Avio karte

Online pretraga i kupovina avio karata za sve destinacije aviokarte.rs

Avionom do Pariza i za 40 evra! Avio-karte iz Srbije nikada nisu bile jeftinije, ali ako želite uskoro da putujete mnogo toga…

Blic pre 4 sati
Od početka ove godine, cene karata za avionske letove su neobično niske, što znači da svi koji u narednim mesecima planiraju da putuju to sada mogu o manjem trošku. Na primer, ako ste odlučili da Sretenje ili Uskršnje praznike provede u nekoj… »

Do milana za 20, a do Pariza za 40 €! Nikad jeftinije avio-karte iz Srbije, ali ako želite da putujete ova pravila treba da…

Kurir pre 9 sati
Od početka ove godine, cene karata za avionske letove su neobično niske, što znači da svi koji u narednim mesecima planiraju da putuju to sada mogu o manjem trošku. Na primer, ako ste odlučili da Sretenje ili Uskršnje praznike provede u nekoj… »

Er Srbija od juna leti do Amana, Liona i Sočija

Danas pre 1 dan
Er Srbija od 1. juna pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana u Jordanu, a od 3. juna i redovan avio-saobraćaj do Liona u Francuskoj. Karte za obe destinacije su već u prodaji, objavila je ova avio kompanija. Kako navode u saopštenju… »

Er Srbija uvodi letove do Amana, Liona i Sočija

Politika pre 2 dana
Nacionalna aviokompanija Er Srbija od 1. juna pokreće direktne redovne letove između Beograda i prestonice Jordana, Amana, a dva dana kasnije biće uspostavljen i redovan avio-saobraćaj na liniji između srpske prestonice i Liona u Francuskoj… »

Er Srbija uvodi letove do Amana, Liona i Sočija

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Nacionalna aviokompanija Er Srbija od 1. juna pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana, glavnog grada Jordana, a dva dana kasnije biće uspostavljen i redovan avio-saobraćaj na liniji između Beograd i Liona u Francuskoj. Avio-karte za… »

Er Srbija od juna povezuje Beograd sa tri nove destinacije

N1 Info pre 2 dana
Nacionalna kompanija Er Srbija od 1. juna 2022. godine pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana u Jordanu, od 3. juna i do Liona u Francuskoj, a planira i pokretanje redovnih letova do Sočija u Rusiji od 2. juna, saopšteno je danas… »

"Er Srbija" uvodi direktne letove do Amana, Liona i Sočija

RTS pre 2 dana
Nacionalna kompanija "Er Srbija" od 1. juna 2022. godine pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana u Jordanu, a od 3. juna uspostavlja redovan avio-saobraćaj na liniji između srpske prestonice i Liona u Francuskoj. Avio-karte za Aman i… »

Er Srbija uvodi letove do Amana, Liona i Sočija

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Er Srbija od 1. juna pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana, glavnog grada Jordana, a dva dana kasnije biće uspostavljen i redovan avio-saobraćaj na liniji između srpske prestonice i Liona u… »

Air Serbia uvodi letove za Aman, Lion i Soči

Ekapija pre 2 dana
Air Serbia (Er Srbija) od 1. juna 2022. godine pokreće direktne redovne letove između Beograda i Amana u Jordanu, a od 3. juna uspostavlja redovan avio-saobraćaj na liniji između srpske prestonice i Liona u Francuskoj. Avio-karte za Aman i Lion su u… »

Promo letovi Wizz Aira - danas i sutra po specijalnoj ceni od 4.99 evra

Flynaissus pre 3 dana
Madjarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air, pokrenula je veliku akcijsku ponudu avio karata koji će trajati do 25. januara do ponoći, a karte na ovim letovima moćiće da se iskoriste do 28. februara. Madjarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air… »

Vesti dana »