Ana Bekuta

Smatrali su me glupačom i nečasnom! Ana Bekuta je bila na meti žestokih udara, ostavila je dete u domu, a evo šta sebi…

Alo pre 1 dan
Još uvek joj je bolno da se seća tih trenutaka. Pevačica Ana Bekuta sa 17 godina dobila je sina Igora Polića u vanbračnoj zajednici, a tugu i bol u srcu nosi još od tinejdžerskih dana. Naime, Ana je u trenutku kada je zatrudnela bila gimnazijalka i… »

Smatrali su me glupačom jer na vreme nisam abortirala Bekuta je sa 17 dobila sina, ostavila ga u dom, a ovo sebi ne može…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Ana Bekuta sa 17 godina dobila je sina Igora Polića u vanbračnoj zajednici, a tugu i bol u srcu nosi još od tinejdžerskih dana. Naime, Ana je u trenutku kada je zatrudnela bila gimnazijalka i bebu je ostavila u dom za nezbrinutu decu… »

"Osramotila sam svoje roditelje": Ana Bekuta tuguje za Mrkom, a ovo joj je razorilo srce sa samo 17 godina

Mondo pre 1 dan
Ovo su najveće boli pevačice Ane Bekute, njeno srce potpu. Ovo su najveće boli pevačice Ane Bekute, njeno srce potpu Pevačica Ana Bekuta ne može da se pomiri sa gubitkom voljenog partnera Milutina Mrkonjića Mrke koji je preminuo krajem novembra… »

Ana Bekuta više ne živi sama? Nakon Mrkonjićeve smrti, kod pevačice se uselio unuk Branko

Srbija danas pre 3 dana
On je vozi na snimanja i pomaže joj oko nabavke. Pevačica Ana Bekuta je krajem prošle godine ostala bez svog partnera i najveće ljubavi, Milutina Mrkonjića. Njih dvoje su proveli devet zajedničkih godina u luksuznom stanu na Vračaru, a pevačica je… »

Ana Bekuta više ne živi sama! Otkriveno ko se uselio kod pevačice i pomaže joj da prebrodi najteži period u njenom…

Alo pre 3 dana
Kako prenose domaći mediji, on pevačicu vozi na snimanja, budući da se nedavno vratila na javnu scenu i da svake nedelje ima snimanja Zvezda Granda. Ana Bekuta je krajem prošle godine izgubila svoju najveću ljubav i oslonac u životu, emotivnog… »

Ana bekuta više ne živi sama: Poznato ko se uselio u pevačicin stan na Vračaru

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: Instagram Pevačica je govorila za medije da su joj u najtežim trenucima najveća uteha njeni unuci, a unuk Branko počeo je nedavno da živi s bakom. Kako prenose domaći mediji, on pevačicu vozi na snimanja, budući da se nedavno vratila na… »

Ana Bekuta više ne živi sama: Uselio se kod pevačice dva meseca posle Mrkine smrti, ne odvaja se od nje i brine o svemu

Mondo pre 3 dana
Ana Bekuta najveću utehu nalazi u unucima. Ana Bekuta najveću utehu nalazi u unucima. Ana Bekuta je krajem prošle godine izgubila svoju najveću ljubav i oslonac u životu, emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, s kojim je devet godina delila dobro i… »

Bekutu spopali udvarači! Ona neće ni da čuje!

Svet & Skandal pre 6 dana
Ana Bekuta nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića nastavila je sa koncertima, snimanjima, uobičajnim svakodnevnim obavezama, ali samo ona zna kako se oseća. Njeni prijatelji tvrde da ne prođe sekunda da ne pomisli na Milutina i da svi koji misle da… »

Nisi se udavala i Ne znaš! Ceca isprozivala Šerifovićku, izbila nova svađa u Zvezdama Granda!

Kurir pre 5 dana
Članice žirija "Zvezde Granda", Ceca Ražnatović i Marija Šerifović često se prepiru tokom muzičkog takmičenje zbog kandidata i glasnja. Naime, ovog puta u sinoćnoj emisiji, one su se "pokačile" zbog kandidatkinje Šejla Hujdur i Kristijane… »

"Nisi se udavala, pa Ne znaš!" Ceca potkačila Mariju Šerifović u "Zvezdama Granda"! Izbila nova svađa

Srbija danas pre 5 dana
Žestoko! Članice žirija "Zvezde Granda", Ceca Ražnatović i Marija Šerifović često se prepiru tokom muzičkog takmičenje zbog kandidata i glasnja. Naime, ovog puta u sinoćnoj emisiji, one su se "pokačile" zbog kandidatkinje Šejla Hujdur i… »

Vesti dana »