Ana Brnabić

SSP Zrenjanin traži od premijerke Srbije da zaustavi posao s firmom za prečišćavanje vode

Beta pre 17 sati
Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Zrenjaninu je danas pozva premijerku Srbije Anu Brnabić da odmah povuče bankarsku garanciju kredita za prečistač vode za piće u Zrenjaninu i time "sačuva milionska sredstva u vlasništvu gradjana… »

Ana Brnabić u poseti Priboju: Ova opština je dokaz da su čuda moguća

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Priboj – Jedan od najboljih primera kako se podići iz potpune propasti svakako je opština Priboj. Do pre par godina to je bila devastirana lokacija, čija budućnost se izjednačavala sa budućnošću FAP-a. Danas je to mesto gde u okviru Slobodne… »

Brnabić: Priboj za primer drugima u ekologiji (foto)

Dnevnik pre 14 sati
PRIBOJ: Priboj je prva lokalna samouprava u Srbiji koja će kompletno preći sa centralnim grejanjem na biomasu, što je jako značajno za zaštitu životne sredine i njihov primer treba da slede i ostali gradovi, izjavila je predsednica Vlade Ana… »

Vasiljević: Da je Vučić hteo da kaže na koga misli, rekao bi to javno

Danas pre 17 sati
Savetnica za medije predsednika Srbije za Danas o tome na koga je predsednik Srbije mislio kada je rekao da neki PR-ovi prave svađu među ministrima Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bi javno rekao da je hteo da precizira na koje ministre, odnosno… »

Novi investitor stiže u Priboj, posao za 400 radnika

PP media pre 14 sati
Priboj – Premijerka Vlade Srbije Srbije, Ana Brnabić, posetila je u sredu Priboj i tom prilikom, u pratnji prvog čoveka opštine Lazara Rvovića i narodnog poslanika Krsta Janjuševića obišla Slobodnu zonu gde se upoznala sa radom turske kompanije… »

Još jedna zasluga akademika Zukorlića – Predstavnici Medžlisa IZ-e Priboj na sastanku sa premijerkom Brnabić u vezi…

Sandžak press pre 7 sati
Danas je tokom posjete predsjednice Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sa saradnicima Opštini Priboj, upriličen sastanak i predsjednikom sa glavnim imamom Medžlisa IZ-e Priboj Harisom Zekićem i Harun-ef. Eminagićem. Sastanku su, pored predsjednice… »

Brnabićeva obišla Slobodnu zonu Priboj

Beta video pre 11 sati
PRIBOJ - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić obišla je danas Slobodnu zonu Priboj, fabrike ``Flex Academy``, ``Inmoldplast`` i ``EA System``(pokrivalice) Beta/MOD… »

Među merama Vlade i zvučni zid sa mahovinom, a šta je s dosadašnjim propisima?

N1 Info pre 10 sati
Kako će se Srbija izboriti sa lošim kvalitetom vazduha? Nakon što je Vlada formirala Radnu grupu da se tim pitanjem bavi, na tek održanom sastanku kome je predsedavala premijerka Ana Brnabić, napravljen je plan aktivnosti u borbi protiv zagađenja… »

Brnabić u poseti Regionalnom inovacionom startap-centru u Priboju

Beta video pre 14 sati
PRIBOJ - Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je danas Regionalni inovacioni startap-centar čija obnova i rekonstrukcija je u toku. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Brnabić u poseti Srednjoj mašinsko-elektrotehničkoj školi u Priboju

Beta video pre 14 sati
PRIBOJ – Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je danas Srednju mašinsko-elektrotehničku školu, čiji su se djaci plasirali na Evropsko prvenstvo u robotici. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Vesti dana »