Ana Brnabić - vesti

Premijerka Brnabić čestitala Putinu ubedljivu pobedu

Blic pre 1 sat
Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je večeras Vladimiru Putinu pobedu na predsedničkim izborima i osvajanje četvrtog mandata na mestu predsednika Ruske Federacije. "Čestitam vam ubedljivu pobedu na izborima za predsednika Rusije. Rezultat koji ste postigli samo potvrđuje široku podršku koju... »

Brnabić potvrđuje: Veće plate i penzije

Mondo pre 1 sat
"Imamo odlične pokazatelje i rast plata i penzija je realan ove godine", izjavila je večeras srpska premijerka Ana Brnabić za RTS.
Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević Brnabić očekuje da rast BDP-a bude 3, 5 odsto i navodi da su veći privredni rast, povećanje plata i penzija ciljevi i novog programa "čuvarkuća", koji se predviđa sa MMF-om. Ona je dodala... »

Brnabić: Podrška roditeljima na tri načina

Studio B pre 1 sat
Mere za podsticanje rađanja podrazumevaju tri stvari – finansijsku podršku, projekat e-beba kojim se uklanjaju administrativne prepreke za roditelje, i usklađivanje rada i roditeljstva, rekla je za RTS premijerka Ana Brnabić.
Premijerka Ana Brnabić smatra da je jučerašnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o populacionoj politici i merama za podsticanje rađanja bilo najznačajnije do sada. „To je apsolutno tema od nacionalnog značaja. Drago... »

Brnabić: Apsolutno realan rast plata i penzija ove godine

Večernje novosti pre 2 sata
Imamo odlične pokazatelje i rast plata i penzija je apsolutno realan ove godine, izjavila je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić za RTS
Imamo odlične pokazatelje i rast plata i penzija je apsolutno realan ove godine, izjavila je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić za RTS. Brnabić očekuje da rast BDP-a bude 3,5 odsto i navodi da su veći privredni rast, povećanje... »

Ana Brnabić: Apsolutno realan rast plata i penzija ove godine

Sputnik pre 2 sata
Imamo odlične pokazatelje i rast plata i penzija je apsolutno realan ove godine, izjavila je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić.
Brnabićeva očekuje da rast BDP-a bude 3,5 odsto i navodi da su veći privredni rast, povećanje plata i penzija ciljevi i novog programa "čuvarkuća", koji se predviđa sa MMF-om. Ona je dodala da će naredni sastanak delegacije... »

Brnabić: Natalitet tema od nacionalnog značaja, ne politika

N1 Info pre 3 sata
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da mere za podsticanje rađanja podrazumevaju tri stvari – finansijsku podršku, projekat e-beba, kojim se uklanjaju administrativne prepreke za roditelje, i usklađivanje rada i roditeljstva.
Govoreći o jučerašnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića o pitanju mera za podsticanje nataliteta, ona je kazala da je Vlada usvojila Strategiju za podsticanje rađanja u petak, a sada rade na konkretnijem akcionom... »

Brnabić: Tri mere za podsticanje rađanja

Politika pre 3 sata
RTV: Brnabić: Tri mere za podsticanje rađanja
Rast plata i penzija realan ove godine
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je večeras da mere za podsticanje rađanja podrazumevaju tri stvari – finansijsku podršku, projekat e-beba kojim se uklanjaju administrativne prepreke za roditelje, i usklađivanje rada i roditeljstva. Takođe će biti ustanovljena... »

Brnabić: Novi sastanak sa MMF-om od 20. do 22. aprila

Insajder pre 3 sata
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da će se od 20. do 22. aprila u Vašingtonu biti održan sledeći sastanak s delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) o novom aranžmanu sa Srbijom, takozvanom "čuvarkuća" aranžmanu.
Premijerka je navela da taj aranžman podrazumeva više savete za Srbiju, a manje kontrole, i ocenila da je dobro da Srbija ima tu vrstu "kontrolnog mehanizma". Brnabićeva je rekla da su za sada dogovoreni glavni ciljevi novog... »

Brnabić: Višestruka podrška roditeljima

Danas pre 3 sata
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da mere za podsticanje rađanja podrazumevaju tri stvari – finansijsku podršku, projekat e-beba, kojim se uklanjaju administrativne prepreke za roditelje, i usklađivanje rada i roditeljstva.
Gostujući u Dnevniku RTS, ona je ocenila da je jučerašnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o populacionoj politici i merama za podsticanje rađanja bilo najznačajnije do sada. To je tema od nacionalnog značaja i... »

Brnabić: Rast plata i penzija realan ove godine, tri mere za podsticanje rađanja

Blic pre 3 sata
- Imamo odlične pokazatelje i rast plata i penzija je apsolutno realan ove godine - izjavila je večeras premijerka Srbije Ana Brnabić za RTS. Brnabić očekuje da rast BDP-a bude 3,5 odsto i navodi da su veći privredni rast, povećanje plata i penzija ciljevi i novog programa "čuvarkuća", koji se... »

©2018 Netmark d.o.o.