Beograd na vodi - vesti

Jeremić: Kultura se povlači pred primitivizmom

RTS pre 1 sat
RTS: Jeremić: Kultura se povlači pred primitivizmom
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je kultura u Beogradu u povlačenju pred talasom primitivizma i provincijalnog duha koji nikada nije vladao u prestonici, saopštila je Narodna stranka.
"Beograd je danas jedina prestonica u Evropi bez opere, a Novi Beograd najveća opština u Evropi bez pozorišta. To će se 4. marta i beogradskih izbora promeniti. Beograd će dobiti operu, a Novi Beograd će dobiti pozorište", rekao... »

"Sjajna vest" - u utorak kreću dizalice i bageri ka NBG

B92 pre 2 sata
B92: "Sjajna vest" - u utorak kreću dizalice i bageri ka NBG
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je da je izgradnja nove autobuske stanice, koja će početi u utorak, sjajna vest za Beograđane.
Kako je istakao, time ne samo da će se smanjiti saobraćajne gužve već Beograd dobija i još jedan novi veliki infrastrukturni objekat. "Nova autobuska stanica sjajna je vest građane Beograda. Kao što smo i obećali juče je izdata... »

Mali: Beograd grad kranova, Beograd na vodi to i dokazuje

Večernje novosti pre 7 sati
Gradonačelnik Siniša Mali obišao je radove na projektu Beograd na vodi i poručio da upravo taj projekat pokazuje da gradska uprava ispunjava obećano -Beograd grad kranova, investicija i novih radnih mesta
Gradonačelnik Siniša Mali obišao je danas radove na projektu Beograd na vodi i poručio da upravo taj projekat pokazuje da gradska uprava ispunjava obećano -Beograd grad kranova, investicija i novih radnih mesta. Mali je obilazeći... »

Mali: Subota, sneg, a 1.200 njih gradi BG na vodi FOTO

B92 pre 7 sati
RTS: Mali: Beograd grad kranova
Gradonačelnik Siniša Mali obišao je radove na projektu Beograd na vodi i poručio da upravo taj projekat pokazuje da gradska uprava ispunjava obećano.
A to je, kako je istakao -Beograd grad kranova, investicija i novih radnih mesta. Mali je obilazeći radove rekao da je danas, u subotu, po snegu na gradilištu oko 1.200 radnika kojima je zahvalio na tome što vredno rade u svim... »

Hitno objasniti - gde će biti premešteni splavovi zbog BG na vodi

B92 pre 9 sati
B92: Hitno objasniti - gde će biti premešteni splavovi zbog BG na vodi
Udruženja su od gradskog menadžera zatražila da "hitno obavesti javnost kada će i gde splavovi biti premešteni i na osnovu kojeg propisa".
Udruženja "Beograđani protiv noćne buke" i "Sačuvajmo Cetinjsku i Zetsku" pozvala su gradskog menadžera Beograda Gorana Vesića da kaže gde, kada i na osnovu kojeg propisa će biti premešteni ugostiteljski splavovi s leve obale... »

©2018 Netmark d.o.o.