Ana Brnabić - vesti

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Blic pre 3 sata
Vlada Srbije donela je odluku o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau, objavljeno je u "Službenom glasniku". U juče objavljenoj odluci koju je potpisala premijerka Ana Brnabić navodi se da "državljani Federacije Sveti Kits i Nevis i... »

Posle povlačenja priznanja lažne države: Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD - Vlada Srbije donela je odluku o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau, objavljeno je u "Službenom glasniku". U juče objavljenoj odluci koju je potpisala premijerka Ana Brnabić navodi se da "državljani Federacije Sveti Kits... »

Vlada Srbije ukida vize za Sveti Kits, Nevis i Republiku Palau

Srbija danas pre 2 sata
Vlada Srbije donela je odluku o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau, objavljeno je u "Službenom glasniku".
U juče objavljenoj odluci koju je potpisala premijerka Ana Brnabić navodi se da "državljani Federacije Sveti Kits i Nevis i Republike Palau, nosioci svih pasoša, mogu da uđu, tranzitiraju i borave na teritoriji Republike Srbije... »

Fabrici: Odnosi Srbije s Rusijom da budu u skladu s evropskim ciljem

N1 Info pre 10 sati
Šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici rekao je da očekuje da Srbija razvija odnose sa Rusijom, kao i sa bilo kojom drugom državom koja nije članica EU, i da to bude u skladu s njenim evropskim ciljem.
Fabrici je u izjavi za Večernje novosti rekao da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i premijerka Ana Brnabić u razgovoru sa njim protekle nedelje "javno potvrdili nedvosmislenu posvećenost Srbije da nastavi put... »

Brnabić: Poseta Putina neće doneti nikakvu smetnju odnosima sa EU

Večernje novosti pre 1 dan
Ona je dodala da Moskva zna da je strateški cilj Srbije članstvo u EU i ukazala na to da je potpisan niz ekonomskih sporazuma među kojima su bili oni koji se odnose na železnicu, dovođenje gasa u Srbiju i njegovo skladištenje
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji apsolutno neće doneti nikakvu smetnju u odnosima sa Evropskom unijom. "Mi vodimo transparentnu i iskrenu spoljnu politiku, a Brisel zna... »

U pripremi sistem socijalnih karata, ubuduće bolja socijalna zaštita

Politika pre 1 dan
Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je izjavila da se intenzivno radi na pripremi boljeg sistema socijalnih davanja i da je plan da do kraja godine bude usvojen zakon o socijalnim kartama. „Socijalne karte biće jedan od najtežih i najkompleksnijih poslova koji nas očekuje, ali ukoliko se sistem... »

"Železara nije ugrožena, u EU su mi rekli da će biti okej"

B92 pre 1 dan
B92: "Železara nije ugrožena, u EU su mi rekli da će biti okej"
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da Železara Smederevo nije ugrožena i da je EU svesna koliko je ona bitna za ekonomski rast Srbije i njene građane.
Brnabićeva je rekla da Srbija ima političke garancije EU da kvote neće negativno uticati na železaru. "U EU su mi rekli da će biti okej, da će se posebno voditi računa o Srbiji i da imamo političke garancije da kvote neće... »

Brnabić: Ove godine očekujemo tri milijarde evra direktnih stranih investicija

N1 Info pre 1 dan
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da Srbija ostaje duboko posvećena evropskim integracijama i pouzdan partner Briselu, bez obzira na izazove koji očekuju samu Evropsku uniju i dodala da se ove godine očekuje tri milijarde evra stranih direktnih investicija.
Ona je ocenila da te investicije pokazuju da se Srbija doživljava kao stabilno poslovno okruženje i dodala da su najveći rezultati postignuti u ekonomskim reformama. "Ova godina biće godina ogromnih izazova za EU, kao što je... »

Brnabić: Putinova poseta ne može da zasmeta Briselu

Studio B pre 1 dan
Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina izuzetno važna u političkom i ekonomskom smislu i apsolutno ne može da zasmeta Srbiji na putu evrointegracija, ocenila je premijerka Srbije Ana Brnabić .
„Apsolutno ne može da zasmeta. Ti odnosi su jako dobri, vodimo transparentnu i iskrenu politiku. Brisel zna za naše tradicionalne veze, političke i ekonomske, kao i što Moskva zna za aspiracije Srbije u EU“, rekla je Brnabić... »

Brnabić otkrila koliko investicija očekuje Srbija u 2019. godini

Srbija danas pre 1 dan
Brnabić je kazala da Srbija ostaje duboko posvećena evropskim integracijama i pouzdan partner Briselu
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da Srbija ove godine očekuje tri milijarde evra stranih direktnih investicija. Ona je ocenila da te investicije pokazuju da se Srbija doživljava kao stabilno poslovno okruženje i dodala... »

Izbori 31. marta ili 14. aprila?

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Vremeplov: Umro vojvoda Živojin Mišić

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.