Andrej Vučić

Pakt: Hrvati i Albanci sinhronizovano udarili na Srbiju, najavili tužbe istog dana!

Kurir pre 4 sati
Dok je Srbija slavila svoj nacionalni praznik, premijeri Hrvatske i takozvane republike Kosovo iskoristili su to kao povoljan momenat da odapnu otrovne strele. Orkestrirani napadi na Srbiju, na koje je nedavno upozorio i predsednik Srbije Aleksandar… »

I Kurti i Hrvatska nam prete tužbama: Sinhronizovana akcija Prištine i Zagreba organizovana baš na praznik Srpskog jedinstva

Večernje novosti pre 1 dan
Foto Tanjug/AP/HINA Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ponovo najavljuje mere reciprociteta prema Beogradu i tužbu za navodni genocid, ukazujući da su o svemu obaveštene vlade zemalja EU. A predsednik hrvatske vlade Andrej… »

Ustaški kerberi spremni da rastrgnu Vučića Plenković i Đilas na zajedničkom zadatku (foto)

Alo pre 1 dan
Ustaški kerberi oličeni u tamošnjim mediji, našli su svog najboljeg saveznika u Draganu Đilasu i njegovim poslušnicima. Pogledajte samo naslove u Đilasovim i Plenkovićevim medijima, koja je razlika? Nema je. Dragan Đilas i Andrej Plenković rade… »

Plenković o pozivima iz Srbije: Ne želim ping-pong žestokih izjava

Slobodna Evropa pre 1 dan
Praznik u Srbiji Dan srpskog jedinstva 15. rujna, u Hrvatskoj će biti obilježen jedino u Puli. Hrvatski premijer Andrej Plenković kazao je kako je inicijativa srpskog predsjednika Aleksandra Vučića o vješanju zastava pokrenuta da prouzroči… »

Plenković: Poziv Srbima u regionu da istaknu srpske zastave provokacija

Novi magazin pre 1 dan
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocenio je danas kao provokaciju to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao Srbe u regionu da 15. septembra na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave istaknu srpske zastave. "Takve akcije nemaju… »

"Srpska zastava? Provokacija"

B92 pre 1 dan
Zagreb -- Premijer Andrej Plenković nazvao je provokacijom poziv Aleksandra Vučića Srbima u svetu da istaknu srpsku zastavu povodom praznika Dana srpskog jedinstva. "Takve akcije nemaju drugi smisao, osim provokacije", rekao je Plenković u hrvatskom… »

"Tužićemo Srbiju, nismo smetnuli s uma"

B92 pre 1 dan
Zagreb -- Hrvatska nije smetnula s uma podizanje tužbe protiv Srbije i zahteva za ratnu odštetu, na tome se radi, rekao je danas premijer Andrej Plenković. Na molbu jednog poslanika da parlament osudi poziv srpskog predsednika Aleksandra Vučića za… »

Plenković: Poziv Srbima u regionu da istaknu srpske zastave provokacija

Danas pre 1 dan
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocenio je danas kao provokaciju to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao Srbe u regionu da 15. septembra na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave istaknu srpske zastave. „Takve akcije… »

Plenković: Poziv Srbima u regionu da istaknu srpske zastave provokacija

N1 Info pre 1 dan
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocenio je kao provokaciju to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao Srbe u regionu da 15. septembra na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave istaknu srpske zastave. „Takve akcije nemaju… »

Plenković: Poziv na isticanje srpske zastave je provokacija

Dnevnik pre 1 dan
ZAGREB: Premijer Andrej Plenković nazvao je provokacijom poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića Srbima u svetu da istaknu srpsku zastavu povodom današnjeg praznika Dana srpskog jedinstva. ”Takve akcije nemaju drugi smisao, osim provokacije”… »

Vesti dana »