Batrovci

Pijan vozio autoputem u kontra smeru

Politika pre 2 dana
Policija je na autoputu Beograd-Batrovci, u blizini Kuzmina, zaustavila vozača „sitroena” koji je pod dejstvom alkohola vozio trakom suprotnog smera, saopštio je danas MUP. Testom je utvrđeno da je 62-godišnji vozač vozio u suprotnom smeru sa… »

Pijan vozio suprotnom trakom na auto-putu kod Kuzmina

B92 pre 2 dana
Muškarac (62) uhvaćen je kako pijan vozi trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera i to na auto-putu Beograd–Batrovci, u blizini Kuzmina. Pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici isključili su ga iz saobraćaja i utvrdili… »

Pijan vozio suprotnom trakom na autoputu kod Kuzmina

Dnevnik pre 2 dana
SREMSKA MITROVICA: Muškarac od 62-godine uhvaćen je kako auto marke "sitroen" pijan vozi kolovoznom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera i to na auto-putu Beograd - Batrovci, u blizini Kuzmina. Njega su pripadnici saobraćajne… »

Vozio suprotnom trakom: Muškarac iz Sremske Mitrovice isključen iz saobraćaja, imao 1,05 alkohola u krvi

Kurir pre 2 dana
Muškarac od 62-godine uhvaćen je kako automobilom marke "sitroen" pijan vozi kolovoznom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera i to na auto-putu Beograd - Batrovci, u blizini Kuzmina. Njega su pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj… »

Priveden vozač koji je pod dejstvom alkohola vozio autoputem u kontra smeru

N1 Info pre 2 dana
Policija je na autoputu Beograd-Batrovci, u blizini Kuzmina, zaustavila vozača "sitroena" koji je pod dejstvom alkohola vozio trakom suprotnog smera, saopštio je MUP. Testom je utvrđeno da je 62-godišnji vozač vozio u suprotnom smeru sa 1,05 promila… »

Pijan autoputem Beograd-Batrovci vozio suprotnom trakom

Radio 021 pre 2 dana
Policija je iz saobraćaja isključila vozača automobila (62) koji je na autoputu Beograd-Batrovci, u blizini Kuzmina, vozio kolovoznom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera. Policija je utvrdila da je vozač imao 1,05 promila alkohola… »

Pijan vozio suprotnom trakom na autoputu: Kod Sremske Mitrovice naduvao preko jednog promila

Telegraf pre 2 dana
Protiv njega je polcija podnela prekršajnu prijavu nadležnom sudu. Muškarac od 62-godine uhvaćen je kako auto marke "sitroen" pijan vozi kolovoznom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera i to na auto-putu Beograd - Batrovci, u blizini… »

Pijani vozač na auto-putu Beograd-Batrovci vozio suprotnom trakom

RTV pre 2 dana
SREMSKA MITROVICA - Pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici isključili su iz saobraćaja šezdesetdvogodišnjeg vozača automobila marke "sitroen“ koji je na auto-putu Beograd - Batrovci, u blizini Kuzmina, vozio kolovoznom trakom… »

AMSS: Usporen saobraćaj zbog padavina i magle

B92 pre 3 dana
Beograd -- Najavljeno zahladjenje s povremenim snežnim padavinama može i u nižim predelima dovesto do usporavanja saobraćaja. Sem mokrih kolovoza, vozačima će vožnju otežavati i slabija vidljivost, saioštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Prema… »

Stanje na putevima: Sneg i mokri kolovozi na putevima u Srbiji

Glas Zaječara pre 3 dana
Iz AMSS-a saopštavaju da vozače na putevima u Srbiji danas očekuju otežani uslovi za vožnju, uz sneg, mokre i klizave kolovoze i otežanu vidljivost, pa je naročito u gradovima moguć usporeniji saobraćaj. Na putevima u planinskim predelima treba… »

Vesti dana »