Batrovci - vesti

AMSS: Višesatna čekanja moguća na granici s Mađarskom

Novi magazin pre 7 dana
Na graničnom prelazu Batrovci kamioni na izlaz iz Srbije u Hrvatsku čekaju sat vremena, dok se putnička vozila u graničnoj proceduri na svim prelazima zadržavaju oko 30 minuta, saopštio je večeras Auto moto savez Srbije (AMSS).
Višesatna zadržavanja moguća su na ulаzu i nа izlаzu iz Mаđаrske, navodi se u saopštenju. Premа informacijama Javnog preduzeća "Putevi Srbije" nа nаplаtnim stаnicаmа u Srbiji nemа... »

Zaplena marihuane na granici sa Mađarskom, krili drogu u specijalnom bunkeru

RTS pre 7 dana
RTS: Zaplena marihuane na granici sa Mađarskom, krili drogu u specijalnom bunkeru
Zajedničkom akcijom carine i policije, na izlazu graničnog prelaza Kelebija otkriven je tovar sa 16 kilograma narkotika, samo dva dana nakon slične zaplene na Batrovcima. MUP saopštava da su uhapšena tri albanska državljanina A. D. (1996), R. H. (1996) i A. R. (1993), kojima je određeno zadržavanje do 48 časova.
Droga je otkrivena u automobilu "mazda 6" albanskih registarskih oznaka koji se za redovnu kontrolu prijavio na izlazu graničnog prelaza Kelebija. U automobilu su se pored vozača nalazila još dva putnika, sva trojica mladići od... »

Kazali policiji da idu turistički u Češku, ali ih skener odao! Otkriveni su profesionalni krijumčari (FOTO)

Telegraf pre 8 dana
- Čak i iskusni carinici su bili zatečeni činjenicom da je bunker iza naslona zadnje klupe imao ugrađen posebno napravljen sistem za otključavanje, što znači da se radi o profesionalnim krijumčarima - kaže šef subotičkog mobilnog tima Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina Svetislav Nakarada
Zajedničkom akcijom carine i policije danas je na izlazu graničnog prelaza Kelebija otkriven tovar od 20 kilograma marihuane, samo dva dana nakon slične zaplene na Batrovcima. Policija upala u kuću punu droge! Bila je pakovana u... »

Još 20 kilograma marihuane na granici sa Mađarskom

Studio B pre 8 dana
Zajedničkom akcijom carine i policije danas je na izlazu graničnog prelaza Kelebija otkriven tovar od 20 kilograma marihuane, samo dva dana nakon slične zaplene na Batrovcima.
Droga je otkrivena u automobilu albanskih registarskih oznaka koji se za redovnu kontrolu prijavio na izlazu graničnog prelaza Kelebija. U automobilu su se pored vozača nalazila još dva putnika, sva trojica mladići od 20-ak... »

Na Kelebiji zaplenjeno 20 kilograma marihuane

Alo pre 8 dana
Alo: Na Kelebiji zaplenjeno 20 kilograma marihuane
Zajedničkom akcijom carine i policije danas je na izlazu graničnog prelaza Kelebija otkriven tovar od 20 kilograma marihuane, samo dva dana nakon slične zaplene na Batrovcima.
Droga je otkrivena u automobilu albanskih registarskih oznaka koji se za redovnu kontrolu prijavio na izlazu graničnog prelaza Kelebija. U automobilu su se pored vozača nalazila još dva putnika, sva trojica mladići od 20-ak... »

U kolima hrvatskog državljanina nađeno 20 kg marihuane (foto)

Večernje novosti pre 9 dana
B92: Hrvatski državljanin uhvaćen sa 20 kg marihuane
Pripadnici MUP u saradnji sa Upravom carina zaplenili su na Graničnom prelazu Batrovci 20 kilograma marihuane i uhapsili hrvatskog državljanina G. M. (34) u čijem je automobilu pronađena droga
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina zaplenili su na Graničnom prelazu Batrovci 20 kilograma marihuane i uhapsili hrvatskog državljanina G. M. (34) u čijem je automobilu pronađena droga.... »

Zaplenjeno 20 kilograma marihuane na Batrovcima

Beta video pre 9 dana
RTV: Na Batrovcima zaplenjeno 20 kilograma marihuane
BEOGRAD - Carinici i policajci na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, zaplenili su 20 kilograma marihuane i uhapsili hrvatskog državljanina G.M. (34) zbog trgovine narkoticima, saopšteno je danas. Kako se navodi, policija je na izlazu iz Srbije prilikom kontrole jednog automobila iz Hrvatske... »

Turci skrivali devize u servisnoj knjižici, hašiš u kesi za đubre

RTV pre 9 dana
B92: Batrovci: Devize u knjižici, hašiš u kesi za smeće
BATROVCI - Carinici su danas oko 11 časova, na ulazu graničnog prelaza Batrovci, osujetili pokušaj prenosa neprijavljenih deviza i manje količine hašiša.
Slučaj je otkriven kada su se za kontolu prijavila dva belgijska državljanina turske nacionalnosti, putujući u "mercedesu" B klase belgijskih registarskih oznaka. Iako su obojica izjavila da nemaju ništa da prijave, ubrzo je u... »

Sprečeno krijumčarenje zlatnog nakita

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Carinski službenici sprečili su pokušaj krijumčarenja preko 300 grama zlatnog nakita na graničnom prelazu Batrovci.
Prekršaj je otkriven juče kada je na prelaz stigao „audi“ nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao turski državljanin. Iako je rekao da ima samo lične stvari carinici su pregledali vozilo i prtljag putnika, saopštila je... »

Krijumčarenje droge na Batrovcima: Paketi sakriveni u rezervnom točku, zadnjem braniku i rezervoaru auta! (foto)

Srbija danas pre 9 dana
Uhapšen državljanin Hrvatske
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina zaplenili su na Graničnom prelazu Batrovci 20 kilograma marihuane i uhapsili hrvatskog državljanina G. M. (34) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i... »

Epidemija malih boginja u leskovačkom kraju i dalje raste

Danas  pre 5 sati  još 11 povezanih

Berdih bolji od Del Potra za osminu finala AO

Politika  pre 6 minuta  još 28 povezanih

Vučić sa više hiljada Srba u Lapljem selu

RTS  pre 24 minuta  još 74 povezane

Italijani ćute, niko ne zna šta će biti sa Fijatom u Srbiji

Nova ekonomija  pre 8 sati  još 4 povezane

Počela delimična finansijska blokada američke vlade

Politika  pre 2 sata  još 23 povezane
©2018 Netmark d.o.o.