Aleksandrovac

Zemljotres pogodio Aleksandrovac: Epicentar se dogodio u mestu Velika Lomnica

Večernje novosti pre 2 dana
ZEMLjOTRES jačine 2,4 stepena po Rihteru pogodio je jutros i Aleksandrovac. Foto: Ilustracija/Unsplash Kako se navodi na sajtu Seizmološkog zavoda Srbije, potres se dogodio u mestu Velika Lomnica, u 7 časova i 18 minuta. Podsetimo, rano jutros treslo… »

Novi potres: Podrhtavanje sada u Rasinskom okrugu!

Blic pre 2 dana
Zemljotres jačine 2,4 stepena po Rihteru pogodio je jutros i Aleksandrovac, u Rasinskom okrugu. Kako se navodi na sajtu Seizmološkog zavoda Srbije, potres se dogodio u mestu Velika Lomnica, u 7 i 18 časova. Podsetimo, rano jutros treslo se i tlo u… »

Srbija se zatresla

B92 pre 2 dana
Zemljotres jačine 2,4 stepena po Rihteru pogodio je jutros i Aleksandrovac. Kako se navodi na sajtu Seizmološkog zavoda Srbije, potres se dogodio u mestu Velika Lomnica, u 7 i 18 časova. Slabiji zemljotres pogodio je rano jutros i Novu Varoš. Bio je… »

Zemljotres u aleksandrovcu: Treslo se u Rasinskom okrugu

Kurir pre 2 dana
Slabiji zemljotres jačine 2,4 stepena Rihtera potresao je jutros i Aleksandrovac, grad u Rasinskom okrugu. Zemljotres se dogodio u mestu Velika Lomnica, u 7 i 18 časova, navodi se na sajtu Seizmološkog zavoda Srbije, Inače, rano jutros zemljotres… »

Još jedan zemljotres u Srbiji Posle Nove Varoši potres se osetio i u ovom gradu

Alo pre 2 dana
Zemljotres jačine 2,4 stepena po Rihteru pogodio je jutros i Aleksandrovac. Kako se navodi na sajtu Seizmološkog zavoda Srbije, potres se dogodio u mestu Velika Lomnica, u 7 i 18 časova. Podsetimo, rano jutros treslo se i tlo u Novoj Varoši… »

Zemljotres u Aleksandrovcu

Telegraf pre 2 dana
Treslo se tlo u mestu Velika Lomnica. Zemljotres jačine 2,4 stepena po Rihteru pogodio je jutros i Aleksandrovac. Kako se navodi na sajtu Seizmološkog zavoda Srbije, potres se dogodio u mestu Velika Lomnica, u 7 i 18 časova. Podsetimo, rano jutros… »

Sudije i dalje podstanari: Privredni sud u Kraljevu obeležio pola veka postojanja i rada

Večernje novosti pre 16 dana
U PRISUSTVU velikog broja zvanica i gostiju iz državnih pravosudnih institucija i Ministarstva pravde, Privredni sud u Kraljevu je prigodnom Svečanom akademijom obeležio 50 godina svog postojanja i rada. G.Šljivić Ova institucija, osnovana 1973… »

Sveti Trifun - zašto se danas odlazi u vinograde?

RTS 14.02.2023
Srpska pravoslavna crkva slavi danas Svetog Trifuna, zaštitnika vinara i vinogradara, čuvara useva od nepogoda i štetočina, ali i zaštitnika iskrene ljubavi svih hrišćana. Srbija godišnje proizvede preko 30 miliona litara vina. U rejonu Tri Morave… »

Posle katastrofalnog urušavanja mosta u župi: Počinje gradnja privremenog prelaza

Večernje novosti 07.02.2023
MOST na Vratarici kod Aleksandrovca urušen je usled nezapamćenih bujica u januaru,ali je počela izgradnja privremenog prelaza preko ove reke. Foto:Informativna sluzuba opstine Aleksandrovac Sa izgradnjom novog mosta trebalo bi da se krene za mesec… »

Katastrofa kod Aleksandrovca: Bujica urušila most (foto)

Večernje novosti 25.01.2023
BUJICA je drastično urušila most na reci Vratarnici kod Aleksandrovca, zbog čega su iz ove opštine zatražili pomoć Okružnog štaba za vanredne situaciju u Kruševcu. Foto: Informativna sluzba Aleksandrovac Celo selo Panjevac odsečeno je od… »

Vesti dana »