Bela Crkva - vesti

Humanitarni tiket u pone: Zoran Janković tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Mozzart sport pre 2 dana
Fudbalski maher pojačanim prelazima 1-1&2+ sudbinu listića stavlja na dušu Lala i Kockastih
Prilično smo sigurni u kladilačke spospbnosti 1.015. po redu plemenitog igrača, bivšeg srpsko - bugarskog fudbalera, sada trenera Zorana Jankovića. Sigurizza fiks partije, i dva golovima pojačana prelaza, prikupljena po MOZZART... »

Čovek od akcije i hiljadu ideja

Politika pre 4 dana
Belocrkvanin Miodrag de Deo Mihailović šest decenija je posvetio obuci neplivača, kulturnim aktivnostima, humanitarnom radu, razvojnim projektima
Bela Crkva – Za sve aktivnosti Belocrkvanina Miodraga de Deo Mihailovića Mikija, kažu njegovi sugrađani, većini ljudi ne bi bila dovoljna ni dva života. Po obrazovanju je školsko-klinički psiholog, a od detinjstva mu je najveća... »

Đilas u zagrljaju sa lažljivim novinarom iz Bele Crkve! Zajedno jurišali na RTS i policiju!

Srbija danas pre 6 dana
U upadu u zgradu RTS pored lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa učestvovao je i novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković
Lažljivi novinar i tajkun zajedno su jurišali na zaposlene u RTS, ali i na policiju. Podsetimo, Cvetković je postao poznat kada je izmislio svoju otmicu i prebijanje. Dragan Đilas Foto: Informer Posle ovih scena iz zgrade RTS... »

Aleksandar Antić oštro osudio upad u RTS: Ovo je vrhunac nemoći trojice neuspelih političara

Srbija danas pre 6 dana
Grupa demonstranata upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu
Upad demonstranata u RTS pod vođstvom Dragana Ðilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića očajnički je korak nemoćnih i bezidejnih političara da destabiliziju Srbiju, poručio je večeras funkcioner SPS Aleksandar Antić. ĐILAS U... »

Cvetković sa Đilasom prvo nasrtao na policajce i zaposlene na RTS-u, a onda dokazao da nema ni zrno ljudskosti!

Alo pre 6 dana
Alo: Cvetković sa Đilasom prvo nasrtao na policajce i zaposlene na RTS-u, a onda dokazao da nema ni zrno ljudskosti!
Cvetković je široj javnosti postao poznat kada je izmislio svoju otmicu i prebijanje.
U upadu u zgradu RTS pored lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i lidera Dveri Boška Obradovića, učestvovao je i novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković. Oni su zajedno nasrtali na zaposlene u RTS-u, ali i na policiju. Zatim je... »

U planu novi istraživački centri širom Srbije

Ekapija pre 7 dana
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije saopštilo je u petak (15. marta 2019. godine) da će u naredne dve godine biti osnivani istraživački centri u kojima će učenici i studenti moći da izučavaju prirodne i društvene nauke i da se usavršavaju kroz samostalne... »

Novi istraživački centri širom Srbije

RTV pre 8 dana
RTV: Novi istraživački centri širom Srbije
BEOGRAD - Istraživački centri, nalik Petnici i Tršiću, u kojima će učenici i studenti moći da se posvete izučavanju prirodnih i društvenih nauka i da se usavršavaju kroz samostalne projekte, biće osnivani u naredne dve godine širom Srbije, strategija je Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
U narednom periodu, tokom 2019, počeće gradnja istraživačkog centra za geonauke u Beloj Crkvi, a u planu su i centri za obnovljive izvore energije u Valjevu, robotiku u Trsteniku, ekološke nauke u Beogradu, kao i prirodne nauke... »

Derbi 13.kola III FUTSAL lige – Istok: KMF Radnički – KMF Bele Crkve

Naissus info pre 8 dana
Subota 16. Mart od 19.30h – OŠ Miroslav Mika Antić Utakmica za sve futsal sladokusce, u Nišu gostuje najefikasnija ekipa... »

Humanitarni tiket u podne: Lazar Popović za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Mozzart sport pre 9 dana
Uz grom prelaz 2-2 u režiji Napolija, trener najmlađih Brđana ukupnu kvotu podiže na 36,49
Kada neko baci oko na MOZZART prelaz 2-2, i to na meču Lige Evrope, taj ili je hazarder, ili previše uveren u ishod odabrane utakmice. Bivši fudbaler, sadašnji trener podmlatka Čukaričkog, Lazar Popović svakako ne spada u prvu... »

Celo selo pod maskama a đuvegije teraju zimu

Večernje novosti pre 10 dana
Praznik "Fašanke" u Grebencu, kod Bele Crkve, tradicionalna svetkovina rumunske nacionalne manjine
U VREME belih poklada, kada se paganskim običajima tera zima i priziva proleće, u malom rumunskom selu Grebenac, kod Bele Crkve, tradicionalno se organizuju "Fašanke". Oko 800 meštana živi za te dane praznovanja, jer se njihovo... »

©2019 Netmark d.o.o.