Anadolu Efes

Najbolje opcije za Micića u NBA: Čeka ga Jokić, može i kod Vučevića

Nova pre 22 dana
Pred Vasom su dva putića - ali šest različitih staza. Kojom krenuti? Dve godine zaredom Vasilije Micić je odveo Anadolu Efes do titule prvaka Evrope. Prvi put su čelnici Efesa uspeli u nameri da zadrže prvu zvezdu svog tima, iako se spominjalo da su… »

Vasilije Micić: Ispisali smo novu istoriju Efesa

Euronews pre 21 dana
Srpski košarkaški reprezentativac Vasilije Micić izjavio je danas da su on i njegovi saigrači iz Anadolu Efesa ispisali novu istoriju tima iz Istanbula. Micić je prošle sezone bio MVP Evrolige, a ove godine najkorisniji igrač fajnal-fora u… »

Micić: Ispisali smo novu istoriju Efesa

RTS pre 21 dana
Srpski košarkaški reprezentativac Vasilije Micić izjavio je da su on i njegovi saigrači iz Anadolu Efesa ispisali novu istoriju tima iz Istanbula. Micić je prošle sezone bio MVP Evrolige, a ove godine najkorisniji igrač fajnal-fora u Beogradu. Oba… »

Micić: Ispisali smo novu istoriju Efesa

RTV pre 21 dana
ISTANBUL - Srpski košarkaški reprezentativac Vasilije Micić izjavio je danas da su on i njegovi saigrači iz Anadolu Efesa ispisali novu istoriju tima iz Istanbula. Micić je prošle sezone bio MVP Evrolige, a ove godine najkorisniji igrač fajnal-fora… »

Micić otvorio dušu: "Nikada nisam popio kafu sa Larkinom, a on je čovek kojeg najviše poštujem"

Sportske.net pre 21 dana
Srpski plejmejker i košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić opisao je svoj boravak u Efesu sa kojim ima dve titule Evrolige u poslednje dve sezone. Od svog dolaska u Istanbul, Micić je jedan od najboljih igrača Evrope i sve se češće spominje da bi… »

Srbin ispisao istoriju: Vasa Micić o teškom periodu u Efesu i postizanju onoga što niko nije očekivao

Večernje novosti pre 21 dana
SRPSKI košarkaški reprezentativac Vasilije Micić izjavio je u sredu da su on i njegovi saigrači iz Anadolu Efesa ispisali novu istoriju tima iz Istanbula. FOTO: Tanjug/AP Micić je prošle sezone bio MVP Evrolige, a ove godine najkorisniji igrač… »

Micić: Ispisali smo novu istoriju Efesa

Dnevnik pre 21 dana
ISTANBUL: Srpski košarkaški reprezentativac Vasilije Micić izjavio je danas da su on i njegovi saigrači iz Anadolu Efesa ispisali novu istoriju tima iz Istanbula. Micić je prošle sezone bio MVP Evrolige, a ove godine najkorisniji igrač fajnal-fora… »

KKP u EL: Kakva je procedura i zašto su u Humskoj oprezni

Sport klub pre 21 dana
Košarkaški klub Partizan, zajedno sa Valensijom, u četvrtak bi trebalo i formalno da dobije "ulaznicu" za Evroligašku sezonu 2022/23. Crno-beli i španski predstavnik jedini su aplicirali za „specijalnu pozivnicu“ i klubovi suvlasnici takmičenja… »

Partizan u EL: Kakva je procedura i zašto su u klubu oprezni

N1 Info pre 21 dana
Košarkaški klub Partizan, zajedno sa Valensijom, u četvrtak bi trebalo i formalno da dobije "ulaznicu" za Evroligašku sezonu 2022/23. Crno-beli i španski predstavnik jedini su aplicirali za „specijalnu pozivnicu“ i klubovi suvlasnici takmičenja… »

Đorđević i Gudurić srušili Micića, Fener prekinuo Efesovu dominaciju u Turskoj

Nova pre 23 dana
Uspeh Fenera. Košarkaši Fenerbahčea su savladali Anadolu Efes i tako stigli do šampionske titule u Turskoj, pošto su trijumfom 92:80 u četvrtoj utakmici slavili u seriji 3-1, i tako na najlepši mogući način, po svemu sudeći, okončali boravak… »

Vesti dana »