Aleksandar Vulin

Vulin: Srbi ne smeju prestati da traže pravdu

Dnevnik pre 4 sata
BEOGRAD: Ministar odbrane Aleksandar Vulin je povodom 19 godina od napada na autobus "Niš ekspresa" u Livadicama kod Podujeva izjavio da tamo gde Srbi nemaju svoje sudije, svoje tužioce, svoje policajce za njih nema pravde. Na današnji dan u mestu… »

Šojgu sutra u Beogradu

Vesti online pre 1 sat
Ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu boraviće sutra u zvaničnoj poseti Srbiji na poziv ministra odbrane Aleksandra Vulina. Tokom posete Šojgu će položiti kapsulu u spomen ploču „Večne vatre“. Srbija je prva zemlja u… »

Ministar Vulin: Šutanovac mora da napadne Srbiju kad god se sretnem sa ministrom Šojguom

Kurir pre 5 sati
BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas da bivši ministar odbrane i predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac uvek iskoristi priliku da napadne Srbiju, kada u posetu treba da stigne ruski ministar odbrane Sergej… »

Vulin raskrinkao Šutanovca "Napada Srbiju svaki put kada u posetu dolazi Sergej Šojgu"

Srbija danas pre 5 sati
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas da bivši ministar odbrane i predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac uvek iskoristi priliku da napadne Srbiju, kada u posetu treba da stigne ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. - Kad… »

Vučić sa predstavnicima Srba iz regiona

RTS pre 1 dan
Predstavnici Srba iz Crne Gore i Republike Srpske razgovaraju u Beogradu s predsednikom Srbije i patrijarhom Irinejom. Sastanku prisustvuje i Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej, srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i… »

Šojgu u ponedeljak u Beogradu, dobija i počasni doktorat

N1 Info pre 1 dan
Ministar odbrane Ruske Federacije, general armije Sergej Šojgu, zvanično će posetiti Srbiju u ponedeljak, 17. februara, na poziv ministra odbrane Aleksandra Vulina, saopštilo je njegovo ministarstvo. Ministarstvo odbrane je u najavi istaklo da je… »

Aleksandar Vulin: Vukadinović je dokaz da čovek može da bude najodvratnije biće koje je Zemlja videla

Kurir pre 24 sata
BEOGRAD - Ministar odbrane i predsednik PS Aleksandar Vulin izjavio je večeras da tolika mržnja , sa toliko gadosti, nikada nije viđena u javnom životu Srbije kao što je to napisano u tvitu Sibina Vukadinovića. "Srbija je navikla na gadosti koje… »

Vulin: Kome Milo osnuje Crkvu, tome Miraš krsti decu

Sputnik pre 2 dana
„Kada predsednik države naređuje osnivanje Crkve, onda nešto nije u redu ili sa Crkvom ili sa državom“, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući izjavu Mila Đukanovića da je Crnoj Gori potrebna Crkva da bi se suprotstavila… »

Ministar Vulin: Modernizacijom jačamo rod artiljerije

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - "Ovo je godina Kopnene vojske i ovo je godina modernizacije i opremanja Kopnene vojske. Rod artiljerije je u svakoj vojsci jedan od najvažnijih njenih delova, udarna pesnica svake vojske. Artiljerija se modernizuje, napreduje i kao što vidite… »

Vulin: Ne može Đukanović da naredi Srbima da napuste Srpsku pravoslavnu crkvu

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Kada predsednik države naređuje osnivanje crkve onda nešto nije u redu ili sa crkvom ili sa državom, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Mila Đukanovića da je Crnoj Gori potrebna crkva da bi se suprotstavila… »

Vesti dana »