Argentina

Svet: Argentina prva latinoamerička zemlja proizvođač Sputnjika V

RTV pre 12 minuta
MOSKVA - Argentina je postala prva latinoamerička zemlja u kojoj se proizvodi ruska vakcina Sputnjik V, saopštio je Ruski direktni investicioni fond (RDIF). "RDIF i partneri obezbedili su transfer tehnologije kompaniji Laboratorios Ričmond. Prve doze… »

Kecmanović o sledećem rivalu: Nikad ga nisam gledao

Nova pre 5 sati
Srpski teniser Miomir Kecmanović uspeo je da se plasira u narednu rundu Serbia Opena pošto je savladao Fakunda Bagnisa iz Argentine sa 2-0, 7:6(5), 7:6(4). U osmini finala protivnik Kecmanoviću biće kvalifikant Artur Rinderneh iz Francuske. „Do sada… »

Argentina prva latinoamerička zemlja proizvođač Sputnjika V

Blic pre 5 sati
Argentina je postala prva latinoamerička zemlja u kojoj se proizvodi ruska vakcina Sputnjik V, saopštio je u utorak Ruski direktni investicioni fond (RDIF). "RDIF i partneri obezbedili su transfer tehnologije kompaniji Laboratorios Ričmond. Prve doze… »

Argentina proizvođač "sputnjika Ve": RDIF – Biće lakše snabdevanje Latinske Amerike

Večernje novosti pre 8 sati
-RDIF i partneri obezbedili su transfer tehnologije kompaniji Laboratorios Ričmond. Prve doze vakcine proizvedne u Argentini biće poslate u Gamaleja Centar radi provere kvaliteta- navodi se u saopštenju RDIF, preneo je TASS. Vakicne proizvedene u… »

Argentina prva latinoamerička zemlja proizvođač vakcine „sputnjik V”

Politika pre 1 dan
Moskva – Argentina je postala prva latinoamerička zemlja u kojoj se proizvodi ruska vakcina „sputnjik V”, saopštio je Ruski direktni investicioni fond (RDIF). „RDIF i partneri obezbedili su transfer tehnologije kompaniji ’Laboratorios… »

SAD će preporučiti građanima da ne putuju u 80 odsto zemalja

Glas Amerike pre 1 dan
VAŠINGTON — Američki Stejt department najavio je da će preporučiti građanima da ne putuju u oko 80 odsto zemalja širom svijeta zbog pandemije koronavirusa koja, kako je saopšteno, predstavlja "opasnost bez presedana" po putnike. Na vebsajtu Stejt… »

Kecmanović: Igračima je dosta više

B92 pre 8 sati
Srpski teniser Miomir Kecmanović kaže da mu je drago što je prošao u naredno kolo Srbija opena. On je sa 2-0 u setovima savladao Fakunda Banjisa iz Argentine na startu turnira u Beogradu. "Sigurno je da nisam odigrao najbolje što mogu, ali uspeo sam… »

Argentina prva latinoamerička zemlja proizvođač Sputnjika V

Dnevnik pre 8 sati
MOSKVA: Argentina je postala prva latinoamerička zemlja u kojoj se proizvodi ruska vakcina Sputnjik V, saopštio je danas Ruski direktni investicioni fond (RDIF). "RDIF i partneri obezbedili su transfer tehnologije kompaniji Laboratorios Ričmond. Prve… »

Putin pružio ruku spasa južnoj Americi: Argentina prva latinoamerička zemlja proizvođač SputnjikaV

Srbija danas pre 8 sati
Ruska vakcina Sputnjik V registrovana je do sada u 60 zemlja sveta u kojima živi oko tri milijarde ljudi. Argentina je postala prva latinoamerička zemlja u kojoj se proizvodi ruska vakcina Sputnjik V, saopštio je danas Ruski direktni investicioni fond… »

Argentina proizvela vakcinu Sputnik V, prvu u Južnoj Americi

Slobodna Evropa pre 9 sati
Argentinska farmaceutska kompanija Laboratorios Richmond proizvela je probne količine ruske vakcine Sputnik V, prve u Južnoj Americi. Ruski fond za direktne investicije i Laboratorios Richmond saopštili su da će probne vakcine biti poslate u ruski… »

Vesti dana »