Anđelka Prpić

Suze su same navirale! Bolna ispovest Anđelke Prpić o lečenju, nije mogla više da izdrži

Alo pre 6 sati
Pre susreta sa psihoteraputom u njenim mislima je bilo „hiljadu zašto i hiljadu zato“. Anđelka Stević Žugić (39), poznata po prošlom prezimenu Prpić, dugo nije davala intervjue, jer zbog trudnoće i rođenja ćerkice Čarne velikih poslovnih… »

Očigledno je sve došlo na naplatu: Anđelka otvorila dušu - Suze su same navirale

Story pre 1 dan
Anđelka Stević Žugić (39), poznata po prošlom prezimenu Prpić, dugo nije davala intervjue, jer zbog trudnoće i rođenja ćerkice Čarne velikih poslovnih povoda nije bilo, a privatna dešavanja nikada nije smatrala razlogom za pojavljivanje u… »

Druga sezona serije "Azbuka našeg života" stiže na male ekrane

Euronews pre 4 dana
Druga sezona serije kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić "Azbuka našeg života" biće prikazivana od 3. januara premijerno na televiziju Superstar, najavili su danas producenti. "Prvih deset epizoda 'Azbuke našeg života' rađeno je po motivima… »

Anđelka Prpić unajmila dadilju da joj čuva decu: Prizor porodične idile oduševio sve, a evo kako se zabavljaju! (foto)

Kurir pre 6 dana
Glumica Anđelka Prpić nedavno je sa suprugom Markom Žugićem dobila ćerku Čarnu, a nije prošlo mnogo od drugog porođaja, pa se glumica vratila standardnim aktivnostima. Da bi sve držala pod kontrolom i bez mnogo trzavica i briga se posvetila svom… »

Unajmila dadilju da joj čuva decu Glumica Anđelka Prpić se javno pohvalila prizorom iz porodičnog doma

Alo pre 6 dana
Anđelka je već treći mesec nakon porođaja angažovala bebisiterku. Glumica Anđelka Prpić nedavno je sa suprugom Markom Žugićem dobila ćerku Čarnu, a nije prošlo mnogo od drugog porođaja, pa se glumica vratila standardnim aktivnostima. Da bi… »

Anđelka unajmila dadilju, pa podelila neodoljivu scenu: Ovo je mnoge nasmejalo do suza

Telegraf pre 6 dana
Lepa glumica se nakon porođaja brzo vratila poslovnim obavezama, te je angažovala i dadilju. Glumica Anđelka Prpić nedavno je dobila ćerku Čarnu sa suprugom Markom Žugićem, a sina Jakšu dobila je u prvom braku sa Dariom Prpićem. Lepa glumica se… »

Anđelka Prpić unajmila dadilju da joj čuva decu, pa se javno pohvalila: Prizor iz porodičnog doma sa njom oduševio sve…

Blic pre 7 dana
Glumica Anđelka Prpić nedavno je sa suprugom Markom Žugićem dobila ćerku Čarnu, a nije prošlo mnogo od drugog porođaja, pa se glumica vratila standardnim aktivnostima. Da bi sve držala pod kontrolom i bez mnogo trzavica i briga se posvetila svom… »

OVA ŽENA je dadilja Anđelke Prpić: Poklonila joj je poverenje, a ona joj sa decom radi ovo (FOTO)

Story pre 7 dana
Nije prošlo mnogo od drugog porođaja Anđelka Prpić vratia se standardnim aktivnostima. Druženje s prijateljima, obilazak salona za negu i ulepšavanje, poseta psihoterapeutu, šoping... sve su to bili načini da se nakratko skloni iz svakodnevne… »

Mislila sam da neću više rađati... Anđelka Prpić progovorila o suprugu i deci

Gloria pre 19 dana
Porodica Anđelke Stević Žugić od pre nekoliko meseci je četvoročlana. Kada je krajem prethodne godine odjeknula vest da je Anđelka Prpić u blagoslovenom stanju, svi su se pitali ko je njen partner jer ga je sve vreme uspešno krila od javnosti… »

Moj životić ne bih menjala ni za sekund: Anđelka Prpić slavi, prva joj čestitala Anja Mandić

Story 24.10.2023
Anđelka Prpić uživa u jednom od najlepših životnih perioda. A to je uspela jer nije previše marila za tuđa mišljenja. Uplovila je u vezu s Markom Žugićem koji je bio dobar prijatelj njenog bivšeg muža, s kojim ima sina Jakšu. Dobila je ćerku… »

Vesti dana »