Andrija Milošević

Kubura javno priznao kako je dobio nadimak, otkrio anegdotu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Alo pre 23 sata
Glumac je prepričavao mnoge događaje, a ono što je zanima voditelja i sa čim javnost nije upoznata jeste poreklo njegovog nadimka. Emisija ''Amidži Šou'' ovog utorka razlikuje se u odnosu na prethodne. Naime, voditelj emisije Ognjen Amidžić… »

Kubura otkrio Kako je dobio čuveni nadimak! Glumac o ovome nikada nije pričao, njegova anegdota nikoga nije ostavila…

Kurir pre 1 dan
Glumac Aleksandar Srećković Kubura prvi put je otkrio kako je nastao njegov čuveni nadimak. - Kako sam dobio nadimak Kubura? Pa napravio sam glupost, imali smo čas istorije, ja sam doneo kuburu koja je bila suvenir, nisam znao da može da opali… »

"Sa velikim nestrpljenjem ga očekujem": Branka Katić o filmu u kojem glumi sa Vojinom i Jezdićem

Telegraf pre 1 dan
U ovom ostvarenju glume još Srđan Žika Todorović, Milan Lane Gutović, Andrija Milošević, Gordan Kičić, Srđan Timarov. Glumica Branka Katić vratila se u Srbiju posle dužeg perioda plodne karijere u Engleskoj i SAD, u ponedeljak je zvanično… »

Sleteo sam u Grčku, a od madžgalja mi je stigla poruka: Ognjen Amidžić se prisetio anegdote pokojnog prjatelja

Mondo pre 1 dan
Emisiju posvetio najboljem drugaru. Emisiju posvetio najboljem drugaru. Ognjen Amidžić poslednju emitovau emisiju "Amidži šou" posveti je pokojnom kolegi i najboljem prijatelju Marinku Madžgalju, koji je preminuo 26. marta 2016. godine u 38 godini… »

Učinilo mi se je u publici, da sedi u drugom redu, došao je da nas vidi! Madžgaljevi prijatelji se prisetili glumca, da se…

Kurir pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić posvetio je prijatelju Marinku Madžgalju, povogom petogodišnjice njegove smrti. U znak sećanje gosti emisije su njegove kolege, kumovi i prijatelji Andrija Milošević, Aleksandra Srećković Kubura, Dušan Kovačević, Lako… »

Kubura se rasplakao u emisiji: Nije mogao da zadrži suze gledajući Marinka Madžgalja - "njegovo vreme je tek dolazilo"!

Mondo pre 1 dan
Glumac se rastužio dok je gledao radove svog pokojnog kolege i prijatelja. Glumac se rastužio dok je gledao radove svog pokojnog kolege i prijatelja. Ognjen Amidžić rešio je da emisiju "Amidži šou" posveti svom pokojnom kolegi i najboljem… »

Kubura se u emisiji rasplakao zbog madžgalja: Glumac nije mogao da zadrži suze kada je pušten Marinkov snimak (foto)

Kurir pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić odlučio je emisiju posveti preminulog prijatelju Marinku Madžgalju. "U martu je 5 godina od njegove smrti. Nismo hteli da bude baš taj datum, da pokažemo da mi na njega mislimo u svim danima. Odlučili smo da bude neki dan… »

ABA 2: Studenti savladali Sutjesku, gaze ka Top 8

Sport klub pre 2 dana
Nastavljen je treći turnir ABA 2 lige koji se igra u Sarajevu, a u crnogorskom derbiju, Studentski centar je pobedio Sutjesku iz Nikšića sa 100:94, pa sa skorom od 8-0, sigurnim koracima ide ka plasmanu u TOP 8. Nikšićani su sada na 2-6… »

Neću, brate, majke mi, baš me briga! Andrija Milošević ljut zbog mržnje na društvenim mrežama - doneo odluku! (video)

Mondo pre 2 dana
Dosadilo mu je da se mrze, psuju, nazivaju kojekakvim imenima i slično. Dosadilo mu je da se mrze, psuju, nazivaju kojekakvim imenima i slično. Glumac Andrija Milošević objavio je na Instagramu snimak kojim je poručio da niko nikoga ne treba da mrzi… »

"Neću, brate, nikoga da mrzim, eto majke mi, neću" Andrija Milošević pobesneo, izrevoltiran se obratio: "pusti ti to…

Blic pre 3 dana
Glumac Andrija Milošević obratio se svojim fanovima i poručio da mu se nikako ne dopada što ljudi masovno vređaju jedni druge na društvenim mrežama, te da on neće nikoga da mrzi. - Ja sam to odavno odlučio. Neću brate da mrzim nikoga, eto, majke… »

Vesti dana »