Batrovci

Vozači, samo pametno i lagano: Kolovozi mokri, pljuskovi smanjuju vidljivost

Kurir pre 15 sati
BEOGRAD - Povremeni pljuskovi ponegde praćeni grmljavinom smanjuju vidljivost i donose više vode na kolovoz, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Na putevima u planinskim predelima vozači mogu naići na nanose zemlje, što predstavlja još jednu… »

Čekanje na Horgošu tri sata

Dnevnik pre 4 sata
BEOGRAD: Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, saopštilo je preduzeće Putevi Srbije, pozivajući se na informacije granične policije. Na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna… »

AMSS: Putevi klizavi, na Batrovcima se čeka dva sata

B92 pre 11 sati
Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju otežani uslovi vožnje, uz povremene pljuskove, smanjenu vidljivost, upozorio je Auto-moto savez Srbije. Upozorava i na moguće odrone i nanose zemlje na pojedinim deonicama, naročito kroz planinske krajeve… »

VOZAČI, SAMO PAMETNO I LAGANO: Kolovozi mokri, pljuskovi smanjuju vidljivost

RTV Novi Pazar pre 13 sati
Povremeni pljuskovi ponegde praćeni grmljavinom smanjuju vidljivost i donose više vode na kolovoz, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Na putevima u planinskim predelima vozači mogu naići na nanose zemlje, što predstavlja još jednu dodatnu… »

AMSS: Opreznija vožnja zbog pojačanog saobraćaja i mokrih kolovoza

Danas pre 2 dana
Vozače u Srbiji večeras očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na prilazima gradskim sredinama, kao i na frekventnijim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu… »

Velika zaplena novca na Batrovcima

Nova pre 2 dana
Turski državljanin (42) pokušao je da prokrijumčari veliku količinu novca na graničnom prelazu Batrovci. Naime, pripadnici granične policije su izdvojili na posebnu kontrolu kamion koji je ušao iz Hrvatske u našu zemlju i tom prilikom u dva… »

Ogroman ulov graničara: Turčin pokušao da u Srbiju unese 300 hiljada funti (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Na graničnom prelazu Batrovci pregledom kamiona „volvo“ kojim je upravljao turski državljanin, u fabričkim šupljinama kabine, pronađeno je osam paketa sa ukupno 300.000 britanskih funti. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa… »

Opreznija vožnja zbog pojačanog saobraćaja i mokrih kolovoza

Politika pre 2 dana
Vozače u Srbiji večeras očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na prilazima gradskim sredinama, kao i na frekventnijim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Iako se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično… »

Srpski carinici opet broje ogroman novac: Turčin sakrio silne funte u šupljinama kamiona

Telegraf pre 2 dana
U fabričkim šupljinama kabine kamiona, pronađeno je osam paketa sa ukupno 300.000 britanskih funti. Turski državljanin M. E. (42) uhapšen je na Batrovcima zbog sumnje da je pokušao u Srbiju da unese 300.000 britanskih funti za koje se sumnja da… »

Pronađeno skrivenih 300.000 funti u kamionu na Batrovcima: Uhapšen vozač pod sumnjom pranja novca

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: Profimedia U kamionu kojim je upravljao jedan državljanin Turske vlasti Srbije su na Graničnom prelazu Batrovci našle skrivenih 300.000 britanskih funti (335.000 evra), saopšteno je danas u Beogradu. Vozač kamiona je uhapšen zbog krivičnog… »

Vesti dana »