Anđelka Prpić

Srpsku glumicu obožavaju u Hrvatskoj: Pet puta reprizali andriju i anđelku, a sada dobila dve nove uloge i morala je ovo da…

Kurir pre 2 dana
Anđelka Prpić narednih nekoliko meseci živeće u Hrvatskoj, saznaje Kurir. Popularna glumica zbog poslovnih obaveza morala je da se preseli iz Beograda, jer trenutno u Hrvatskoj snima hrvatsko-ukrajinsku kriminalističku seriju "Ćutanje" reditelja… »

Novi dečko Anđelke Prpić je sušta suprotnost bivšem: Glumica u ljubavi sa kolegom, gori Instagram FOTO

Svet & Skandal pre 3 dana
Novi dečko Anđelke Prpić ipak ostaje tajna, ali je lepo maštati, tvrde njeni pratioce. Ipak, jedna od lepših glumica odlučila je povodom ovoga i dalje ostane tajnovita dok je svojevremeno u intervjuu za „Story“ obećala da će kada se zaljubi o… »

Predstava "Šta me snađe" ponovo u Novom Sadu 2. decembra

Radio 021 pre 8 dana
Zbog velikog interesovanja, novosadska publika je dobila novu priliku da vidi "masovnu monodramu" pod nazivom "Šta me snađe". Anđelka Prpić će se ponovo pokloniti Novosadskoj publici i izvesti ovu komediju u petak, 2. decembra, u Srpskom narodnom… »

Bivši muž Anđelke Prpić bio ljubomoran na njenog kolegu: Nije mogao da joj oprosti vruće scene u seriji

Nova pre 17 dana
Glumci su se za potrebe TV serije "Žene sa Dedinja" prepustili strastima. Glumica Anđelka Prpić 2020. godine se razvela od Darija Prpića jer navodno više nije želela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela. Kako su pisali domaći… »

Anđelka Prpić prošetala crvenim tepihom! U bioskop stiglo popularno ostvarenje: Marvelovi superheroji ponovo na velikom…

Kurir pre 23 dana
U bioskpu Imax u Beograda održana je večeras premijera dugoočekivanog superherojskog Marvelovog filma "CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVEK“. Crvenim tepihom u Galeriji prosetali su glumci Amar Mešić, Đorđe Mišina i Đorđe Stojković, kao i Anđelka… »

Anđelka Prpić imala neobičan zahtev za baku: "Gospođo, molim vas!"

B92 pre 23 dana
U novom insertu iz kviz šou programa "Zna se ko je prvi", Anđelka Prpić je napravila taktiku kako da Milanu Kaliniću "pomrsi konce". Naime, Anđelka je smislila kako će da uspori svog protivnika Milana i u tom će joj pomoći jedna baka koja prodaje… »

Anđelka Prpić o ljubavi i razvodu: "To se nije ticalo samo mene, već i sina, roditelja i svekra kog obožavam"

Telegraf pre 27 dana
- Sad nisu lepe teme, ja sad ne bih da pričam - rekla je Anđelka. Glumica Anđelka Prpić prošle godine se zvanično razvela od Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku. U emisiji "Balkanskom ulicom" koja se emituje na Blic televiziji… »

Imam prava na to Anđelka Prpić prvi put progovorila o razvodu braka

Alo pre 27 dana
Ona je sada progovorila o teškom periodu i otkrila kako je uspela da ostane pozitivna nakon životnog brodoloma. Glumica Anđelka Prpić prošle godine se zvanično razvela od Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku. Ona je sada progovorila… »

"Uvek ima neko o kome mislim": Anđelka Prpić o ljubavi i razvodu: "To se nije ticalo samo mene već i mog sina, mojih…

Blic pre 27 dana
Glumica Anđelka Prpić prošle godine se zvanično razvela od Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku. U emisiji "Balkanskom ulicom" koja se emituje na Blic televiziji nedeljom u 16.30h otkrila je u kakvim je odnosima sa porodicom bivšeg… »

(Video) "Idem redovno kod psihologa": Anđelka Prpić nikad iskrenije o psihoterapijama i tome zašto je prvi put otišla…

Blic pre 27 dana
Emisija "Balkanskom ulicom" emituje se svake nedelje u 16.30 časova samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, a autorka i voditeljka Vesna Dedić ove nedelje je ugostila glumicu Anđelku Prpić. Glimica Anđelka Prpić je veoma popularna kako među… »

Vesti dana »