Ana Brnabić - vesti

Brnabić: Srbija nije potpisnica Dablinskog sporazuma

Blic pre 25 minuta
Srbija nije potpisnica Dablinskog sporazuma o migrantima i nikada se nije razgovaralo o tome da Srbija bude centar gde bi se vraćali migranti iz EU, izjavila je večeras predsednica vlade Ana Brnabić. "Srbija nije potpisnica Dablinskog sporazima, ne može ni da bude, jer je on samo za zemlje EU i... »

Brnabić: Nemačka važan partner, neslaganje o Kosovu ne uzimamo za zlo

Danas pre 1 sat
Premijerka Srbije Ana Brnabić, koja bi, kako javlja RTS, u utorak u Berlinu trebalo da se sastane sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, izjavila je danas da Nemačka i Srbija imaju potpuno različita mišljenja o Kosovu i o tome kako bi moglo da se dođe do dugoročne normalizacije odnosa Beograda i Prištine.
Ali, zbog svega što je Nemačka uradila kao podrška Srbiji i zbog toga koliko nemačke kompanije znače za srpsku ekonomiju, a zapošljavaju sada preko 50 hiljada ljudi, kada se Srbija i Nemačka ne slažu oko bilo kog pitanja mi to... »

Brnabić: Cilj Srbije EU, uz regionalnu saradnju i stabilnost

Vesti online pre 1 sat
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras u Berlinu da je rešenje za pitanje Kosova i Metohije u kompromisu, a da je za nju kompromis - neka tačka između toga da je Kosovo Srbija i toga da je Kosovo nezavisno i da će ga Srbija samo priznati.
- Kompromis je između te dve strane. Ali, ako neko insistira da je Kosovo nezavisno i da će Srbija samo da ga prizna, to neće desiti, već će Beograd nastaviti da insistira na tome da je Kosovo Srbija - rekla je Brnabić u Berlinu,... »

Brnabić: Cilj Srbije EU, uz regionalnu saradnju i stabilnost; NATO podržava 2 odsto građana

Večernje novosti pre 1 sat
Prioritet i strateški cilj kome težimo je članstvo Srbije u EU. Ako imamo neku stvar u kojoj postoji kontinuitet, to je svakako Srbija u EU rekla je Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić`
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovala je večeras na Evropskom forumu "Srbija u EU" Fondacije Konrad Adenauer u Berlinu, gde je poručila da je strateško opredeljenje Srbije članstvo u Uniji, a od suštinske važnosti za... »

Premijerka Brnabić u Berlinu

RTS pre 7 sati
RTS: Premijerka Brnabić u Berlinu
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić doputovala je posle podne u Berlin, gde će učestvovati na Evropskom forumu u organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, kao i na Privrednom forumu koji organizuje "Zidojče cajtung".
Ana Brnabić će večeras imati izlaganje na temu budućnosti Srbije u EU, na "Evropskom forumu" u organazaciji Fondacije "Konrad Adenauer". Drugog dana posete, u utorak, premijerka će učestvovati na radnom doručku u organizaciji... »

Brnabićeva u Berlinu

B92 pre 2 sata
B92: Brnabićeva u Berlinu
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovala je na Evropskom forumu "Srbija u EU" Fondacije Konrad Adenauer u Berlinu.
Ona je poručila da je strateško opredeljenje Srbije članstvo u Uniji, a od suštinske važnosti za zemlju očuvanje stabilnosti i razvijanje regionalne saradnje. "Prioritet i strateški cilj kome težimo je članstvo Srbije u EU. Ako... »

Brnabić: Rešenje za Kosmet je kompromis dve strane

RTS pre 2 sata
RTS: Brnabić: Rešenje za Kosmet je kompromis dve strane
Premijerka Ana Brnabić poručila je u Berlinu da je rešenje za pitanje Kosova i Metohije u kompromisu, a da je za nju kompromis neka tačka između toga da je Kosovo Srbija i toga da je ono nezavisno i da Srbija samo treba da ga prizna.
Ana Brnabić je na Evropskom forumu "Srbija u Evropskoj uniji" u organizaciji Fondacije Konrad Adenauer istakla da ako neko insistira da je Kosovo nezavisno i da će Srbija samo da ga prizna - "to se neće desiti". "Beograd će... »

Brnabić direktno iz Berlina: Ovo je jedino rešenje za Kosovo!

Srbija danas pre 2 sata
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras u Berlinu da je rešenje za pitanje Kosova i Metohije u kompromisu, a da je za nju kompromis - neka tačka između toga da je Kosovo Srbija i toga da je Kosovo nezavisno i da će ga Srbija samo priznati.
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras u Berlinu da je rešenje za pitanje Kosova i Metohije u kompromisu, a da je za nju kompromis - neka tačka između toga da je Kosovo Srbija i toga da je Kosovo nezavisno i da će ga Srbija... »

Brnabić iz Berlina: Rešenje za Kosovo i Metohiju je kompromis između dve strane

Blic pre 2 sata
Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras u Berlinu da je rešenje za pitanje Kosova i Metohije u kompromisu, a da je za nju kompromis - neka tačka između toga da je Kosovo Srbija i toga da je Kosovo nezavisno i da će ga Srbija samo priznati. - Kompromis je između te dve strane. Ali, ako neko... »

Brnabić doputovala u Berlin

Srbija danas pre 6 sati
Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić doputovala je danas posle podne u Berlin, gde će učestvovati na Evropskom forumu u organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, kao i na Privrednom forumu koji organizuje "Zidojče Cajtung"
Brnabić će večeras imati izlaganje na temu budućnosti Srbije u EU, na "Evropskom forumu" u organazaciji Fondacije Konrad Adenauer. Drugog dana posete, u utorak, ona će učestvovati na radnom doručku u organizaciji Fondacije... »

Vulin: Vučiću je bilo najteže

Blic  pre 37 minuta  još 1 povezana

Kraj: Đoković-Izner 6:4, 6:3

Večernje novosti  pre 1 sat  još 3 povezane

NATO: Odnosi Srbije i Alijanse bolji nego ikada

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

SPC podržava Rusku crkvu u sporu s Ukrajinom

Danas  pre 49 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.