Bajina Bašta

Novi staklenik za sadnice Pančićeve omorike

Zoom UE 23.11.2022
BAJINA BAŠTA-U rasadniku ,,Lug“ u Bajinoj Bašti postavljen je novi staklenik sa kapacitetom proizvodnje od 20.000 komada sadnica četinara: Pančićeve omorike, jele i smrče. Staklenik je okvirno spoljne dimenzije 21×4,3 m. Sastoji se od kontejnera… »

Pomoć koju je sebi odobrila predsednica Bajine Bašte ide samohranoj majci

Politika 22.11.2022
Đurić: Da nismo tako uradili novac bi ostao u budžetu, do Dragice Mijajilović i njeno petoro dece ne bi ni došao. Umesto da se ističe takva naša namera, pojavili su se ti zluradi napisi. Bajina Bašta – Mediji širom Srbije uveliko ovih dana… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 22.11.2022
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije između ostalog saznaćete: - I pored velikih padavina nema izlivanja reka u opštini Lučani - Turizam najznačajniji za razvoj opštine Bajina Bašta, problem stvara loša putna infrastruktura - Centri sela nekada… »

Milan iz Bajine Bašte uzgaja citruse u dvorištu

Zoom UE 21.11.2022
BAJINA BAŠTA – Milan Nikolić iz Bajine Bašte u svom dvorištu uzgaja citruse i mediteransko voće, koje uglavnom pokloni prijateljima. Pored jabuka, kruški, trešnji koje gaji od davnina, pre desetak godina je došao na ideju da slododno zemljište… »

Nova.rs: Predsednica opštine sebi i svom zameniku dodelila novčanu pomoć

BizLife 20.11.2022
Pomoć je, kako se navodi u rešenju, odobrena zbog prevazilaženja posledica energetske krize, piše Nova.rs. U rešenju se navodi da je predsednici opštine Bajina Bašta Vesni Đurić odobrena isplata solidarne pomoći u visini od 49.500 dinara, kao… »

Predsednica opštine dodelila sebi novčanu pomoć da pregura energetsku krizu

Radio 021 19.11.2022
Predsednica opštine Bajina Bašta Vesna Đurić dodelila je sebi i svom zameniku Milenku Ordagiću solidarnu pomoć u iznosu od 49.500 dinara. Kako piše nova.rs, pomoć je, kako se navodi u rešenju, odobrena zbog "prevazilaženja posledica energetske… »

Nova.rs: Predsednica opštine Bajina Bašta dodelila sebi novčanu pomoć

N1 Info 19.11.2022
Predsednica opštine Bajina Bašta Vesna Đurić dodelila je sebi i svom zameniku Milenku Ordagiću solidarnu pomoć u iznosu od 49.500 dinara. Pomoć je, kako se navodi u rešenju, odobrena zbog prevazilaženja posledica energetske krize, piše Nova.rs… »

Predsednica opštine Bajina Bašta dodelila sebi novčanu pomoć kako bi pregurala nekako energetsku krizu

Nova 19.11.2022
Predsednica opštine Bajina Bašta Vesna Đurić dodelila je sebi i svom zameniku Milenku Ordagiću solidarnu pomoć u iznosu od 49.500 dinara. Pomoć je, kako se navodi u rešenju, odobrena zbog prevazilaženja posledica energetske krize. I dok brojni… »

Tender za opremanje inovacionog „smart city centra“ u Bajinoj Bašti

N1 Info 18.11.2022
Opština Bajina Bašta je raspisala javni poziv za izvođenje građevinskih radova i opremanje "inovacionog smart city centra". Kako je navedeno je tenderskoj dokumentaciji, procenjena vrednost radova iznosi 10.824.665 dinara bez PDV-a. Kako se navodi u… »

Predsednica opštine Bajina Bašta dodelila sama sebi novčanu pomoć

Luftika 18.11.2022
Energetska kriza postoji, ali u zemlji ekonomskom tigru, izgleda da je dogorelo do nokata. Predsednica opštine Bajina Bašta Vesna Đurić dodelila je sebi i svom zameniku Milenku Ordagiću solidarnu pomoć u iznosu od 49.500 dinara. Pomoć je, kako se… »

Vesti dana »