Andrej Vučić

“Brnabić i Vučević mogući kandidati za premijersku funkciju”: Vučić o vladi, obaveznom vojnom roku, letovanju u…

Nedeljnik pre 4 dana
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC (Beta) – Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da su aktuelna premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević mogući kandidati za mandatara za sastav nove vlade. “U… »

Poverenik najavio krivičnu prijavu zbog objavljivanja Vučićeve adrese

Nedeljnik pre 6 dana
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC (Beta) – Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović najavio je da će povodom teksta u dnevniku Danas u kom je objavljena adresa stana predsednika Srbije Aleksandra Vučića, podneti… »

Nemačka štampa: “Vučić hoda po geostrateškom konopcu”

Nedeljnik pre 9 dana
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC <img loading="lazy" width="1" height="1" alt=""… »

Ustaški mediji ne mogu ni dan bez Vučića Plenković potpuno poludeo, sada optužuje Srbiju da se sprema za rat?!

Srbija danas pre 10 dana
Ustaški premijer Andrej Plenković poludeo je od svoje srbomržnje i naredio svojim glasilima najbrutalinije napadanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ustaško glasilo Večernji list je svom novom tekstu dao interesantan naslov "Kada su u… »

Vučić im kriv ako izbije rat Ustaša Plenković poludeo, naredio brutalne napade protiv predsednika Srbije!

Alo pre 10 dana
Ustaški premijer Andrej Plenković poludeo je od svoje srbomržnje i naredio svojim glasilima najbrutalinije napadanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ustaško glasilo Večernji list je svom novom tekstu dao interesantan naslov "Kada su u… »

Kolumna vladimira đukanovića: Nove laži na pomolu

Alo pre 10 dana
Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju. Polako, gospodo, dolazi vreme kad ćete odgovarati. Dakle, narativ da je Andrej Vučić na bilo koji način povezan sa Predragom Koluvijom i sa izmišljenom aferom „Jovanica“ definitivno je propao… »

Vučić trn u oku ustaškim medijima: Zašto režim Plenkovića nacističkom propagandom nameće Hitlerove vrednosti?

Srbija danas pre 11 dana
Ustaški portal Jutarnji list ponovo je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i optužio ga da podgreva "atmosferu rata", dok sami proslavljaju progon i ubijanje srpskih civila. Sramotna ustaška kampanja se nastavlja iz sata u sat i postaje sve… »

Jezivi napadi na Vučića i Srbiju Zašto ustaški režim Plenkovića jezivom propagandom nameće Hitlerove vrednosti?

Alo pre 11 dana
Sramotna ustaška kampanja se nastavlja iz sata u sat i postaje sve gora i gora. Hrvatska nemoć je na vrhuncu. Država im se raspada, svi mladi su pobegli u Evropsku uniju, pa jedini što im ostaje je da udaraju na Aleksandra Vučića i Srbiju, u nadi da… »

Beograd proterao Srbe iz krajine Hrvatski zvaničnici prevazišli sebe - optužili žrtve da su krive za to što su ih ubijali…

Večernje novosti pre 11 dana
ZVANIČNOM Zagrebu ove godine nije bilo dovoljno da uz fanfare, muziku i veselje proslavi "Oluju", najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata, kada je iz Hrvatske, u stravičnom vojno-policijskom "blickrigu", potpomognutom SAD i… »

Vučić razgovarao generalnim sekretarom NATO-a povodom situacije na KiM: “Mir i stabilnost od ključne važnosti”; “Sve…

Nedeljnik pre 14 dana
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom povodom zabrinjavajuće situacije na severu Kosova i Metohije, piše RTS. Vučić i Stoletenberg saglasili su se da je… »

Vesti dana »