Ana Mihajlovski

Vuk Kostić važi za jednog od najboljih frajera na javnoj sceni, a ova vatrena crnka je bila njegova najveća ljubav! (FOTO)

Vesti online pre 15 dana
Vuka Kostića iz večeri u veče gledamo u seriji “Porodica”, u kojoj tumači lik Milorada Ulemeka Legije, a kako svako njegovo pojavljivanje navede veliki broj žena da po ko zna koji put zaključe da je pravi mačo tip, uvek se prisetimo i poznatih… »

"Nadam se da nisam razočarao": Vuk Kostić igra Legiju u seriji "Porodica" i tvrdi da mu je rečeno - samo ti možeš njega da…

Blic pre 16 dana
Glumac Vuk Kostić u seriji "Porodica" tumači lik Milorada Ulemeka Legije, komandanta ozloglašene JSO i de fakto šefa zemunskog klana, a kako kaže, reditelj Bojan Vuletić rekao je kako ta uloga može samo njemu da pripadne. - Bojan me je birao i… »

Vuk Kostić je imao dublera u seriji "Porodica", otkrivamo zašto mu je bio neophodan

Blic pre 16 dana
Glumac Vuk Kostić u seriji "Porodica" tumači lik Milorada Ulemeka Legije, komandanta ozloglašene JSO i de fakto šefa zemunskog klan, a kako saznajemo, imao je dublera. U seriji "Porodica" na ulogu Legije su podeljeni komentari i dok jedni misle da je… »

Ožiljci po licu: Fotografija Vuka Kostića o kojoj se priča, svi se pitaju samo jedno

Blic pre 25 dana
Popularni glumac Vuk Kostić na društvenoj mreži Instagram kači fotografije različitog sadržaja, a sada je pokazao jednu sa snimanja "Ubica mog oca". Na fotografiji se vidi kako je glumac po celom licu u, kako se čini na prvi pogled, ožiljcima. Ova… »

Mihailovi roditelji: Hvala Ani, u sredu putujemo na operaciju

Nova 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski pokrenula je danas akciju prodaje svog ličnog Instagram profila zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemioterapije u potpunosti uništen sluh. Njena akcija sprovedena je uspešno, a Mihajlovski je svoj profil prodala po… »

Ana Mihajlovski prodala Instagram profil za lečenje dečaka

N1 Info 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski prodala je svoj Instagram profil zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh, piše Nova.rs. Krajnja cena na aukciji je bila 3.000 evra. “Prodala sam ga za 3.000 evra, to je dovoljno… »

Ana Mihajlovski prodala Instagram profil za lečenje Mihaila

Nova 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski prodala je svoj Instagram profil zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Krajnja cena na aukciji je bila 3000 evra. “Prodala sam ga za 3000 evra, to je dovoljno porodici da pokrije… »

Ana Mihajlovski prodaje Instagram profil za lečenje Mihaila Milojevića!

Svet plus 13.03.2021
Ana Mihajlovski prodaje Instagram profil za lečenje Mihaila Milojevića! Voditeljkina akcija za pomoć malom Mihailu trajaće naredna četiri dana, ljudi već šalju svoje ponude koje je Ana javno objavila, dok njeni pratioci pišu da će ostati na… »

Ana Mihajlovski Prodaje svoj Instagram profil: Pratioci oduševljeni, a razlog je u ovome (foto)

Večernje novosti 13.03.2021
VODITELJKA Ana Mihajlovski objavila je da prodaje Instagram nalog, kako bi pomogla u lečenju malom Mihailu. Voditeljka Ana Mihajlovski objavila je da prodaje Instagram nalog, kako bi pomogla u lečenju malom Mihailu. Naime, Ana je na Instagramu otkrila… »

Ana Mihajlovski: Ko da 6000 evra, dobiće moj Instagram

Nova 13.03.2021
Voditeljka Ana Mihajlovski prodaje svoj Instagram profil za lečenje malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh. Kako kaže za Nova.rs, prodaće ga za 6.000 evra. “Prosto je. Ljudima je bila potrebna Instagram stranica, a ja je… »

Vesti dana »