Beovizija

Intervju Bojana Marković: Ne postoji "samo još jedan minut da dremnem"!

Večernje novosti pre 13 dana
Foto Vojislav Danilov/RTS Počela je kao novinar-saradnik u emisiji crne hronike "Uviđaj", zatim u Dnevniku, kao i u emisijama "Šta radite, bre?", "Da, možda, ne", "Građanin"... Vodila je šou-program "60 najlepših narodnih pesama", tokom dve sezone… »

Igor Simić predstavlja novi letnji hit: Nakon obrade Kemala Montena dolazi SAD adio

Kurir pre 14 dana
Igor Simić nam je svima dobro poznat kao jedan od najboljih predstavnika noćne scene Beograda, a i šire, u proteklih 10 godina. Kada je 2017. izbacio svoj prvi singl "Poveruj u ljubav", koji na Youtube-u broji preko 1.6 miliona pregleda, njegova solo… »

Stiže nova pesma: Ivana Jordan punim plućima uživa na gliseru na reci Savi

Večernje novosti pre 25 dana
Foto Instagram/ivanajordan_ Ivana se rekom vozi u gliseru, u kupaćem kostimu, a nije joj bitno da li je sunce ili kiša. - Samo napred! I po kiši i oluji, neka život struji. U iščekivanju nove pesme - objavila je plavokosa pevačica na društvenim… »

Od slatke devojčice iz Negotina do velike zvezde da li prepoznajete bebu sa slike?

Prva pre 27 dana
Pevačica sa fotogafije rođena je u Negotinu 1983. godine, a odrasla je u Kragujevcu gde je završila gimanziju i upisala studije. Njen talenat za muziku zapažen je još u detinjstvu, a dobitnica je brojnih nagrada. 2005. godine preselila se u Beograd i… »

Gde je i šta radi Tamara Milanović iz „X faktora“

Nova pre 29 dana
Pevačica Tamara Milanović, javnosti je postala poznata nakon prvog pojavljivanja u nekadašnjem muzičkom takmičenju "X faktor", kada je rasplakala žiri. Nakon tog neverovatnog iskustva, bila joj je potrebna pauza kako bi se pronašla i shvatila kojim… »

Ivana Selakov je muža upoznala putem Fejsbuka: Našli su se u kafiću, a tu se zatekao i ovaj pevač

Telegraf 27.06.2021
Pevačica je sa svojim suprugom u braku od 2017. godine, Pevačica Ivana Selakov otkrila da je muža pronašla na društvenoj mreži Fejsbuk, pre 13 godina. Naime, ona je sa svojim suprugom u braku od 2017. godine, a pre toga su se godinama zabavljali. -… »

Proslavila se u operaciji trijumf, a onda je nestala Snimila je duet sa Cetinskim, a evo šta danas radi i kako izgleda Sonja…

Kurir 05.06.2021
Pevačica Sonja Bakić proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Operacija trijumf". Tada je oduševila sve svojim moćnim glasom i vokalom, pa onda se povukla sa javne scene. Naime, Sonja je doživela najveći uspeh kada je tokom ovog takmičenja… »

Umesto hvalospeva (maj) – Moj rock nije tvoj rock

Balkan Rock 30.05.2021
Dugo se ova naša omiljena rubrika nalazi na raskršću, ali ne želimo da prenagljujemo i menjamo koncept čisto radi puke promene, kako se ne bismo koji mesec kasnije pokajali i krenuli da vrtimo format do neprepoznatljivosti. U skladu sa aktuelnim… »

Dostigla sam voditeljsku zrelost: Dragana Kosjerina o "Pesmi Evrovizije", kvizu "Ja volim Srbiju", dragocenom iskustvu, radnom…

Večernje novosti 30.05.2021
Foto Vlada Maraj/Arhiva Elegantna i elokvetna, voditeljka Radio-televizije Srbije, važi i za jedno od najlepših TV lica. Ali, ona se ne oslanja samo na ono što je dobila rođenjem, nego velikim radom i zalaganjem već deceniju gradi karijeru i… »

„Među nama“: Olivera Kovačević o Hurricane i Evroviziji

Nova 24.05.2021
"Uvek bi svi bili najsrećniji da smo pobednici, sada koliko je sve to moguće i koliko je sve to realno, to je drugo pitanje. One su imale dobar nastup, one su se potrudile i uradile svoj deo posla, one su pobednice Beovizije i zbog toga su bile na Pesmi… »

Vesti dana »