Bela Crkva

Ujedinjeni protiv kovida: Svaki dan je Dan žalosti, sve bi trebalo resetovati

Nova pre 1 sat
I dok veći deo stručne javnosti već sada poručuje da kovid propusnice neće imati nikakvog efekta ni na smanjenje broja zaraženih, ni na povećanje procenta vakcinisanih, Srbija se ubrzano približava broju od 10 hiljada umrlih od početka epidemije… »

Ujedinjeni protiv kovida: Svaki dan je Dan žalosti, sve bi trebalo resetovati

N1 Info pre 3 sata
I dok veći deo stručne javnosti već sada poručuje da kovid propusnice neće imati nikakvog efekta ni na smanjenje broja zaraženih, ni na povećanje procenta vakcinisanih, Srbija se ubrzano približava broju od 10 hiljada umrlih od početka epidemije… »

Još 336 novozaraženih: Epidemiološka slika u Južnom Banatu

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: J.J.Baljak Nepovoljna epidemiološka situacija najizraženija je u Pančevu, gde ima 150 novih slučajeva. U Vršcu ih je 44, u Kovinu 40, Kovačici 32, a u Alivunaru 31. Sledi Bela Crkva sa 23 novozaražena pacijenta i Opovo i Plandište sa po… »

KMF Pirot osvojio prve bodove! Pirgos igra večeras u Hali Kej!

Plus online pre 5 dana
Futsal, Treća liga “istok” 2. kolo Hala Kej Pirot : KMF Pirot – KMF Bele Crkve 5:2(1:0) Sudije: Bratislav Jović i Nenad Savić ( Niš ) KMF Pirot: Despotović, Nikolić, Lk.Filipović, Jončić, Lz. Filipović, Vučić, Ristić, Pešić… »

DS: Nastavnici trpe pritiske da učestvuju u kampanji SNS

Radio sto plus pre 5 dana
„Ako odbiju poslušnost, njima se ugovori ne obnavljaju naredne školske godine. Poslednji slučaj u kojem je petoro nastavnika dobilo otkaz, u Čačku, jer su dali podršku kandidatu za direktora koji nije član SNS-a, nije usamljen slučaj“, navodi… »

Demokratska stranka: Vučić ucenjuje na hiljade nastavnika

Glas Šumadije pre 5 dana
Srpska napredna stranka već osam godina ne dozvoljava zapošljavanje nastavnika na neodređeno i trenutno gotovo četvrtina nastavnika u obrazovnom sistemu Republike Srbije dobija ugovore samo za tekuću školsku godinu. Ogroman broj nastavnika zato trpi… »

Finalista Zvezda Granda zaspao za volanom i smrskao auto: Progovorio o stravičnoj nesreći, pa kolegama uputio snažnu poruku

Kurir pre 8 dana
Slobodan Đurković finalista Zvezda Granda pre pet godina doživeo je strašnu saobraćanu nesreću, kada je zaspao za volanom tokom vraćanja iz Bele Crkve. Kako kaže, od tada dan nesreće slavi kao svoj drugi rođendan. - Trudim se da zaboravim, nije… »

Akcija zavoda za transfuziju krvi Vojvodine: Potrebne sve krvne grupe radi održavanja stabilnih zaliha

Večernje novosti pre 8 dana
Foto: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine U ponedeljak, 18.oktobra, priliku da doniraju krv, imaće građani bele Crkve, gde će mobilne ekipe biti u Tehničkoj školi od 10 do 14 časova, u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova i u… »

Zavod za transfuziju apeluje Potrebne sve krvne grupe radi održavanja stabilnih zaliha

Alo pre 8 dana
Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine nastavljaju sa akcijama prikupljnja dragocene tečnosti od dobrovoljnih davalaca, a kako napominju, potrebne su sve krvne grupe radi održavanja stabilnih zaliha. U ponedeljak, 18.oktobra, priliku da… »

U Beloj Crkvi šest porodica dobilo pomoć u građevinskom materijalu

Dnevnik pre 10 dana
Ugovore o dodeli građevinskog materijala namenjenih poboljšanju uslova stanovanja nedavno je potpisalo šest porodica iz Bele Crkve, sa statusom izbeglih lica iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ceo projekat je vredan tri miliona dinara, od čega je… »

Vesti dana »