Ana Sević

Šta je Darko Lazić rekao kada je saznao da se Ana Sević ponovo udala?

Prva pre 28 minuta
Ana Sević je nedavno po drugi put rekla sudbonosno "da". Pevačica je od medija krila da se udala po drugi put. Nedavno je priznala da je uzela suprugovo prezime Nedeljković. "Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se… »

Darko Lazić bivšoj supruzi Ani Sević čestitao venčanje

Vesti online pre 1 sat
Pevačica Ana Sević nedavno se venčala sa svojim verenikom Danijelom Nedeljkovićem. Svoje venčanje su organizovali u tajnosti kako bi sačuvali intimnost od oka javnosti, te su odlučili da sudbonosno “da” proslave u krugu najbližih. Mnogi nisu… »

"Ona se udala?" Darko Lazić zanemeo zbog udaje bivše žene, evo šta joj je poručio! Jedna stvar ih spaja

Srbija danas pre 21 sat
Vest je saznao od novinara. Pevačica Ana Sević venčala se sa svojim verenikom Danijelom Novakovićem. Svoje venčanje su organizovali u tajnosti kako bi sačuvali intimnost od oka javnosti, te su odlučili da sudbonosno "da" proslave u krugu… »

Kako misliš udala se?! Darko Lazić nije znao za tajno venčanje Ane Sević - njegova reakcija potpuno šokirala!

Alo pre 22 sata
Pevačica Ana Sević rekla je sudbonosno "da" svom vereniku Danijelu Novakoviću. Oni su organizovali venčanje u tajnosti kako bi sačuvali privatnost, te da je slavlje bilo u krugu najbližih. Lazić, na naše iznenađenje, nije znao da se njegova… »

"Ona se: Udala?" Darko Lazić prebledeo zbog Ane Sević, zanemeo u momentu: Evo šta joj je poručio

Blic pre 23 sata
Pevačica Ana Sević rekla je sudbonosno "da" svom vereniku Danielu Nedeljkoviću. Oni su organizovali venčanje u tajnosti kako bi sačuvali privatnost, te da je slavlje bilo u krugu najbližih. Darko Lazić, na iznenađenje svih, nije znao da se njegova… »

"Kako mislite udaju, ona se udala?": Darko se zbunio kada je upitan da li je Ani čestitao venčanje

Telegraf pre 23 sata
- Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje - rekla je Sevićeva. Pevačica Ana Sević u tajnosti je pre dve nedelje rekla sudbonosno "da" svom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću. Iako je… »

Svi detalji svadbe! Ana Sević ne krije sreću, a sada je pevačica otkrila i koji to bitan običaj je morala da ispoštuje na…

Alo pre 1 dan
Mediji bruje o ovom događaju. Ana Sević se udala i zvanično za svog partnera Daniela Nedeljkovića pre nekoliko dana, ali su njih dvoje sve držali u tajnosti, pevačica je sada otkrila i da je uzela prezime Nedeljković. - Drago mi je što smo uspeli… »

Ana Sević otkrila detalje tajnog venčanja: Napravili skromnu svadbu, a evo da li je uzela muževljevo prezime!

Mondo pre 2 dana
Jedan običaj je morala da ispoštuje. Jedan običaj je morala da ispoštuje. Ana Sević pojavila se nedavno na jednom događaju kada je prvi put otkrila da se u tajnosti udala za izabranika Daniela Nedeljkovića, a sada je otkrila detalje venčanja… »

"Nismo pravili žurku, sve je bilo skromno": Svi detalji svadbe Ane Sević, ovaj običaj je morala da ispoštuje

Blic pre 2 dana
Pevačica Ana Sević stala je na ludi kamen drugi put, a sada je otikrila da je uzela njegovo prezime Nedeljković. - Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca pre dve nedelje, pred matičarem i u crkvi… »

Ana više nije Sević: Pevačica otkrila sve detalje tajnog venčanja, ove običaje je ispoštovala

Telegraf pre 2 dana
Novopečeni mladenci istog dana su krstili svoju naslednicu, šestomesečnu Senu. Pevačica Ana Sević stala je na ludi kamen drugi put, a sada je otikrila da je uzela njegovo prezime Nedeljković. - Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od… »

Vesti dana »