Azerbejdžan

Šta je s gripom?

B92 pre 11 sati
U Hrvatskoj do sada nije prijavljen ni jedan slučaj gripa niti je u Nacionalnom laboratoriju WHO-a za grip pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo ove sezone detektovan virus gripa. "U Evropskoj regiji WHO-a aktivnost gripa je na najnižem nivou", rekao… »

„Kustendorf“ ove godine samo onlajn

Danas pre 17 sati
Ovogodišnji 14. Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf biće održan od 22. januara do 25. januara, a zbog pandemije će moći da se prati isključivo preko digitalne platforme na adresi kustendorf.online, saopštili su danas organizatori… »

Iskre koje svaki čas mogu da eksplodiraju: Sukobi velikih sila tinjaju na svim stranama sveta, ali nekoliko njih je dovoljno…

Blic pre 18 sati
Ni godina u koju je obeležila pandemija nije mogla da spreči da se u njenoj senci odigravaju krvavi sukobi, koji su uništili previše života i gurnuli planetu u još veću nesigurnost. Godina za nama ostaje obeležena brojnim sukobima u svetu. Mnogi… »

Kustendorf od 22. januara do 25. januara, isključivo onlajn

N1 Info pre 18 sati
Ovogodišnji 14. Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf biće održan od 22. januara do 25. januara, a zbog pandemije će moći da se prati isključivo preko digitalne platforme na adresi kustendorf.online, saopštili su danas organizatori… »

Premijer Jermenije i predsednik Azerbejdžana sastali su se u Moskvi Prvi susret nakon sukoba u Karabahu, evo o čemu su…

Kurir pre 22 sata
Prvi put nakon potpisivanja mirovnog sporazuma u Nagorno-Karabahu, predstavnici Jermenije i Azerbejdžana sedili su za istim stolom na sastanku 11. januara koji je u Moskvi organizovao ruski predsednik Vladimir Putin. Teme sastanka više nisu bile vezane… »

AI: Armenija i Azerbejdžan prekršili pravila ratovanja

Al Jazeera pre 1 dan
Obje strane neselektivno su ubijale civile u prošlogodišnjim borbama za Nagorno-Karabah, tvrdi Amnesty International. Azerbejdžan i Armenija prekršili su međunarodni humanitarni zakon u nedavnim borbama oko Nagorno-Karabaha, objavio je u četvrtak… »

Sastanak Putina i Erdogana: O čemu je bilo reči?

Vesti online pre 3 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin informisao je turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana o rezultatima trilateralnog sastanka sa liderima Jermenije i Azerbejdžana u Moskvi, a bilo je govora i o zajedničkoj proizvodnji vakcina protiv virusa korona… »

Azeri učinili brutalno delo: Iznenada počeli da pucaju u jermenske vojnike, napravili ozbiljan prekršaj (foto)

Srbija danas pre 3 dana
Oglasio se šef predsedničkog štaba. Šef predsedničkog štaba Arcaha, Artak Beglarjan, saopštio je danas da je jedan vojnik teško ranjen u napadu koji su izvršili azerski vojnici, bez ikakvog razloga. - Azerbejdžan je danas prekršio dogovor o… »

Islamabadska deklaracija Turske, Azerbejdžana i Pakistana

Al Jazeera pre 2 dana
Cilj deklaracije je jačanje saradnje na političkom, ekonomskom, mirovnom i sigurnosnom planu, kao i u brojnim drugim oblastima. Ministri vanjskih poslova Turske, Azerbejdžana i Pakistana potpisali su u srijedu Islamabadsku deklaraciju, čiji je cilj… »

Niška “Naisa” jedini predstavnik Srbije u osmini finala EHF Evrokupa

Naissus info pre 2 dana
Naisa se u osminu finala plasirala preko Čaira iz Severne Makedonije i Azeriola iz Azerbejdžana. Trenutno je lider na tabeli Super lige Srbije sa svih 6 pobeda. U osmini finala EHF Evrokupa niška “Naisa” će Srbiju i svoj grad reprezentovati u… »

Vesti dana »