Asmir Kolašinac - vesti

Tomasović o obnovi saradnje sa Kolašincem: Smeši se finale Glazgova

Sportski žurnal pre 18 dana
Nedavno su Asmir Kolašinac i Nikola Tomasović obnovili saradnju, o čemu govori naš legendarni stručnjak, tvorac trojice bacača kugle osvajača medalja na Starom kontinentu (uz Asmira, još Jovana Lazarevića i Dragana Perića)
Za Asmirom Kolašincem je skromna sezona. Učestvovao je na Prvenstvu Evrope u Berlinu, ali se nije plasirao u finale. Verovatno je tome i presudno doprinela činjenica da je u 2018. ušao bez Nikole Tomasovića, trenera s kojim je... »

"Poludeće" opet onaj Asmir

Večernje novosti sreda, 8. avgust 2018.
Posle eliminacije sa EP, Kolašinac, za "Novosti", o teškom povratku na šampionski put: Ne razmišljam o kraju karijere, nemam problem da u 33. godini krenem od nule
OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA: BERLIN OSVAJAČ tri medalje sa evropskih prvenstava, sada je imao tri prestupa u kvalifikacijama. Asmir Kolašinac (33) dve i po godine pokušava da se vrati na šampionski put protkan odličjima sa najvećih... »

Kolašinac na prekretnici

Danas sreda, 8. avgust 2018.
Iskusni bacač kugle posle očajnog nastupa na prvenstvu Evrope u atletici Svi poznavaoci ili samo obični ljubitelji atletike u Srbiji „računaju“ na medalju Ivane Španović na otvorenom prvenstvu Evrope u Berlinu, ali ne mali broj njih nadao se da će se pre ove trofejne skakačice u dalj na pobedničko postolje u Nemačkoj popeti naš bacač kugle Asmir Kolašinac.
I brzo se razočarao, jer je skoro redovni finalista velikih takmičenja napravio tri prestupa u kvalifikacijama i ostao čak i bez prilike da ponovi ili popravi učinak sa EP 2012 u Helsinkiju, kada je „zaradio“ bronzu. – Dešavaju... »

Kolašinac sva tri puta prestupio i ostao bez finala EP

Dnevnik ponedeljak, 6. avgust 2018.
BERLIN: Najbolji srpski bacač kugle Asmir Kolašinac ostao je bez finala na Evropskom atletskom prvenstvu u Berlinu, nakon što je večeras u kvalifikacijama u sve tri serije prestupio.
Norma za prolazak bila je 20,40 metara ili 12 najboljih atletičara po rezultatu. “Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene, i to ne samo u fizičkom smislu,... »

Kolašinac: Bio sam katastrofalan, veliki udarac za mene

N1 Info utorak, 7. avgust 2018.
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Berlinu, a posle nastupa na šampionatu Starog kontinenta rekao je da je nezadovoljan prikazanim.
Kolašinac je u kvalifikacijama napravio prestup u sve tri serije. „Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim da će se desiti. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene. I to ne samo u fizičkom smislu,... »

Asmir Kolašinac baš podbacio, ništa od finala Evropskog prvenstva

Telegraf ponedeljak, 6. avgust 2018.
Loš nastup našeg bacača
Asmir Kolašinac, bacač kugle nije uspeo da se izbori za finale Evropskog prvenstva pošto je iz tri pokušaja u kvalifikacijama sva tri puta prestupio. Norma je bila 20.40 metara, ili bar daljina koja bi ga vodila među 12 takmičara, međutim očigledno je da Kolašinac nije... »

Bekrić u polufinalu EP, tri prestupa Kolašinca

RTS ponedeljak, 6. avgust 2018.
RTS: Bekrić u polufinalu EP, tri prestupa Kolašinca
Srpski atletičar Emir Bekrić plasirao se u polufinale Evropskog prvenstva u Berlinu, pošto je u svojoj kvalifikacionoj trci na 400 metara sa preponama bio treći, uz svoj najbolji rezultat sezone – 50,46. Polufinalne trke na programu su u utorak uveče. Strahinja Jovančević u skoku udalj i Asmir Kolašinac u bacanju kugle nisu uspeli da se plasiraju u finale.
Emir Bekrić nasupio je u trećoj kvalifikacionoj trci na 400 metara sa preponama, u kojoj je zauzeo treće mesto sa rezultatom 50,46, što je njegov najbolji rezultat ove sezone. Ispred njega su bili Francuz Korole (50,10) i... »

Atletika: Kolašinac zbog tri prestupa bez finala Evropskog prvenstva

Hot sport ponedeljak, 6. avgust 2018.
Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac ostao je bez plasmana u finale Evropskog prvenstva u atletici nakon što je tri puta prestupio. Kolašinac je bacao u tri serije kvalifikacija, i sva tri puta je prestupio, tako da nije ni bio u konkurenciji za plasman među 12 najboljih. Norma je inače bila 20,40... »

Ipak nije uspeo: Kolašinac bez finala u bacanju kugle

Kurir ponedeljak, 6. avgust 2018.
Srpski atletičar Asmir Kolašinac nije se danas plasirao u finale bacanja kugle na Evropskom prvenstvu.
"Dešavaju mi se neke stvari koje nisam mogao ni da zamislim da će se desiti. Očigledno da su sve te povrede ostavile trag na mene, i to ne samo u fizičkom smislu nego i u psihičkom. Nemam opravdanja, bio sam katastrofalan. Ovo je... »

EP berlin: Kolašinac bez plasmana u finale

Srbija danas ponedeljak, 6. avgust 2018.
Bacač kugle podbacio.
Najbolji srpski bacač kugle, Asmir Kolašinac, ostao je bez finala na Evropskom prvenstvu u Berlinu, pošto je sve tri serije prestupio. Norma za prolazak dalje bila je 20.40m, ili 12 najboljih atletičara po rezultatu, nažalost, Asmir se nije našao među njima. - Dešavaju... »

©2019 Netmark d.o.o.