Bejrut

Zašto Pančevci strahuju od eksplozije koja je raznela Bejrut

Nova pre 1 dan
Amonijum-nitrat, lako zapaljiva supstanca koja je prošlog leta izazvala veliku eksploziju u luci u Bejrutu, skladišti se i u Srbiji, tačnije Pančevu. Novosadska firma "Promist" čuva u tamošnjoj Azotari đubrivo napravljeno na bazi pomenute… »

Liban na ivici opšteg kolapsa i katastrofe: Država je doživela trostruki nokaut!

Srbija danas pre 2 dana
"Bejrut je eksplodirao pre šest meseci, a Liban je sada na ivici kolapsa" Britanski list objavio je izveštaj pod naslovom "Bejrut je eksplodirao pre šest meseci, a Liban je sada na ivici kolapsa", ukazujući na to da zemlja ide ka potpunom kolapsu… »

Cuci otišao da vrati Albance iz Sirije i Iraka

Vesti online pre 3 dana
Albanski ministar unutrašnjih poslova Bljedi Cuci izjavio je juče da je boravio u Libanu sa namerom da u Albaniju vrati više gradjana te zemlje. Reč je o građanima albanke državnosti, a koji su povezani s drugim državljanima i koji su se… »

Cuci otišao da vrati Albance iz Sirije i Iraka

B92 pre 3 dana
Tirana -- Albanski ministar unutrašnjih poslova Bljedi Cuci izjavio je juče da je boravio u Libanu sa namerom da u Albaniju vrati više gradjana te zemlje. Reč je o građanima albanke državnosti, a koji su povezani s drugim državljanima i koji su se… »

Albanski ministar policije pokušava da prebaci ratnike Islamske države na Balkan

Alo pre 4 dana
Šta se to dešava u poslednja dva dana u Bejrutu? Albanski ministar unutrašnjih poslova Bljedi Cuci izjavio je juče da je boravio u Libanu sa namerom da u Albaniju vrati više građana te zemlje povezanih sa drugim državljanima koji su se pridružili… »

Albanija pokušava da vrati ekstremiste iz Sirije i Iraka

Blic pre 4 dana
Albanski ministar unutrašnjih poslova Bljedi Cuci izjavio je danas da je boravio u Libanu sa namerom da u Albaniju vrati više građana te zemlje povezanih sa drugim državljanima koji su se pridružili islamskim ekstremističkim grupama u Siriji i… »

Pokušaji ministra unutrašnjih poslova: Cuci pokušava da vrati albanske borce iz Sirije i Iraka

Večernje novosti pre 4 dana
ALBANSKI ministar unutrašnjih poslova Bljedi Cuci izjavio je danas da je boravio u Libanu sa namerom da u Albaniju vrati više građana te zemlje povezanih sa drugim državljanima koji su se pridružili islamskim ekstremističkim grupama u Siriji i… »

Izložbe: Oslobađanje podsvesti Aleksandre Kokotović

Vranje news pre 5 dana
Izložba slika "Oslobađanje podsvesti - Liberting unconsciousness" Aleksandre Kokotović, slikarke iz Beograda, biće otvorena u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju, u petak, 26. februara. Ova vizuelna umetnica svoj rad izražava kroz slikarstvo… »

Izložba slika ,,Oslobađanje podsvesti“

Jug press pre 4 dana
VRANJE „Oslobađanje podsvesti“ – „Liberting unconsciousness“, naziv je izložbe slika Aleksandre Kokotović, umetnice iz Beograda, koja će u petak, 26. februara, biti otvorena u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju u 19 sati. Ova vizuelna… »

Otvaranje izložbe ,,Oslobođenje podsvesti"

OK radio pre 4 dana
U Galeriji Narodnog muzeja, u petak, 26. februara, biće otvorena izložba slika ,,Oslobođenje podsvesti”-''Liberting unconsciousness'', Aleksandre Kokotović, umetnice iz Beograda. Ova vizuelna umetnica svoj rad izražava kroz slikarstvo, vajarstvo… »

Vesti dana »