BIA

Suđenje za „Jovanjicu 2” počinje 6. maja

Dnevnik pre 14 sati
Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja okrivljenima u predmetu poznatom kao „Jovanjica 2”, među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u „Jovanjici 1”, za koje je suđenje već… »

Ninić: Po pet pitanja za MUP i BIA o Cvijanovoj smrti

Nova pre 1 dan
Advokat Ivan Ninić poslao je zahteve sa po pet važnih pitanja za Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) i MUP, u vezi sa slučajem političara Vladimira Cvijana, za čiju se smrt saznalo tek nakon tri godine. Ninić traži odgovore na nekoliko pitanja… »

Suđenje za "Jovanjicu 2" počinje početkom maja, na optuženičkoj klubi pet pripadnika BIA i MUP

Blic pre 1 dan
Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u "Jovanjici 1", za koje je suđenje već u… »

Zakazano suđenje za "Jovanjicu 2": Među okrivljenima i pet pripadnika BIA i MUP-a

Telegraf pre 1 dan
Koluvija je i dalje u pritvoru. Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao " Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u "Jovanjici… »

Zakazano suđenje za "jovanjicu 2": Među okrivljenima i pet pripadnika BIA i MUP-a,

Srbija danas pre 1 dan
Koluvija je i dalje u pritvoru. Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u "Jovanjici 1"… »

Početak suđenja za "Jovanjicu 2" 6. maja

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u "Jovanjici 1", za koje je suđenje… »

Početak suđenja pripadnicima BIA i MUP-a za “Jovanjicu 2” zakazan za 6. maj

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao “Jovanjica 2”, među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u “Jovanjici 1”, za koje je… »

Lalatović osuo paljbu: Vučićevi ljudi mi rade o glavi

Nova pre 1 dan
Nenad Lalatović, trener fudbalera Vojvodine, održao je kontroverznu konferenciju za medije posle nove utakmice Novosađana. Vojvodina je pobedila Zlatibor sa 2:1, a posle utakmice više je reči bilo o zakulisnim radnjama u novosadskom klubu. Lalatović… »

Država bi morala da ispita veze Gašića i Jotića

Danas pre 1 dan
Sagovornici Danasa smatraju da je presretnuti razgovor u kojem se pominje direktor BIA dovoljan osnov za proveru tih navoda U demokratskim zemljama u kojima je uticaj izvršne vlasti jasno omeđen zakonima i političkom kulturom, indicije da je direktor… »

Sve afere Bratislava Gašića: Od helikoptera do Jotke

Nova pre 3 dana
Navodi da se Bratislav Gašić nalazi "na kazanu" poznatog kruševačkog kriminalca Zorana Jotića Jotke, samo je još jedna u nizu ozbiljnih optužbi i afera sa kojima se povezuje aktuelni direktor BIA. Njegova ostavka ranije je tražena zbog tragičnog… »

Vesti dana »