BIA

Novo lice vlade Srbije Ovo je Maja, nova ministarka pravde! Njena slika prava je retkost jer je radila u BIA a izgleda ovako…

Kurir pre 21 sat
BEOGRAD - Nova ministarka pravde Maja Popović preuzela je danas dužnost od dosadašnje ministarke Nele Kuburović Kisić. Preuzimanje dužnosti obavljeno je potpisivanjem zapisnika o primopredaji u kabinetu ministra pravde. Kuburović Kisić tom… »

Maja Popović: Vučićeva drugarica

Danas pre 2 dana
Ličnost Danas Među novim licima u Nemanjinoj 11 naći će se i Maja Popović, koja je nominovana da umesto Nele Kuburović Kisić preuzme Ministarstvo pravosuđa. Popović, po zanimanju pravnica, bila je nepoznato ime široj javnosti sve dok nije… »

Nova ministarka pravde: Stručna i nepoznata javnosti

Nova pre 4 dana
Maja Popović, novo lice u Vladi Srbije, advokat po struci i buduća ministarka pravde, sudeći po zvaničnoj biografiji ima blistavu karijeru iza sebe, a na mesto u Nemanjinoj 11 dolazi iz Bezbednosno informativne agencije (BIA). Na čelu Ministarstva… »

Vučić ima novu foru, novinarima sa nezgodnim pitanjima ne otimaju mikrofon nego isključuju ton

Luftika pre 4 dana
Da se premijerka Ana Brnabić nije pitala o sastavu nove vlade moglo se pretpostaviti, a sada je Aleksandar Vučić počeo da odgovara i na pitanja umesto nje. Potpitanja koja je novinarka želela da postavi, takođe, nije želeo da čuje, te je poručio… »

Doktorka, novinar i pripadnica BIA: Ovi ministri Vlade Srbije su najveće iznenađenje

Telegraf pre 4 dana
Nova Vlada Srbije imaće 21 resor i dva ministra bez portfelja. Posle održane sednice Predsedništva Srpske napredne stranke, na kojoj se raspravljalo o sastavu nove Vlade, mandatarka Ana Brnabić saopštila je ko će biti novi ministri. Iako se… »

Lice koje niko nije očekivao u vladi Srbije: Šta znamo o Maji Popović - novoj ministarki za pravdu?

Srbija danas pre 4 dana
Maja Popović, advokat po struci, na funkciju ministarke pravde dolazi sa pozicije šefa kabineta i saventice direktora Bezbednosno informativne agencije. Maja Popović, jedno je od novih imena i jedna od ukupno 11 žena u novoj vladi Ane Brnabić i na… »

Među ministrima i Gordana Čomić i Darija Kisić Tepavčević, Vulin i Stefanović zamenili resore

Insajder pre 4 dana
Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić iznela je danas predloge za sastav nove vlade i istakla da među predlozima za ministre šest nije imalo veze sa Vladom, politikom i SNS ili SPS. Dosadašnji ministri Siniša Mali, Branislav Nedimović… »

Ovo je nova ministarka pravde: Dolazi iz BIA, a ovo je njena biografija

Večernje novosti pre 4 dana
MINISTARSTVO pravde preuzima novo lice - Maja Popović, advokat po struci. Popović na funkciju ministra pravde dolazi sa pozicije šefa kabineta i saventice direktora Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića. Nova ministarka je završila… »

Evo ko je Maja Popović, od đaka generacije u Španiji do visoke pozicije u BIA

Alo pre 4 dana
Među ženama koje će činiti polovinu kabineta Ane Brnabić biće i pravnica Maja Popović, bivši sudija, koja će na ministarsku funkciju doći sa mesta savetnika direktora BIA Bratislava Gašića. Popović je bila i šefica kabineta prvog čoveka… »

Ovi ministri će i dalje obavljati stare funkcije

Alo pre 4 dana
Bratislav Gašić ostaje na čelu BIA. Ovu informaciju je potvrdio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, na konferenciji za novinare nakon što je završena sednica predsedništva SNS-a na kojoj je odlučeno ko su novi članovi vlade. Svoju ministarsku… »

Vesti dana »