Beograd na vodi

Ročište nije održano, nastavak suđenja Nikolić-RTS u septembru

Cenzolovka pre 1 sat
Zbog sprečenosti postupajuće sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu danas nije održano ročište u sporu koji se vodi po tužbi novinarke Mirjane Nikolić protiv Radio-televizije Srbije (RTS). Nikolićeva je tužila RTS zbog otkaza koji je dobila u… »

Savski trg biće otvoren za saobraćaj od aprila

Politika pre 1 sat
U toku ovog i narednog meseca konačno bi trebalo da bude završena i saobraćajna veza Savske i Nemanjine. – Na trg je počeo da stiže i mobilijar. Saobraćajna veza Nemanjine i Savske ulice preko Savskog trga konačno bi, posle više odlaganja i… »

Nova nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" počinje na proleće

RTS pre 2 sata
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali, potpisujući ugovor sa dobitnikom stana u naselju Beograd na vodi, istakao je da će nova nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" početi na proleće ove godine, saopštilo je Ministarstvo finansija… »

Brže nego što se očekivalo: Nova nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" počinje na proleće

Srbija danas pre 2 sata
Nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" organizovala je Vlada Republike Srbije, uz podršku NALED-a i deo je aktivnosti predviđenih Nacionalnim programom za suzbijanje sive ekonomije. Ministar finansija u Vladi republike Srbije Siniša Mali danas je… »

Milivojević: Naglašen interes Zapada da se dijalog nastavi

Nova pre 1 sat
Evropska unija pokazuje naglašen interes da se dijalog Beograda i Prištine nastavi i da se rešavanju kosovskog čvora da određeni prioritet uz punu koordinaciju sa Vašingtonom, ocenjuje bivši diplomata Zoran Milivojević poruke specijalnog… »

"Vučić je zapravo predstavio platformu za dijalog - 5 principa"

B92 pre 2 sata
EU pokazuje naglašen interes da se dijalog Beograda i Prištine nastavi, ocenjuje bivši diplomata Zoran Milivojević poruke Miroslava Lajčaka tokom posete regionu. On napominje i da EU traži da se rešavanju kosovskog čvora da određeni prioritet uz… »

Naši seniori Dušan Savić: Ponosan sam na sina i Zvezdine uspehe, na terenu se vidi ko je kakav

Večernje novosti pre 2 sata
SVE što sam naučio u životu o ljudskoj odgovornosti i moralu - dugujem fudbalu, napisao je čuveni francuski nobelovac Alber Kami, koji je pre nego što se latio pera stajao između stativa i maštao o profesionalnoj karijeri. Ovom devizom vodi se u… »

Igra se nastavlja: Još jedan ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Večernje novosti pre 2 sata
SMEŠI se još jedan ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Ministar finansija Siniša Mali juče je najavio da će se analizirati efekti dosadašnje akcije, ali da veruje da će izaći sa predlogom da se organizuje još jedna nagradna igra. Sa… »

MALI: "Uzmi račun i pobedi" ponovo na proleće, u planu još jedna nagradna igra za građane

Moj Novi Sad pre 3 sata
Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je danas, prilikom potpisivanja ugovora sa dobitnikom stana u naselju Beograd na vodi da će novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" početi na proleće ove godine, saopštilo je to ministarstvo. –… »

UNS: Ročište po tužbi novinarke protiv RTS odloženo za septembar

Danas pre 3 sata
Ročište u sporu koji se vodi po tužbi novinarke Mirjane Nikolić protiv Radio-televizije Srbije (RTS) nije danas održano zbog sprečenosti sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu a naredno je zakazano za više od pola godine. Kako je navelo Udruženje… »

Vesti dana »