Belorusija

Šef ruske obaveštajne službe otkrio istinu o Belorusiji: Evo koja zemlja stoji iza haosa

Pravda pre 1 minut
Šef ruske Spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin optužio je SAD da koriste beskrupulozne metode rasplamsavanja situacije u Belorusiji ubacujući u tu zemlju radikalne nacionaliste i ekstremiste. Kako je pojasnio, ti ekstremisti se pripremaju na… »

Velika britanija uvela sankcije Lukašenku i članovima administracije

Blic pre 7 sati
Velika Britanija uvela je sankcije predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku, njegovom sinu i članovima administracije, rekao je danas britanski ministar spoljnih poslova Dominik Rab. Sankcije obuhvataju zabranu putovanja i zamrzavanje sredstava… »

"On ne ume da voli": Čovek koji je Lukašenku pomogao da dođe na vlast: Kako je od "oca naroda" postao okrutni diktator

Blic pre 8 sati
Predsednička kampanja Aleksandra Lukašenka 1994. godine doživela je prekretnicu u Gomelu, drugom po veličini gradu u Belorusiji. Tada se, po pričama svedoka, "dogodilo nešto magično“. Lukašenko je tri i po sata pričao pred 4.000 ljudi na… »

Beloruske vlasti suspendovale rad nezavisnog informativnog sajta

Danas pre 9 sati
Beloruske vlasti danas su na tri meseca suspendovale rad nezavisnog informativnog sajta Tut.by, koji aktivno pokriva protestni pokret protiv predsednika Aleksandra Lukašenka. Belorusko Ministarstvo informisanja navelo je da je rad sajta suspendovan od 1… »

Beloruske vlasti suspendovale rad nezavisnog informativnog sajta

Politika pre 1 dan
MINSK - Beloruske vlasti su na tri meseca suspendovale rad nezavisnog informativnog sajta Tut.by, koji aktivno pokriva protestni pokret protiv predsednika Aleksandra Lukašenka. Belorusko Ministarstvo informisanja navelo je da je rad sajta suspendovan od… »

Britanija i Kanada uvele sankcije Lukašenku

Glas Amerike pre 1 dan
Britanija i Kanada uvele su sankcije predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku, njegovom sinu i visokim vladinim zvaničnicima, optužujući ih za nameštanje izbora i nasilje protiv demonstranata. Sankcije, prve koje su zbog krize u Belorusiji uvele… »

O čemu ćete pričati danas: Ide li Tači u Hag, da li je Srbija Belorusija i Dok Rivers otišao iz Klipersa

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Profimedia Dobro jutro. Dobro došli u dan u kojem treba da pazite na vožnju po klizavim kolovozima i pljuskove. Ako i dalje u “novoj normalnosti” možete da obavljate sve poslovne obaveze od kuće, preporuka je da ostanete uz sajt Nedeljnika… »

“Svaki deseti stanovnik naše zemlje sa pravom glasa je član SNS. Mi smo jednopartijska država…”

Nedeljnik pre 1 dan
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO) (Beta) – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je Srbija “jednopartijska država u kojoj više nema demokratskog poretka” i uporedio situaciju u Srbiji sa situacijom u Belorusiji. “Srbija je danas… »

Beloruske vlasti suspendovale rad nezavisnog informativnog sajta

B92 pre 8 sati
Beloruske vlasti danas su na tri meseca suspendovale rad nezavisnog informativnog sajta Tut.by. Ovaj sajt aktivno pokriva protestni pokret protiv predsednika Aleksandra Lukašenka. Belorusko Ministarstvo informisanja navelo je da je rad sajta suspendovan… »

Beloruske vlasti zabranile rad nezavisnog portala

N1 Info pre 9 sati
Beloruske vlasti su na tri meseca suspendovale rad nezavisnog informativnog sajta Tut.by, koji aktivno pokriva protestni pokret protiv predsednika Aleksandra Lukašenka. Belorusko Ministarstvo informisanja navelo je da je rad sajta suspendovan od 1… »

Vesti dana »