Asmir Kolašinac - vesti

Šta ćemo posle Ivane Španović? Srbija ne treba da brine, ovo su velike nade naše atletike! (foto)

Telegraf pre 12 dana
Kada se kaže srpska atletika prva asocijacija je Ivana Španović a ona je samo vrh piramide talenata koji dolaze
Franjo Mihalić, Dane Korica, Vera Nikolić, Nenad Stekić, Miloš Srejović, Vladimir Milić, Snežana Pajkič, Dijana Ištvanović, Slobodan Branković, Ismail Mačev, Dragan Perić, Dragutin Topić, Biljana Topić, Olivera Jevtić, Dragana... »

Podbacio Kolašinac na Evropskom prvenstvu u Glazgovu

Sandžak haber pre 18 dana
Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac danas nije uspio da se plasira u finale bacanja kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.On je u kvalifikacijama zauzeo 13. mjesto sa 19,82 metara, a za finale je bilo potrebno najmanje 20,31, koliko je bacio osmoplasirani Portugalac... »

Srpski atletičari u pohodu na medalje: Jovančević oduševio, Ivana na zaletištu

Večernje novosti pre 18 dana
Španovićeva danas u kvalifikacijama
STRAHINjA Jovančević je oduševio, a Asmir Kolašinac razočarao na startu dvoranskog EP u Glazgovu. Naš najbolji atletičar je izborio finale u skoku udalj, koje će se održati u nedelju (12.35). Srpski rekorder u bacanju kugle nije mogao dalje od kvalifikacija, kao ni... »

Elzan Bibić i Asmir Kolašinac bez finala u Glazgovu

IndeksOnline pre 19 dana
GLAZGOV – Asmir Kolašinac bacio je kuglu 19.82 metara, što nije bilo dovoljno da se nađe među osam najboljih bacača Evrope. Kvalifikaciona norma iznosila je 20.90m, koju su uspeli da prebace četiri takmičara. Mesud Pezer bacio je kuglu 21.08m, Haratyk Michael 20.98m, Bertemes Bob 20.97m i Stanek... »

EP u Glazgovu: Jovančević u finalu skoka u dalj, Kolašinac i Bibić bez finala

Dnevnik pre 19 dana
GLAZGOV: Srpski atletičar Strahinja Jovančević plasirao se danas u finale skoka u dalj na dvoranskom šampionatu Evrope u Glazgovu.
Jovančević je najbolji rezultat imao u trećoj seriji 7,73 metara i kao sedmi se plasirao u finale. Norma je iznosila 7,95, Jovančević je prvo skočio 7,48, a u drugoj seriji prestupio. Finale je na programu u nedelju od 12.35... »

EP Glazgov 2019: Kolašinac bez finala u bacanju kugle

RTV Novi Pazar pre 19 dana
Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac nije uspeo danas da se plasira u finale bacanja kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu. On je u kvalifikacijama zauzeo 13. mesto sa 19,82 metara, a za finale je bilo potrebno najmanje 20,31, koliko je bacio osmoplasirani Portugalac... »

Počinje EP: Strahinja otvara dan, nastupaju Asmir, Elzan, Maja, Amela

B92 pre 19 dana
B92: Počinje EP: Strahinja otvara dan, nastupaju Asmir, Elzan, Maja, Amela
U petak je počelo Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici, a prvog dana u Glazgovu nastupiće i petoro srpskih predstavnika.
Prvi će na "teren" Strahinja Jovančević kojem od 11.03 počinju kvalifikacije u skoku udalj. Zatim će nastupati Asmir Kolašinac koji će bacati kuglu u kvalifikacijama od 12.30 Samo pet minuta kasnije na scenu stupa Elzan Bibić na... »

Kolašinac, Bibić i Ćirićeva bez finala

Alo pre 19 dana
Alo: Kolašinac, Bibić i Ćirićeva bez finala
Kolašinac je ostvario rezultat 19,82, što je više od metar ispod kvalifikacione norme (20,90) i nedovoljno za mesto među osam najboljih
Srpski atletičar Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale dvoranskog prvenstva Evrope, pošto je danas u kvalifikacijama u bacanju kugle osvojio 13. mesto. Kolašinac je ostvario rezultat 19,82, što je više od metar ispod... »

Kolašinac, Bibić i Ćirićeva bez finala

RTS pre 19 dana
RTS: Kolašinac, Bibić i Ćirićeva bez finala
Srpski atletičari Asmir Kolašinac, Elzan Bibić i Maja Ćirić nisu uspeli da se plasiraju u finale u svojim disciplinama na dvoranskom šampionatu Evrope u Glazgovu.
Kolašinac je bacio kuglu 19.82 metara, što nije bilo dovoljno da se nađe među osam najboljih bacača Evrope. Kvalifikaciona norma iznosila je 20.90m, koju su uspeli da prebace četiri takmičara. Istovremeno, Elzan Bibić je na 1.500... »

Evropsko prvenstvo u Glazgovu: Kolašinac bez finala u bacanju kugle, Bibić i Čihić završili učešće na EP

Kurir pre 19 dana
Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale bacanja kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.
On je u kvalifikacijama zauzeo 13. mesto sa 19,82 metara, a za finale je bilo potrebno najmanje 20,31, koliko je bacio osmoplasirani Portugalac Francisko Belo. "Razočaran sam svojim nastupom, dobro sam se osećao, međutim napravio... »

©2019 Netmark d.o.o.