Beograd na vodi - vesti

Dačić: Želimo najbolje odnose sa Hrvatskom, ali ne pristajemo na ucene

BK TV pre 3 sata
Beograd želi najbolje odnose sa Hrvatskom, ali ne pristaje na ucene koje dolaze iz Zagreba, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i pozvao, kako je rekao, braću Hrvate i sestre Hrvatice da se malo usredsredimo na budućnost. Dačić je to rekao reagujući na izjavu hrvatskog... »

Dačić: Braćo i sestre u Hrvatskoj, usredsredimo se na budućnost

Vesti online pre 13 sati
Beograd želi najbolje odnose sa Hrvatskom, ali ne pristaje na ucene koje dolaze iz Zagreba, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i pozvao, kako je rekao, braću Hrvate i sestre Hrvatice da se malo usredsredimo na budućnost.
Dačić je to rekao reagujući na izjavu hrvatskog premijera Andreja Plenovića da Plenković "da put Srbije u EU vodi preko Hrvatske kao i da ima mnogo nagomilanih pitanja koje bi trebalo rešiti da bi Srbija ušla u EU". - Put ka EU... »

Dačić: Braćo i sestre u Hrvatskoj, usredsredimo se na budućnost

Politika pre 13 sati
Beograd želi najbolje odnose sa Hrvatskom, ali ne pristaje na ucene koje dolaze iz Zagreba, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i pozvao, kako je rekao, braću Hrvate i sestre Hrvatice da se malo usredsredimo na budućnost. Dačić je to rekao reagujući na izjavu hrvatskog... »

Gradonačelnik Bogdanović je hteo metro kad uđemo u EU

Danas pre 13 sati
Reagovanje na tekst "Čovek koji je prvi ustao protiv Beograda na vodi" (Danas, 14. septembar) Poštovana redakcijo,
Nesumnjivo da je tekst „IN MEMORIAM Arhitekta Branislav Brana Jovin“ potresan za sve koji su na bilo koji način bili u kontaktu sa tim velikanom naše arhitekture. Svakako da je i gospodin Dragoljub Bakić kao pisac pomenutog... »

Dačić: Srbija ne mora samo preko Zagreba ući u EU

N1 Info pre 15 sati
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da EU neće dozvoliti da nerešeni bilateralni problemi budu prepreka za ulazak u tu zajednicu, kao što su Hrvatska i Slovenija deo te unije iako nisu rešile spor zbog granice.
On je reagovao na izjavu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da put Srbije prema Evropskoj uniji vodi i preko Zagreba i rešavanja otvorenih pitanja. "Kao što znate put ka EU ne mora da ide samo preko Hrvatske. Može da ide i... »

"Nema paralele između Kosova i RS"

RTS pre 17 sati
RTS: "Nema paralele između Kosova i RS"
SAD podržavaju dijalog Beograda i Prištine i za Sjedinjene Države ne postoje nikakve paralele između Kosova i Srbije i Republike Srpske, kaže ambasadorka SAD u Bosni i Hercegovini Morin Kormak.
"Ono što mi podržavamo kada je u pitanju Kosovo jeste definitivno dijalog koji se vodi, za koji smatramo da treba da se vodi dok se ne dođe do rešenja koje će biti plod zajedničkog dogovora obeju strana. Mi svakako pozdravljamo... »

SAD: Podrška dijalogu Beograda i Prištine, nema paralela

Danas pre 18 sati
SAD podržavaju dijalog Beograda i Prištine i za Sjedinjene Države ne postoje nikakve paralele između Kosova i Srbije i Republike Srpske, izjavila je danas ambasadorka SAD u Bosni i Hercegovini Morin Kormak.
„Ono što mi podržavamo kada je u pitanju Kosovo jeste definitivno dijalog koji se vodi, za koji smatramo da treba da se vodi dok se ne dođe do rešenja koje će biti plod zajedničkog dogovora obeju strana. Mi svakako pozdravljamo... »

Od Hitlera "s ljubavlju": Poklon koji je Firer dao Beogradu i dalje postoji i često mu se divimo

Telegraf pre 19 sati
Poklon se nalazi na Avali i vidimo ga svaki put kad odemo na ovu planinu
Šetnja Avalom skoro uvek se završava kod Spomenika neznanom junaku. Svi već znaju da je autor ovog dela Ivan Meštrović, da je zdanje podignuto za pale vojnike u Velikom ratu, kao i da se nalazi na mestu nakadašnjeg grada Žrnova.... »

Moj muž hoće da kaže sve što zna! Maja Adrovac plakala na suđenju za pokušaj ubistva Beka

Kurir pre 19 sati
Supruga Ivana Adrovca, kojoj se sudi zbog učešća u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, rekla da je njen suprug spreman da svedoči pred sudom
Maja Adrovac (34), kojoj se sudi zbog sumnje da je pomagala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014, rasplakala se juče u sudnici Višeg suda u Beogradu i obavestila sudsko veće da je redovno u kontaktu sa... »

Ranković opet izostao sa „svog“ suđenja

Danas pre 1 dan
Saslušavanjem svedoka u Višem sudu u Beogradu nastavljen postupak za napad na vlasnika TV Hepi Predrag Ranković Peconi, vlasnik televizije Hepi, opet je danas propustio da se pojavi u Višem sudu u Beogradu, na postupku koji se vodi zbog napada na njega u martu 2017. godine.
Njemu, kako je istaknuto u sudu, poziv nije uručen, ali je ostavljeno obaveštenje na adresi. Pored oštećenog, glavnom pretresu nije prisustvovao ni biznismen Milo Đurašković, koji je, kako su pisali mediji, bio prisutan u hotelu... »

©2018 Netmark d.o.o.