Andrija Milošević

Glumačke legende se oprostile od Borisa Komnenića, njihove reči razaraju dušu!

Alo pre 34 minuta
Andrija Milošević i Gorica Popović i dalje ne mogu da veruju da im nema dragog kolege i dobrog prijatelja. Glumac Boris Komnenić koga će mnogi pamtiti kao Sašu Guzu Popovića iz kultne serije "Bolji život", preminuo je u 64. godini, potvrđeno je… »

"Kupila sam najskuplju kartu": Sloboda otkrila šta je uradila zbog Borisa Komnenića, a glumac u suzama: "Tužan sam, Boki…

Blic pre 46 minuta
Emotivni oproštaji neutešnih glumaca nižu se na društvenim mrežama, nakon što je jutros osvanula vest da je u 64. godini, nakon teške bolesti, preminuo Boris Komnenić. Sloboda Mićalović istakla je da joj je čast što je imala priliku da uživa… »

Pretužne reči Andrije miloševića: Gde odlaze svi ti ljudi? Ne odlaze oni, odlazi moje detinjstvo...

Mondo pre 1 sat
Tuga zbog preranog odlaska slavnog glumca. Tuga zbog preranog odlaska slavnog glumca. Od slavnog glumca Borisa Komnenića, kojeg smo svi voleli i kojeg pamtimo po legendarnoj ulozi iz "Boljeg života", oprostio se i njegov mlađi kolega Andrija… »

"Detinjstvo moje odlazi": Andrija Milošević se potresnim rečima oprostio od Borisa Komnenića (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
GLUMAC Boris Komnenić koga će mnogi pamtiti kao Sašu Guzu Popovića iz kultne serije "Bolji život", preminuo je u 64. godini. Andrija Milošević se potresnim rečima na svom "Instagram" profilu oprostio od kolege. - Gde odlaze svi ti ljudi? Ne odlaze… »

Kubura javno priznao kako je dobio nadimak, otkrio anegdotu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Alo pre 3 dana
Glumac je prepričavao mnoge događaje, a ono što je zanima voditelja i sa čim javnost nije upoznata jeste poreklo njegovog nadimka. Emisija ''Amidži Šou'' ovog utorka razlikuje se u odnosu na prethodne. Naime, voditelj emisije Ognjen Amidžić… »

Kubura otkrio Kako je dobio čuveni nadimak! Glumac o ovome nikada nije pričao, njegova anegdota nikoga nije ostavila…

Kurir pre 3 dana
Glumac Aleksandar Srećković Kubura prvi put je otkrio kako je nastao njegov čuveni nadimak. - Kako sam dobio nadimak Kubura? Pa napravio sam glupost, imali smo čas istorije, ja sam doneo kuburu koja je bila suvenir, nisam znao da može da opali… »

"Sa velikim nestrpljenjem ga očekujem": Branka Katić o filmu u kojem glumi sa Vojinom i Jezdićem

Telegraf pre 4 dana
U ovom ostvarenju glume još Srđan Žika Todorović, Milan Lane Gutović, Andrija Milošević, Gordan Kičić, Srđan Timarov. Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD, u ponedeljak je zvanično… »

Sleteo sam u Grčku, a od madžgalja mi je stigla poruka: Ognjen Amidžić se prisetio anegdote pokojnog prjatelja

Mondo pre 4 dana
Emisiju posvetio najboljem drugaru. Emisiju posvetio najboljem drugaru. Ognjen Amidžić poslednju emitovau emisiju "Amidži šou" posveti je pokojnom kolegi i najboljem prijatelju Marinku Madžgalju, koji je preminuo 26. marta 2016. godine u 38 godini… »

Učinilo mi se je u publici, da sedi u drugom redu, došao je da nas vidi! Madžgaljevi prijatelji se prisetili glumca, da se…

Kurir pre 4 dana
Voditelj Ognjen Amidžić posvetio je prijatelju Marinku Madžgalju, povogom petogodišnjice njegove smrti. U znak sećanje gosti emisije su njegove kolege, kumovi i prijatelji Andrija Milošević, Aleksandra Srećković Kubura, Dušan Kovačević, Lako… »

Kubura se rasplakao u emisiji: Nije mogao da zadrži suze gledajući Marinka Madžgalja - "njegovo vreme je tek dolazilo"!

Mondo pre 4 dana
Glumac se rastužio dok je gledao radove svog pokojnog kolege i prijatelja. Glumac se rastužio dok je gledao radove svog pokojnog kolege i prijatelja. Ognjen Amidžić rešio je da emisiju "Amidži šou" posveti svom pokojnom kolegi i najboljem… »

Vesti dana »