Beograd na vodi - vesti

Članovi Aleksandrova obišli sa Radojičićem Beograd na vodi

Večernje novosti pre 13 sati
Članovi hora "Aleksandrov" obišli su danas zgradu "Geozavoda", gde su se upoznali sa projektom "Beograd na vodi", nakon čega su prošetali Savskom promenadom i obišli radove na zgradi "Kula A"
Članovi hora "Aleksandrov" obišli su danas zgradu "Geozavoda", gde su se upoznali sa projektom "Beograd na vodi", nakon čega su prošetali Savskom promenadom i obišli radove na zgradi "Kula A", a domaćin im je bio gradonačelnik... »

„Aleksandrov“ spontano zapevao sa terase kule „Beograda na vodi“

Sputnik pre 12 sati
Članovi hora „Aleksandrov“ obišli su zgradu „Geozavoda“, gde su se upoznali sa projektom „Beograd na vodi“, nakon čega su prošetali Savskom promenadom i obišli radove na zgradi „Kula A“, a domaćin im je bio gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.
Nakon obilaska, Radojičić je izjavio da je imao čast da ugosti prijatelje iz Rusije i da sa njima zajedno prošeta promenadom. „Fasciniran sam prijateljstvom koje postoji između nas, prisnim odnosom i veliko je zadovoljstvo... »

Hor "Aleksandrov" obišao gradilište "Beograda na vodi"

RTS pre 13 sati
RTS: Hor "Aleksandrov" obišao gradilište "Beograda na vodi"
Članovi hora "Aleksandrov" obišli su sa gradonačelnikom Zoranom Radojičićem zgradu "Geozavoda", gde su se upoznali sa projektom "Beograd na vodi". Nakon toga su prošetali Savskom promenadom i obišli radove na zgradi "Kula A".
Nakon obilaska, Zoran Radojičić je izjavio da je imao čast da ugosti prijatelje iz Rusije i da sa njima zajedno prošeta promenadom. "Fasciniran sam prijateljstvom koje postoji između nas, prisnim odnosom i veliko je zadovoljstvo... »

Osumnjičeni za širenje panike o vodi u pritvoru više od nedelju dana zbog kašnjenja suda

Radio 021 pre 21 sat
Direktor Komiteta pravnika za ljudska prava Milan Antonijević upozorava da je nakon apela najviših državnih organa da se spreči širenje panike oko kvaliteta pijaće vode u Beogradu, priveden i zadržan veći broj građana, od kojih su pojedini u pritvoru već osam dana.
Pomenuti su u pritvoru jer do kraja radne nedelje nije izrađena odluka Višeg suda po žalbi advokata, uprkos roku od 48 sati. Antonijević podseća da su takvi, prema njegovoj oceni, čudni predmeti protiv građana pokretani i nakon... »

Beograd će poželet vozova…

BizLife pre 1 dan
Piše: Milenko Vasović Šta će biti sa Glavnom železničkom stanicom u Beogradu posle prvog jula, kada vozovi odlukom vlasti, prestanu u nju da dolaze. Biće da to nije naša briga, jer niti je to više naša imovina, niti se nalazi na teritoriji Srbije. Ona će biti u rukama vlasnika “Beograda na vodi” i... »

Put pod noge! Kurirov vodič za letovanje: Do plaže u Budvi za 40 evra!

Kurir pre 1 dan
Najkraći i najjeftiniji način da se stigne iz Beograda do Crnogorskog primorja je Ibarskom magistralom preko Bijelog Polja i kanjona Morače, za šta je potrebno devet sati vožnje
Najkraćim putem do plaža u Crnoj Gori ljubitelji plavog Jadrana iz Beograda mogu stići za devet sati, ali taj put je i najrizičniji, jer znači vožnju kroz useke, klisure i kanjon reke Morače, gde su mogući i odroni. Od Beograda... »

Dačić: Veliki pritisak da se u pregovorima postigne trajno rešenje

Danas pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da postoji veliki pritisak da se dijalog Beograda i Prištine intenzivira sa ciljem postizanja neko trajnog rešenja, ali da je problem što zapadne zemlje smatraju da to rešenje jedino mora da podrazumeva da Srbija prizna jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova.
„Mi apsolutno nismo spremni da razgovaramo na takav način“, kazao je Dačić za Sputnjik uoči nastavka dijaloga u Briselu. Šef srpske diplomatije ponovio je da će Srbija da vodi računa o nacionalnim i državnim interesima, koji... »

Atmosfera: Beograd, Banjaluka, Bar (video)

Mondo pre 2 dana
Pogledajte atmosferu iz Beograda, Čačka, Banjaluke, Bara, ali i šta je napisao Mitrovićev saigrač iz Fulama.
Slavlje u Beogradu, posle gola Aleksandra Mitrovića u uvodnim minutima meča 2. kola grupne faze Svetskog prvenstva protiv Švajcarske. LU-DI-LO! Srbija vodi 1:0 golom Aleksandra Mitrovića! #Serbia #Srbija #orlovi #worldcup... »

Vesić: Prokop, merilo (ne) sposobnosti

Studio B pre 2 dana
Izmeštanjem železničkog saobraćaja iz centra Beograd na železničku stanicu Prokop i završetkom svih projekata na prostoru Savskog amfiteatra, taj deo srpske prestonice će konačno postati onakvim kakav je bio zamišljen još pre 10 godina, zahvaljujući pre svega uspehu aktuelne vlasti, koja je uradila ono što je prethodna pokušala i obećavala građanima, a nikada nije realizovala.
Danas je Savski amiteatar očišćen od šuta, pruga, pacova i vagona, razvija se projekat „Beograd na vodi“ kako je bilo predviđeno u urbanističkim i razvojnim planovima Beograda, još od početka sedamdesetih godina prošlog veka.... »

Predsedniku Bugarske predstavljen Beograd na vodi

Srbija danas pre 2 dana
Gosti iz Bugarske imali su priliku da prošetaju Sava promenadom
Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić prisustvovali su prezentaciji projekta Beograd na vodi delegaciji bugarskog predsednika Rumena Radeva. U društvu Ministra unutrašnjih poslova dr... »

Vremeplov: Umro Žak Iv Kusto

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Saudijska Arabija presrela dve rakete pobunjenika

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Tači: Razgovarali smo o okviru, a ne o konkretnim pitanjima

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

FIFA pokrenula nove postupke: Na tapetu Kokeza i Lihtštajner

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.