Batajnica

Beograd dobija još četiri groblja

B92 pre 18 sati
Trend nedostatka mesta za sahranjivanje, koji je primećen u većini svetskih gradova, naročito u poslednjih godinu dana, pogodio je i prestonicu. Stoga je doneta odluka da se formiraju četiri nova počivalšta, koja će preći u nadležnost JKP… »

Nema zimske pauze za odbojkašice Zaječara: Trijumf u Novom Sadu

Glas Zaječara pre 24 sata
I dok je većina zaječarskih klubova na zimskoj pauzi, odbojkašice Zaječara vredno treniraju i takmiče se u Prvoj B ligi Srbije. Posle prinudne pauze, koju je odredio Odbojkaški savez Srbije zbog velikog broja zaraženih igračica, vremena za predah… »

Beogradu još četiri groblja: Pod kapom Pogrebnih usluga dodatna počivališta u Novom Beogradu, na Paliluli, u Grockoj i…

Večernje novosti pre 1 dan
TREND nedostatka mesta za sahranjivanje, koji je primećen u većini svetskih gradova, naročito u poslednjih godinu dana, pogodio je i prestonicu. Stoga je doneta odluka da se formiraju četiri nova počivalšta, koja će preći u nadležnost JKP… »

Dr Janković: Nema opuštanja barem do leta

Telegraf pre 1 dan
Smatra da su Srbiji potrebne bolnice kao što su u Batajnici i Kruševcu, sa velikom brojem kreveta intenzivne nege. Radmilo Janković, zamenik direktora Kliničkog centra u Nišu i direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju, upozorava da ne… »

Sa vesićem na ti: Zamenik gradonačelnika razgovarao sa građanima preko Fejsbuka pitanja stizala iz celog regiona

Kurir pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić organizovao je večeras na Fejsbuku prvi razgovor uživo sa građanima tokom kog je odgovarao na mnogobrojna pitanja i saslušao njihove predloge i ideje. - Osetio sam potrebu da komuniciramo direktno i da… »

Sudija Ljubinko Petrović izgubio bitku sa kovidom

RTS pre 1 dan
Ljubinko Petrović, dugogodišnji predsednik suda u Arilju i Požegi, juče je izgubio životnu bitku od posledica koronavirusa. Ljubinko Petrović je nakon mesec dana borbe preminuo u kovid bolnici u Batajnici. Rođen je 15. marta 1953. godine u… »

Batajnička petlja spojiće Intermodalni terminal sa auto-putem

Ekapija pre 3 dana
Petlja Batajnica, ukupne dužine oko 3,5 km, povezaće Batajnički bulevar i logistički centar za intermodalni transport, sa auto-putem E-75, saopšteno je iz Koridora Srbije. - Intermodalni terminal je strateški projekat Vlade Srbije, značajan zbog… »

Veliki zadatak za pulmologe: Korona virus razara Pluća! Kliničke slike su dramatične

Srbija danas pre 3 dana
Pulmolog i direktorka kovid bolnice u Batajnici o uticaju kovida na pluća! Od samog početka pandemije kovida-19 poznato je da ovaj virus ozbiljno napada pluća, ali stručnjake, ipak, ne prestaju da iznenađuju razmere posledica koje virus ostavlja… »

"Izlaz na autoput preko petlje Batajnica u aprilu"

B92 pre 2 dana
Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić obišao je danas radove na petlji Batajnica, zajedno sa predstavnicima izvođača radova kompanije "Štrabag" i stručnog nadzora "Eptise" i rekao da se radovi odvijaju prema planiranim rokovima i da će građani… »

Iz zelene zone leče u crvenoj: Posle kovid-centra u Batajnici, i KC gradu na Nišavi dobio sistem za praćenje pacijenata

Večernje novosti pre 2 dana
VEĆ tri dana, stanje 39 kovid pozitivnih pacijenata koji se leče u niškom Kliničkom centru se prati i uz pomoć najsavrmenije opreme koja je instalirana na petom spratu ustanove. Ali, pored "ležećih", takozvanim daljinskim sistemom se prati i stanje… »

Vesti dana »