BIA

Velika akcija BIA u srpskoj fabrici oružja: Uhapšeni albanski špijuni?

Večernje novosti pre 21 sat
B.G. i Albanac Š.D. uhapšeni su zbog krađe dokumentacije o proizvodnji municije kalibra 12,7 mm. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšena su tri radnika PD "Prvi partizan" iz Užica, kao i S. D. drzavljanin Severne Makedonije i… »

Stupar: Srpska desnica "prepisivački" projekat Vučića i BIA

N1 Info pre 19 sati
Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu pokrenulo je predistražni postupak u slučaju pretnji lidera Srpske desnice Miše Vacića gradonačelniku tog grada Nebojši Zelenoviću, potvrdio je za N1 viši javni tužilac Zoran Obradović. Sličan incident lidera… »

Velika akcija BIA u srpskoj fabrici oružja: Uhapšeni albanski špijuni?

Mondo pre 20 sati
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšena su tri radnika PD "Prvi partizan" iz Užica, kao i Š. D. državljanina Severne Makedonije i vlasnika PD "Ars group" iz Skoplja zbog zloupotreba i davanja mita. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva… »

Četiri osobe uhapšene zbog malverzacija u fabrici oružja

IndeksOnline pre 15 sati
UŽICE – Tri radnika fabrike “Prvi partizan”, kao i državljanin Severne Makedonije i vlasnik “Ars group” iz Skoplja, uhapšeni su po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Beograda. Njima se stavlja na teret da su krivična dela izvršili… »

Spektakularna akcija MUP, BIA i vba!

Alo pre 20 sati
Veliko hapšenje! * Veliko hapšenje je sprovedno u Beogradu * Privedeni su albanski državljani * Jedno od dela koje su počinili je krađa dokumentacija o proizvodnji municije Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšena su tri radnika PD… »

UNS: Medijima u vlasništvu Gašića i Radoice Milosavljevića 43.000 evra

Radio 021 pre 3 dana
Ministarstvo kulture i informisanja dodelilo je u prethodne dve godine kroz pojedinačna davanja više od pet miliona dinara, odnosno 43.000 evra medijima u vlasništvu supruge direktora BIA Bratislava Gašića i kruševačkog biznismena Radoice… »

Ministarstvo kulture kroz pojedinačna davanja za dve godine dodelilo 43 hiljada evra medijima supruge direktora BIA i Radoice…

Cenzolovka pre 3 dana
Ministarstvo kulture i informisanja za prethodne dve godine je kroz pojedinačna davanja medijima u vlasništvu Irene Gašić, supruge direktora BIA i funkcionera SNS-a Bratislava Gašića i kruševačkog biznismena Radoice Milosavljevića dodelilo ukupno… »

UNS: Ministarstvo kulture bez konkursa dodeljivalo novac medijima Gašićeve supruge i Radoice Milosavljevića

Insajder pre 4 dana
Ministarstvo kulture i informisanja za prethodne dve godine je kroz pojedinačna davanja medijima u vlasništvu Irene Gašić, supruge direktora BIA Bratislava Gašića, i kruševačkog biznismena Radoice Milosavljevića dodelilo ukupno 5.049.200 dinara… »

Kragujevački DATA centar biće privremeno smešten u dvorištu BIA

Danas pre 4 dana
Gradski DATA centar u kome će se čuvati podaci grada Kragujevca, gradskih uprava, svih javnih preduzeća i ustanova koji su u okviru nadležnosti grada, biće smešten u spoljnom kontejneru u dvorištu Bezbednosno-informativne agencije u Ulici Save… »

Petrušević: Lidija Tasić izbačena iz Nove Srbije

Vranje news pre 5 dana
Samo što je postala član Nove Srbije i brzo avanzovala do funkcije potpredsednice Gradskog odbora, Lidija Tasić isključena je iz ove partije, izjavio je za Vranje News predsednik okružnog odbora novosrbijanaca Ivica Petrušević. - Lokalna mafijaška… »

Vesti dana »