Bela Crkva

Slobodna incijativa u Beloj Crkvi pristupila LSV-u

Dnevnik pre 1 dan
NOVI SAD: Odbornica belocrkvanske Slobodne inicijative Dijana Ninić Milenković i kompletno članstvo ove organizacije pristupilo je Ligi socijaldemokrata Vojvodini u Beloj Crkvi, saopštila je danas LSV. Time je odbornička grupa LSV dobila još jednu… »

Posle oluje ostao lom: Pomoć šestočlanoj porodici za popravku krova

Večernje novosti pre 1 dan
Podrška opštine za porodicu Bene iz dobričeva čiju je kuću pogodilo nevreme. Samo 10 dana od oluje, majstori na radnom zadatku. ŠESTOČLANA porodica Bene iz sela Dobričevo, kod vojvođanske Bele Crkve, pre deset dana bukvalno je ostala bez krova… »

Dodatni radovi na Mišeluku

Večernje novosti pre 1 dan
Dopunjen program investicija JKP "Vodovod i Kanalizacija" u Novom Sadu za 2019. Za izgradnju kanalizacije za novu zgradu RTV 16 miliona. OVOGODIŠNjI ukupni iznos subvencija iz novosadskog gradskog budžeta za investicije JKP "Vodovod i kanalizacija"… »

Spomenik kralju Aleksandru se vraća u Sombor

Večernje novosti pre 2 dana
Grad posle skoro osam decenija vraća spomenik. Bista Aleksandra Prvog Karađorđevića uklonjena 1941. DUGO najavljivana ideja o podizanju spomenika kralju Aleksandru Prvom Karađorđeviću u Somboru biće ipak realizovana. Posle skoro osam decenija… »

Kritika planova za subotičku pijacu: Samo će da je našminkaju, nema mesta za parking

Večernje novosti pre 2 dana
Subotičanima predstavljen plan obnove Tesline pijace, ali struka kritična. Nedostaje prostor prodavcima za istovar robe. TESLINA pijaca u subotičkom naselju Mali Radanovac možda nije najveća, ali je svakako među najpopularnijima i najposećenijima u… »

Bela Crkva: Novi asfalt kao premija

Večernje novosti pre 3 dana
Ulaganja u obnovu saobraćajnica u Beloj Crkvi premašuju iznos godišnjeg budžeta Skupštine opštine. Rekonstrukcija 10 ulica za godinu dana, što siromašna opština ne pamti. OPŠTINA Bela Crkva od ovog proleća pretvorena je u veliko gradilište… »

Vremeplov: Udaren temelj srpskim železnicama

RTV pre 5 dana
NOVI SAD - Na današnji dan 1881. godine kralj Milan Obrenović (tada knez) je srebrnim budakom udario temelj Srpskim državnim železnicama. Ovaj događaj se zbio pored mosta na Mokroluškoj rečici u blizini tadašnjeg Topčiderskog puta - nedaleko od… »

Manji prinosi i rod pšenice u Banatu

RTV pre 9 dana
VRŠAC - Na teritoriji grada Vršca i opština Plandište, Bela Crkva i Kovin, koje pokriva poljoprivedna stručna služba "Agrozavod" iz Vršca, žetva se polako privodi kraju. Da li su nepovoljni vremenski uslovi razlog što se ove godine očekuje manji… »

Spomenik narodnog heroja u korovu: Španca više ne čuvaju ni čobani

Večernje novosti pre 10 dana
Čitavu deceniju u radanovačka brda iz svih krajeva ondašnje velike države dolazile su delegacije saboraca, planinari i izviđači. MALOBROJNA delegacija boračke organizacije iz Kosjerića položila je u nedelju cveće na spomenik u Radanovcima… »

Ivanjdanski vašar: Saboruju i uživaju, Žikicu arhiviraju

Večernje novosti pre 11 dana
Ivanjdanski vašar u ustaničkoj Beloj crkvi, kod Krupnja u Rađevini. Počast Špancu izostala, ali su zato šatre bile krcate. IVANjDANSKI vašar u ustaničkoj Beloj Crkvi, kod Krupnja, u Rađevini, ne gubi na popularnosti, a po tradiciji, najveće… »

Vesti dana »