Batrovci - vesti

Gužve na granici: Teretnjaci na Horgošu četiri, na Batrovcima dva sata

Blic pre 4 sata
Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na Horgošu, kao i na Kelebiji čekaju oko četiri sata, na Batrovcima oko tri, a na Šidu oko dva sata, saopštio je jutros AMSS. Inače, lepo vreme doprinosi nesmetanom obavljanju saobraćaja. Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivost i umerenog inteziteta... »

Rekao da nema ništa da prijavi, a onda su Carinici zavirili ispod jakne: Bočice metadona zamotao u najlon kesu pa stavio u gepek

Kurir pre 48 minuta
BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Batrovci zaplenili bočice sa "metadonom", koji se nalazi na listi nedozvoljenih supstanci. Prekršaj je otkriven juče kada je auto francuskih tablica, koji je vozio državljanin Turske u društvu još dvojice saputnika, stigao na... »

Zaplena bočica sa metadonom na Batrovcima

RTV pre 48 minuta
RTV: Zaplena bočica sa metadonom na Batrovcima
BATROVCI - Carinici su u saradnji sa policijom na ulazu graničnog prelaza Batrovci zaplenili bočice sa metadonom, koji se nalazi na listi nedozvoljenih supstanci.
Prekršaj je otkriven juče kada je "audi" francuskih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Turske u društvu još dvojice saputnika stigao na red za kontrolu, saopštila je Uprava carina. Putnici su na pitanje da li imaju... »

Teretnjaci na Horgošu čekaju četiri, na Batrovcima dva sata

BK TV pre 4 sata
Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na Horgošu, kao i na Kelebiji čekaju oko četiri sata, na Batrovcima oko tri, a na Šidu oko dva sata, saopštio je jutros AMS S. Inače, lepo vreme doprinosi nesmetanom obavljanju saobraćaja. Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivost i umerenog inteziteta... »

Teretnjaci na Horgošu čekaju četiri sata

Studio B pre 4 sata
Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na Horgošu, kao i na Kelebiji čekaju oko četiri sata, na Batrovcima oko tri, a na Šidu oko dva sata, saopštio je jutros AMS S.
Inače, lepo vreme doprinosi nesmetanom obavljanju saobraćaja. Vozače pored suvih kolovoza, dobre vidljivost i umerenog intezitetasaobraćaja očekuje i dobra prohodnost na glavnim državnim putevima. Na autoputevima nema vanrednih... »

Oprezno za volanom: Prilagodite brzinu zbog odrona, a ako krećete preko granice - izbegavajte Horgoš

Kurir pre 1 dan
Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje toplo vreme, a u višim predelima su mogući pljuskovi, pa je povećana opasnost od odrona, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Prema podacima Uprave granične policije na graničnim prelazima nema zadržavanja... »

Višesatna čekanja za teretnjake na Horgošu, Kelebiji…

Studio B pre 1 dan
Prema podacima Uprave granične policije RS, zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na GP Horgoš i GP Kelebija su oko četiri sata, a na GP Batrovci oko tri sata.
Na putničkim terminalima naših GP zadržavanja su do 30 minuta, saopštio je AMS S. U saradnji AMŠ i MUP RS postavljene su dve web kamere na AMŠ portalu koje prate stanje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom. U planu je... »

Dobra prohodnost puteva, za kamione na Kelebiji i Batrovcima čekanje oko tri sata

Novi magazin pre 2 dana
Usled stabilnog vremena dobra je prohodnost puteva, a vozači se upozravaju na radove na putu i na oprez zbog biciklista i motociklista, saopštio je danas Auto-moto-savez Srbije.Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta.
Na teretnim terminalima se na Kelebiji sa Mađarskom i Batrovci sa Hrvatskom čeka oko 3 sata. U saradnji AMŠ i MUP Srbije postavljene su dve veb kamere na AMŠ portalu koje prate stanje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom a... »

Gužva na granici sa hrvatskom: Kamioni čekaju i po tri sata

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Kamioni i šleperi na granici Srbije i Hrvatske čekaju nekoliko sati. Kako se navodi u saopštenju Auto-moto saveza Srbije, zadržavanja na teretnim terminalima graničnog prelaza Batrovci su oko dva sata, a na prelazu Šid tri sata. Kamioni na granici Srbije i Bugarske, na prelazu Gradina... »

AMSS: Dve veb kamere prate stanje na Batrovcima

B92 pre 4 dana
B92: AMSS: Dve veb kamere prate stanje na Batrovcima
Beograd -- Kolovozi su suvi, a vidljivost je dobra, što omogućava i dobru prohodnost puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Vikendom se uobičajeno više putuje, pa se samim tim očekuje i veći broj vozila na autoputevima, ali i na putevima koji vode prema vikend naseljima i turističkim mestima. Lepo vreme donosi i povećan broj pešaka na ulicama, zbog... »

Klop: "Ovo je i dalje fantastičan rezultat"

Sportske.net  pre 24 minuta  još 21 povezana

Golden stejt i Filadelfija u drugoj rundi plej-ofa (VIDEO)

Beta  pre 2 sata  još 11 povezanih

Vučić: Poseta Tuska dobra vest za Srbiju

Politika  pre 1 sat  još 10 povezanih

Navijač Liverpula izboden, uhapšena dvojica Italijana

Vesti online  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.