Ana Brnabić - vesti

Brnabićeva zatvara Njujoršku berzu

RTV pre 2 sata
RTV: Brnabićeva zatvara Njujoršku berzu
NJUJORK - Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće danas privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu.
Nakon toga Brnabićeva će se sastati sa Stejsi Kaningham, predsednicom Njujorške berze (New York Stock Exchange), saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. Kaningham je u maju ove godine, postavljena na čelo kao... »

Velika čast za Srbiju: Brnabić zatvara Njujoršku berzu

Srbija danas pre 6 sati
Njujoršku berzu posetio je veliki broj svetskih lidera i političara
Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu. Nakon toga Brnabić će se sastati sa Stejsi Kaningham, predsednicom Njujorške berze, saopštila je... »

Brnabićeva zatvara Njujoršku berzu

Sputnik pre 9 sati
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu.
Nakon toga, Brnabićeva će se sastati sa Stejsi Kaningam, predsednicom Njujorške berze, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima. Kaningamova je u maju ove godine postavljena na čelo Njujorške berze kao prva žena... »

Brnabić zatvara Njujoršku berzu

N1 Info pre 18 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu, saopšteno je iz njenog kabineta, uz najavu da će se posle toga Brnabić sastati sa predsednicom Njujorške berze Stejsi Kaningham.
Kaningham je u maju ove godine postavljena na čelo kao prva žena predsednica Njujorške berze, još od njenog osnivanja pre 226 godina. Na Njujorškoj berzi se svakog dana, od kraja 19. veka, označavaju početak i kraj rada berze, a... »

Smajlović: Svi kreiraju lažne vesti

Danas pre 16 sati
Nema toliko lažnih vesti, koliko ima dobrog i lošeg novinarstva, izjavila je FoNetu novinarka Ljiljana Smajlović i ocenila da je lažna vest ona vest koju niste do kraja proverili.
Novinari ne mogu da kontrolišu svaku vest i da polaze od toga da li će da ih slaže Aleksandar Vučić ili Ana Brnabić, objasnila je Smajlović u razgovoru sa novinarkom Ivanom Šanjević. Oni su prisiljeni da prenose te vesti,... »

Brnabić sutra zatvara Njujoršku berzu

Studio B pre 17 sati
Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće sutra privilegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu.
Nakon toga Brnabićeva će se sastati sa Stejsi Kaningham, predsednicom Njujorške berze (New York Stock Exćange), saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima. Kaningham je u maju ove godine, postavljena na čelo kao prva... »

Ana Brnabić udara zvono na Njujorškoj berzi

BizLife pre 17 sati
Foto: Pixabay Premijerka Srbije Ana Brnabić u ponedeljak će tradicionalnim udarcem u zvono zatvoriti Njujoršku berzu (New York Stock Exchange), a potom se sastati sa predsednicom te berze Stejsi Kaningham. “Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imaće privilegiju da tradicionalnim udarcem u zvono... »

Ugljanin nastavlja da krši zakon i provocira: Posle poziva Pacoliju, obrušio se na vladu i izneo teške optužbe

Blic pre 19 sati
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejman Ugljanin je posle uskraćivanja dozvole Bedžetu Pacoliju da poseti Novi Pazar, vlast u Srbiji nazvao "nacionalističkim režimom". Mada Ugljanin kao prvi čovek BNV ne bi smeo da daje političke izjave, on je nastavio sa provokacijama i ozbiljnim... »

Brnabić u odabranom društvu Đokovića, Džordana i Ralf Lorena: Udarcem u zvono zatvoriće Njujoršku berzu

Telegraf pre 19 sati
Na Njujorškoj berzi se svakog dana, još od kraja 19. veka, označavaju početak i kraj rada berze
Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić imaće sutra prvililegiju da, tradicionalnim udarcem u zvono, zatvori Njujoršku berzu. Ne zloupotrebljavajte toleranciju Vlade Srbije: Brnabić upozorila čelnike Bošnjačkog veća zbog... »

Ugljanin priznaje državu Kosovo i optužuje državu Srbiju

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) Sulejman Ugljanin, posle uskraćivanja dozvole Bedžetu Pacoliju da poseti Novi Pazar, vlast u Srbiji nazvao "nacionalističkim režimom", a premijerku Anu Brnabić optužio za netoleranciju prema Bošnjacima. Ugljanin je, u pismu Pacoliju, kome se obraća sa... »

Vulin u Kini

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

Video kiks partizana u surdulici: Zlatanović zakočio "parni valjak"

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Metak sa svadbe zamalo pogodio dijete u Novom Pazaru (FOTO)

Sandžak press  pre 5 sati  još 1 povezana

Užas u Rusiji: Prevrnuo se motorni čamac, troje dece se udavilo

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Opljačkane tri srpske kuće u kod Prizrena

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.