Bačka Palanka - vesti

Nezapamćena pljačka menjačnice kod bačke palanke: Sačekao da gazda izađe, pa ukrao 250.000 dinara i dao se u beg! Kad ono - pravo u ruke policiji!

Kurir pre 1 dan
BAČKA PALANKA - N. R. (19) iz Obrenovca uhapšen je zbog sumnje da je učinio krivično delo razbojnička krađa. Sumnja se da je, iskoristivši odsustvo vlasnika, ukrao iz jedne menjačnice oko 250.000 dinara i pobegao. Kada su ga vlasnici sustigli, osumnjičeni ih je odgurnuo i nastavio da beži, ali su... »

Ukrao iz menjačnice 250.000 dinara

RTV pre 1 dan
RTV: Ukrao iz menjačnice 250.000 dinara
BAČKA PALANKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su N. R. (19) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojnička krađa.
Sumnja se da je, iskoristivši odsustvo vlasnika, ukrao iz jedne menjačnice oko 250.000 dinara i pobegao. Kada su ga vlasnici sustigli, osumnjičeni ih je odgurnuo i nastavio da beži, ali su ga, ubrzo, uhvatili policijski... »

Bačka Palanka: Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade od 23. avgusta

Radio 021 pre 1 dan
Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade, 24. po redu, održaće se od 23. do 26. avgusta u Bačkoj Palanci.
Pod sloganom "Maštu na vlast", ovogodišnje izdanje FEP-a donosi publici predstave iz Srbije, Hrvatske, Turske i Rusije. Tokom četiri dana festivala, u sali Gradskog bioskopa, nastupiće šest profesionalnih pozorišnih trupa u... »

Višesatna čekanja na graničnim prelazima

Danas pre 2 dana
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, višesatna zadržavanja se i dalje beleže na graničnom prelazu Horgoš, pa se ka Mađarskoj savetuje korišćenje prelaza Kelebija ili Bački Breg, kao i manjih prelaza koji su otvoreni od 7-19h, saopštio je Auto-moto Savez Srbije.
Na Hrvatskoj granici čekanja su umerenija, pa se na Batrovcima sa naše strane za izlazak iz zemlje čeka do pola sata, međutim, ukoliko dođe do zadržavanja AMSS savetuje korišćenje prelaza Šid, Sot ili Bačka Palanka. Na graniici... »

Gužve na granici, na Batrovcima se čeka satima

Radio 021 pre 3 dana
Na putevima u Srbiji povećan je broj vozila, a na graničnim prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje formirane su kolone i čekanje je višesatno.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na Horgošu se čeka oko dva sata, dok se na Kelebiji čeka oko sat vremena na izlazu iz naše zemlje. Na Gostunu sa Crnom Gorom zadržavanja su oko 40 minuta, dok je saobraćaj za... »

Republički zavod za statistiku traži anketare, za Novi Sad potrebne 33 osobe

NoviSad.com pre 3 dana
Novi Sad - Republički zavod za statistiku objavio je javni poziv za angažovanje 536 anketara, a rok za prijavu je 21. avgust. Za područje Novog Sada, koji pokriva naselja Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Vrbas, Žabalj, Kula, Novi Sad, Odžaci, Srbobran, Sremski Karlovci, Temerin i... »

Uvećana izdvajanja za komunalnu infrastrukturu Bačke Palanke

Dnevnik pre 5 dana
BAČKA PALANKA: Posle nedavnog rebalansa budžeta Opštine Bačka Palanka, a značajno je uvećan i planiran u iznosu od skoro dve milijarde dinara, povećana su i sredstva namenjena za komunalnu delatnost u varoši i pripadajućim selima.
Prvobitno planirani prihodi i rashodi opštinskog Javnog komunalnog preduzeća „Komunalprojekt“ iznosili su 570 miliona dinara, a lokalna samouprava je u ovu delatnost usmerila još 25 miliona. Taj novac namenjen je, prvenstveno u... »

Ogrevno drvo u Bačkoj Palanci po prošlogodišnjim cenama

RTV pre 5 dana
RTV: Ogrevno drvo u Bačkoj Palanci po prošlogodišnjim cenama
BAČKA PALANKA - Iako ovih dana uživamo u vrelom, toplom letu, treba razmišljati o hladnim danima koji dolaze, i lagano pripremiti ogrev.
Cena ogrevnog drveta na stovarištima u Bačkoj Palanci, nije se menjala od prošle godine i iznosi 5.600 dinara za... »

Kako visoke temperature utiču na biljni i životinjski svet?

RTV pre 6 dana
RTV: Kako visoke temperature utiču na biljni i životinjski svet?
BAČKA PALANKA - Tokom vrelih letnjih dana neko se rashlađuje na moru, ali je više onih koji tropske dane provode na lokalnim kupalištima i bazenima.
Mi smo proveravali kako visoke temperature utiču na biljni i životinjski svet. Ko je na gubitku, a kome vrućine idu na... »

Na granici se čeka i do četiri sata

Radio 021 pre 8 dana
U Srbiji je danas pojačan saobraćaj, kako na putevima, tako i na naplatnim rampama i graničnim prelazima, gde se najveća zadržavanja od više sati beleže na Batrovcima, a na Horgošu do sat vremena, saopštava AMSS.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zbog dužih zadržavanja na ulasku u Hrvatsku i punog međuprostora, formiraju se duge kolone i na našem prelazu, zbog čega su sveukupna zadržavanja višesatna, a samo na našem... »

©2018 Netmark d.o.o.