Batajnica - vesti

Voz udario ženu: kod Karađorđevog parka, srećom samo lakše povređena

Blic pre 24 minuta
Jedna ženska osoba je lakše povređena kada ju je udario voz kod stanice "Karađorđev park", u blizini restorana "Franš", oko 15.30 sati.
- Ona je lakše povređena i prevezena je u Urgentni centar - kratko su rekli u Hitnoj pomoći. Kako objašnjavaju u MUP-u, reč je o ženi od 57 godina. - Voz na liniji Batajnica-Ovča ju je odbojnikom zakačio u predelu leđa. Ona je... »

Šta je sve izbliza moglo da se vidi na doniranim migovima

Blic pre 47 minuta
Na centralnom događaju obeležavanja 73. godišnjice oslobađanja Beograda u Drugom svetskom ratu, koji je održan u petak 20. oktobra na vojnom aerodromu Batajnica, Vojska Srbije prvi put je javnosti prikazala pet lovačkih aviona MiG-29 koje je Ruska Federacija poklonila Srbiji. Šesta isporučena letelica je već vraćena za Rusiju.
Kako je objavio Tango six, mnogi mediji preneli su informaciju da su na Batajnici videli šest migova koji su u periodu od 2. do 5. oktobra iz Rusije stigli na Batajnicu. Međutim, na stajanci se nalazilo pet aviona pored kojih je,... »

Sloboda 2017

RTV Novi Pazar pre 2 sata
Povodom obeležavanja oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, na aerodromu Batajnica, u petak 20.oktobra održan je Prikaz dela operativnih sposobnosti Vojske Srbije pod nazivom “Sloboda 2017” . Izvršena je i primopredaja aviona MiG-29, poklon Ruske federacije Vojsci Srbije. Prikazu “Sloboda... »

Komentar: Pobede

Večernje novosti pre 4 sata
Dan oslobođenja Beograda od fašizma u Drugom svetskom ratu veličanstveno je obeležen i na nebu i na zemlji
Dan oslobođenja Beograda od fašizma u Drugom svetskom ratu veličanstveno je obeležen i na nebu i na zemlji. Spektakularnom vojnom svečanošću u Batajnici, memorijalnim maršem kroz grad i svečanom akademijom u Narodnom pozorištu.... »

Ne ložim se na mitove, nego na migove

Politika pre 18 sati
Ložim se na „Striži”! Šta ću kad volim. Volim da vidim gužvu ka Batajnici. I na Batajnici. Lep dan, izašao narod... Svečanost! E, sad, reći će genijalci, loži se na Ruse i lažne mitove... Ne ložim se na mitove, nego na „migove”. Ložio bih se i na „fantome”, ali kada su onomad izvodili svoju... »

Sedam fotografija koje su obeležile nedelju! (16. 10. - 22. 10. 2017.)

BK TV pre 19 sati
Redakcija BKTVNews za vas je izdvojila najzanimljivije fotografije koje su ostavile najjači utisak u protekloj nedelji. 1. Na aerodromu Batajnica održan je prikaz dela operativnih sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2017" povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, a prvi put izloženi... »

Beograd video ruske zvezde

Vesti online pre 22 sata
Pred nekoliko desetina hiljada građana, kompletnim državnim i vojnim vrhom Srbije i Republike Srpske, kao i ruskim ministrom odbrane Sergejem Šojguom i vojnim izaslanicima, na vojnom aerodromu Batajnica održana je centralna manifestacija povodom 20. oktobra, Dana oslobađenja Beograda u Drugom svetskom ratu.
Vojna vežba Sloboda 2017 prikazala je ono najmodernije čime srpska vojska raspolaže, uključujući i šest "migova" 29 koji su nedavno stigli iz Rusije. U gotovo dvosatnom vojnom programu gledaoci su mogli da uživaju u više... »

Zapadne agencije o mitingu u Batajnici: Srbija klizi ka Kremlju

Nedeljnik pre 2 dana
Britanska agencija Rojters navodi da je reč o "demonstriranju bliskih veza između dve slovenske i pravoslavne zemlje"
Zapadne agencije su izvestile da je elitna ruska akro-grupa učestvovala u letačkom prikazu operativnih sposobnosti Vojske Srbije i da je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu prisustvovao tom događaju povodom Dana oslobođenja... »

"Migovima" srpska imena

Večernje novosti pre 2 dana
Na vojnom aerodromu u petak u Batajnici prvi put prikazani avioni, nedavno isporučeni iz Rusije. Letelice već sad mogu da se koriste, a sledi ugradnja radara i izbor naoružanja
ČVRST stisak ruke i zagrljaj predsednika Aleksandra Vučića i ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua označili su i formalni kraj dugo čekanog posla - isporuke aviona "mig 29" Ratnom vazduhoplovstvu Vojske Srbije. Moćni lovci bili... »

Vučić: Nismo nikome pretnja

Danas pre 2 dana
Niko neće moći da napadne Srbiju nekažnjeno, branićemo svoju otadžbinu i svakog čoveka, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vojnom aerodromu Batajnica. On je rekao da se na smotri "Sloboda 2017" povodom godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu prikazuje oružje naše... »

Nikolić: Ne osnivam stranku, podržavam SNS

Beta  pre 1 sat  još 19 povezanih

Srpska lista u jednoj opštini ide u drugi krug

Dnevnik  pre 2 sata  još 16 povezanih

Brnabić i Kahraman: Odnosi Srbije i Turske u usponu

Dnevnik  pre 3 sata  još 11 povezanih

Karte za utakmicu Zvezda - Makabi od sutra u prodaji

Beta  pre 1 sat  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.