Ana Brnabić - vesti

Premijerka Brnabić na Generalnoj skupštini UN

RTS pre 2 sata
RTS: Premijerka Brnabić na Generalnoj skupštini UN
Predsednica Vlade Ana Brnabić predvodiće delegaciju Srbije na 73. zasedanju Generalne skupštine UN od 24. do 28. septembra u Njujorku, saopšteno je iz Vlade Srbije i dodaje da će u srpskoj delegaciji biti i prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Ana Brnabić obratiće se Generalnoj skupštini UN u četvrtak 27. septembra. U generalnoj debati učestvovaće neki od najuticajnijih svetskih političara i lidera, između ostalih, predsednik SAD Donald Tramp, premijerka Velike... »

Pobednik Bitefa komad "Zaostavština, komadi bez ljudi"

Slobodna Evropa pre 2 sata
U Beogradu je završen 52. Bitef izvođenjem belgijske predstave "Rekvijem za L." Gran pri "Mira Trailović" za najbolju predstavu 52. Bitefa pripao je švajcarskom ostvarenju "Zaostavština, komadi bez ljudi" . BITEF: Demokratije na testu Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je tim povodom, da... »

Završen Bitef, Gran pri švajcarskoj predstavi

N1 Info pre 3 sata
Švajcarska produkcija "Zaostavština, komadi bez ljudi", reditelja Štefana Kegija i Dominika Ibera dobitnik je nagrade Gran pri "Mira Trailović" kao najbolja predstava 52. Beogradskog internacionalnog teatarskog festivala - Bitef.
Na sinoćnoj ceremoniji zatvaranja festivala u Beogradu, specijalna nagrada "Jovan Ćirilov" dodeljena je predstavama "Večna Rusija" i "Rekvijem za L", dok je nagrada "Politike" za najbolju režiju na 52. Bitefu pripala predstavi... »

Ana Brnabić od sutra u SAD: Sa najuticajnijim liderima sveta na Generalnoj skupštini UN

Telegraf pre 3 sata
U srpskoj delegaciji biti i prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić
Premijerka Ana Brnabić predvodiće delegaciju Srbije na 73. zasedanju Generalne skupštine UN od 24. do 28. septembra u Njujorku, saopšteno je iz Vlade Srbije i dodaje da će u srpskoj delegaciji biti i prvi potpredsednik Vlade i... »

Stefanović: Ko neće da gleda rijalitije, neka promeni kanal

Morava info pre 4 sata
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je povodom bure koja se podigla oko rijaliti programa da svako u Vladi ima pravo na svoje mišljenje, ali da ne misli da ministri treba da uređuju privatne medije. U intervjuu za „Kurir“ kaže i da mu je čudno što ministru... »

"Đilas - otac rijalitija u Srbiji"

Vesti online pre 5 sati
Ministar policije Nebojša Stefanović oglasio se povodom bure koja se podigla oko rijaliti programa.
On je izjavio da svako u Vladi ima pravo na svoje mišljenje, ali da ne misli da ministri treba da uređuju privatne medije. U intervjuu za "Kurir" kaže i da mu je čudno što ministru kulture Vladanu Vukosavljeviću ne smeta što mu... »

"Ako narod to neće da gleda, neka promeni kanal"

Mondo pre 4 sata
Među političarima, rasprava o rijalitijima se nastavlja.
Sve je počelo od ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića koji je "udario" na rijalitije i osudio sadržaj poput Zadruge na televiziji Pink. Željko Mitrović mu je odgovorio, pa su razmenili nekoliko uvreda, a u raspravu se nakon toga uključila i premijerka... »

Brnabić: Bitef pokazuje hrabrost i originalnost Srbije

Blic pre 5 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je uoči zatvaranja 52. Bitefa da je taj pozorišni festival jedan od, ako ne i najbolji ambasador srpske kulturne scene u inostranstvu. - Bitef je ambasador kreativnog lica Srbije. Bitef je kreativa Srbije. Bitef pokazuje hrabrost Srbije, originalnost... »

Ministar se žalio, usledilo hapšenje novinara: Tekst o proneveri novca EU namenjenog migrantima napravio haos u Grčkoj

Telegraf pre 14 sati
U spornim tvrdnjama u pojedini dobitnici novca iz EU biznismeni bliski su grčkom ministru odbrane
U Grčkoj su uhapšena dvojica novinara zbog teksta u kojem se navodi da je došlo do pronevere novca Evropske unije namenjenog za poboljšanje životnih uslova migranata u Grčkoj. Novinari su, kako navodi AP, uhapšeni nakon žalbe... »

Brnabić: Bitef pokazuje hrabrost i originalnost Srbije

Danas pre 16 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, uoči zatvaranja 52. Bitefa, da je taj festival jedan od, ako ne i najbolji ambasador kulturne scene u inostranstvu.
„Bitef je ambasador kreativnog lica Srbje. Bitef je kreativa Srbije. Bitef pokazuje hrabrost Srbije, originalnost Srbije, inovativnost Srbije, sve ono najlepše što Srbija ima i to čini dugi niz godina“, istakla je Brnabićeva u... »

©2018 Netmark d.o.o.