Bela Crkva - vesti

Ceca se pričestila za Božić! Pevačica sva u belom otišla u crkvu pa uradila sve kako pravi srpski običaji nalažu! (foto)

Kurir pre 8 dana
Svetlana Ceca Ražnatović se pričestila za najveći hrišćanski praznik na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save. Ona je u belom došla u crkvu i posle liturgije primila sveto pričešće. Pevačica je ispoštovala sve običaje za ovaj praznik. Ona je stigla u društvu nekoliko članova porodice, sa njom su... »

Rumunija sprečila izgradnju mini-hidroelektrane u blizini Bele Crkve

Radio 021 pre 11 dana
Jedina mini-hidroelektrana na teritoriji Vojvodine na kanalu Jaruga koji se uliva u reku Neru pored Bele Crkve, čija izgradnja je započeta bez potrebnih dozvola, neće početi sa radom zbog neslaganja rumunske strane.
Firma "Hidro Sporea Živojin" koja je podigla MHE na kanalu pored sela Kusić, planirala je da deo vode uzima iz reke Nere. Najavljeno je da postrojenje kreće sa radom na proleće, čim stigne saglasnost Rumunije. Međutim "Vode... »

Pruga Novi Sad - Zemun: Voz za novi život

Radio 021 pre 11 dana
Izgradnjom pruga Subotica - Novi Sad u proleće i Novi Sad - Zemun u jesen 1883. godine, Austrougarska je ne samo ispunila obaveze iz Bečkog mirovnog ugovora već i evropski železnički sistem definitivno usmerila ka Istanbulu i Aziji.
Piše: Živan Lazić Pre nego što se 10. decembra 1883. godine u osam sat pre podne voz iz Novog Sada po prvi put uputio ka pograničnoj varoši Zemun, kroz Vojvodinu su lokomotive parnjače već tutnjale relacijama Segedin - Kikinda -... »

Zakupac da uposli farmaceuta u Beloj Crkvi

Dnevnik pre 16 dana
BELA CRKVA: Opština Bela Crkva raspisala je javni oglas za izdavanje u zakup poslovnih prostora apoteka, koje su u sklopu Doma zdravlja Bela Crkva.
Objekat u javnoj svojini putem pisanih ponuda izdaje se u zakup postupkom javnog nadmetanja, a zakupac može da se bavi isključivo prodajom farmaceutskih proizvoda, dakle ne sme menjati delatnost. U zakup su ponuđene apoteke u... »

Humanitarni tiket u podne: Igor Đorđević tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” - Bela Crkva

Mozzart sport pre 16 dana
Ovih dana popularni glumac očekuje da će u derbiju ABA lige Zvezda pobediti Budućnost
U dobrotvornom listiću kompanije MOZZART u petak smo ugostili, filmsku, televizijsku i pozorišnu glumicu, Zoranu Bećić. Zorana ima glumačke gene ili u ovom momentu bolje reći korene. Otac Zoran Bećić je bio glumac i direktor... »

Humanitarni tiket u podne: Zorana Bećić tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Mozzart sport pre 18 dana
Jedna od najlepših srpskih glumica u Atini očekuje dvojku, a u Minhenu jedinicu!
Pre nego što pažnju posvetimo današnjoj plemenitoj gošći da vas podsetimo da je “Humanitarni tiket u podne” bogatiji za još jednog, 149. dobitnika, tačnije dobitnicu. Našoj televizijskoj voditeljki i glumici Mariji Veljković -... »

Ona je univerzalni vojnik, pripadnica "Kobri", lepotica koja trči, vesla i skija za medalju!

Alo pre 19 dana
Alo: Ona je univerzalni vojnik, pripadnica "Kobri", lepotica koja trči, vesla i skija za medalju!
U borbenim akcijama je opasna „kobra“, na stazama za trčanje je nezaustavljiva gazela!
Kapetan Nevena Jovanović (30) prva je dobitnica novoustanovljenog priznanja Olimpijskog komiteta Srbije za najboljeg sportistu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u godini na izmaku. Lepotica iz Bele crkve je u 2018. osvojila... »

Bela Crkva: Uhapšeni prilikom pljačke pošte

Radio 021 pre 20 dana
Trojica mladića uhapšena su u trenutku dok su, nakon što su provalili u poštu u mestu Dupljaja kod Bele Crkve, iz nje pokušali da ukradu metalnu kasu.
Zbog sumnje da su počinili ovu i još dve krađe uhapšeni su L.V. (1999), I.S. (1991) i L.S. (1999), svi iz Plandišta. Njih trojica se sumnjiče i da su u oktobru provalili u poštu u mestu Margita kod Vršca, a 21. decembra u poštu u... »

Hteli da iznesu metalnu kasu: Tri osobe uhapšene zbog pokušaja pljače pošte

Blic pre 20 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom iz Zrenjanina, uhapsili su tri osobe u trenutku dok su, nakon što su provalili u poštu u mestu Dupljaja kod Bele Crkve, iz nje pokušali da ukradu metalnu kasu. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična... »

Pokušali da opljačkaju poštu kod Bele Crkve

RTV pre 20 dana
RTV: Pokušali da opljačkaju poštu kod Bele Crkve
BELA CRKVA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom iz Zrenjanina, uhapsili su tri osobe u trenutku dok su, nakon što su provalili u poštu u mestu Dupljaja kod Bele Crkve, iz nje pokušali da ukradu metalnu kasu.
Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krivična dela teška krađa uhapšeni su L.V. (1999), I.S. (1991) i L.S. (1999), svi sa područja Plandišta. Njih trojica se sumnjiče i da su u oktobru ove godine provalili u poštu u... »

Putin: Srbija strateški partner, poštujemo kurs ka EU

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Britanska premijerka izgubila u bici za Bregzit

Danas  pre 7 sati  još 2 povezane

Na današnji dan, 16. januar

B92  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.