Bela Crkva - vesti

Konkurs za idejno rešenje za etno kompleks u naselju Tulbe

Jug press pre 14 sati
VRANJE Gradska uprava u Vranju raspisala je Konkurs za izradu idejnog urbanističko – arhitektonskog rešenja etno kompleksa u naselju Tulbe. „Cilj konkursa je da se za jedan dragoceni, najstariji prostor u užem delu grada, u neposrednoj blizini dve crkve Svete Petke i Svetog Nikola, kao i Belog... »

Labudovo okno - stanica za ptice na putu u toplije krajeve

RTV pre 1 dan
RTV: Labudovo okno - stanica za ptice na putu u toplije krajeve
BELA CRKVA - U bajkovitom predelu Labudovog okna, tamo gde Deliblatski pesak grli moćni i ćudljivi Dunav, desetine hiljada jedinki ptica nalaze preko potreban mir i obilje hrane. Tokom godine tu trajno obitava, kraći ili duži period, oko 250 vrsta ptica. Mnoge od njih su malobrojne i retko se sreću širom Evrope, te se smatraju ugroženim i strogo zaštićenim.
Međunarodne stručne institucije Labudovom oknu dodelile su statuse područja značajnog za život biljaka, leptira i ptica, a od 2006. uživa i status međunarodno značajnog vodenog područja u okviru Ramsarske konvencije. "Labudovo... »

Srpska hrana na sajmu u Moskvi

Vesti online pre 5 dana
Srpske kompanije prehrambenog sektora predstaviće proizvodni i izvozni potencijal tokom predstojećeg Međunarodnog sajma prehrane WorldFood 2018, koji se održava od 17. do 20. septembra u Moskvi.
Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji, organizuju predstavljanje proizvodnih programa 13 srpskih kompanija iz oblasti proizvodnje i prerade voća i... »

"Da li sam sada čovek kad sam zaklao svinju?" Osumnjičen za ubistvo oca navodno rekao ove reči pre zločina

Srbija danas pre 7 dana
Jezivo
Policija u Beloj Crkvi uhapsila je Janka Đurkovića (34) zbog sumnje da je nožem preklao oca Dragana (63). Zločin se dogodio juče oko sedam ujutro, a otkriven je kada su komšije navodno zatekle Janka u blizini kuće sa krvavim rukama i licem umazanim krvlju. Prema... »

Ubica oca iz Bele Crkve nije sposoban za saslušanje

Večernje novosti pre 7 dana
U tužilaštvu nije obavljeno saslušanje Janka Đurkovića iz Bele Crkve, koji je osumnjičen da je usmrtio oca Dragana, zbog procene lekara da trenutno nije zdravstveno sposoban za to. Produžen mu je pritvor
JANKO Đurković (34) iz Bele Crkve, koji se sumnjiči da je u utorak ujutru u porodičnom domu sa više uboda kuhinjskim nožem usmrtio oca Dragana (63), još nije saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, jer su lekari procenili... »

Bela Crkva: Sin iskasapio oca posle svađe

RTV pre 7 dana
RTV: Bela Crkva: Sin iskasapio oca posle svađe
BELA CRKVA - Janko Đurković (34) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru brutalno ubio oca Dragana Đurkovića (63). Prema prvim informacijama Janko je ocu, dok su doručkovali, zadao više od 15 uboda nožem i usmrtio ga na mestu.
Ovo je druga tragedija ove porodice, jer se prošle godine Jakova majka ugušila kada joj je čvarak zapao u dušnik. Naime, otac Dragan i sin Janko su jeli kada je odjednom došlo do rasprave. Janko je nakon bezazlene svađe uzeo nož... »

Ubio oca dok su doručkovali: Dok je policija radila uviđaj on krvav mirno sedeo iza ćoška, komšijama rekao da je pao

Blic pre 7 dana
Janko Đurković (34) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je juče ujutru brutalno ubio oca Dragana Đurkovića (63). Prema prvim informacijama Janko je ocu, dok su doručkovali, zadao više od 15 uboda nožem i usmrtio ga na mestu. Ovo je druga tragedija ove porodice, jer se prošle godine Jakova majka... »

Sin zaklao oca jer mu nije dao pare za drogu

Studio B pre 7 dana
Narkoman Janko Đurković (34) juče je nožem sa više od 15 uboda ubio oca Dragana (63) u porodičnoj kući u Beloj Crkvi, jer ovaj nije hteo da mu da pare za drogu, saznaje Informer.
Krvavi porodični pir odigrao se oko osam sati ujutro, u Ulici Dejana Brankova, nakon kraće svađe oca i sina u njihovoj kući. Izvor Informera iz istrage kaže da je Janko psihički bolesnik, ali i dugogodišnji narkoman i... »

Janko zario ocu nož u vrat, dok je umirao upitao ga je: "Jesam li sada postao čovek kad sam zaklao svinju"

Alo pre 7 dana
Alo: Janko zario ocu nož u vrat, dok je umirao upitao ga je: "Jesam li sada postao čovek kad sam zaklao svinju"
Otac mu je sve vreme držao pridike da nije muško jer ne zna da kolje svinje.
Preklao oca kao svinju posle pridike da nije čovek ako ne zna da zakolje vepra! Policija u Beloj Crkvi uhapsila je Janka Đurkovića (34) zbog sumnje da je nožem preklao oca Dragana (63). Zločin se dogodio juče oko sedam ujutro, a... »

Izbo oca više od 15 puta? Detalji stravičnog ubistva u Beloj Crkvi, a on je osumnjičen za jeziv zločin! (foto)

Srbija danas pre 7 dana
"Ne mogu da verujem da je ubio oca. Jeste bio narkoman, ali nikada nije pravio probleme"
J. Đ. iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je danas ujutru brutalno ubio oca D. Đ. Kako se saznaje, osumnjičeni J. Đ. je ocu dok su doručkovali zadao više od 15 uboda nožem i usmrtio ga na mestu. Ovo je, inače, druga tragedija... »

©2018 Netmark d.o.o.