Ana Brnabić - vesti

Opsežne pripreme u Nišu za Dan sećanja: U 19.45 u nedelju oglasiće se sirene za vazdušnu opasnost

Blic pre 7 sati
Molebanom koji će služiti patrijarh Irinej i sveštenici Srpske pravoslavne crkve, zvucima sirena i kulturno umetničkim programom, u Nišu će 24. marta biti obeležen Dan sećanja povodom 20 godina od početka NATO bombardovanja. Centralnoj manifestaciji će prisustvovati celo državno rukovodstvo na čelu... »

Karadžić u Zagrebu

Peščanik pre 7 sati
Zagrebački Jutarnji list jučer je uz jedan tekst objavio intrigantan nadnaslov. On glasi: „SLUŽBENI BEOGRAD PREKINUO ŠUTNJU O PRESUDI KARADŽIĆU“. Pod tim nadnaslovom objavljena je vijest o tome kako je premijerka Srbije Ana Brnabić dala izjavu u kojoj kaže da još uvijek neće ništa reći o presudi... »

Brnabić: Bombardovanje greška drugih, a ne građana VIDEO

B92 pre 16 sati
B92: Brnabić: Bombardovanje greška drugih, a ne građana VIDEO
Beograd -- Srbija 1999. godine nije bombardovana zbog situacije na Kosovu - jedinstveno je mišljenje govornika na međunarodnoj konferenciji održanoj u Beogradu.
Na konferenciji održanoj povodom dvadesete godišnjice od početka NATO bombardovanja moglo se čuti da jedna strana i danas jednoglasno poručuje, da su projektili bacani na Srbiju sprečili humanitarnu katastrofu i stradanje... »

Brnabić: „Kolateralna šteta“ izmišljen i više nego uvredljiv termin

Studio B pre 17 sati
Bombardovanje SR Jugoslavije bila je greška drugih, a ne građana koji su u sred Evrope na kraju 20. veka bili žrtve onih sa kojima su se u dva svetska rata borili, poručila na konferenciji premijerka Ana Brnabić.
foto Tanjug „Za našu zajedničku budućnost bilo bi dobro da i oni budu toga svesni, da budu svesni greške agresije nad nedužnim stanovništvom“, rekla je Brnabić otvarajući konferenciju „Bombardovanje SR Jugoslavije 20 godina... »

Brnabić sa nemačkom ministarkom o saradnji Vojvodine i Hesena

Blic pre 1 dan
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa ministarkom za evropske i savezne poslove nemačke pokrajine Hesen Lucijom Putrih o daljem unapređenju odnosa i kroz jačanje pokrajinske saradnje između AP Vojvodine i Hesena. Premijerka je upoznala sagovornicu sa napretkom procesa reformi koje... »

Svesni smo svojih grešaka, ali bombardovanje nije bila naša: Brnabić uoči 20. godišnjice NATO agresije (foto)

Telegraf pre 1 dan
Ali Srbija mora da pokuša da oprosti, jer je jedini put da ostvarimo sve naše potencijale, a ja verujem da ih imamo mnogo, da se okrenemo budućnosti, partnerstvu i saradnji, rekla je premijerka
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas da je bombardovanje SR Jugoslavije bilo greška drugih, a ne građana koji su u sred Evrope na kraju 20. veka bili žrtve onih sa kojima su se u dva svetska rata borili. - Za... »

Brnabić: Gorak ukus zbog upada u RTS

Danas pre 1 dan
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras za Radio-televiziju Srbije da Vlada ničim nije izazvala radikalizaciju građanskih protesta i naglasila kako i dalje ima „gorak ukus u ustima“ zbog upada demonstranata i pojedinih opoziocionih lidera u RTS.
„Neverovatno je ono što smo videli – vandalski čin nasilja protiv svake moguće slobode medija“, istakla je Brnabić, uz ocenu da su upadom u RTS „završeni mirni protesti“. Ona je rekla da je gostovanje u programu javnog servisa... »

Malinari traže sastanak sa predsednikom i premijerkom

Danas pre 1 dan
Proizvođači malina i kupina u Srbiji odložili su protest najavljen za danas zbog niskih otkupnih cena tog voća i zatražili hitan sastanak sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i ministrima poljoprivrede i trgovine, rekao je predsednik Asocijacije proizvođača malina i kupina u Srbiji Dobrivoje Radović.
On je za Betu rekao da malinari od predstavnika vlasti očekuju odgovor na pitanje da li će otkupljivači prihvatiti proizvođačku cenu koju su izračunali stručnjaci u okviru Saveta za malinu, koji je formirala država, od 139,3... »

Brnabić: Treba sačekati s reagovanjem na presudu Karadžiću

Blic pre 1 dan
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da treba sačekati s reagovanjem na presudu bivšem predsedniku Republike Srpske u Hagu Radovanu Karadžiću. - Zanimljivo je kako su svi iz regiona požurili da daju neverovatne izjave. Treba da pustimo da vidimo šta će da kažu svi ostali, a mi ćemo... »

Brnabić: Folksvagen još nije odlučio da li će otvarati nove pogone u ovom delu Evrope

Danas pre 1 dan
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da nemački Folksvagen još nije doneo finalnu odluku da li će otvarati nove proizvodne pogone u ovom delu Evrope.
„Ukoliko se takva finalna odluka donese mi ćemo se boriti, daćemo sve od sebe“, rekla je Brnabić za Radio televiziju Srbije. Ona je kazala da je Srbija u odnosu na druge zemlje regiona u lošijoj start poziciji zato što nije... »

Utučeni Lebron: Na povrede niko ne može da računa…

N1 Info  pre 4 sata  još 21 povezana

Janko: Novak – najbolji teniser svih vremena

N1 Info  pre 4 sata  još 20 povezanih

London se trese: Stotine hiljada u šetnji protiv Bregzita

Večernje novosti  pre 1 sat  još 18 povezanih

Tri osobe izgubile život u požaru u kući u Užicu

N1 Info  pre 4 sata  još 16 povezanih

Pritvor do 30 dana lekaru iz kbc "Zvezdare" i policijskom službeniku

Večernje novosti  pre 1 sat  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.