AstraZeneka

U Srbiji do sada data 1.530.671 doza vakcine protiv korone

Politika pre 43 minuta
U Srbiji je do sada, prema najnovijim podacima vlade, data 1.530.671 doza vakcine protiv koronavirusa. Kako se navodi, do sada je drugu dozu vakcine primilo 534.128 ljudi, prenosi Tanjug. Građani Srbije vakcinisani su ruskim „Sputnjikom Ve”, kineskim… »

Mala Srbija bolja od Evrope i sveta: Lideri smo po broju vakcinisanih, evo koje velike države nam "gledaju u leđa"

Srbija danas pre 26 minuta
Do sada je drugu dozu vakcine primilo 534.128 ljudi. U Srbiji je do sada, prema najnovijim podacima vlade, dato 1.530.671 doza vakcine protiv korona virusa. Kako se navodi, do sada je drugu dozu vakcine primilo 534.128 ljudi. Građani Srbije vakcinisani… »

Evropa: Austrija daleko od mogućnosti izbora vakcine; U Rumuniji milionita osoba primila vakcinu

RTV pre 1 sat
Beč, Kopenhagen - Skeptičnost prema vakcini AstraZeneka u Austriji je velika i zbog toga su sve glasniji zahtevi građana za izborom vakcinom kojom će se imunizovati. U Ukrajini je u poslednja 24 sata hospitalizovan rekordan broj pacijenata obolelih od… »

Francuska: Astrazeneka može i za starije od 65 godina

B92 pre 1 sat
Francuska vlada saopštila je da sada i starije osobe sa hroničnim oboljenjima mogu da prime Astrazenekinu vakcinu protiv koronavirusa. "Osobe koje imaju određena hronična stanja mogu se vakcinisati Astrazenekinom vakcinom, uključujući one između 65… »

B92.net pita poslanike - da li ste se vakcinisali? Evo šta su nam rekli

B92 pre 1 sat
Imunizacija protiv korone uveliko traje i dostupne su četiri vrste vakcina. Među vakcinisanima ima i narodnih poslanika, koji su primili neku od ponuđenih. U izboru su Fajzer-Biontekova vakcina, zatim ruska sputnjik V, Sinofarmova i od pre nekoliko… »

Najnoviji podaci vlade: Do sada vakcinisano 1.530.671 građana Srbije

Večernje novosti pre 1 sat
U SRBIJI je do sada, prema najnovijim podacima vlade, dato 1.530.671 doza vakcine protiv korona virusa. Kako se navodi, do sada je drugu dozu vakcine primilo 534.128 ljudi. Građani Srbije vakcinisani su ruskim "Sputnjikom Ve", kineskim "Sinofarmom"… »

E sada BiH preti tužba od Astrazeneke

B92 pre 2 sata
Sarajevo -- Astrazeneka razmišlja da tuži BiH zbog izjave ministarke Bisere Turković, koja je rekla da je ta vakcina za siromašne, lošijeg kvaliteta i jeftina. Almdr Badnjević, direktor "Verlaba", preneo je sarajevski Avaz, izjavio je da, prema… »

Astra zeneka tuži BiH zbog ministarke Turković: Izjavila da su njihove vakcine slabijeg kvaliteta i za siromašne!

Kurir pre 2 sata
Almir Badnjević, direktor Verlaba, otkrio je kako prema njegovim saznanjima menadžment AstraZeneka razmišlja o tužbi protiv Bosne i Hercegovine zbog izjava Bisere Turković kako je njihova vakcina slabijeg kvaliteta i namenjena siromašnim zemljama… »

Zbog njene uvredljive izjave, AstraZeneka šalje tužbu BiH!

Alo pre 2 sata
Badnjević naglašava da Evrospka agencija za lekove i medicinska sredstva trenutno radi na odobravanju korištenja ove vakcine u EU. Almir Badnjević, direktor Verlaba, otkrio je kako prema njegovim saznanjima menadžment AstraZeneka razmišlja o tužbi… »

AstraZeneka hoće da tuži BiH zbog napada na "srpske" vakcine: Ministarka omalovažavala donaciju Srbije

Srbija danas pre 2 sata
Proizvođač vakcina AstraZeneka razmišlja da tuži BiH zbog komentara ministarke spoljnih poslova o vakcinama koje je donirala Srbija. Proizvođač vakcine Astra/Zeneka razmišlja da tuži Bosnu i Hercegovinu zbog izjave ministarke spoljnih poslova u… »

Vesti dana »