Bačka Palanka - vesti

Na Horgošu teretna vozila čekaju šest sati

RTV pre 23 sata
RTV: Na Horgošu teretna vozila čekaju šest sati
NOVI SAD - Saobraćaj je trenutno pojačanog intenziteta na autoputevima i na ostalim putevima I i II reda, a veći broj vozila očekuje se na izlazu iz većih gradova, kao i na svim putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima, zbog čega iz AMSS savetuje vozačima da budu strpljivi za volanom i ne ulaze u rizična preticanja i obilaženja kolona.
Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Iz Uprave granične policije informacija da na na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 30 minuta. Na teretnim terminalima zadržavanja... »

Vinske i biciklističke ture mame znatiželjnike

Dnevnik pre 1 dan
BAČKA PALANKA: Turistička organizacija opštine Bačka Palanka puno čini na promociji turističkih potencijala ovog dela bačkog dela priobalja Dunava, a to se najviše zapaža na brojnim sjamaskim manifestacija gde su prisutni ovdašnji turistički poslenici.
Tako je bilo i krajem februara na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. – Najviše pažnje privuklo je “Putovanje u prirodu” koje afirmiše Specijalni rezervat prirode “Bagremara” kao učionicu na otvorenom, kao jedino mesto u našoj... »

Bačkopalanački srednjoškolci na praksi u "virtuelnom preduzeću"

RTV pre 2 dana
RTV: Bačkopalanački srednjoškolci na praksi u "virtuelnom preduzeću"
BAČKA PALANKA - Za učenike srednjih stručnih škola veoma je važno da se još kroz praksu upoznaju sa kompanijama u kojima bi po završetku školovanja želeli da rade.
A kako bi bili vidljiviji privrednicima, đaci škole "Dr Radivoj Uvalić" iz Bačke Palanke, osnovali su svoje virtuelno... »

Na teretnim prelazima čeka se od 90 do 360 minuta

RTV pre 2 dana
RTV: Na teretnim prelazima čeka se od 90 do 360 minuta
NOVI SAD - Na Zlatiboru magla smanjuje vidljivost, dok sa povremeno slabom kišom treba računati na području Mačve gde vozače očekuju mokri ili vlažni kolovozi, saopštio je AMSS.
Na ostalom području Srbije vozače očekuje oblačno vreme, ali bez padavina. Prohodnost puteva je dobra, a intezitet saobraćaja umeren. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok se na putničkim terminalima na graničnim prelazima... »

Za pet godina na drumovima Palanke poginulo 24 ljudi, a 724 povređeno

Dnevnik pre 5 dana
BAČKA PALANKA: Kada se govori o bezbednosti ljudi u saobraćaju, od često ponavljanih upozorenja stručnjaka, jači efekat ima kad se saopšti „ogoljena” crna statistika.
Milorad Paripović, član Opštinskog veća Bačke Palanke zadužen za saobraćaj „Dnevniku” je predstavio podatke o saobraćajnim nesrećama u poslednjih pet godina na putevima ove teritorijalno velike opštine. Na oko 300 kilometara... »

U požaru u fabrici "Tarket", povređen radnik

RTV pre 6 dana
RTV: U požaru u fabrici "Tarket", povređen radnik
BAČKA PALANKA - Jedan radnik je povređen u požaru, koji je protekle noći izbio u fabrici za proizvodnju podova ''Tarket'' u Bačkoj Palanci.
Kako RTV nezvanično saznaje, požar je zahvatio kotlarnicu, koja se nalazi u krugu fabrike. Građani koji žive u blizini ''Tarket''-a kažu da su oko ponoći čuli nekoliko detonacija i videli gust dim. Povređeni radnik, odmah je... »

Bačka Palanka: Radnik povređen u požaru u fabrici "Tarkett"

Radio 021 pre 6 dana
Jedan radnik povređen je u požaru koji je sinoć oko ponoći izbio u jednoj radnoj jedinici fabrike za proizvodnju podova "Tarkett" u Bačkoj Palanci.
Kako navodi portal bpinfo.rs, požar je izbio u kotlarnici, a začulo se i nekoliko detonacija što potvrđuju i stanovnici Bačke Palanke koji žive u blizini fabrike. Povređeni radnik je prevezen u Klinički centar Vojvodine i van... »

"Petica" Bačke protiv Dinama, dva gola Makarića

RTV pre 7 dana
RTV: "Petica" Bačke protiv Dinama, dva gola Makarića
BAČKA PALANKA - Seriju nepobedivosti vranjaskog Dinama u drugom delu super lige, prekinula je Bačka, u premijernom meču 27. kola domaćeg šampionata.
Gosti su u Bačkoj Palanci već u 22.minutu ostali bez Ilića, zbog dva žuta kartona, a 10 minuta kasnije, brojčanu prednost na terenu iskoristio je kapiten Bačke, Miroslav Bjeloš. Od tog trenutka na terenu je postojala samo jedna... »

Kapitalni objekti u Palanci i selima: Despotovu sportska hala

Dnevnik pre 8 dana
BAČKA PALANKA: Kada je sredinom februara predsednik bačkopalanačke opštine Branislav Šušnica potpisao dva ugovora o prenosu sredstava po javnom konkursu, vredna 190 miliona dinara, koje je obezbedila Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, najviše su se u ovoj opštini obradovali meštani Despotova i Obrovca.
Reč je, prvo, o sufinansiranju u oblasti sporta, odnosno prenosu 116 miliona dinara lokalnoj samoupravi za projekat izgradnje sportske hale u Despotovu. Drugi ugovor se odnosi na oblast vodosnabdevanja i zaštite voda, a preneta... »

Slučaj palanačke službenice PIO: Penzije za "Mrtve duše"

Dnevnik pre 9 dana
BAČKA PALANKA: Kada se u jednoj palanci otkrije da se neko dočepao skoro 200.000 evra, sasvim je normalno da se raspali mašta, da se šire priče „iz dobro obaveštenih izvora”, kojih nema u zvaničnim saopštenjima nadležnih, da se dodaje, ispravlja...
Slučaj službenice PIO u Bačkoj Palanci, gde njeno bivše radno mesto, pre odlaska u penziju, pa u zatvor, te na slobodu, zovu „mlađi referent”, odmah je mnoge asocirao na Šojićevu i Pantićevu situaciju iz filma „Tesna koža”, s... »

Jokić: Borimo se za sve, da dobijemo svakoga i uzmemo titulu

Mozzart sport  pre 2 sata  još 20 povezanih

Janko: Novak – najbolji teniser svih vremena

N1 Info  pre 3 sata  još 19 povezanih

Tri osobe izgubile život u požaru u kući u Užicu

OK radio  pre 5 sati  još 16 povezanih

Marš za Bregzit: Desetine hiljada traže novi referendum u Britaniji

Južne vesti  pre 57 minuta  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.