Asmir Kolašinac - vesti

"Poludeće" opet onaj Asmir

Večernje novosti pre 10 dana
Posle eliminacije sa EP, Kolašinac, za "Novosti", o teškom povratku na šampionski put: Ne razmišljam o kraju karijere, nemam problem da u 33. godini krenem od nule
OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA: BERLIN OSVAJAČ tri medalje sa evropskih prvenstava, sada je imao tri prestupa u kvalifikacijama. Asmir Kolašinac (33) dve i po godine pokušava da se vrati na šampionski put protkan odličjima sa najvećih... »

Kolašinac na prekretnici

Danas pre 11 dana
Iskusni bacač kugle posle očajnog nastupa na prvenstvu Evrope u atletici Svi poznavaoci ili samo obični ljubitelji atletike u Srbiji „računaju“ na medalju Ivane Španović na otvorenom prvenstvu Evrope u Berlinu, ali ne mali broj njih nadao se da će se pre ove trofejne skakačice u dalj na pobedničko postolje u Nemačkoj popeti naš bacač kugle Asmir Kolašinac.
I brzo se razočarao, jer je skoro redovni finalista velikih takmičenja napravio tri prestupa u kvalifikacijama i ostao čak i bez prilike da ponovi ili popravi učinak sa EP 2012 u Helsinkiju, kada je „zaradio“ bronzu. – Dešavaju... »

Kolašinac sva tri puta prestupio i ostao bez finala EP

Dnevnik pre 11 dana
BERLIN: Najbolji srpski bacač kugle Asmir Kolašinac ostao je bez finala na Evropskom atletskom prvenstvu u Berlinu, nakon što je večeras u kvalifikacijama u sve tri serije prestupio.
Norma za prolazak bila je 20,40 metara ili 12 najboljih atletičara po rezultatu. “Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene, i to ne samo u fizičkom smislu,... »

Kolašinac: Bio sam katastrofalan, veliki udarac za mene

N1 Info pre 11 dana
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu, a posle nastupa na šampionatu Starog kontinenta rekao je da je nezadovoljan prikazanim.
Kolašinac je u kvalifikacijama napravio prestup u sve tri serije. „Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim da će se desiti. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene. I to ne samo u fizičkom smislu,... »

Asmir Kolašinac baš podbacio, ništa od finala Evropskog prvenstva

Telegraf pre 12 dana
Loš nastup našeg bacača
Asmir Kolašinac, bacač kugle nije uspeo da se izbori za finale Evropskog prvenstva pošto je iz tri pokušaja u kvalifikacijama sva tri puta prestupio. Norma je bila 20.40 metara, ili bar daljina koja bi ga vodila među 12 takmičara, međutim očigledno je da Kolašinac nije... »

Bekrić u polufinalu EP, tri prestupa Kolašinca

RTS pre 12 dana
RTS: Bekrić u polufinalu EP, tri prestupa Kolašinca
Srpski atletičar Emir Bekrić plasirao se u polufinale Evropskog prvenstva u Berlinu, pošto je u svojoj kvalifikacionoj trci na 400 metara sa preponama bio treći, uz svoj najbolji rezultat sezone – 50,46. Polufinalne trke na programu su u utorak uveče. Strahinja Jovančević u skoku udalj i Asmir Kolašinac u bacanju kugle nisu uspeli da se plasiraju u finale.
Emir Bekrić nasupio je u trećoj kvalifikacionoj trci na 400 metara sa preponama, u kojoj je zauzeo treće mesto sa rezultatom 50,46, što je njegov najbolji rezultat ove sezone. Ispred njega su bili Francuz Korole (50,10) i... »

Kolašinac bez finala na EP, prestupio u sve tri serije: Bio sam katastrofalan

Sportski žurnal pre 12 dana
Norma za prolazak dalje bila je 20,40 metara ili 12 najboljih atletičara po rezultatu
Srpski atletičar Asmir Kolašinac nije se danas plasirao u finale bacanja kugle na Evropskom prvenstvu. - Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim da će se desiti. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na... »

Ipak nije uspeo: Kolašinac bez finala u bacanju kugle

Kurir pre 12 dana
Srpski atletičar Asmir Kolašinac nije se danas plasirao u finale bacanja kugle na Evropskom prvenstvu.
"Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim da će se desiti. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene, i to ne samo u fizičkom smislu nego i u psihičkom. Nemam opravdanja, bio sam katastrofalan. Ovo je... »

EP berlin: Kolašinac bez plasmana u finale

Srbija danas pre 12 dana
Bacač kugle podbacio.
Najbolji srpski bacač kugle, Asmir Kolašinac, ostao je bez finala na Evropskom prvenstvu u Berlinu, pošto je sve tri serije prestupio. Norma za prolazak dalje bila je 20.40m, ili 12 najboljih atletičara po rezultatu, nažalost, Asmir se nije našao među njima. - Dešavaju... »

Kolašinac bez finala u bacanju kugle

IndeksOnline pre 12 dana
BERLIN – Srpski atletičar Asmir Kolašinac nije se danas plasirao u finale bacanja kugle na Evropskom prvenstvu. “Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim da će se desiti. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene, i to ne samo u fizičkom smislu nego i u psihičkom. Nemam... »

©2018 Netmark d.o.o.