja se dogodila na Dalekom istoku Ruske Federacije ministar odbrane Srbije, Aleksandar Vulin, uputio je telegram saučešća ruskom kolegi, Sergeju Šojguu. "Tragedija koja se dogodila kada su se dva borbena aviona Su-34 sudarila na Dalekom istoku Ruske Federacije potresla je... »

Svi plaču za Oliverom

Danas pre 2 dana
Pre godinu dana, nakon atentata, na sahrani Olivera Ivanovića bio je gotovo sav srpski politički establišment – Tomislav Nikolić, Ivica Dačić, Rasim LJajić, Nenad Popović, Milorad Pupovac, Boris Tadić, Dragan Šutanovac, Saša Janković, Saša Radulović, Zoran Živković, Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Aleksandar Šapić, Borko Stefanović…
Pred otkopanim grobom su klečali Ana Brnabić i Marko Đurić. Izostao je ipak Aleksandar Vučić, koji je upalio sveću i odao poštu, u crkvi. Možda zato da izbegne svako prizivanje sličnosti sa prastarim pravilom, koje glasi da onaj... »

Vulin zahvalio komandantu Kfora za očuvanje mira na Kosmetu

Politika pre 3 dana
Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se u Beogradu sa komandantom Kfora general-majorom Lorencom D`Adariom, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Vulin je naglasio da je za Srbiju formiranje tzv. „vojske Kosova“ neprihvatljivo, te da je Kfor jedini garant bezbednosti na prostoru Kosova i Metohije,... »

"Vojska Kosova" je neprihvatljiva za Srbiju, Kfor je jedini garant bezbednosti za Srbe na Kosovu: Vulin na sastanku sa komandantom misije (foto)

Telegraf pre 3 dana
KFOR predstavlja jedinu legitimnu oružanu formaciju na Kosovu i Metohiji, a srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji u njemu vidi jedini garant svoje sigurnosti i bezbednosti - poručio je Aleksandar Vulin
Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se danas u Beogradu sa komandantom Kfora general-majorom Lorencom D' Adariom. Ministar Vulin naglasio je da je za Republiku Srbiju formiranje tzv. "Vojske Kosova" neprihvatljivo, te da je... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Dimitrov ide kući, Tijafo u četvrtfinalu

B92  pre 1 sat  još 5 povezanih

Meri Volš: Kosovo u rukama međunarodnih kriminalaca

RTV  pre 50 minuta  još 3 povezane

Rusija: Američki razarač ne može da ostane duže od 21 dana, evo i zašto

Večernje novosti  pre 11 sati  još 3 povezane
©2018 Netmark d.o.o.