Batrovci

AMSS: Na graničnim prelazima nema čekanja za putnička vozila

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Za putnička vozila jutros nema čekanja na našim graničnim prelazima, dok teretnjaci na Batrovcima na izlaz iz zemlje čekaju šest sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz zemlje su na Horgošu i… »

Na graničnim prelazima nema čekanja za putnička vozila

IndeksOnline pre 46 minuta
BEOGRAD – Za putnička vozila jutros nema čekanja na našim graničnim prelazima, dok teretnjaci na Batrovcima na izlaz iz zemlje čekaju šest sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz zemlje su na Horgošu… »

Saobraćaj i dalje pojačan ka Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Bugarskoj

N1 Info pre 1 dan
Posle vikenda koji je imao sva obeležja prave letnje turističke sezone, sa usporenom vožnjom na pojedinim deonicama zbog radova i smene turista, prvi radni dan donosi nešto umereniji intezitet saobraćaja, ali i dalje pojačan na putevima koji vode ka… »

Na graničnim prelazima jutros čekanja od 20 minuta do sat vremena

Blic pre 2 dana
Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, putnička vozila na Batrovcima na ulazu čekaju 45 minuta, kao i na Horgošu. Na Preševu na izlazu čekaju 20 minuta, na Kelebiji na ulazu čekaju 30 minuta, na Gradini na izlazu 60 minuta… »

Gradske ulice puste, auto-putevi krcati: Ogromne gužve na naplatnim rampama i granicama

Telegraf pre 2 dana
Kolone su kilometarske, najviše se čeka na ulazu u Niš. Na naplatnoj rampi na ulazu u Niš iz smera Beograda stvorila se ogromna saobraćajna gužva. Kolona je duga čak nekoliko kilometara, a gužva se stvorila samo zbog intenzivnog saobraćaja. -… »

Pojačan saobraćaj na horgošu, Batrovcima, Gradini i Preševu: Zadržavanje za putnička vozila oko 60 minuta

Kurir pre 2 dana
Na ulazu u Srbiju na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci danas je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila kreću se oko 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Međutim, da bi se izašlo iz Mađarske i stiglo do graničnog… »

Batrovci: Tek se očekuje pojačan tranzit

Dnevnik pre 2 dana
BATROVCI: Na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj u subotu popodne nije bilo dužeg zadržavanja ni na izlasku ni na ulasku u Srbiju, a prema rečima zamenika komandira stanice Granične policije Batrovci Mladena Lukića, kasnije i u toku večeri… »

Čekanja i po nekoliko sati na Batrovcima, haos se tek očekuje

Telegraf pre 2 dana
Pojačan tranzit se tek očekuje. Na graničnom prelazu Batrovci prema Hrvatskoj u subotu popodne nije bilo dužeg zadržavanja ni na izlasku ni na ulasku u Srbiju, a prema rečima zamenika komandira stanice Granične policije Batrovci Mladena Lukića… »

Haos na Horgošu i Batrovcima! Vozači, na prelazima se čeka i do tri sata

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Na ulaz u Srbiju iz Mađarske, na prelazu Reske-Horgoš, čeka se i do četiri sata. Na graničnom prelazu Gostun, vozači čekaju pola sata da bi ušli u Crnu Goru. Novi talas turista i radnika iz zapadnoevropskih zemalja stigao je do granica Srbije… »

Pojačan saobraćaj na Horgošu i Batrovcima

Studio B pre 2 dana
Na ulazu u Srbiju na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci danas je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila kreću se oko 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Međutim, da bi se izašlo iz Mađarske i stiglo do graničnog… »

Vesti dana »