Amela Terzić

Vreme je da Britanka Mur uzme medalju za Evropu: Terzićeva najavljuje ludo finale na 1500 metara!

Telegraf pre 11 dana
Iako je Holanđanka Hasan jedna od favoritkinja, u izostanku Dibale, ipak je Mur jedina koja je rođena na tlu Evrope, a koja po rečima Amele može do medalje. Rekorderka Srbije na 1500 metara Amela Terzić veruje da nam predstoji odlična i uzbudljiva… »

Tri devojke ne trče na 800 metara zbog viška muških hormona, zato Amela Terzić najavljuje spektakl!

Telegraf pre 15 dana
Ove godine će biti najzanimljivja trka u poslednjih deceniju i po. Najbolja srednjeprugašica Srbije i državna rekorderka Srbije na 800 metara Amela Terzić analizira za naš portal predstojeće finale na Svetskom prvenstvu u ovoj disciplini. Mnogo… »

Ekskluzivno, Amela Terzić za Žurnal o planovima: Ne okrećem leđa atletici

Sportski žurnal 08.08.2019
Amela Terzić ove sezone je velika nepoznanica doslovno svima u srpskoj kraljici sportova. Bila je Amela Terzić finalistkinja Prvenstva Evrope u dvorani u Glazgovu na 1.500 metara. U sezoni na otvorenim borilištima ova članica Novog Pazara jedino je… »

Zuković saopšio spisak za Evropsko ekipno prvenstvo: Kolašinac, Bibić, Simović, Terzić…

RTV Novi Pazar 30.07.2019
Selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković saopštio je spisak takmičara na koje računa za predstojeće Evropsko ekipno prvenstvo treće lige, koje je na programu 10. i 11. avgusta u Skoplju. Između ostalih, na njegovom spisku su bacač… »

Zuković saopšio spisak za Evropsko ekipno prvenstvo

IndeksOnline 30.07.2019
NOVI PAZAR – Selektor atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković saopštio je spisak takmičara na koje računa za predstojeće Evropsko ekipno prvenstvo treće lige, koje je na programu 10. i 11. avgusta u Skoplju. Između ostalih, na njegovom spisku… »

Amela Terzić se udala za LJajića

IndeksOnline 17.07.2019
NOVI PAZAR – Stupila je u brak sa svojevremeno prvakom države u krosu, prvakom Balkana u dvorani na 3.000 metara Atletsko venčanje u Novom Pazaru – Amela Terzić udala se za Jasmina LJajića. Rekorderka Srbije na 800 i 1.500 metara, višestruka… »

Amela Terzić se udala za LJajića

Sportski žurnal 17.07.2019
Stupila je u brak sa svojevremeno prvakom države u krosu, prvakom Balkana u dvorani na 3.000 metara. Atletsko venčanje u Novom Pazaru – Amela Terzić udala se za Jasmina LJajića. Rekorderka Srbije na 800 i 1.500 metara, višestruka osvajačica… »

Novi Pazar domaćin trećeg kola kupa Srbije u atletici

Sandžak press 05.07.2019
Povodom trećeg kola kupa Srbije u atletici čiji je domaćin Novi Pazar na čelu sa AK Novi Pazar kao jednim od najuspješnijih klubova u državi, održana press konferencija u prostorijama dvorane Pendik. Preko 200 takmičara u raznim atletskim… »

Novi Pazar domaćin trećeg kola Kupa Srbije u atletici

Danas 04.07.2019
Treće kolo Kupa Srbije u atletici, koje će se održati predstojećeg vikenda u Novom Pazaru, okupiće više od 200 takmičara i biće masovnije od prethodnih nadmetanja održanih u Beogradu i Sremskoj Mitrovici, najavili su danas organizatori. Direktor… »

Novi Pazar domaćin trećeg kola kupa Srbije u atletici

Sandžak press 04.07.2019
Povodom trećeg kola kupa Srbije u atletici čiji je domaćin Novi Pazar na čelu sa AK Novi Pazar kao jednim od najuspješnijih klubova u državi, održana press konferencija u prostorijama dvorane Pendik. Preko 200 takmičara u raznim atletskim… »

Vesti dana »