Ana Brnabić - vesti

LSV: Vlada da upozna javnost sa troškovima Nikolićevog saveta

Danas pre 21 minut
Liga socijaldemokrata Vojvodina pozvala je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da u što kraćem roku upozna javnost sa svim troškovima rada Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom, čiji rad kontroliše bivši predsednik države Tomislav Nikolić.
LSV podseća da je Nikolić je po isteku mandata predsednika od strane Vlade imenovan za prvog čoveka Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom. Tada je formirana i pripadajuća Kancelarija saveta, koja je vrlo brzo dobila i... »

Dan MUP-a i policije: Manje ubistava i žrtava u udesima

RTV pre 45 minuta
RTV: Dan MUP-a i policije: Manje ubistava i žrtava u udesima
BEOGRAD - Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana danas u podne ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije.
Manifestaciji će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. Prethodno će od 9:30 sati kroz Knez Mihailovu ulicu biti održan tradicionalni defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih... »

Danas se obeležava Dan MUP-a i Dan policije

Studio B pre 1 sat
Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana danas u podne ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije na Trgu Nikole Pašića.
Manifestaciji će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, a iz kabineta predsednika Republike Srpske najavljeno je i prisustvo Milorada Dodika. Prethodno će od 9:30 sati kroz Knez Mihailovu... »

Danas centralna manifestacija povodom Dana MUP-a i Dana policije, ove ulice su zatvorene!

BK TV pre 1 sat
Apel! Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana danas u podne ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije na Trgu Nikole Pašića. Manifestaciji će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, a... »

Lingvistima smeta što je "srpsko" državljanstvo izbačeno iz pasoša

Radio 021 pre 1 sat
Odbor za standardizaciju srpskog jezika smatra da je loše rešenje da se u pasošu Srbije u rubrici "državljanstvo" umesto "srpsko" upisuje isključivo "državljanstvo Republike Srbije".
To ne daje mogućnost izbora i vrlo je loše i sa jezičkog i sa nacionalnog stanovišta. Odbor navodi da je ovo mišljenje dostavljeno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, premijerki Ani Brnabić, ministrima spoljnih i unutrašnjih... »

Vuk stanković o promenama u nemanjinoj: Posle Malog, tajm-aut za rekonstrukciju

Kurir pre 9 sati
Posle izmena u resoru finansija, kadrovske promene u Vladi biće "na pauzi" jer Brnabićkin kabinet ima druge prioritete, ocenjuje politički analitičar
Posle višemesečne priče o rekonstrukciji Vlade i gromoglasnih nagađanja ko bi mogao da leti iz kabineta premijerke Ane Brnabić, u Nemanjinu 11 će se, po svemu sudeći, samo "useliti" aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali,... »

Oslonac na domaću pamet

Večernje novosti pre 13 sati
Predsednica vlade na prvom državnom hakatonu za e-upravu. Ana Brnabić: Ovo je efikasan način borbe protiv korupcije
ELEKTRONSKA uprava je najefikasniji način borbe protiv korupcije i najbolji način za pružanje kvalitetne i brze usluge građanima i privredi - izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Premijerka je posetila takmičare... »

Da li je Siniša Mali jedina promena u Vladi Srbije?

N1 Info pre 14 sati
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sledeće nedelje trebalo bi da postane novi ministar finansija, ali mediji spekulišu da to neće biti jedine promene u Vladi. Blic piše da bi aktuelna predsednica Skupštine Maja Gojković mogla da postane nova ministarka kulture, dok bi na njeno mesto magao da dođe lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izvor: N1 Pozivajući se na svoje izvore, Blic navodi da će osim Siniše Malog novo lice u Vladi Srbije biti i Maja Gojković, koja bi na funkciji trebalo da zameni aktuelnog ministra kulture Vladana Vukosavljevića koji se, kako se... »

Branbić: E-uprava je najefikasniji način borbe protiv korupcije

Blic pre 18 sati
Elektronska uprava je najefikasniji način borbe protiv korupcije i najbolji način za pružanje kvalitetne i brze usluge građanima i privredi, kaže predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Ona je danas posetila takmičare prvog državnog hakatona pod nazivom #CodeGovernment, organizovanog sa ciljem da se... »

Brnabić: E-Uprava najefikasniji način borbe protiv korupcije

RTV pre 18 sati
RTV: Brnabić: E-Uprava najefikasniji način borbe protiv korupcije
BEOGRAD, NIŠ - Elektronska uprava je najefikasniji način borbe protiv korupcije i najbolji način za pružanje kvalitetne i brze usluge građanima i privredi, izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.
Premijerka je danas posetila takmičare prvog državnog hakatona pod nazivom #CodeGovernment organizovanog sa ciljem da se pronađe rešenje za redizajn nacionalnog portala eUprava i poručila da Srbija treba više da se oslanja na... »

Bejl: Doprineo sam velikoj pobedi

Beta  pre 9 sati  još 7 povezanih

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

Politika  pre 39 minuta  još 5 povezanih

Klop: Salah neizvestan za Svetsko prvenstvo

Beta  pre 8 sati  još 6 povezanih

Vučić i Brnabić sutra na svečanosti povodom Dana MUP-a

Politika  pre 38 minuta  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.