Bela Crkva - vesti

Zaplenjeno 500 paklica: Cigarete krili u rezervnom točku i napuštenom jugiću

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo i u okolini Bele Crkve zaplenili više od 500 paklica različitih cigareta, saopštila je danas Uprava carina. Prvi prekršaj je otkriven na Preševu kada je na red za kontrolu, na ulazu u zemlju, stigao automobil skopskih... »

Policija je u voćnjaku našla napušteni "jugo" bez tablica, imali su šta i da vide u gepeku (foto)

BK TV pre 3 dana
Zvanično saopšteno! Carinici su u saradnji sa policijom 17. aprila 2018. godine, na graničnom prelazu Preševo i u okolini Bele Crkve zaplenili više od 500 paklica različitih cigareta. Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, prvi prekršaj je otkriven na Preševu kada je na red za kontrolu, na... »

U Beloj Crkvi oduzeto 4.590 paklica cigareta

RTV pre 8 dana
RTV: U Beloj Crkvi oduzeto 4.590 paklica cigareta
BELA CRKVA - U okviru akcije na suzbijanju sive ekonomije, inspektori Poreske policije, u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, pronašli su i oduzeli ukupno 4.590 paklica cigareta.
Cigarete su otkrivene prilikom pretresa dve porodične kuće i pomoćnih prostorija na teritoriji opštine Bela Crkva. Protiv dvoje lica, od kojih je roba oduzeta, biće podnete krivične prijave zbog nedozvoljenog prometa akciznih... »

Učenici slikaju murale u OŠ „Dositej Obradović” u Beloj Crkvi

Dnevnik pre 9 dana
BELA CRKVA: Deo hodnika koji vodi do kabineta za tehničko obrazovanje u OŠ „Dositej Obradović” krasiće celom dužinom mural nazvan „Tehnika i tehnologija”. Učenici sa zadovoljstvom učestvuju u oslikavanju, baš kao što su i u izradi idejnog rešenja.
Nastavnica tehničkog obrazovanja Vesna Jović je učestvovala na seminaru o novom predmetu „Tehnika i tehnologija” u Vršcu. Tada je bilo reči o realizaciji projektnog zadatka od ideje do realizacije. - Došli smo na ideju da deo... »

Pančevačka liga: Belocrkvani ubojiti

Dnevnik pre 10 dana
BAK – Vojvodina (Č) 6:0 (4:0)
BELA CRKVA: Stadion BAK, gledalaca: 150. Sudija: Jovanović (Uljma). Strelci: Simić u 3. Jovanović u 33. Motorov u 36. D. Bobić u 38. Milković u 71. i Andrejić u 81. minutu. BAK: Ilkić -, Motorov 7 (Milković 7), Đurkin 7, Jovanović 7, Jarkovčki 7 (Andrejić 7),... »

Uređen Dom kulture u Kusiću

Dnevnik pre 10 dana
KUSIĆ: U okviru realizacije IPA projekta „Čuvari tradicije” rekonstrusan je i opremljen Dom kulture u Kusiću sa ciljem da služi za održavanje kulturnih manifestacija.
Dom kulture biće i sedište novoformiranog UG „Čuvari tradicije”, koje okuplja kulturno-umetnička društva iz partnerskih opština Svinite i Bela Crkva, kao i UG „Tomilend” iz Moldave Nove. U opštini Svinite u Rumuniji živi 90 odsto... »

Prva prolećna premijera belocrkvanskih amatera

Dnevnik pre 12 dana
BELA CRKVA: Komičnim prikazom problema preljube „Moglo bi to i vama da se desi” Belocrkvansko amatarsko pozorište – BAP je otvorilo prolećnu sezonu za koju najavljuje još dve predstave.
Italo Kapone Petrović vratio se pozorištu nakon gotovo tri decenije pauze, ovog puta u ulozi režisera, a puno mu je pomogla asistent režije Sofija Tomašević koja je najviše radila sa glumcima. Sedamnaestogodišnja Jovana... »

Kako su Belocrkvani oterali opasni otpad

B92 pre 16 dana
B92: Kako su Belocrkvani oterali opasni otpad
Kada su zakazale državne institucije, na scenu su stupili građani, zabrinuti za zdravlje i život.
Bela Crkva gotovo da je u Evropskoj uniji - granica sa Rumunijom skoro da se vidi iz samog grada, do graničnog prelaza je desetak kilometara. Ni to nije poštedelo ovaj grad činjenice da se maltene u njegovom središtu 2016. godine... »

Opasni otpad: Kako su se Belocrkvani izborili da ga se reše

B92 pre 16 dana
Kada su zakazale državne institucije, na scenu su stupili građani Bele Crkve.
Težak smrad i glavobolja preteći je upozorila da se u fabričkoj hali nekadašnjeg "25. maja" u Beloj Crkvi nalazi opasni otpad. Pre dve godine, građani koje su predvodile dve lokalne organizacije izborili su se da otpad bude odnet... »

Nikad oblačio, uvek vedrio

Vesti online pre 17 dana
U zlatno doba Televizije Beograd, Dnevnik je počinjao sa Titom a završavao sa Kamenkom, naočitim prezenterom koji se slušao pažljivije nego doživotni predsednik. Tito je govorio manje-više iste stvari, Kamenko je saopštavao vremensku prognozu - važnu informaciju za dame u gradu, za paore, za sportiste, za meteropate. Ne čudi otud da je još za vakta one velike Jugoslavije, u jednoj anketi izglasan za najpopularniju javnu ličnost.
Vest o njegovoj smrti preneli su svi mediji s prostora bivše Jugoslavije, podsećajući da jedna za drugom odlaze najveće TV ikone zlatnog doba jugoslovenske televizije. - Katići su iz Bele Crkve, selo Husić. Kao i većina Srba... »

Šta se krije iza neočekivanog poteza Kima Džonga Una?

Večernje novosti  pre 1 sat  još 25 povezanih

Bogdanović za vođstvo Indijane protiv Klivlenda 2:1

Dnevnik  pre 6 sati  još 17 povezanih

Sutra sunčano i veoma toplo, do 28 stepeni

Novi magazin  pre 4 sata  još 14 povezanih

U Jasenovcu ponovo samo Srbi, Jevreji, antifašisti

Mondo  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.