Batrovci

Problemi na granicama Srbije sa PCR i antigenskim testovima

N1 Info pre 1 sat
Građani Srbije od sutra će, uz potvrdu o vakcinanciji ili negativan PCR test, moći da putuju u Grčku. A oni koji kreću ka Srbiji, trebalo bi dobro da se informišu o uslovima prelaska granice. Prema Uredbi Vlade, u Srbiju ne može da se uđe bez… »

AMSS upozorava vozače: U narednim satima moguće veće gužve, oprez usled mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti

Blic pre 2 sata
Saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, ali se u narednim satima može očekivati nešto veći broj vozila, pre svega na prilazima većih gradskih sredina, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMS S), i upozorio vozače na oprez zbog mokrih… »

Zabranjeno mu napuštanje Srbije: U Novom Sadu saslušan italijanski državljanin osumnjičen za pranje novca

Večernje novosti pre 3 dana
ITALIJANSKI državljanin D.F. (38) osumnjičen za pranje novca, saslušan je danas u novosadskom Višem javnom tužilaštvu Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije, ali mu sud nije odredio pritvor. U prisustvu branioca po službenoj dužnosti… »

AMSS izdao upozorenje za vozače

B92 pre 3 dana
Automoto savez Srbije upozorava vozače na mokre kolovoze i savetuje da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu i da ne ulaze u rizična preticanja. Saobraćaj je ove večeri umerenog inteziteta, a više strpljenja vozačima će biti potrebno na onim… »

Ams upozorava vozače na mokre kolovoze

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Automoto savez Srbije upozorava vozače na mokre kolovoze i savetuje da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu, da ne ulaze u rizična preticanja i da drže veće odstojanje između vozila. Saobraćaj je ove večeri umerenog inteziteta, a… »

AMCS upozorava vozače na mokre kolovoze

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Automoto savez Srbije upozorava vozače na mokre kolovoze i savetuje da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu, da ne ulaze u rizična preticanja i da drže veće odstojanje između vozila. Saobraćaj je ove večeri umerenog intenziteta, a… »

Sprečeno krijumčarenje preko 108.000 evra

Sandžak haber pre 4 dana
BEOGRAD – Carinici su u saradnji sa policijom 13. aprila 2021. godine na izlazu graničnog prelaza Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja preko 108.000 neprijavljenih evra. Slučaj je otkriven oko 20 časova, kada je na red za redovnu carinsku… »

Sprečeno krijumčarenje preko 108.000 evra

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Carinici su u saradnji sa policijom 13. aprila 2021. godine na izlazu graničnog prelaza Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja preko 108.000 neprijavljenih evra. Slučaj je otkriven oko 20 časova, kada je na red za redovnu carinsku… »

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Italijanski državljanin osumnjičen za pranje novca

Moj Novi Sad pre 4 dana
Sumnja se da 118.100 evra potiču iz kriminalne delatnosti. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina, a po nalogu Višeg… »

Uhapšen Italijan: U šupljinama automobila pokušao u Srbiju da unese prljav novac

Blic pre 4 dana
Italijanski državljanin D. F. (38) uhapšen je na Graničnom prelazu Batrovci zbog sumnje da je izvšrio krivično delo pranja novca. Policija je u fabričkim šupljinama teretnog motornog vozila marke "iveko", bugarskih registarskih oznaka, koje je… »

Vesti dana »