Analena Berbok

"Odmah moraju da prekinu brutalnost": Nemačka želi da EU uvede sankcije Iranu zbog smrti Mahse Amini

Večernje novosti pre 11 sati
MINISTARKA spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas da želi da Evropska unija uvede sankcije Iranu zbog smrti 22-godišnje Mahse Amini u policijskom pritvoru i gušenja demonstracija. Foto AP - Iranske vlasti moraju odmah prekinuti… »

EU da uvede sankcije Iranu zbog smrti Mahse Amini

Politika pre 1 dan
BERLIN – Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je da želi da Evropska unija uvede sankcije Iranu zbog smrti 22-godišnje Mahse Amini u policijskom pritvoru i gušenja demonstracija. „Iranske vlasti moraju odmah prekinuti svoje… »

Berbok pozvala EU da uvede sankcije Iranu zbog smrti Mahse Amini

Euronews pre 10 sati
Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je da želi da Evropska unija uvede sankcije Iranu zbog smrti 22-ogodišnje Mahse Amini u policijskom pritvoru i gušenja demonstracija. "Iranske vlasti moraju odmah prekinuti svoje brutalno… »

Berbok: Referendumi u delovima Ukrajine suprotnost slobodnih i fer izbora

RTV pre 11 sati
BERLIN - Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je da su lažni referendumi, koji su održani u delovima Ukrajine, suprotnost slobodnih i fer izbora. Ona tvrdi da su na tim referendumima uz pretnju oružjem građani vođeni iz… »

Berbok: Lažni referendumi suprotnost slobodnih i fer izbora

Politika pre 19 sati
BERLIN - Ministarska spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je da su lažni referendumi, koji su održani u delovima Ukrajine, suprotnost slobodnih i fer izbora. Ona je tvrdi da su na tim referendumima uz pretnju oružjem građani vođeni iz… »

Berbok: Lažni referendumi suprotnost slobodnih i fer izbora

Vesti online pre 19 sati
Ministarska spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je da su lažni referendumi, koji su održani u delovima Ukrajine, suprotnost slobodnih i fer izbora. Ona tvrdi da su na tim referendumima uz pretnju oružjem građani vođeni iz stanova i sa… »

Amerika bi da preseče sve veze između Berlina i Pekinga – posledice bi bile strašne po Nemačku

Sputnik pre 4 dana
Pritisak Zelenih u Nemačkoj da tamošnja privreda smanji zavisnost od Kine, koja je njihov najvažniji partner, ne bi mogao da da rezultat u skorijoj budućnosti. Za to nisu privrednici, ali tu ideju ne podupiru čak ni Liberali, ni Socijaldemokratska… »

"Delegacije EU nestale s radara uoči sastanka sa Lavrovom"

B92 pre 6 dana
Delegacije EU "nestale su sa radara“ nakon što su uputile zahteve za sastanak sa Sergejem Lavrovom, izjavila je Marija Zaharova. "Nakon što su poslali svoje zahteve za razgovore sa Sergejem Lavrovom 'na marginama' zasedanja Generalne skupštine UN i… »

Zaharova: Delegacije EU nestale s radara uoči sastanka sa Lavrovom

Sputnik pre 6 dana
Delegacije Evropske unije „nestale su sa radara“ nakon što su uputile zahteve za sastanak sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovom na marginama Generalne skupštine UN, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija… »

Zaharova razotkrila zapad "Dve sile se plaše najcrnjeg scenarija"

Pravda pre 6 dana
Ministri spoljnih poslova Francuske, Nemačke i predstavnik jedne od nordijskih zemalja zatražili su sastanak sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom u Njujorku, gde se održava 77. zasedanje Generalne skupštine UN. Ovo je izjavila portparolka… »

Vesti dana »