Batrovci - vesti

Gužve na granici: Kamioni čekaju dva sata na ulazu iz Mađarske

Večernje novosti pre 5 sati
Teretna vozila na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, na prelazu Horgoš čekaju oko dva sata, a na prelazu Batrovci ka Hrvatskoj oko sat
Teretna vozila na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, na prelazu Horgoš čekaju oko dva sata, a na prelazu Batrovci ka Hrvatskoj oko sat, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima granične policije, na putničkim... »

Gužve na granicama – na nekima čekanje višesatno

B92 pre 1 dan
B92: Gužve na granicama – na nekima čekanje višesatno
Prema izveštaju AMSS pojačan intenzitet saobraćaja na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj. Na nekim graničnim prelazima čekanja višesatna.
Na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, na GP Gradina, čeka se više sati. Pojačan je saobraćaj i na izlazu iz Srbije ka Makedoniji, na GP Preševo, gde su zadržavanja promenljiva od 30 do 60 minuta. Slično je i na prelazima sa Crnom... »

Pojačan saobraćaj i zastoji na granicama

RTS pre 2 dana
RTS: Pojačan saobraćaj i zastoji na granicama
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, zadržavanja na ulazu u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš su oko sat vremena, međutim, sa mađarske strane na izlazu kolona je duga oko 5 km, a zadržavanja sa njihove strane višesatna.
Zadržavanja na prelazu Kelebija su oko sat vremena, pa se vozačiima savetuje da koriste Bački Breg, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Sa zadržavanjem do dva sata treba računati i na prelazu Gradina sa Bugarskom na izlazu iz... »

Ukoliko ste krenuli na odmor: Na Gradini se čeka više od dva sata, na Horgošu 60 minuta

Večernje novosti pre 3 dana
Putnička vozila se na prelazu Horgoš, između Srbije i Mađarske zadržavaju oko sat vremena.
Putnička vozila na granici između Srbije i Bugarske, na prelazu Gradina čekaju više od dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Kako se navodi, putnička vozila se na prelazu Horgoš, između Srbije i Mađarske zadržavaju... »

Počeo letnji haos na graničnim prelazima! Na Horgošu, Gradini, Preševu i Batrovcima bar dva sata čekanja!

iKragujevac pre 3 dana
Ovog vikenda počinju velike gužve na našim najvećim graničnim prelazima, gde god da krenete, čekaćete barem dva sata, upozoravaju u AMSS! Razlog za to je početak godišnjih odmora, smena turista i to što ljudi iz Srbije masovno polaze na letovanje
Dvočasovni zastoji mogu se očekivati na četiri najveća granična prelaza - Horgoš, Batrovci, Preševo i Gradina. Savet vozačima je da koriste alternativne pravce i tako smanje čekanje (pogledajte okvir). Jovica Mitić iz Auto-moto... »

Kilometarske kolone: Na granici sa Mađarskom i Bugarskom čeka se i po dva sata

Kurir pre 3 dana
Putnička vozila na granici između Srbije i Bugarske, na prelazu Gradina čekaju više od dva sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Kako se navodi, putnička vozila se na prelazu Horgoš, između Srbije i Mađarske zadržavaju oko sat vremena. Veći broj vozila beleži se na prelazima... »

Saobraćaj umerenog intenzitet

Novi magazin pre 5 dana
Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, što je i karakteristično za radni dan u nedelji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na prelazu Horgoš su oko 240 minuta, a na... »

Velika akcija policije u Srbiji! Zaplena droge i hapšenja dilera, ministar Stefanović poručuje: Moramo biti jači od njih!

Telegraf pre 5 dana
- Moramo da budemo jači od dilera i da spasemo mlade živote - rekao je Nebojša Stefanović
Borba protiv droge nema ni granicu ni alternativu, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodaje da će policija nastaviti sa zaplenama droge, ali i da se mora jačati uloga roditelja u borbi protiv narkomanije.... »

AMSS: Saobraćaj umeren, ima dosta radova na putevima

RTV Novi Pazar pre 5 dana
Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, što je i karakteristično za radni dan u nedelji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna... »

Stefanović: Što efikasniji prolaz, ali i kontrola granice

Studio B pre 6 dana
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je, na graničnom prelazu Batrovci, da pripadnici granične policije neumorno rade 24 sata dnevno kako bi zaštitili bezbednost građana Srbije i omogućili efikasniji prelaz granice.
„Trudimo se da svima onima koji žele da uđu u našu zemlju omogućimo što efikasniji prolaz, ali obavljamo i kontrolu koja će zaštiti našu zemlju od unošenja narkotika, šverca oružja ili ilegalnih migracija. Hoćemo u saradnji sa... »

Vlasnik Amazona Džef Bezos povećao svoje bogatstvo

Večernje novosti  pre 1 sat  još 1 povezana

Popravka obaloutvrda Save i Drine

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.