Alibunar

Trke kroz prirodu u Deliblatskoj peščari

RTV pre 20 sati
ALIBUNAR - U Deliblatskoj peščari, na Devojačkom bunaru, danas je održana prva u nizu trejl trka kroz prirodu pod nazivom "Foks trejl". Trke su održane na 5, 10 i 20 kilometara, a prijavilo se preko 400 takmičara iz devet zemalja, prenela je TV… »

Foks trejl u Deliblatskoj peščari

Dnevnik pre 20 sati
ALIBUNAR: U Deliblatskoj peščari, na Devojačkom bunaru, je održana prva u nizu trejl trka kroz prirodu pod nazivom "Foks trejl". Bile su održane trke na 5, 10 i 20 kilometara, a prijavilo se preko 400 takmičara iz devet zemalja, prenela je TV… »

Pančevo: U filijali NSZZ biće organizovane prekvalifikacije i dokvalifikacije, a u toku su brojni konkursi

RTV pre 2 dana
PANČEVO - I ove godine u pančevačkoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje biće organizovane prekvalifikacije i dokvalifikacije, čiji je cilj da se omogući lakše nalaženje posla. U toku su konkursi za koje uvek vlada veliko interesovanje… »

Međunarodna trail trka u Deliblatskoj peščari

B92 pre 3 dana
U subotu 8. maja u organizaciji Atletskog kluba "Panonija" i opštine Alibunar biće održan prva u nizu trail trka kroz prirodu pod nazivom "Fox Trail". Ova sportsko-turistička manifestacija ima za cilj da okupi što veći broj aktivnih sportista… »

Dresovi i lopte za sve škole: Opština Alibunar i lokalni sportski savez ulažu u školski sport

Večernje novosti pre 12 dana
FOTO: Opština Alibunar Garniture dresova i lopte za najzastupljenije sportove podeljene su predstavnicima svih osam osnovnih škola na teritoriji Alibunara, kao i srednje Ekonomsko-trgovinske škole "Dositej Obradović". Akcija je organizovana kako bi se… »

Christophe Bols, Country manager kompanije Elicio: Želimo da i dalje investiramo u Srbiju

Nedeljnik pre 17 dana
Fotografija: Goran Zlatković (Diplomacy&Commerce) Belgijska kompanija Elicio, deo grupacije Nethys, prisutna je u Srbiji deceniju. Izgradila je vetroparkove Alibunar i Malibunar ukupnog kapaciteta 50 MW. VE Malibunar (8 MW) proizvodi zelenu energiju od… »

Obuka za preduzetnike: Opština Alibunar pomaže građanima koji žele da započnu svoj biznis

Večernje novosti pre 20 dana
Pozivaju zainteresovane meštane da u sredu, 21. aprila, prisustvuju obuci, koja će biti održana od 10 časova u maloj sali opštine Alibunar. Nakon završetka obuke svi će dobiti potvrde, koje će kasnije moći da koriste prilikom prijave za dodelu… »

Vetrenjače po Vojvodini vredne 800 miliona evra

Dnevnik pre 23 dana
Korišćenje obnovljivih izvora i proizvodnja energije iz vetra u Srbiji je započelo pre gotovo deceniju. Po rečima Danijele Isailović, menadžerke Udruženja “Obnovljivi izvori energije Srbije”, koje su osnovale kompanije vlasnici VE Čibuk 1… »

I dalje preko stotinu novozaraženih: Korona brojke u Južnom Banatu variraju uprkos dobrom obuhvatu vakcinacije

Večernje novosti pre 23 dana
NA teritoriji Južnog Banata u poslednja 24 časa registrovano je 127 novih slučajeva zaraze korona virusom. I dalje ih je najviše u Pančevu, gde se brojka sada zaustavila na 63, u Kovinu ih je 15, u Vršcu 14, a u Beloj Crkvi šestoro. Slede Opovo sa… »

I dalje preko stotinu novozaraženih: Korona brojke u Južnom Banatu variraju uprkos dobrom obuhvatu vakcinacije

Srbija danas pre 23 dana
Na teritoriji Južnog Banata u poslednja 24 časa registrovano je 127 novih slučajeva zaraze korona virusom. I dalje ih je najviše u Pančevu, gde se brojka sada zaustavila na 63, u Kovinu ih je 15, u Vršcu 14, a u Beloj Crkvi šestoro. Slede Opovo sa… »

Vesti dana »