Alibunar

"Sokolom za sokola”: Srbijavoz pokreće kampanju za zaštitu stepskog sokola u Srbiji

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Na inicijativu kompanije „Srbijavoz“, danas je u železničkoj stanici Beograd Centar simbolično obeležen početak kampanje „Sokolom za sokola”. Tokom trajanja kampanje, čiji je glavni cilj zaštita i očuvanje stepskog sokola (Falco… »

Sokolom za sokola – „Srbijavoz“ pokrenuo kampanju za zaštitu stepskog sokola u Srbiji

RTS pre 2 dana
Na inicijativu kompanije „Srbijavoz“ danas je u železničkoj stanici Beograd Centar simbolično obeležen početak kampanje „Sokolom za sokola“. Tokom trajanja kampanje, čiji je glavni cilj zaštita i očuvanje stepskog sokola (Falco cherrug)… »

,,Sokolom za sokola“: Srbijavoz će od svake kupljene karte odvajati dinar za stanište ptice

BizLife pre 2 dana
Na inicijativu kompanije „ Srbijavoz“, danas je u železničkoj stanici Beograd Centar simbolično obeležen početak kampanje „Sokolom za sokola”. Tokom trajanja kampanje, čiji je glavni cilj zaštita i očuvanje stepskog sokola (Falco cherrug)… »

Udruženi protiv nasilja nad decom: U Alibunaru osnovan tim za prevenciju i zaštitu najmlađih

Večernje novosti pre 4 dana
POSLEDNjIH godina u južnobanatskoj opštini Alibunar beleži se povećan broj prijavljenih slučajeva nasilja u porodici, u kojima su direktne ili indirektne žrtve bila deca. Foto: Opština Alibunar Zato je lokalna samouprava – na inicijativu… »

U Alibunaru održan Kup košarkaša u kolicima

RTV pre 6 dana
ALIBUNAR - U nedelju, 26. novembra, u Alibunaru je odigran je prvi Kup Srbije u okviru novoformiranog Saveza klubova košarke u kolicima, pod pokroviteljstvom Sportskog Saveza opštine Alibunar i Kluba košarke u kolicima Mega Despot iz Beograda. Kako su… »

Uspeh stonoteniserli iz Alibunara - ulazak u Superligu Srbije

RTS pre 12 dana
Selo Nikolinci, u opštini Alibunar, ima manje od hiljadu stanovnika, ali veoma uspešan ženski stonoteniski klub. Prošle godine ušli su u Superligu, najviši rang takmičenja u zemlji. Stonoteniserski klub „Rapid" iz Nikolinaca postoji od 1997… »

JP "Putevi Srbije": Obustava saobraćaja na nekoliko putnih pravaca u Vojvodini

RTV pre 14 dana
NOVI SAD - Prema informacijama koje su objavljene na internet stranici JP "Putevi Srbije", trenutno je na snazi obustava saobraćaja na više pravaca kod Zrenjanina, Novog Sada, Vršca i Pančeva. Saobraćaj je obustavljen na pravcima Vršac - Uljma, u… »

Novi aparati za Dom zdravlja Alibunar: Opština dala 2,5 miliona za kupovinu neophodne opreme

Večernje novosti pre 17 dana
DOM zdravlja Alibunar je uz pomoć lokalne samouprave nabavio novu medicinsku opremu, vrednu oko 2,5 miliona dinara. Foto:J. J. B. Najznačajniji aparat je prenosivi ultrazvuk, a uz to su kupili i: prenosivu konveksnu ultrazvučnu sondu sa tabletom… »

Opština Alibunar ulaže u zdravstvenu zaštitu Sa novom opremom lakši pregledi i dijagnostika

Dnevnik pre 18 dana
ALIBUNAR: Dom zdravlja Alibunar, uz pomoć lokalne samouprave, nabavio je novu medicinsku opremu u vrednosti od oko 2,5 miliona dinara. Kako je saopštio Dom zdravlja od nabavljene opreme najznačajniji je prenosivi ultrazvuk aparat. Iz ustanove posebno… »

Marko Kešelj donirao sportsku opremu i rekvizite: Poseta državnog sekretara klubovima u Vršcu, Beloj Crkvi i Alibunaru

Večernje novosti pre 23 dana
DRŽAVNI sekretar u Ministarstvu sporta Marko Kešelj posetio je Vršac, Belu Crkvu i Alibunar i tom prilikom klubovima donirao sportsku opremu i rekvizite. Foto: Grad Vršac U Vršcu je, u društvu gradonačelnice Dragane Mitrović i njenih saradnika… »

Vesti dana »