AstraZeneka

Kipar se otvara za vakcinisane putnike: Svi turisti iz Srbije su dobrodošli, osim onih koji su primili ovu vakcinu

Blic pre 5 sati
Kipar se od 10. maja otvara za vakcinisane putnike iz 65 zemalja, ali od četiri vakcine koje su primali građani Srbije, jedna neće biti prihvaćena. - Kipar će priznavati sve vakcine osim kineske, a alternativa je negativan PCR test - objasnio je… »

Mlađi od 40 godina u Velikoj Britaniji dobijaju zamenu za AstraZeneku

Danas pre 9 sati
U Velikoj Britaniji će mlađi od 40 godina koji su primili prvu dozu AstraZeneka vakcine za drugu dozu dobiti drugo cepivo, kako bi se izbegao rizik od stvaranja krvnih ugrušaka, prenosi BBC. Britanska Agencija za bezbednost lekova saopštila je da su… »

Evropa posustala pod pritiskom! SZO odobrila "Sinofarm" vakcinu za hitnu upotrebu

Srbija danas pre 1 dan
To je prva vakcina koja nije proizvedena u jednoj od zemalja na Zapadu koja je dobila podršku SZO. Svetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je danas da je kineska vakcina Sinofarm protiv Kovida-19 odobrena za hitnu upotrebu, javlja Rojters. To… »

Britanija: Revakcinacija bez AstraZeneke za mlađe od 40 god

Nova pre 5 sati
U Velikoj Britaniji će većina mlađih od 40 godina, koji su primili prvu dozu AstraZeneka vakcine, za drugu dozu dobiti drugo cepivo, kako bi se izbegao rizik od stvaranja krvnih ugrušaka. Britanska Agencija za bezbednost lekova saopštila je da su do… »

Revakcinacija u Britaniji: Umesto Astrazeneke druga vakcina za mlađe od 40 god.

N1 Info pre 5 sati
U Velikoj Britaniji će većina mlađih od 40 godina, koji su primili prvu dozu AstraZeneka vakcine, za drugu dozu dobiti drugo cepivo, kako bi se izbegao rizik od stvaranja krvnih ugrušaka, prenosi BBC. Britanska Agencija za bezbednost lekova saopštila… »

Otvara se Kipar, samo jednu vakcinu nam ne priznaje

Nova pre 7 sati
Kipar se od 10. maja otvara za vakcinisane putnike iz 65 zemalja, ali od četiri vakcine koje su primali građani Srbije, jedna neće biti prihvaćena. „Kipar će priznavati sve vakcine osim kineske, a alternativa je negativan PCR test“, objasnio nam… »

U Velikoj Britaniji zamena za Astrazeneku

RTV pre 10 sati
LONDON - U Velikoj Britaniji će mlađi od 40 godina koji su primili prvu dozu AstraZeneka vakcine za drugu dozu dobiti drugo cepivo, kako bi se izbegao rizik od stvaranja krvnih ugrušaka, prenosi BBC. Britanska Agencija za bezbednost lekova saopštila… »

Imunizacija osoba starijih od 65 godina: U Banjaluci danas vakcinisano 212 građana

Blic pre 10 sati
U Banjaluci je danas vakcinisano 212 osoba starijih od 65 godina protiv virusa korona, rečeno je Srni u banjalučkom Domu zdravlja. Od ukupnog broja, 175 osoba je dobilo prvu dozu vakcine “AstraZeneka”, dok su preostali revakcinisani, prenosi… »

SZO odobrila kinesku vakcinu! Sinofarm dobio podršku za hitnu upotrebu

Mondo pre 10 sati
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) objavila je da je kineska vakcina Sinofarm protiv korona virusa odobrena za hitnu upotrebu. Svetska zdravstvena organizacija (SZO) objavila je da je kineska vakcina Sinofarm protiv korona virusa odobrena za hitnu… »

SZO odobrila sinofarm vakcinu za hitnu upotrebu: Dato i uputstvo za imunizaciju građana

Večernje novosti pre 10 sati
Foto: Z. Jovanović To je prva vakcina koja nije proizvedena u jednoj od zemalja na Zapadu koja je dobila podršku SZO. To je takođe prvi put da je SZO jednu kinesku vakcinu odobrila za hitnu upotrebu protiv bilo koje infektivne bolesti, dodaje Rojters… »

Vesti dana »