Ana Brnabić

U Vranje danas stiže poseban tim medicinski tim da reše problem sa velikim brojem zaraženih

Jugmedia pre 1 sat
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković najavio je juče nakon završene sednice Kriznog štaba da će danas poseban tim Ministarstva zdravlja posetiti Vranje, kako bi se ustanovili zbog čega postoji veliki broj novozaraženih, na inicijativu… »

Brnabić se sastala sa ambasadorom Kipra

Beta video pre 56 minuta
BEOGRAD - U Vladi Srbije sastanak premijerke Ane Brnabić s ambasadorom Kipra Dimitriosom Teofilaktuom.(pokrivalice)… »

Vučićev marketinški trik je da je moć u rukama žena

Danas pre 2 sata
Predsednik Srbije "okačio" na Instagram fotografiju sa saradnicama uz poruku da su one te koje donose odluke u Predsedništvu Aleksandar Vučić objavio je juče na svom Instagram profilu fotografiju okružen saradnicama uz poruku da tajna uspeha… »

"Duže vreme ne pada broj zaraženih": U Vranje stiže specijalni tim Vlade Srbije

Večernje novosti pre 2 sata
U VRANJE danas stiže specijalni tim po nalogu premijerke Ane Brnabić, kako bi se utvrdilo zašto u ovom gradu već duže vreme ne pada broj zaraženih. Sastanku će, kako je najavljeno, prisustvovati prof. dr Branislav Tiodorović, gradonačelnik Vranja… »

Specijalni tim stiže u Vranje - po nalogu Ane Brnabić: Alarmantno stanje, duže vreme ne pada broj zaraženih

Srbija danas pre 1 sat
Istovremeno najnoviji podaci ne ohrabruju. U Vranje danas stiže specijalni tim po nalogu premijerke Ane Brnabić, kako bi se utvrdilo zašto u ovom gradu već duže vreme ne pada broj zaraženih. Sastanku će, kako je najavljeno, prisustvovati prof. dr… »

“Ne odustaje se od seče šume na Koštunjaku”

Nova pre 1 dan
"Prema našim saznanjima, najviši državni funkcioneri, predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, posetili su nedavno prostorije Avala Filma na Košutnjaku, gde im je prikazana maketa planirane gradnje na ovom području i bliže… »

Vlada šalje poseban medicinski tim u Vranje zbog konstantno velikog broja zaraženih

Južne vesti pre 1 dan
"Tu se nešto ne događa kako treba" – ovim rečima pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković opisuje epidemiološku situaciju u Vranju. Zbog konstantnog velikog broja zaraženih u tom gradu, kako je rekao, sutra će Vranje posetiti jedan tim iz… »

Gojković: Nešto nije kako treba u Vranju VIDEO

B92 pre 15 sati
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković najavio je da će sutra poseban tim Ministarstva zdravlja posetiti Vranje. Poseta će biti organizovana kako bi se ustanovilo zbog čega tamo postoji veliki broj novozaraženih. Gojković je, nakon sednice… »

Specijalni tim ide u Vranje: “Nešto tamo nije kako treba”

Nova pre 18 sati
Krizni štab je nakon današnje sednice izdvojio Vranje kao žarište u koje će biti poslat poseban stručni tim da bi utvrdio zbog čega se u tom mesto već duži vremenski period beleži jako nepovoljna epidemiološka situacija i velikim broj… »

Na zahtev premijerke poseban medicinski tim ide u Vranje! Gojković: Tu nešto nije kako treba

Kurir pre 17 sati
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković najavio je da će sutra poseban tim Ministarstva zdravlja posetiti Vranje, kako bi se ustanovili zbog čega postoji veliki broj novozaraženih. Gojković je, nakon sednice Kriznog štaba, kazao da na… »

Vesti dana »