Aranđelovac

Republička direkcija za imovinu prodaje 28 objekata

Nova ekonomija pre 1 sat
Republička direkcija za imovinu saopštila je da prodaje 28 državnih objekata. Najvišu početnu cenu od 746.000 evra ima poslovni kompleks u Ralji, u beogradskoj opštini Sopot, dok je najniža cena od 1.500 evra ponuđena za stambenu zgradu u Bajmoku… »

Odlaže se revakcinacija Astra Zenekom i Sputnjikom u Šumadiji

BizLife pre 5 sati
Drugu dozu Astra Zeneke i ruske vakcine neće primiti građani koji su imali zakazanu revakcinaciju za utorak (18. maj), jer kako je rečeno u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu – nije distribuirana vakcina. Fajzer vakcinom, na osnovu spiskova… »

Odlaže se revakcinacija Astra Zenekom i ruskom vakcinom u Šumadiji

Glas Šumadije pre 17 sati
Drugu dozu Asta Zeneke i ruske vakcine neće primiti građani koji su imali zakazanu revakcinaciju za utorak (18. maj), jer kako je rečeno u Institutu za javno zdravlje u Kragujevcu – nije distribuirana vakcina. Fajzer vakcinom, na osnovu spiskova koji… »

Nevreme protutnjalo kroz Šumadiju, gradonosni oblaci stigli i do Topole

Top press pre 20 sati
Topola, Aranđelovac – Nevreme koje je u poslepodnevnim časovima zahvatilo Šumadiju, nije zaobišlo ni opštinu Topola. Sitan grad sa kišom kratko je padao u selu Lipovac i u delovima varošice, dok je obilnija kiša padala na čitavoj teritoriji ove… »

Zgrada za 1.500 evra: Na prodaju državni objekti, a evo gde se nalazi najjeftiniji

Večernje novosti pre 21 sat
Foto: Depositphotos Među ponuđenim nekretnina su stambeni objekti, poslovni prostori, proizvodni i objekti za pružanje usluga, garaže, kao i parcele zemljišta. Nekretnine se nalaze na teritorijima opština Plandište, Bečej, Aranđelovac, Arilje… »

Cela zgrada za 1.500 evra! Na prodaju državni objekti, neke možete da kupite za vrlo male pare!

Alo pre 21 sat
Republička direkcija za imovinu prodaje državne objekte. Ponudila je 28 nekretnina, a najvišu početnu cenu od 746.000 evra ima poslovni kompleks u Ralji, u beogradskoj opštini Sopot, dok je najniža cena od 1.500 evra ponuđena za stambenu zgradu u… »

Prodaja državne imovine u Plandištu, Bečeju, Bajmoku, Zrenjaninu...

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Država Srbija ponudila je na prodaju 28 nekretnina, a najvišu početnu cenu od 746.000 evra ima poslovni kompleks u Ralji, u beogradskoj opštini Sopot, dok je najniža cena od 1.500 evra ponuđena za stambenu zgradu u Bajmoku, objavila je… »

Država ponudila na prodaju 28 nekretnina: Najvišu cenu od 746.000 evra ima poslovni kompleks

B92 pre 1 dan
Beograd -- Država Srbija ponudila je na prodaju 28 nekretnina. Najvišu početnu cenu od 746.000 evra ima poslovni kompleks u Ralji, u beogradskoj opštini Sopot, dok je najniža cena od 1.500 evra ponuđena za stambenu zgradu u Bajmoku, objavila je… »

Svaki treći građanin vakcinisan: Više od 30 odsto stanovnika Šumadijskog okruga primilo cepivo

iKragujevac pre 2 dana
Prvu dozu neke od četiri ponuđene vakcine protiv korona virusa, do polovine maja, primila su 82.624 građana Šumadijskog okruga što predstavlja nešto više od 30 posto od ukupnog broja stanovnika. U Kragujevcu su do danas prvu dozu primile 62.000… »

Manje od 30 slučajeva zaraze u Šumadiji

Glas Šumadije pre 3 dana
U Šumadiji je danas (16.05.) registrovano još 29 slučaja zaraze koronavirusom, od testiranih 602. Odnosno 4,82 odsto u odnosu na broj testiranih. Broj novozaraženih, raspoređno po opštinama: Kragujevac: 21 Aranđelovac: 5 Knić: 2 Topola: 1 Od… »

Vesti dana »