Azotara

Investitor iz Alibunara planira gradnju solarne elektrane od 10 MW pored bivše subotičke Azotare

Ekapija 21.02.2023
Domaća kompanija SOLAR S2022 doo iz Alibunara planira gradnju solarne elektrane snage oko 10 MW na području Subotice. Kako se vidi iz plana detaljne regulacije, konkretna lokacija za gradnju je u ataru naselja Bikovo, u zapadnom delu istoimene… »

Solarni paneli na njivama oko Subotice

Politika 03.02.2023
Odbornici su doneli odluku o izradi urbanističke dokumentacije za solarnu elektranu koja će se prostirati na 23 hektara i proizvoditi blizu 10 megavati električne energije. Subotica – Polja oko Subotice postaju novi proizvođači „zelene”… »

Solarni paneli na njivama oko Subotice

Politika 03.02.2023
Odbornici su doneli odluku o izradi urbanističke dokumentacije za solarnu elektranu koja će se prostirati na 23 hektara i proizvoditi blizu 10 megavata. Subotica – Polja oko Subotice postaju novi proizvođači „zelene” električne energije. Na… »

Subotica pristupa izradi Plana detaljne regulacije za solarnu elektranu

Danas 02.02.2023
Odbornici i odbornice Skupštine grada Subotice usvojili su na današnjoj sednici, između ostalih, odluku kojom se pristupa izradi Plana detaljne regulacije solarne elektrane sa trasom priključnog kablovskog voda i multimodnog voda u Bikovu, na lokaciji… »

Ekipa Azotare Pančevo završila pretakanje! Deset cisterni uskoro napušta Staničenje! Uručena priznanja rukovodiocima…

Plus online 20.01.2023
Dok sam se pripremao za poslednji raport iz Staničenja, stigao je mejl generalnog direktora Azotare Pančevo. Naime, juče sam tražio odobrenje za intervju sa šefom ove ekipe. Znam samo da se zove Vinko. Cisterne 10.11.12 su pretočene. Cisterna br.13… »

Vesić obišao prugu kod Pirota, koja je popravljena nakon izlivanja amonijaka

Radio sto plus 20.01.2023
“Radnom mašinom smo stigli do Pirota, i videli da je sve urađeno kako treba”, rekao je Vesić, objavilo je ministarstvo. On je naveo da su radnici Infrastrukture železnice Srbije, Azotare Pančevo i svih preduzeća koja su učestvovala u otklanjaju… »

Vesić obišao prugu kod Pirota, koja je popravljena nakon izlivanja amonijaka

Beta 20.01.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture Srbije Goran Vesić obišao je danas deonicu pruge kod Pirota, na kojoj je nedavno iskliznuo voz sa amonijakom i uverio se da je sanirani deo pruge poptuno ispravan i bezbedan za saobraćaj. "Radnom… »

Vesić obišao prugu kod Pirota: Sanirani deo potpuno ispravan i bezbedan

N1 Info 20.01.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je deonicu pruge kod Pirota, na kojoj je nedavno iskliznuo voz sa amonijakom i uverio se da je sanirani deo pruge poptuno ispravan i bezbedan za saobraćaj. „Radnom mašinom smo… »

Vesić obišao prugu kod Pirota, koja je popravljena nakon izlivanja amonijaka

Danas 20.01.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture Srbije Goran Vesić obišao je danas deonicu pruge kod Pirota, na kojoj je nedavno iskliznuo voz sa amonijakom i uverio se da je sanirani deo pruge poptuno ispravan i bezbedan za saobraćaj. „Radnom… »

Ministar vesić se uverio: Pruga kod Pirota potpuno sanirana

Alo 20.01.2023
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture, danas se kod Pirota lično uverio da je deo pruge, na kojem je nedavno iskliznuo voz sa amonijakom, saniran i da je pruga poptuno ispravna i bezbedna za saobraćaj. Ministar je od mesta Sopotski Han… »

Vesti dana »