Batrovci - vesti

"Migranti mi ukrali stado ovaca, jednostavno - gladni su"

B92 pre 1 dan
B92: "Migranti mi ukrali stado ovaca, jednostavno - gladni su"
Čitavo stado ovaca za godinu dana nestalo je s farme Zorana Petrovića iz Batrovaca kod Šida. Krivci za krađu su, kako tvrdi, migranti koji se snalaze za jelo.
Iako je krađe uredno prijavljivao policiji, Zoran problem nije uspeo da reši, a do danas sa njegovog imanja je nestalo više od 50 ovaca. Opširnije u... »

Muke stočara kod Šida Migranti mu ukrali 50 ovaca, krađu dokazivao i na poligrafu!

Večernje novosti pre 3 dana
Zoran Petrović iz Batrovaca već devet meseci ne može da se izbori sa kradljivcima. Pošto su gladni, životinju udave, iseku i peku na vatri
ZORAN Petrović iz Batrovaca kod Šida tvrdi da su mu migranti ukrali oko 50 ovaca za samo devet meseci!? Mada je u nekoliko navrata slučaj prijavio policiji, prema njegovim rečima, pljačku je morao da dokaže na poligrafskom... »

Carinici na Batrovcima zaplenili 130.000 evra

RTV pre 5 dana
BATROVCI - Carinski službenici su na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, sprečili unos velike sume neprijavljenih deviza - 129.200 evra, saopštila je danas Uprava carina.
Prekršaj je otkriven u petak, kada se za redovnu kontrolu prijavio nemački državljanin turske nacionalnosti kao vozač automobila "BMW" nemačkih registarskih oznaka, navodi se u saopštenju. Automobil i putnik su detaljno... »

Sprečen šverc: Policija zaplenila 1.300 paklica

Večernje novosti pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški presekli su još jedan lanac šverca akciznom robom zaplenivši 1.330 paklica cigareta strane proizvodnje bez prateće dokumentacije
RAŠKA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški presekli su još jedan lanac šverca akciznom robom zaplenivši 1.330 paklica cigareta strane proizvodnje bez prateće dokumentacije čija se vrednost procenjuje na više od... »

Srpski carinici Turčinu oduzeli oko 130.00 neprijavljenih evra (foto)

BK TV pre 6 dana
Carinici su na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci u petak sprečili unos velike sume neprijavljenih deviza. Reč je o iznosu od 129.200 evra. Prekršaj je otkriven kada se za redovnu kontrolu prijavio nemački državljanin turske nacionalnosti kao vozač automobila marke "BMW" nemačkih... »

Teretna vozila čekaju oko dva sata na prelazima sa Hrvatskom

Radio 021 pre 6 dana
Na graničnim prelazima Šid i Batrovci sa Hrvatskom teretna motorna vozila zadržavaju se oko sat, odnosno dva sata, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".
Premа informаcijаmа Uprаve grаnične policije, nа prelаzu Bаtrovci zаdržаvаnje zа teretnа motornа vozilа nа izlаzu je 120 minutа. Na graničnom prelazu Šid na izlazu teretna vozila čekaju oko sat vremena. Kako navodi Auto-moto... »

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, oprez zbog mokrih kolovoza

Novi magazin pre 10 dana
Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta a vozači na putevima kroz stenske useke i klisure treba da smanje brzinu i povećaju odstojanje između vozila zbog mokrih kolovoza i iznenadnih odrona, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Kamioni na prelazu Batrovci čekaju dva časa na izlazu iz Srbije, na prelazu Horgoš 90 minuta dok zadržavanje na teretnim terminalima na prelazu Sremska Rača iznosi oko jednog časa. Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do... »

Carinici našli migrante, revolver, municiju

B92 pre 12 dana
B92: Carinici našli migrante, revolver, municiju
Beograd -- Carinici na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, sprečili su četvoricu migranata da ilegalno pređu državnu granicu sakriveni u kamionskom tovaru.
U drugim slučajevima zaplenili su revolver i sprečili isporuku sastojaka za pravljenje psihoaktivnih supstanci, saopšteno je danas. Kako se navodi, tokom proteklog vikenda upotrebom mobilnog skenera u tovaru jednog kamiona... »

Carinici su se ponadali da je miran vikend pred njima, a onda su otkrili revolver i dve „fantomke“ u autu, a u pošiljci psihoaktivne supstance (foto)

Telegraf pre 12 dana
Za njih nema ni malo odmora ni mira
Carinici su tokom proteklog vikenda na graničnom prelazu Batrovci zaplenili revolver i dve „fantomke“ i osujetili pokušaj četvorice migranata da ilegalno pređu državnu granicu sakriveni u kamionskom tovaru, dok su u referatu „DHL“ u Novim Banovcima sprečili da pošiljka... »

Haos na srpskoj granici! Policija morala hitno da reaguje! (foto)

BK TV pre 12 dana
Carinici su tokom proteklog vikenda imali pune ruke posla. Naime, na graničnom prelazu Batrovci zaplenili revolver i dve "fantomke" i osujetili pokušaj četvorice migranata da ilegalno pređu državnu granicu sakriveni u kamionskom tovaru, dok su u referatu "DHL" u Novim Banovcima sprečili da pošiljka... »

Stefanović: Tim za Beograd biće poznat početakom naredne godine

Novi magazin  pre 2 sata  još 14 povezanih

Izbori na Kim CIK: Sva biračka mesta otvorena na vreme i bez problema

Večernje novosti  pre 27 minuta  još 11 povezanih

Ni traga od podmornice, detektovani pozivi?

B92  pre 2 sata  još 9 povezanih

Jeremić: Drama nije završena

Danas  pre 44 minuta  još 3 povezane

Požar u stambenoj zgradi u Pekingu, najmanje 19 mrtvih

Radio 021  pre 3 sata  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.